geçmiş olsun çok oğlunun nesi var ?
canım gecmıs olsun gercekten cok uzun ve zor bı süreçmiş hastane işiniz oğlunu türkiyede tedavi imkanı olamaz mı acaba:44::26:
çok geçmiş olsun oğlunun neyi var özel değilse tabiii:26::26::26:
inanmıyoruuuuuuum! Ol tabi pişman olda bidaha yapma! O ekler kimbilir kaç kaloridir!
sagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....
oğkuşun sağlığına kavuşsun inş canım
şu an için var olan kılonu koru, kılo alma yeter...canımcım
çok geçmiş olsun canım tonsilit nedir ki ilk defa duyuyom ben
geçmiş olsn cnm yaa hayırdırrrr
çok çok çok geçmiş olsun ALLAH yardımcın olsun inş. tahliller temiz çıkar rahat bir nefes alırsınız kendini çok üzme oğlunun en çok sana ihtiyacı var mutluluk herşeyin ilacı ALLAH gönlüne göre versin ve bende dilerim ALLAH tan tahliller temiz çıkar çok zor bir yoldasın ama atlatıcaksın inş. oğluşunla berabersagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....
gecmıs olsun ncaım bende bılmıyorum o rahatsızlıgı:26:
sagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....
bu hayataki en buyuk dilegim oglumun iylesmesi.. insallah canim sagol...
kızlaaaaaar..kaptanımızdan bugün hiç ses seda çıkmadı...:26::26::26:bi şey yoktur inşAllahhamilemiki :90::90::90:
canımcım her ınsanın ımtıhanı farklısagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....
geçmişler olsun canımTeşekkür ederim canım, tonsilit bademcik enfeksiyonu, çok ağır geçirdim ama 40 derece ateşi gördüm...
sana katılıyorum canım..canımmm benimmm allahımmsana sabırlar versin evladınada acil şifaalr versin hayatım..herkes birşeylerle imtihan oluyor bol sabır diliyorummsana rabbim yardımcınız olsun..inşaallah şifasını bulur oğlun..ALLAHIN ya şafi ismini çek bol bol..sabret rabbim mükafatı verecektir annelik kutsal bir meslek hele sen ve senin gibilerinki daha kutsal,rabbim beterinden korusun inşallah....görümcemin bebeği 3aylık ve 3aydrı ona üzülüyoruz şimdide karaciğer nakli olabilir,kendime bebeğim olmuyor diye zülürken onun çektiği acılardaböyle çook zor,ilkbebeğinide kaybetmişti..imtihanı herkesin farklı bebeksizde olmuyor iişte ama sağlıklı olsun yeterkiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?