70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveeeeeet, ben geldim yineeeeee! Ya ben buraya takılınca acaip motive oluyorum, diyetim hep süper oluyor. Nesfitimi aldım geldim, müsli bulamadım onu da sonra alıcam.

Bugünkü menüm arkadişler;

Sabah; 1 dilim kepekli tost ekmeği, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Arada; cevviz, kuru kayısı ve aktivya yoğurt

öğlen; aaaa öğlen yememişim bişey

Ara; 1 portakal, yeşilçay

Akşam; 1 kase süt ile nesfit

Ara; 1 portakal

İşşşte bu kadarr! Nesfitimi şimdi yedim, bakalım gecem nasıl geçecek. Hadi bakalım kızlar, sizin durumlar ne?

bugün ki menümü yazayım

yorumlarınızı bekliyorum kızlar

kalkınca
1 bardak su

kahvaltı
peynir domates ve maydanozlu sandviç
açık şekrsiz çay

arada
5-6 badem
limonlu form çayı

öğlen
1 kase domates çorbası
3 yk pilav
3 köfte

arada
4-5 çubuk kraker
nescafe

akşam
müsli

yatmadan
meyve

bugün çok su içemedim akşama kadar 2 litre falan olur anca

Köfte ve pilavı birlikte yemek çok yanlış bir seçim olmuş canım. Karbonhidrat ve protein bir arada tüketildiğinde yağ oluyor diye biliyorum. Ya pilav yiyeceksin ya da köfte. Malesef çok acı bir durum, ikisi birbirine çok yakışıyor evet ama zaten güzel olan ne varsa zararlı değil mi?

Bir de pilavı ve ekmeği hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor sanki kilo vermek için, yanlış mıyım?

yazdıklarım silindi yaaaabaştana yzıcammm...

banada diyen oldu 2düşük yaşadım,enazından kalbiliyorsun hamile dedi durdular ,anlamak isteemden üzüntümü,,şimdde 6yıl dolacak evim bomboş,sorun yok gibi düşükseebbinin birazı bellidüşmesi ama artık ahmilede kalamıyorum,histereskopide yaptırcam bakalım:26:sudem herşey herkesle konuşulmuyo biyanadna adet sancısı,stresten uzun yazdım beni anlayan insanlar var çünkü,aynı şey yaşamasada anlayan bu çok önemlisana öyle diyende sinir oldumda ondan

boşboğazmı derin,densizmi dersin,büyükkonuşmamı nedersen dee banada senden rahatı yok,kafanı dinliyosun,negüzel,boşver hayatını yaşa V.s8ÇOCUĞUNNDAN usanan anne modeliazçok beni bilen birileri...
evet benden rahatı yok,hiç dertdeğil öylemii..yıllaırnı doktorlarla medet umarak tabi rabbinden umarak ,geçiren milyarlar döken ortaya(para öenmlideğil ilkönce maneviyat ama borçlardan çocukta olmasa enazından tatil lüksümüz bile olmuyor)evet biz rahatız...yeniden güçtopla,yeniden yıklı ve yendien toparlanma çabaları,eşimin beni yaşamadöndürme uğraşı yada benim zaman geçtükçe olgunlaşmam,,,ama eşleri yıpratan ve sürekli seni sarmalayan birsorun aslındayaşamayan bilemze bazen okadar cahildeğilim ama yorulyorum artık eşime çok bağlıyım ama ayrılalım dediğim bile oluyor,bunu ikimizde yapamayız ama daha biçok şey yazamdaığım... işte bu benden rahatı yok yani...hayatın sonu değil ama hayatında gereğiymiş bebek,annelik,babalık duygusunu verende rabbim yaşatacakta...

ben çok merhametliyimdir karşımdakinin acısına inerim kendimi unutur tesell, verriim inş.böyle saçam insanalrdanda olmam karşısındaki nedüşünür,yaralarmı diye düşünmeden konuşmam,rabbim nasip etmesin...
bana diyecekelr belki çocuğun ytok anlamazsın bence çocukalırnızı evid ağıtsın ,sizde yorulun buyıllarca sürmeyecek sağlığı varki yapıyro,koşuyor,bebeği kımıldamayan insanlar var şükredin halinize.....ve bizim yaşadığımızada hamdolsun sağlıklıyız ayaktayız napalımmm

kız kankılerımden bıır onu söleyende biraz safdır iç konuşmasını dıle getırdı zaten başkası sölese yüzüne bakmazdım. bi guzelde çemkiirp dururdum da art nıyetlı olmadığını bılıyorum.ama bunu bılemme ragmen o laf içime oturdu tebii..

