herkeslere günaydıııınnnnn
kızlaaaar..ben tatile gidiyorumve depresyona girdim :26::26:..verdiğim kiloları alacam diye nolur dua edinde fazla kilo almiyim..öpüyorum herkesi otelde internet bedavaysa yine girerim. .az kaçamak yapın tamammı şekerler
Maşallah kırk bin kere
tüh tüh tüh...
İnan harika görünüyorsun...
seni 61 düşünemiyorum...
kıskandıracağın kız elalemi
yok canım ya senın güzel görüşün keske oyle olsam ama gerceklerı bılıyom sılcektım resmı de beceremedım nerden oluyosa
[ 68 lik ben
kızlar günaydııınn
gerçi öğlen oldu nerdeyse ama
alacam yeni gördüm yazını
çok geçmiş olsun oğluna
Alah tez zamanda şifasını verir inşallah
hep iyi şeyler düşün gönlünü ferah tut
sana da günaydın canım hoşgeldin sefa geldin
bugün ki menümü yazayım hemenceciiik
sizde bi zahmet yorum yapın bakem
kahvaltı
1 simit bozuntusu(incecik tahta gib bişeydi )
labne peynir
zeytin ezmesi
1 küçük domates
1 bardak açık şekersiz çay
arada
1 form çayı
5-6 badem
öğlen
miss gibi yeşil fasulye yaptım dün gece onu yiycem :81::81:
belki yanına 1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
arada
3 kuru incir ve form çayı
akşam
tabiki de müsliii
sabah sporumu da yaptım geldim
6x50 metre yüzdüm geldim
cnm gayettt de hoşsun, doğumdan dolayı göbek cevren var sanırım, bol mekik, yan mekik hooop gitsin simitler göbeciklerr
canım ne desek azdır senin için.. eskiden sadece geçmiş olsun der geçerdim ama şimdi bi anne olduğum için acını kaygını bende hissedebiliyorum..senin için çok büyük ve zor bir imtihan.. rabbim bol sabır ve acil şifa versin inşallah.. inşallah oğlun senin dediğin gibi kendi başına yaşamasını öğrenecektir.. dualarımız oğlunla..allahım peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine ona sağlık versinbu hayataki en buyuk dilegim oglumun iylesmesi.. insallah canim sagol...
geçmiş olsun canım.. bu havalar çok sinsi. insanı kandırıyoTeşekkür ederim canım, tonsilit bademcik enfeksiyonu, çok ağır geçirdim ama 40 derece ateşi gördüm...
çok hoş çıkmışsın.. az biraz daha versen süper olcanyok canım ya senın güzel görüşün keske oyle olsam ama gerceklerı bılıyom sılcektım resmı de beceremedım nerden oluyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?