70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeğin çok küçük
diyet yapma aburcuburu kes
ben abur cubura ve geceleri çok yememe rağmen doğumdan sonra 7 ay sonraya kadarki
zaman dilimine dek 5 kg verdim 7 ayda
umurumda bile değildi..
süt verdim bebeğime
hala veeriyorum...
bebeğim 9 aylık artık...
bebeğim 7 buçuk aylık olmadan diyet yapmadım...
Burdaydım hiç kilo vermeden paylaşım yaptım ama o bile yetti
sonra martta hiç unutmam 12 marttı her hafta 1 kg vermeye başladım
şimdi yaklaşık2 haftadır durdu kilo vermem
ama ben yıllardır 61 kg dum...
acelem yok
aylar sürecek biliyorum
ama burdayım ve verceğim inşallah

baya vermıisiniz zaten maşallah darısı başıma işte herşey bebeişlerımız için ben dıyet yada spor yaptımmı sütüümde azalma oluyo o yuzden tam neyapacağımı bılemıyorum süt sorunu yaşamasaydım kılo vermem daha kolay olacaktı

iyi geceler hanımlar galiba gene günün kapanışını ben yapacam bu gün diyette 2. turumun 2.günüydü spora gittim enerjim gayet iyiydi ama eve gelip biraz dinlenip yemek yapmaya kalkınca yemek kokuları beni mahvetti açlıktan olsa gerek ama pes etmek yokkkkk gidecek bütün yağlarrr tez zamanda inş.

kapanışı ben yapıyom..

sena evi fıorınoyu satıp söle 10 bınlık bı arba alsanız artan parayıda eve katsanız daha mantıklı degılmı .

hem senın bınecegın bı araba olur.

hemde bı evınız olmuş olur

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bugün ben bomba gibi hissediyom kendimi süper. ama tartılmadım tartılmıcam cumaya kadar heheheh karnım düzleşiyor mu ne süper

akşam eurovision u izledim sinir oldum almadılar bizi finale ya var mı böle bişi harcadılar resmen

günaydın kızlarr oqlum hasta şimdi doktora götürücem nefes alamıyomuş :44: ayy bu çocuk her hafta hastaa :84: her hafta başka bir şeyden doktora gidiyoruz :84: bi tane daha bebek düşünemiyoruummm :84::84::84:

hasta oldum boğazım ağrıyooooooooo :84: :84: :84: :84: sümüklü böcek gibiym burnum sağolsunnn heryerim ağrıyooooooooo

geçmiş olsun cnm ööle süslenip püslenip gidersen hava çarpar işte böylee

deryamm hiç ama hiç olmamış öqlenki makarna ve hiç gerekte yokmuş köfte ve salata yeterde artar bile

hastalığıma iyi gelsin diye azcık turşu yedim çok ödem yaparmıııı:18: :18:

acı eksi ve bol baharatlar her zaman ödem yapar cnm

sen diyet yapıyorsun böyle bişeyi nasıl yersin kaderrrr

kızlaaaar..ben tatile gidiyorum ve depresyona girdim:26::26:..verdiğim kiloları alacam diyenolur dua edinde fazla kilo almiyim..öpüyorum herkesi otelde internet bedavaysa yine girerim..az kaçamak yapın tamammı şekerler

iyi tatiller cnm

kaptanımmm sena ablam bildirim yapamazsam affet beni olurmu:78::78::78:

olur affedereemmmm

hoşgeldin cnm çok emziren arakdaşımız var yardımcı olurlar sana..diyet demiyelim istersen saqlıklı beslenme..ve bunun bebeqine zararı deqil faydası olur cnm..

canım esenyurtta..fiyatı uygun ama zaman belki çok doqru bir zaman deqil..yine Rabbimden ümidimi kesmedim hayırlısı olsun herşeyin..

eşim arabayı satalım dedi ben razı gelmedim..ama yerine dediqin gibi daha ucuz bir araba almak açıkçası aklıma gelmedi..iyi bir fikir olabilir..30a fiorinoyu satsak 20 lira cebe kalır..akıl akıldan üstünmüş paylaştıqın için teşekkürler cnm

oqlumu doktor ablamıza götürüp gelicem arkadaşlar..bakalım derdi neymiş..

günaydın cnm..amaaannn almazlarsa almasınlar..hadisenin parçası çok güzeldi o bile kazanamadı..bizim bu yılki şarkımız bence birinci olacak kapasitede deqil..ben hiç beqenmedim baqırıp çaqrıyoo hepsi bu ben tartıldım walla..hergün şaşmaz baskülle buşmam nihayet çizelgemdeki kiloma ulaştım bugün..ama geçen haftaki kiloma düşmem için 700qr daha vermem lazım..bakalım cumaya Allah kerim..çıkıyorum cnm gelince görüşürüz..

