bugün ki menümü yazayım
yorumlarınızı bekliyorum kızlar
kalkınca
1 bardak su
kahvaltı
peynir domates ve maydanozlu sandviç
açık şekrsiz çay
arada
5-6 badem
limonlu form çayı
öğlen
1 kase domates çorbası
3 yk pilav
3 köfte
arada
4-5 çubuk kraker
nescafe
akşam
müsli
yatmadan
meyve
bugün çok su içemedim akşama kadar 2 litre falan olur anca
canımcım her ınsanın ımtıhanı farklı
kımısı hamıle olmadığı için imtıhan olur....
kimi benım gıbı ıkı hamılelık yaşar ama bebeğine bu dünyada kavuşmak nasıp olmaz....,
kımının de bebeğinin sağlık sorunları olur....
ben çok dua etmiştim bebişim için ama şu dua daha farklı bir acıdan:
ALLAHIM GÖNLÜMDEKİNİ HAKKIMDA HAYIRLI EYLE,HAKKIMDAKINI GÖNLÜME RAZI EYLE...
biz hakkımızda hayırlısını istıyoruz ama bazen gönlumuz razı olamayabılıyo.
inşallah oğluşunun tahlıllerınde sorun çıkmıycak ıkınızde sağlığınıza kavuşacaksınız
geçmişler olsun canım
sana katılıyorum canım..
büyük konuşmaktan çok korkuyorum...bebeğimi kaybettiğimde bı arkadaşım buyuk konuşmuştu..
o hamıle kalamıyodu...sana ner var ben kalamıyorum demişti..benım durumumu çok normal karşıladı işin garıbı o şimdi 6 aylık hamıle...allahım bebeğine sağlık versın inşallah bi sorun olmaz..
böyle yanlış dualar etmekten korkuyorum.yaşasaydı şöle olsaydı böle olsaydı demek istemıyorum.
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını o biliyo.en güzelini en doğrusunu o biliyo.
alaca hakkında da rabbım onu bu şekılde ımtıhan edıyo . rabbım taşıyamayacağımız yük vermesin
yazdıklarım silindi yaaaabaştana yzıcammm...
banada diyen oldu 2düşük yaşadım,enazından kalbiliyorsun hamile dedi durdular ,anlamak isteemden üzüntümü,,şimdde 6yıl dolacak evim bomboş,sorun yok gibi düşükseebbinin birazı bellidüşmesi ama artık ahmilede kalamıyorum,histereskopide yaptırcam bakalım:26:sudem herşey herkesle konuşulmuyo biyanadna adet sancısı,stresten uzun yazdım beni anlayan insanlar var çünkü,aynı şey yaşamasada anlayan bu çok önemlisana öyle diyende sinir oldumda ondan
boşboğazmı derin,densizmi dersin,büyükkonuşmamı nedersen deebanada senden rahatı yok,kafanı dinliyosun,negüzel,boşver hayatını yaşa V.s8ÇOCUĞUNNDAN usanan anne modeli azçok beni bilen birileri...
evet benden rahatı yok,hiç dertdeğil öylemii..yıllaırnı doktorlarla medet umarak tabi rabbinden umarak ,geçiren milyarlar döken ortaya(para öenmlideğil ilkönce maneviyat ama borçlardan çocukta olmasa enazından tatil lüksümüz bile olmuyor)evet biz rahatız...yeniden güçtopla,yeniden yıklı ve yendien toparlanma çabaları,eşimin beni yaşamadöndürme uğraşı yada benim zaman geçtükçe olgunlaşmam,,,ama eşleri yıpratan ve sürekli seni sarmalayan birsorun aslındayaşamayan bilemze bazen okadar cahildeğilim ama yorulyorum artık eşime çok bağlıyım ama ayrılalım dediğim bile oluyor,bunu ikimizde yapamayız ama daha biçok şey yazamdaığım... işte bu benden rahatı yok yani.. .hayatın sonu değil ama hayatında gereğiymiş bebek,annelik,babalık duygusunu verende rabbim yaşatacakta...
