- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
hayırdır yaa nıyekı canım ıns bır an once gecer.hedefı de 55 e cekmıssın kopacan kızım derdin ne o kadar
bır de ben sütle deıl yogurtla yıyıyorum, yogurdun ıcınde kuru uzum cok tatlı kaçıyo belkide ondan:26:
bu sorun bgnlerde herkeste var canım, ben de anlamadım onceden bahar ayları olunca ınsanın ıcının kıpır kıpır olurmuş, geldı bahar ayları gevşer gönül yayları bıle demısler ammavelakın bgnlerde herkeste bı yorgunluk, bezmışliktir gidiyoo :44: ben de aksam olsa da eve gıtsek modundayım :26: bi de eşim aksam sehır dısına cıkcak
aşağıda yzmışın yoğurtla yiyorm diye sütle dene olmadı başka çeşitlerini dene ben üstüne trçın atıyorum misssssszorlanıyosan şart değilya müsli salata ye
nolduuuuu beeeee
3 çocukla mutzsuz olmaya vaktıin varmı hadi vakti buldun hakkın varmı
anacım herkese bi haller oldu silkinin kendinize gelin kortizon salgılamayın vüçudunuza
iyüz bacum
bi temüzlük yapıp bi size laf yetiştiriyorum
Haklısınız kızlar kesinlikle..
Toplanacağım inşallah...
Ama az önce yine bir kötü haber daha...
Eşim malesef ayrıntı vermiyor artık..
Çok üzülüyorum diye
Nedense içime doğar benim..
Bişey olmadan..
İçimdeki sıkıntı sebepsiz değilmiş yani..
Çok güçlüydüm ben...
Neler oluyor bilmiyorum ki...
Annelr günüyle ilgili yazdığım bir kompozisyon yarışmasından 2 tane eşarp bir de narenciye sıkacağı kazanmışım..
Ona rağmen mutlu olamadım...
Ama en kısa sürede toparlayacağım kendimi...
Allah hayırlara çıkarsın kuzum inşallah
İnşallah kötü bişey deildir ayşebahar:26:
karnım acıktı yaaaaaaaaa! :95: şimdi yeşilçay içtim keser belki. Birazdan da çıkıp müsli alıcam keten tohumlusundan, pek bi rağbet görüyor.Bi de ben nesfitin meyvalısını değil de sade olanını çok seviyorum. Müsli ve nesfit, ikisi de aynı etkiyi mi yapıyor? Hangini tercih etsem daha çok kilo veririm acebaaaaa?
karnım acıktı yaaaaaaaaa! :95: şimdi yeşilçay içtim keser belki. Birazdan da çıkıp müsli alıcam keten tohumlusundan, pek bi rağbet görüyor.Bi de ben nesfitin meyvalısını değil de sade olanını çok seviyorum. Müsli ve nesfit, ikisi de aynı etkiyi mi yapıyor? Hangini tercih etsem daha çok kilo veririm acebaaaaa?
ben ikisini karıştırıyom canım süper oluyor
O zaman, ikisinden de alayım. Sağol fıstık!
az önce acayip şekilde tatlı krizine girdim dayanamadım bir küçük ekler yedim ama çok pişman oluyorum sonrasında:84::84::84::84:
yaaaaa olmaz kiiiii şimdi canım çekti yaaaaaaaa
ohhhh sefan olsunnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun çok oğlunun nesi var ?merhaba kizlar 2 saatir topigi actim gecmisi okuyayim diye ama okuyamadim normalde haziranin sonunda memlekete gitmeyi dusunuyordum ama kismet olamadi uzun suredir oglumun randevusunu bekliyordum en gec hazirana verirler diye dusunmustum ama temuzun 27'sine vermisler memleket isim agostosa kaldi aslinda uzuldugum memlekete gec gitmek degil oglumun randevusunun gec bir tarihe verilmesi iki aydir bekliyorum buyk ve iyi bir hastane oldugu icin her randevu alisimiz 5 ayi buluyor buda oglumla ilgili her gelismeyi geride takip etmemize sebep oluyor bir yildir yaptirdigim tahlil sonuclarini bile ogrenemedim gecen yazdan sonra dokturu 8 ay gibi bir sure dogum iznine ayrildi ondan hersey karisti o izinde oldugu icin tahlilerede ulasamadik dun kendisinin geldigini ogrendim ama bu arada doktur degistirdim simdi ne olacak bilmiyorum...