insanlar kendılerınce tesellı vermeye çalışıyolarda bılmıyolarkı tesellı evrmeye çalışırken görünmez dağları yıktıklarını...

benım şu an acelem yok ılgı alanlarım degısıyo kafamı dagıtacak yenı konular buluyorum...

hamıle oldugumda kendımı çok çok şanslı hissederdım. 6 tanıdığım bebek isterken ben hamıle kalmıştım .ama şimdi 6sının 2 sı hamıle bırı ıkız, bırı tek.ve şunu anladım hamile klamakta marifet değilmiş,çocuk doğurmak ta.rabbım hayırlı,sağlıklı ömür versin

Son düzenleme:
ben geldim yorgunluktan geberyorummmmmm

süper bi menü paylaşıyorum ilk defaa

sabah
cıssss

ara
cısss

öğle
cıssssss

ara
cısss

akşam
cıssss
cısssss
cıslar ordusu oldu bugunnnn

gecede
cısssss var

bu cuma kilomu korusam yeter banaaa:26: :26: :26:

slm kızlarr ben geldiimmm kızlar sabah aslında siteye girdim geçmişi okurken muazzezla msnde lafa daldık derken saat8.30 oldu ve ben yürüyüşe gittim eve gelesiye plates başladı plates bitince uyuyup kalmışım yorgunluktan..uyandım zil çaldı arkadaşım geldi oturduk öqlen yemek yedik (menümde ıspanak vardı onada ıspanak ikram ettim ) sonra dışarı çıkıp gezdik alışveriş falan yaptık kendime yeni ciciş aldım eve geldik bişeyler yedik çay içtik sonra eşim geldi arakadaşım daha sonra gitti ve buraya gelesiye bu saat oldu..alıntı yapmaya kalktım ama okadar çok alıtı olduki yazmaktan vazgeçtim..aklımda kalanları yazayım
alaca canım çok geçmiş olsun Rabbim oqluna acil şifalar versin..
aysebahar tebrik ederim cnm kazandıqın hediyeleri güle güle kullan..
kdr hayırlısı olsun be tatlım Rabbim vereceqi zamanı bilir tevekkül et cnm..
arcak81 haklısın cnm hamiş deqilim..
muazzez canım adapazarında yatıyamı kaldın nerdesin cnm yaa..
_ebru32 evet canım arada oluyor tıkanıyorum ve uykumdan uyandırıyor beni..
yeşimmyoklardasın yine..
zeyceyy aslıı nasılsınız kardeşlerim..
ve diqer arkadaşlarım umarım herşey yolundadır...yine gelicem kızlar ...

Son düzenleme:
Saolasın canım tonsilit=bademcik enfeksiyonu geçirdim, çok ağır geçti ateş felan....zordu...
çok geçmiş olsun canım
bu hayataki en buyuk dilegim oglumun iylesmesi.. insallah canim sagol...
allah şifa versin tatlım sen ve oğluşun çok özel bir ikilisiniz ,birbirinizi tamamlıyorsunuz...allah sizi birbirinizden ayırmasın
Arkadaşlar, 1 haftadır tonsilitten yatıyoruz, antibiyotik iğne ile tedavi oluyoruz, çok şükür bu gün gözümüzü açtık, çok şey kaçırdım mı?