ben çok merhametliyimdir karşımdakinin acısına inerim kendimi unutur tesell, verriim inş.böyle saçam insanalrdanda olmam karşısındaki nedüşünür,yaralarmı diye düşünmeden konuşmam,rabbim nasip etmesin...
bana diyecekelr belki çocuğun ytok anlamazsın bence çocukalırnızı evid ağıtsın ,sizde yorulun buyıllarca sürmeyecek sağlığı varki yapıyro,koşuyor,bebeği kımıldamayan insanlar var şükredin halinize.....ve bizim yaşadığımızada hamdolsun sağlıklıyız ayaktayız napalımmm
çok geçmiş olsun canımSaolasın canım tonsilit=bademcik enfeksiyonu geçirdim, çok ağır geçti ateş felan....zordu...
allah şifa versin tatlım sen ve oğluşun çok özel bir ikilisiniz ,birbirinizi tamamlıyorsunuz...allah sizi birbirinizden ayırmasınbu hayataki en buyuk dilegim oglumun iylesmesi.. insallah canim sagol...
Arkadaşlar, 1 haftadır tonsilitten yatıyoruz, antibiyotik iğne ile tedavi oluyoruz, çok şükür bu gün gözümüzü açtık, çok şey kaçırdım mı?
ben geldim yorgunluktan geberyorummmmmm
süper bi menü paylaşıyorum ilk defaa
sabah
cıssss
ara
cısss
öğle
cıssssss
ara
cısss
akşam
cıssss
cısssss
cıslar ordusu oldu bugunnnn
gecede
cısssss var
bu cuma kilomu korusam yeter banaaa:26: :26: :26:
slm kızlarr ben geldiimmmkızlar sabah aslında siteye girdim geçmişi okurken muazzezla msnde lafa daldık derken saat8.30 oldu ve ben yürüyüşe gittim eve gelesiye plates başladı plates bitince uyuyup kalmışım yorgunluktan..uyandım zil çaldı arkadaşım geldi oturduk öqlen yemek yedik (menümde ıspanak vardı onada ıspanak ikram ettim ) sonra dışarı çıkıp gezdik alışveriş falan yaptık kendime yeni ciciş aldım eve geldik bişeyler yedik çay içtik sonra eşim geldi arakadaşım daha sonra gitti ve buraya gelesiye bu saat oldu..alıntı yapmaya kalktım ama okadar çok alıtı olduki yazmaktan vazgeçtim..aklımda kalanları yazayım
alaca canım çok geçmiş olsun Rabbim oqluna acil şifalar versin..
aysebahar tebrik ederim cnm kazandıqın hediyeleri güle güle kullan..
kdr hayırlısı olsun be tatlım Rabbim vereceqi zamanı bilir tevekkül et cnm..
arcak81 haklısın cnm hamiş deqilim..
muazzez canım adapazarında yatıyamı kaldın nerdesin cnm yaa..
_ebru32 evet canım arada oluyor tıkanıyorum ve uykumdan uyandırıyor beni..
yeşimmyoklardasın yine..
zeyceyy aslıı nasılsınız kardeşlerim..
ve diqer arkadaşlarım umarım herşey yolundadır...yine gelicem kızlar ...