ayrica kizlar motivasiyonum iyice dustu kilo vermem durdu eskisi gibi dikat edemiyorum kendimi iyi hisetmiyom kilo veremedimmi cok huzursuz oluyorum......
merhaba kizlar 2 saatir topigi actim gecmisi okuyayim diye ama okuyamadim normalde haziranin sonunda memlekete gitmeyi dusunuyordum ama kismet olamadi uzun suredir oglumun randevusunu bekliyordum en gec hazirana verirler diye dusunmustum ama temuzun 27'sine vermisler memleket isim agostosa kaldi aslinda uzuldugum memlekete gec gitmek degil oglumun randevusunun gec bir tarihe verilmesi iki aydir bekliyorum buyk ve iyi bir hastane oldugu icin her randevu alisimiz 5 ayi buluyor buda oglumla ilgili her gelismeyi geride takip etmemize sebep oluyor bir yildir yaptirdigim tahlil sonuclarini bile ogrenemedim gecen yazdan sonra dokturu 8 ay gibi bir sure dogum iznine ayrildi ondan hersey karisti o izinde oldugu icin tahlilerede ulasamadik dun kendisinin geldigini ogrendim ama bu arada doktur degistirdim simdi ne olacak bilmiyorum...
ayrica kizlar motivasiyonum iyice dustu kilo vermem durdu eskisi gibi dikat edemiyorum kendimi iyi hisetmiyom kilo veremedimmi cok huzursuz oluyorum......
çok geçmiş olsun oğlunun neyi var özel değilse tabiii:26::26::26:merhaba kizlar 2 saatir topigi actim gecmisi okuyayim diye ama okuyamadim normalde haziranin sonunda memlekete gitmeyi dusunuyordum ama kismet olamadi uzun suredir oglumun randevusunu bekliyordum en gec hazirana verirler diye dusunmustum ama temuzun 27'sine vermisler memleket isim agostosa kaldi aslinda uzuldugum memlekete gec gitmek degil oglumun randevusunun gec bir tarihe verilmesi iki aydir bekliyorum buyk ve iyi bir hastane oldugu icin her randevu alisimiz 5 ayi buluyor buda oglumla ilgili her gelismeyi geride takip etmemize sebep oluyor bir yildir yaptirdigim tahlil sonuclarini bile ogrenemedim gecen yazdan sonra dokturu 8 ay gibi bir sure dogum iznine ayrildi ondan hersey karisti o izinde oldugu icin tahlilerede ulasamadik dun kendisinin geldigini ogrendim ama bu arada doktur degistirdim simdi ne olacak bilmiyorum...
bence müsli daha cok..
ben sırf lezzet katsın diye nesfit atıyorum yerli angelina
az önce acayip şekilde tatlı krizine girdim dayanamadım bir küçük ekler yedim ama çok pişman oluyorum sonrasında:84::84::84::84:
oğkuşun sağlığına kavuşsun inş canımmerhaba kizlar 2 saatir topigi actim gecmisi okuyayim diye ama okuyamadim normalde haziranin sonunda memlekete gitmeyi dusunuyordum ama kismet olamadi uzun suredir oglumun randevusunu bekliyordum en gec hazirana verirler diye dusunmustum ama temuzun 27'sine vermisler memleket isim agostosa kaldi aslinda uzuldugum memlekete gec gitmek degil oglumun randevusunun gec bir tarihe verilmesi iki aydir bekliyorum buyk ve iyi bir hastane oldugu icin her randevu alisimiz 5 ayi buluyor buda oglumla ilgili her gelismeyi geride takip etmemize sebep oluyor bir yildir yaptirdigim tahlil sonuclarini bile ogrenemedim gecen yazdan sonra dokturu 8 ay gibi bir sure dogum iznine ayrildi ondan hersey karisti o izinde oldugu icin tahlilerede ulasamadik dun kendisinin geldigini ogrendim ama bu arada doktur degistirdim simdi ne olacak bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?