kimseler kalmamışş nerdesiniz fıstıklarrrr?? çemileye mi bakıyonuz kuuuu
burdayım bitanecim bende kimsecikler yok diye faceme bakıyordum geçmiş olsun canım nasıl oldun
sagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....
iyiyim tatlımm biraz sesim kısık o kadar.yorgunluk tabi etkiliyo.sen nasılsın canımcım.
kimseler kalmamışş nerdesiniz fıstıklarrrr?? çemileye mi bakıyonuz kuuuu
Köfte ve pilavı birlikte yemek çok yanlış bir seçim olmuş canım. Karbonhidrat ve protein bir arada tüketildiğinde yağ oluyor diye biliyorum. Ya pilav yiyeceksin ya da köfte. Malesef çok acı bir durum, ikisi birbirine çok yakışıyor evet ama zaten güzel olan ne varsa zararlı değil mi?
Bir de pilavı ve ekmeği hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor sanki kilo vermek için, yanlış mıyım?
hasta oldum boğazım ağrıyooooooooo :84: :84: :84: :84: sümüklü böcek gibiym burnum sağolsunnn heryerim ağrıyooooooooo
al bendende okadar...yorgunluk had safhada,elim kolum kalkmıyor ama mecbur tempoya devam...
kizlar hepinize tekrar tekrar tesekur ederim iyiki varsiniz....
kaptanımmm sena ablam bildirim yapamazsam affet beni olurmu:78::78::78:
slm hanımlar bende 65 olmak ıstıyom yaaa emzırıyorumda yenı gırdım aranıza ama yazamadım kaçgundur..benım bebiş var 2.5 aylık bazı arkadaşlar pek önermedı diyetı ama neyapmalıyım benım gıbı olan varsa yardım etsın kılom 77
162 metrekare bir yer bulduk çokta beqendim..havuzu site güvenliqi ebveyn banyosu falan var..170000tl.. 50000tl kredi çekmemzi gerekecek..arabamızın borcu daha bitmedi..orayıda kaçırmak istemiyorum çok beqendim..bende işe giremedim eşim hem arabanın hemde evin borcunu ödeyemez..ama ev çok güzell..böyel heves ediyorum olmayıncada üzülüyorum..neyse hayırlısı olsun bakalım Rabbim hayırlı şeyler nasip etsin..
kdr özelini okurmusun
iyigeceler kızlar ben kaçtım..
merhaba kizlar 2 saatir topigi actim gecmisi okuyayim diye ama okuyamadim normalde haziranin sonunda memlekete gitmeyi dusunuyordum ama kismet olamadi uzun suredir oglumun randevusunu bekliyordum en gec hazirana verirler diye dusunmustum ama temuzun 27'sine vermisler memleket isim agostosa kaldi aslinda uzuldugum memlekete gec gitmek degil oglumun randevusunun gec bir tarihe verilmesi iki aydir bekliyorum buyk ve iyi bir hastane oldugu icin her randevu alisimiz 5 ayi buluyor buda oglumla ilgili her gelismeyi geride takip etmemize sebep oluyor bir yildir yaptirdigim tahlil sonuclarini bile ogrenemedim gecen yazdan sonra dokturu 8 ay gibi bir sure dogum iznine ayrildi ondan hersey karisti o izinde oldugu icin tahlilerede ulasamadik dun kendisinin geldigini ogrendim ama bu arada doktur degistirdim simdi ne olacak bilmiyorum...
ayrica kizlar motivasiyonum iyice dustu kilo vermem durdu eskisi gibi dikat edemiyorum kendimi iyi hisetmiyom kilo veremedimmi cok huzursuz oluyorum......
sagolun kizlar oglumda dravet sendrumu suphesi var ayni zamanda sara zaten her dravet sendromu hastasi ayni zamanda sara hastasidir ama tahlil sonuclarini daha alamadim normalde tahliller en erken 6 ayda cikiyor bizimde sonuclar cikmistir ama elimize ulasmadi tekrar dokturuyla iletisime gececem zaten bu tahliler turkiyede hic yapilamiyor ordaki hastalarin tahlileride avrupa ulkelerine gonderiliyor ama eyer rahatsizligi eyer dravet sendromu ise tedavi olayi dunyanin neresine giderse su an degismiyor cunku bu hastaligin tedavi imkani yok sadece sara kirizlerini kontrul altinda tutmak icin tedavi var digeri genetik oldugu icin care su anda yok umarim tahlillerde dravet sendromu cikmaz hep umit ediyorum cikmasin diye cikarsa yikilirim oglum konusamiyor alti bagli yemegini ben yediriyorum cok hareketli bir saniye durmuyor ama son zamanlarda cok degismeye basladi umarim oglum normal her cocuk gibi yasar allah herkese yardim etsin cok zor cok....
hoş geldin canım ben de yeni katıldım. ben de 75 kiloyum .6 aylık bebeğim var. ek gıdalara geçtik ama pek istekli değil hep emmek istiyor.ben yediğim abur cuburlar sayesinde kilo aldım .dengeli beslenmiş olsaydım şimdi 70 kilo civarında olacaktım ama neyse... şimdi önümüze bakma zamanı .acizane tavsiyem diyetten ziyade hayatından abur cuburları çıkarıp yeterli sıvı alman. ben gaza gelip nasıl olsa emziklisin ye diyenleri dinledim sonuç bu yusyuvarlak birşey oldum.bebişini sakın ihmal etme. ben son iki ayda abur cuburları biraz keserek 5 kilo verdim birbirimize destek olup inşallah fazlalıklardan kurtuluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?