70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence sirkeden balı kesme, o balla sirkenin etkileşimiyle daha etkili olan bi formül, bal yerine limon koyanlar da duydum ama ingilizce sitelerde de arama yaptım bu formülü ilk bulan adam da balla karıştırılınca faydalı olduğunu söylemiş:)

hem ben diyetisyenle çalışırken de doktor sabahları mutlaka bir tatlı kaşığı bal veya reçel yemem gerektiğini söylerdiyerimseniben

memleketin kollarını açtı bekliyor seni cnm vaktin olursa iş yerime gel 1 çay kahve ikram edeyim sana cnm hem tanışırız valla vaktin olursa beklerim....

olabilir canım özelime mesaj atarsan mutlaka ugrarım yanına ayy ne guzel olur valla öp canım mesaj özele :1hug:

valla canım bende ya yinemi ya diye diye kalktım koşa koşa geldim geç kalıyordum hehe :):sm_cool:

alarmı kapatıp uyumuşum bende bi uyandım 8:22 eyvah dedim fırladım eşim korktu noluyor diyekaydirigubbakcemile3
ama geç kalmadım Allah'tan

günaydın kızlar ben sabahları hiç erken kalkamıyorum bugünde 10:30 da kalktım
şimdi kahvaltımı ettim çayımı içiyordum

merhaba kızlar,nasıl gidiyor diyetler?ben çarşamba günkü kaçamaklardan sonra 2 günde ancak toparladım kendimi,dün çok çok az yedim ve 2 saat kadar yürüdüm,bu sabah pazartesi günkü kiloma düştüm sonunda.bakalaım 3 günde kaç gram gidecek?siz siz olun yemeyi abartmayın,valla zor oluyor sonra
sabah 3 kepeklı ekmek,menemen,birkaç çatal avakado salatası,peynir,zeytın,1 kaşık recel,çay yedim.
öğlen yemekte ne var bilmiyorum?cokacimcoook

latte ciğim seni takip ediyorum,en az 1 kilo vermiş olcaksın pazartesiye,güveniyorum sana.sakın kaçırma haftaonu ok?

latte ciğim seni takip ediyorum,en az 1 kilo vermiş olcaksın pazartesiye,güveniyorum sana.sakın kaçırma haftaonu ok?

söz tatlım feci hırslandım

bu arada avakado salatasını nasıl yapıyorsun canım,avakoda bana sanki çok yağlı gibi geliyor ,ama tadını seviyorum faydalımıymış kilo vermeye

kızlar diyete özel yaptığınız farklı yemekler var mı?
normal yemeklerde yağı azaltmak dışında?

annem yapıyor tam bilmiyorum ama olgun avakadoyu eziyor,içine dövülmüş ceviz,limon yag koyuyor,bugün yagsız yapmıştı ama gayet güzeldi.
güzel diyet yemekleri olan varsa bende tarif alabilirim:icecream:

kızlar diyete özel yaptığınız farklı yemekler var mı?
normal yemeklerde yağı azaltmak dışında?

else cim,mesela fırında kabak yapabilirsin çok lezzetli,kabakların üzerine domates ve yağsız dil peyniri rendeleyip fırına veriyorsun,hem kalorisi çok düşük hemde çok lezzetli oluyor.birde tavuk etini (göğüs derisiz kısım) teflon tavada pişirip ocaktan almama 5 dk kala üzerine tuzu azaltılmış soya sosu döküyorum buda çok lezzetli oluyor.

teşekkür ederim lattecim
tavuk göğsü diyet konusunda çok yardımcı oluyor vallakaydirigubbakcemile3
kabaktan geçen akşam mücver yaptım fırında yağsız ama sonuçta içine az da olsa un katılıyor
dediğin tarifi deniyeyim,gerçi erimiş peynir yemem ama peynirsiz yapabilirim
mesela kabak,tavuk göğsü ve domatesi kürdanlara geçirip fırında yapabiliriza.s
hadi kızlar düşününce neler çıkçak bakalım?

bende karnıbarahrı haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiber döküyorum,gayet doyurucu oluyor,kendinizi çok aç hissettiğiniz günlerde yapabilirsiniz,sıcak yenmesi tavsiye edilira.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…