70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun çok oğlunun nesi var ?

canım gecmıs olsun gercekten cok uzun ve zor bı süreçmiş hastane işiniz oğlunu türkiyede tedavi imkanı olamaz mı acaba:44::26:

sagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....

inanmıyoruuuuuuum! Ol tabi pişman olda bidaha yapma! O ekler kimbilir kaç kaloridir!

gözüm dönmüş halde idi kalorisini düşünemedim bile bidaa yemicem benim koca da bi acayip ne zaman rejime girsem evi tatlı dolduruyor ne kastı var bana bilmemki bana kalsa buzdolabını mutfağı boşaltıcam yicek hiçbirşey olmasın zayıflıyayım

çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını verir inşallah

kızlar ben kaçtım yarın sabah görüşürüz

çok çok çok geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun inş. tahliller temiz çıkar rahat bir nefes alırsınız kendini çok üzme oğlunun en çok sana ihtiyacı var mutluluk herşeyin ilacı ALLAH gönlüne göre versin ve bende dilerim ALLAH tan tahliller temiz çıkar çok zor bir yoldasın ama atlatıcaksın inş. oğluşunla beraber

inşallah hıc bı sorun cıkmaz canım, hersey yolunda gıder :92: üzme kendini, yıpranma oglunun saglam bı anneye ıhtıyacı var, daha onunuzde uzun saglıklı huzurlu nıce seneler var, Allah yardımcınız olsun

canım sana Allah sabır yavruna da şifa versin inşallah

:
kızlaaaaaar..kaptanımızdan bugün hiç ses seda çıkmadı...:26::26::26:bi şey yoktur inşAllahhamilemiki:90::90::90:

çok gülüdm yaa adet sancım varken de iyi geldiyani...olablir mucize falannnnnkermeste falanmı acba yine.....senaaa nerdesin:84::84:çok faal kaptanımız var canımmmmm

slm kızlarrr ohhhhh ne kalabalık burası sayfalara yetişemedim valla bi yandanda uzuyo hemen menümü vereyim gerçi pek olmadı bugün
sabah:az sucuklu 2 yumurta 2 dil ekmek domates biber
ara:yok
öğlen: 1 kase pul bberli yoğurt yağ yakıyomuş diye duydum
ara:domates salatalık küçük lavaş arasında peynir (adına sıkma diyolar burda)
akşama: müslii
arada: çilek erik karışık
nasıl idare eder sanırım çok kaçırmadım

hepinize dualariniz ve iyi dileklerinizden dolayi ck cok tesekur ediyorum iyiki sizleri tanimisim ...

çok üzüldüm Rabbim kimseyi evldıyla imtihan etmesinn..üzme kendini..hastalığı ne olursa olsun ilgilenmek çok önemli bilyorsundur..eğitimele her şey mümkün canım..önemli olan nöbetlerini kontrol altna almak...herşeyeden önce inancın tam olsun..bebişin normal bi çocuk olacakbelki dr olup böyle hastaları muayene edecek..sen iste yeterki Rabbim verir

canımmm benimmm allahımmsana sabırlar versin evladınada acil şifaalr versin hayatım..herkes birşeylerle imtihan oluyor bol sabır diliyorummsana rabbim yardımcınız olsun..inşaallah şifasını bulur oğlun..ALLAHIN ya şafi ismini çek bol bol..sabret rabbim mükafatı verecektir annelik kutsal bir meslek hele sen ve senin gibilerinki daha kutsal,rabbim beterinden korusun inşallah....görümcemin bebeği 3aylık ve 3aydrı ona üzülüyoruz şimdide karaciğer nakli olabilir,kendime bebeğim olmuyor diye zülürken onun çektiği acılardaböyle çook zor,ilkbebeğinide kaybetmişti..imtihanı herkesin farklı bebeksizde olmuyor iişteama sağlıklı olsun yeterkiiii...

canımcım her ınsanın ımtıhanı farklı

kımısı hamıle olmadığı için imtıhan olur....

kimi benım gıbı ıkı hamılelık yaşar ama bebeğine bu dünyada kavuşmak nasıp olmaz....,

kımının de bebeğinin sağlık sorunları olur....

ben çok dua etmiştim bebişim için ama şu dua daha farklı bir acıdan:

ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE,HAKKIMDAKINI GÖNLÜME RAZI EYLE...

biz hakkımızda hayırlısını istıyoruz ama bazen gönlumuz razı olamayabılıyo.

inşallah oğluşunun tahlıllerınde sorun çıkmıycak ıkınızde sağlığınıza kavuşacaksınız
Teşekkür ederim canım, tonsilit bademcik enfeksiyonu, çok ağır geçirdim ama 40 derece ateşi gördüm...
geçmişler olsun canım

sana katılıyorum canım..

büyük konuşmaktan çok korkuyorum...bebeğimi kaybettiğimde bı arkadaşım buyuk konuşmuştu..

o hamıle kalamıyodu...sana ner var ben kalamıyorum demişti..benım durumumu çok normal karşıladı işin garıbı o şimdi 6 aylık hamıle...allahım bebeğine sağlık versın inşallah bi sorun olmaz..

böyle yanlış dualar etmekten korkuyorum.yaşasaydı şöle olsaydı böle olsaydı demek istemıyorum.
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını o biliyo.en güzelini en doğrusunu o biliyo.

alaca hakkında da rabbım onu bu şekılde ımtıhan edıyo . rabbım taşıyamayacağımız yük vermesin

Bu topıkte yazdıklarımızı okuyorum, diğer topıklerde ınsanların açtıkları sorulara bakıyorum da; Hayat ne garip ya...
Herkesın turlu turlu derdı var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…