70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır yaa nıyekı canım ıns bır an once gecer.hedefı de 55 e cekmıssın kopacan kızım derdin ne o kadar

Haklısınız kızlar kesinlikle..
Toplanacağım inşallah...
Ama az önce yine bir kötü haber daha...
Eşim malesef ayrıntı vermiyor artık..
Çok üzülüyorum diye
Nedense içime doğar benim..
Bişey olmadan..
İçimdeki sıkıntı sebepsiz değilmiş yani..
Çok güçlüydüm ben...
Neler oluyor bilmiyorum ki...

Annelr günüyle ilgili yazdığım bir kompozisyon yarışmasından 2 tane eşarp bir de narenciye sıkacağı kazanmışım..
Ona rağmen mutlu olamadım...

Ama en kısa sürede toparlayacağım kendimi...

Son düzenleme:

Allah hayırlara çıkarsın kuzum inşallah

kızlar bugün birşey öğrendim hergün 150 200 gr semiz otu yersek ve 2 fincan biberiye çayı içersek her ay 2, 2.5 kilo verilebilirmiş. annem semizotunun sarımsaklı yoğurtlu salatasını yapıor cok güzel oluyor tadı ibrahim adnan saraçoğlundan öğrendim bugün sizlerlede paylaşmak istedim :81::81::81::81:

Son düzenleme:
karnım acıktı yaaaaaaaaa! :95: şimdi yeşilçay içtim keser belki. Birazdan da çıkıp müsli alıcam keten tohumlusundan, pek bi rağbet görüyor. Bi de ben nesfitin meyvalısını değil de sade olanını çok seviyorum. Müsli ve nesfit, ikisi de aynı etkiyi mi yapıyor? Hangini tercih etsem daha çok kilo veririm acebaaaaa?

ben ikisini karıştırıyom canım süper oluyor

bence müsli daha cok..
ben sırf lezzet katsın diye nesfit atıyorum yerli angelina

merhaba kizlar 2 saatir topigi actim gecmisi okuyayim diye ama okuyamadim normalde haziranin sonunda memlekete gitmeyi dusunuyordum ama kismet olamadi uzun suredir oglumun randevusunu bekliyordum en gec hazirana verirler diye dusunmustum ama temuzun 27'sine vermisler memleket isim agostosa kaldi aslinda uzuldugum memlekete gec gitmek degil oglumun randevusunun gec bir tarihe verilmesi iki aydir bekliyorum buyk ve iyi bir hastane oldugu icin her randevu alisimiz 5 ayi buluyor buda oglumla ilgili her gelismeyi geride takip etmemize sebep oluyor bir yildir yaptirdigim tahlil sonuclarini bile ogrenemedim gecen yazdan sonra dokturu 8 ay gibi bir sure dogum iznine ayrildi ondan hersey karisti o izinde oldugu icin tahlilerede ulasamadik dun kendisinin geldigini ogrendim ama bu arada doktur degistirdim simdi ne olacak bilmiyorum...
ayrica kizlar motivasiyonum iyice dustu kilo vermem durdu eskisi gibi dikat edemiyorum kendimi iyi hisetmiyom kilo veremedimmi cok huzursuz oluyorum......

geçmiş olsun çok oğlunun nesi var ?

canım gecmıs olsun gercekten cok uzun ve zor bı süreçmiş hastane işiniz oğlunu türkiyede tedavi imkanı olamaz mı acaba:44::26:

çok geçmiş olsun oğlunun neyi var özel değilse tabiii:26::26::26:

oğkuşun sağlığına kavuşsun inş canım
şu an için var olan kılonu koru, kılo alma yeter...canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…