cııısslı bayan...gülüm valla menüneetarifini verseneeeebendede cıslar var yazamadımm sabah moralsizidm arkdaşım çağırdı dondurm adayanamam bilir bana tuzak kurmuş çubuk dondurma yedim,kek yapmış offf gerisini yazmayım adetsancım çok kasamadım kendimi ama yarından sonna kimse tutmasınbeni...ee bizde versekte korusak kilomuuz gariii

geldim geldim ama çok yorgunum geçmişe acık baktım okuyamadım bileeee ayaklarım sızlıyor ya sevmiyorum otobüsle yolculuğuuuuu :26: :26: :26: :26:

kızlar iyi akşamlar
geçmişi bitiremeden geldim,negüzel muhabbet ediyonuz gündüz...biz işte sürünelim ohhhhhh siz muhabetteşaka şaka maşallah
menümü vereyim
sabah
2 dlm.tam tahıllı ekmek arası sucuklu kaşarlı tost(hepücüğüde zar gibiydi karşısı görünüyordu),bol çay,3 siyah zeytin
ara
3 sunta,form plus çay
öğle
dünden kalan tepsi köftesinden 1 pors.,3 kaşık hşl.makarna,yoğurtlu köz biber,patlıcan,bol lahana salatası
ara
yok köy gezisindeydim(iş icabı)
akşam
1 kase tavuklu maydanozlu bol limon ve pul biberli şehriye çorbası,söğüş salata
gün boyu 3 lt. su yeşil çay
dün geceki maceradan sonra daha dikkatli plates topunda 200 mekik
nasıl iyimi:26:

hasta oldum boğazım ağrıyooooooooo :84: :84: :84: :84: sümüklü böcek gibiym burnum sağolsunnn heryerim ağrıyooooooooo

eeeeee çıtır oldum diye cicileri giyip çıkarsan böcük olursun böyle
yok kız kıyamam sana çok geçmiş olsun bitanembol meyve vede acı ye iyi gelir,bide kongest fort tablet al sabah akşam iç iyi gelir burun ve geniz akıntısını keser yafluuuummmmmbide akşam için yaptığım çorbayı üşenmezsen yap iç çok iyi gelir acılı limonlu

Son düzenleme:

corsal içiyodummm eşime söleyim onu alsın o zamannnn anam gücüm yok çorba yapamam kocacık kivi soysun anca öle yerim bide limonn yiyimmmmmm

iyi:26:suntacı seni çokmu inceydi tostun ya tost tabi, nolcek inceliyo makinada,sen,n gibi
sen hangi şehirdesin ,köy faaln merak ettim:44:bencede pijamalara dikkat bende kanamm var buakşam bende çok değiştiriirim....ya sende güzel verdin ben nezamn eriycemmm akşam hem adet,hem tokkarna hemde ayağımda yünçorapppçok çıktım bidah tartıya çıkmam bi, azalsın kanamam mahvedecem o kilolarıııı

canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlıını dile inş olur.
bitanemm en kısa zamanda kucağına ttlı bi bebişalırsın inşşşş
geçmiş olsunnn.pırasayı birak canım şimdi onun tadı da yoktur.bi deee bak sana o z aman çok dedik takma o s. ğı diye bak şimdi peşindee yüz verme sakınnnn
canım hoşgeldin ben de 80 küsürle doğum yaptım emzirirken 80 dim ve 75 ile buraya geldim.sen de umarım inersin dilediğin kilona.
hayırdır inş canım benim sen gönlünü ferah tut.Rabbim hayırlara çıkarsın.

canım benim Rabbim gücünü kuvvetini artısrın en kısa zamanda şifa verir inş.ve korkutuğun başına gelmez umarım canım benim.seni çoookkk takdir ediyorum inan
hasta oldum boğazım ağrıyooooooooo :84: :84: :84: :84: sümüklü böcek gibiym burnum sağolsunnn heryerim ağrıyooooooooo

geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım ve sesim de çok az:2::2::2:

pen edirnenin ipsala ilçesinde hemşireyim her hafta salı günü öğleden sonra buraya bağlı 2 köye gezici hizmet için gidiyoruz aşkitombenimde tartılınca moralim bozuluyor özellikle akşam hiç tartılmıyorum bide sadece cuma sabahı tartılıyorum ozaman daha heyecanlı oluyor bide reglken bitene kadar vücut ödem yapıyor kaile alma oyüzden

kızlar bu aralar cok yogunum derhaneden yenı geldım.k bakmayın hiç yazamıyorum.yarn diyetsisyene gidiyorum bakalım kaç kilo vermişim.öpüldüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…