Son düzenleme:
Günaydın

Kaptan ben minik bir adam sayesinde çok sık giremiyorum
Bu hafta beni de listeye eklersen sevinirim

Sana hangi gün mesaj atıyoruz ?

Günaydın

Kaptan ben minik bir adam sayesinde çok sık giremiyorum
Bu hafta beni de listeye eklersen sevinirim

Sana hangi gün mesaj atıyoruz ?

cuma günleri kaptanımız senaya özel mesaj atıyoruz canım.mesaj şu şekilde oluyor:
başlangıç kilo: ....
geçen haftaki kilon:....
bu haftaki kilon: .......
giden veya gelen :+.... veya -.....
toplamda giden kilon:......
hedef kilon:.........

canım dıyet yapm azaten daha cok kucukmu sbebek ama gece gec saatte agır seyler yeme emzırmeye kalkıyorsan için kıyılabılır kuru kayısı meyvelı yogurt felan ye abur cubur yeme ekmegıde bıraz azalt onun harıcınde sımdılık normal yemegını ye bence dah asonra bıraz daha sıkarsın kendını gıder kılolar merak etme benım oglumda 1 yasında hala emzırıyorum bende 8 aylık olana kadar dıyet yapmadım fazla kıloda almadım tam almaya baslarken buraya geldım durdurmak ıcın ıyı de oldu 6 kg gıttı ıns daha da gıdecek

günaydın hanımlar iş yeri soğuk bende üşüttüm heralde kasıklarım batıyo gece de karnım acayip ağrıdı yaa ıns daha kötü olmam:18: bende bu hafta hıc tartılmadım pek ıyı gıtmıyorum ama elımden geldıgı kadar dıkkat edıyorum gene de cuma tartılcam artık bu kadar bekeldım normalde haftada 2-3 tartılırdım en az ılk defa boyle olucak heyecan ıcındeyım

senacım gecmıs olsun oğluşa hemen ıyılessin ınsallah

bu hayataki en buyuk dilegim oglumun iylesmesi.. insallah canim sagol...
allahın yardımıyla iyileşecektir inşşş
bizde dualarımızla yanındayız
hasta oldum boğazım ağrıyooooooooo :84: :84: :84: :84: sümüklü böcek gibiym burnum sağolsunnn heryerim ağrıyooooooooo
nazara gelmişindir bebişim
haklısın cnm bende cok sevıyom abur cuburları onlarsız bır hayat düşünemıyorum ekmek yememe kararı aldım yavaş yavaş kesecem diğer düşmanlarımıda...
sağlıklı beslen diyet değil zaten
süt veren anneler imreniyorum maşşşşaallah
süt verirken kilo vermen daha kolay oturduğun yerden kalori yakıyosun bunu sorun olarak değilde avantaja çevirmek senin elinde
emziren anne diyet yapmaz kardeşüm sağlıklı beslenir kızdırmayın beni
yoksa
anladın sen onu
üç beyazdan uzak dur abur cuburdanda tabi hem bebişini sağlıklı emzir hemde kilo ver

çok geçmiş olsun önemli bişe yoktur inşşş allah şifa versin canım

günaydın bıcırlarrrrr

10 aylık oğlumun saçlarını kestik dün =D öbek öbek uzuyodu.. memur saçı vardı asker saçı oldu=D

güne 300 mekik ve kahvemle başlıyoruuuummm

geçmişe bakim bakim neler kaynatmışsınız

günaydın işe başlamadan bi bakim listemi yapim dedim dün akşam misafir vardı giremedim ya ben çok alıştım listeyi yazmadan içim rahat etmiyor alışmış kudurmuştan beterdir

10/05/2011 mönü

sabah:
peynir
1 dilim ekmek
salatalık,domates
maydonoz.nane

ara:
iki ceviz

öğle:
etli kurufasulye

ara:
yok

akşam:
bir tane marul

ara:
yok

dün öğlen yemeğini geç yedik akşama yemek istemedi canım marul yedim hem ara öğün hem akşam yemeği niyetine:26:

SABAH BİR SAAT YÜRÜYÜŞ AKŞAM 50 MEKİK YÜRÜME BANDINDA 15 DAKİKA YÜRÜYÜŞ İŞTE BU KADAR

yaa evde otumaya alıştın iş hayatı zor geldi kanımca

yaa evde otumaya alıştın iş hayatı zor geldi kanımca
geçmiş olsun
bahar herkesi çarptı topikçe yamulacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…