hasta oldum boğazım ağrıyooooooooo :84: :84: :84: :84: sümüklü böcek gibiym burnum sağolsunnn heryerim ağrıyooooooooo
eeeeee çıtır oldum diye cicileri giyip çıkarsan böcük olursun böyle
yok kız kıyamam sana çok geçmiş olsun bitanembol meyve vede acı ye iyi gelir,bide kongest fort tablet al sabah akşam iç iyi gelir burun ve geniz akıntısını keser yafluuuummmmm bide akşam için yaptığım çorbayı üşenmezsen yap iç çok iyi gelir acılı limonlu
kızlar iyi akşamlar
geçmişi bitiremeden geldim,negüzel muhabbet ediyonuz gündüz...biz işte sürünelim ohhhhhh siz muhabetteşaka şaka maşallah
menümü vereyim
sabah
2 dlm.tam tahıllı ekmek arası sucuklu kaşarlı tost(hepücüğüde zar gibiydi karşısı görünüyordu),bol çay,3 siyah zeytin
ara
3 sunta,form plus çay
öğle
dünden kalan tepsi köftesinden 1 pors.,3 kaşık hşl.makarna,yoğurtlu köz biber,patlıcan,bol lahana salatası
ara
yok köy gezisindeydim(iş icabı)
akşam
1 kase tavuklu maydanozlu bol limon ve pul biberli şehriye çorbası,söğüş salata
gün boyu 3 lt. su yeşil çay
dün geceki maceradan sonra daha dikkatli plates topunda 200 mekik
nasıl iyimi:26:
hastalığıma iyi gelsin diye azcık turşu yedim çok ödem yaparmıııı:18: :18:
canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlıını dile inş olur.162 metrekare bir yer bulduk çokta beqendim..havuzu site güvenliqi ebveyn banyosu falan var..170000tl.. 50000tl kredi çekmemzi gerekecek..arabamızın borcu daha bitmedi..orayıda kaçırmak istemiyorum çok beqendim..bende işe giremedim eşim hem arabanın hemde evin borcunu ödeyemez..ama ev çok güzell..böyel heves ediyorum olmayıncada üzülüyorum..neyse hayırlısı olsun bakalım Rabbim hayırlı şeyler nasip etsin..
kdr özelini okurmusun
iyigeceler kızlar ben kaçtım..
bitanemm en kısa zamanda kucağına ttlı bi bebişalırsın inşşşşgünlerdir sizi de meşgul ettim bukonuda biliyorum evet bitti hamile değilim birazönce adetim başladı 10.gün oluyorum üzülmedim yaa:76::76:
dediğim gibi tüpbbek tutmadığında tam1yaönce daha feanydım1nisanda aldım sonucumu bana şaka olsaydı ama gerçektiohh rahatladım bee olsaydım çok süpper olucaktı okadar para döktük maddi maneci yıprandık bebeşim kendiliğnden gelirse rabbimize şükürler ederiz,yien ediyorum vercek olanda o,alanda o....artık zayıflama moduna tam gaz,bugünüm sancılı geçer yarın akşam spora tam gaz:81::81:
canım eşime söylemke enzoru eve gelemden söylemeyim zaten beklediğimiz bir sonuç ama oda ümitlendi,zaten okulda çok yoruluyor günü berbat geçmesin,benim kadar etkilenmez..onunu rahat tarfını biraz alsayıdm iiyolurdu ama sabırsızım bennn...iyikiböyle bireşim var,çünkü yaşaynalar bilir tamam çocuksuzlıuk dünyanınn sonu değil,eşim çok anlayışlı inançlı ve rabbimin takdirine inanıyor ama eşleri yıpratan birsüreç gerçekten,bebeğin yokluğu biryerde sorun geçmeyen birşey..geçmeside onu kucağımıza alıp evimize geldiğinde bitecek inşaallah....mutluyuz ama onunla tam olucaz...rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verisn tüm olmayanlara....
damdan düşer gibi oldum birkere daha hepbi umut keşke olsa dedimm,negatif olduğunu bile bile....
