70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben gibi sende de göbek var
yinede süper kilo vermişsin canım
78 gibi görünmüyosun hiç

boyum 174 canım o kaldırıyo kiloyu.
doğumdan can simidi var işte bütün gün kıpırdanıp duruyorum bakalım ne kadar toplayabilicem

evet canım.. inşallah ya.. alışveriş yapmaya gidicem 31 mayısta doğum günümde.. hiçbirşey almıyorum 6 aydır böyle hırslandırıyorum kendimi.. de ben daha önce bi buraya eklemiştim bu fotoları.. nereye eklenmiş zahmet olmazsa tam söyleyebilir misin?

teşekkür ederim canım

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım buraya baktım eklenmemiş.. amaaan neyse.. hem biz ekleyelim oraya da bi kişiye faydamız olur belki

ohhhh zayıflma fotolaır karşımızdatebrikler...
biraz geçbir günaydın hatta iyi öğlenler....kalktım 9.30
eşimle 10 gibikahvaltı yaptık eşim giderken sancım yeniden başladı azyattım
kankaybından donuyorum arada
battaniyem ve ben sarıldık uyumuşum 2saat ama kalktımsancım azalmış..nefret ediyorum busancıdannn:84:
lisede falan böle olsam 2gün okula gtimezdim:44:
sonnadan başladıı millet evelnir doğurur geçer bende doğuraamdıkça arrttı
şuan yüksek sesle sezanden gidememi dinliyorummmmm
http://www.facebook.com/l.php?u=htt...wVVULXdDkaCyuBI_KIFZHfY7nflH&index=56&h=c59f2
becerdimse si,zde dinlersiniz.......görüşürüz canlarrrrrrr

canım boyle motıve olmak ıcın kılo verenlerın resımlerını ekledıgı bı topık vardı, adını tam olarak hatırlamıyorum :44: belkı de daha once burda gormusumdur, acayıp unutkanımdır ben tam hatırlamam cok zor o yuzden , işkillenme yanı buyuk ıhtımal benım yanılmamdandır

red..süpersin canım boyunmu uzun 78kiloyla çokda kilolu değilsin bana göre hatta hiç

öğlen yemeğimide yedim
fırında kıymalı türlü
bulgur pilavı
yoğurt
birer porsiyondan azcık fazlaydılar sanırım
arada az sütlü neskafe 3 adet diyet bisküvi düşünüyorum

canım oğluşun ageçmiş olsun

hazır fırsat bı fırsat madem eşin sana arabayı vermiyo oda binmesın .sattır hemen.

kötülüğe kötülük sattır kalan 20.000 ılede evını alırsın 50.000 kredı çekmem lazım dıyodun. 30.000 kredi çekersın.

hatta araba çok acil değilse araba alma gerekırse.bütün taksıler senın araban sayılır.

havalar gibi keyifsiz herkes aynı ben gibi bi toparlanamadık gitti çok sık gelemiyorum kusura bakmayın netle ilgili bi sorun var bu yüzden eskisi gibi girebilmem mümkün olamıyor.bunun yanındada yeni bir bahar çarpmasıyla karşı karşıyayım 2 ileri bi geri toparlanamıyorum gitti.diyet 0 zaten keyif sıfır ben sıfır gibi yuvarlak

hiç şaşırmadım hepimiz aynıyız

kızzz kaçışş naberrrr
adını söle bana gereği düşünüldü cok uzun yoksa kaçış derim sana, annadın sen onu

ya işte diyorumya hepimiz domino misali tek tek yıkılıyoruz

beni de çarptı bahar havası, ne zaman havalar güzelleşti benim midee delirmeye başladı
cok acıkıyorum canlar ya, bi de aksi gibi doymuyorum da.. bilemiyorum niye böyle oldu.. midemin küçülmesi gerekirsen 1,5 ay oldu sonucta, aksine yiyesim geliyo

pelin canım adımmm
bu arada saglıklı beslenme de gosterdıgım azmı bu kacıs konusunda da gostermeye karar verdımmm, artık kociş korksun bendennn

isminde senin kdr güzelmiş, bayıldım resmine, saçına, duruşuna.. cok güzelsin ordaaa
kocişin sanslı adamdı, simdi tam ballı oldu walla adam korkmaz bence çıldırır

çok kastın 1,5 ay menülerin oldukça azdı bence çalışan biri için.şimdi bi patlama durumu olması normal.bence bu temponu ipi elden tamamen kaçırmamak için biraz yavaşlatmalısın.zaten kötü olan fazlalıklarından kurtuldun bundan sonra yavaş yavaş sıkılaşıp bikaç kilo daha vermek için çok acele etmene gerek yok.

isminde senin kdr güzelmiş, bayıldım resmine, saçına, duruşuna.. cok güzelsin ordaaa
kocişin sanslı adamdı, simdi tam ballı oldu walla adam korkmaz bence çıldırır

tesekkur ederım canımmm , o senın guzellıgınnn
o foto dugun gunu, ben kuaforden gelmıs bekar odamda yatagımın uzeırnde oturmus damadı beklerken cekıldı, odada benımle bekleyen nedimelerden bırı cekmıss haberm bıle yoktu fotomun cekıldgınden tamamen tesaduf, gorunce ben de cok sevdım ama
kociş sanslı mı bılemıorum valla, iş munasebetıyle benı bırakıp bırakıp gıdıyo bugunlerdee dun aksam gıttı yıne, neysekı bınmış gelıomus gece burda olurr ınşşş

cnm benim aslında ne dogru demişsin.. biraz acele ettim o da doğru, bide alıştım hep haftada min 1 kilo wermeye şimdi 300 gr felan eksideyim.. korkuyorum bi yandan da acaba bünyemi mi alıştırdım metabolizmam mı yawaşladı diye.. ne yapabilirim şimdi peki.. menülerim nasıl olmalı sence.. bıraktım, tecrübe konuşsun

zaten böyle spontene cekilen fotolar ayrı bir doğallıkta oluyo, nazarlara gelmeyesin inşallahhhhhhhhh
ii bak adam uzaktaymış, özlemişsindir sende bence onu şaşırtmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…