geçmiş olsunnn.pırasayı birak canım şimdi onun tadı da yoktur.bi deee bak sana o z aman çok dedik takma o s. ğı diye bak şimdi peşindee yüz verme sakınnnn*****Günaydın hatunlar*****
**Dün pırasadan dolayı miğdem öyle bir bulandı ki akşam yemek yiyemedim...Bu sabahta börek yaptım annemlere 1 tanecik küçük dilim yedim ondan ,kahve içtm ama miğdem hala bi fena kmseye tavsiye etmiyorum...Başlarım ödem söktürücüsüne yaaa, yavaş kilo veririm daha iyi
**Bu arada zamanında beni terkedip bütün kilolarımı bana geri aldıran eşek bana dönmek için mesajlar atıyor...istemiyorum nefret ediyorum....keşke böyle şeyler hiç olmasaydı diye üzülüyorum ama üzüntüm sadece alınan kilolar hakkında...yoksa herifin cehenneme kadr yolu var ay
**birde facete 71ken ki bi fotom var boydan ...işte ben sadece bel ve koldan alıyorum kiloyu...yani 55 olsam fashion tv de kilere rakip olurum güzel olurHade İNŞALLAH
**Sena Kaptan, arzu, derya, fazi...nerelerdesiniz siz yaaaoowww :82:
**Ben geçmişe gideyim bi
canım hoşgeldin ben de 80 küsürle doğum yaptım emzirirken 80 dim ve 75 ile buraya geldim.sen de umarım inersin dilediğin kilona.merhabalar yeni üye oldum. şu and 75 kiloyum ve zayıflamak istiyorum. 6 aylık bebeğim var doğum sonrası aç gözlülükten birazda eşimin eve sürekli bol kalorili abur cubur taşımasından kilo veremedim .80 kiloyla doğuma gittim. 75 e düştüm.3 ayın sonunda yine 79.8 oldum. sonra biraz dikkat ederek 5 kilo verdim ama bir aydır veremiyorum. inşallah burda motive olup tekrar 62 kiloya düşebilirim
:2:
hayırdır inş canım benim sen gönlünü ferah tut.Rabbim hayırlara çıkarsın.Haklısınız kızlar kesinlikle..
Toplanacağım inşallah...
Ama az önce yine bir kötü haber daha...
Eşim malesef ayrıntı vermiyor artık..
Çok üzülüyorum diye
Nedense içime doğar benim..
Bişey olmadan..
İçimdeki sıkıntı sebepsiz değilmiş yani..
Çok güçlüydüm ben...
Neler oluyor bilmiyorum ki...
Annelr günüyle ilgili yazdığım bir kompozisyon yarışmasından 2 tane eşarp bir de narenciye sıkacağı kazanmışım..
Ona rağmen mutlu olamadım...
Ama en kısa sürede toparlayacağım kendimi...
merhaba kizlar 2 saatir topigi actim gecmisi okuyayim diye ama okuyamadim normalde haziranin sonunda memlekete gitmeyi dusunuyordum ama kismet olamadi uzun suredir oglumun randevusunu bekliyordum en gec hazirana verirler diye dusunmustum ama temuzun 27'sine vermisler memleket isim agostosa kaldi aslinda uzuldugum memlekete gec gitmek degil oglumun randevusunun gec bir tarihe verilmesi iki aydir bekliyorum buyk ve iyi bir hastane oldugu icin her randevu alisimiz 5 ayi buluyor buda oglumla ilgili her gelismeyi geride takip etmemize sebep oluyor bir yildir yaptirdigim tahlil sonuclarini bile ogrenemedim gecen yazdan sonra dokturu 8 ay gibi bir sure dogum iznine ayrildi ondan hersey karisti o izinde oldugu icin tahlilerede ulasamadik dun kendisinin geldigini ogrendim ama bu arada doktur degistirdim simdi ne olacak bilmiyorum...
ayrica kizlar motivasiyonum iyice dustu kilo vermem durdu eskisi gibi dikat edemiyorum kendimi iyi hisetmiyom kilo veremedimmi cok huzursuz oluyorum......
canım benim Rabbim gücünü kuvvetini artısrın en kısa zamanda şifa verir inş.ve korkutuğun başına gelmez umarım canım benim.seni çoookkk takdir ediyorum inansagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....
hasta oldum boğazım ağrıyooooooooo :84: :84: :84: :84: sümüklü böcek gibiym burnum sağolsunnn heryerim ağrıyooooooooo
iyi:26:suntacı seni çokmu inceydi tostun ya tost tabi, nolcek inceliyo makinada,sen,n gibi
sen hangi şehirdesin ,köy faaln merak ettim:44:bencede pijamalara dikkat bende kanamm var buakşam bende çok değiştiriirim....ya sende güzel verdin ben nezamn eriycemmm akşam hem adet,hem tokkarna hemde ayağımda yünçorapppçok çıktım bidah tartıya çıkmam bi, azalsın kanamam mahvedecem o kilolarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?