ben gibi sende de göbek varbu hallerden
Eki Görüntüle 192981
bu hale geldi ancak..
Eki Görüntüle 192982
Eki Görüntüle 192980
78im bu fotolarda
bakalım haziran 1 de ne olacak..
hepimiz ekleyelim motivasyon oluyor vallahi
bu hallerden
Eki Görüntüle 192981
bu hale geldi ancak..
Eki Görüntüle 192982
Eki Görüntüle 192980
78im bu fotolarda
bakalım haziran 1 de ne olacak..
hepimiz ekleyelim motivasyon oluyor vallahi
ben gibi sende de göbek var
yinede süper kilo vermişsin canım
78 gibi görünmüyosun hiç
canım bu sen mısın, daha once motıve olmak ıcın boyle bı topık var fotoların yuklendıgı, oraya bakarken gormustum bu fotograflarıvalla hazırana dal gıbı olacaksın bence ne guzel darısı basımıza diyelimmm
teşekkür ederim canımred harikasın
canım bu sen mısın, daha once motıve olmak ıcın boyle bı topık var fotoların yuklendıgı, oraya bakarken gormustum bu fotograflarıvalla hazırana dal gıbı olacaksın bence ne guzel darısı basımıza diyelimmm
boyum 174 canım o kaldırıyo kiloyu.
doğumdan can simidi var işte bütün gün kıpırdanıp duruyorum bakalım ne kadar toplayabilicem
evet canım.. inşallah ya.. alışveriş yapmaya gidicem 31 mayısta doğum günümde.. hiçbirşey almıyorum 6 aydırböyle hırslandırıyorum kendimi.. de ben daha önce bi buraya eklemiştim bu fotoları.. nereye eklenmiş zahmet olmazsa tam söyleyebilir misin?
teşekkür ederim canım
canım oğluşun ageçmiş olsungünaydın kızlarroqlum hasta şimdi doktora götürücem nefes alamıyomuş :44: ayy bu çocuk her hafta hastaa :84: her hafta başka bir şeyden doktora gidiyoruz :84: bi tane daha bebek düşünemiyoruummm :84::84::84:
geçmiş olsun cnmööle süslenip püslenip gidersen hava çarpar işte böylee
deryamm hiç ama hiç olmamış öqlenki makarnave hiç gerekte yokmuş köfte ve salata yeterde artar bile
acı eksi ve bol baharatlar her zaman ödem yapar cnm
sen diyet yapıyorsun böyle bişeyi nasıl yersin kaderrrr
iyi tatiller cnm
olur affedereemmmm
hoşgeldin cnm çok emziren arakdaşımız var yardımcı olurlar sana..diyet demiyelim istersen saqlıklı beslenme..ve bunun bebeqine zararı deqil faydası olur cnm..
canım esenyurtta..fiyatı uygun ama zaman belki çok doqru bir zaman deqil..yine Rabbimden ümidimi kesmedim hayırlısı olsun herşeyin..
eşim arabayı satalım dedi ben razı gelmedim..ama yerine dediqin gibi daha ucuz bir araba almak açıkçası aklıma gelmedi..iyi bir fikir olabilir..30a fiorinoyu satsak 20 lira cebe kalır..akıl akıldan üstünmüş paylaştıqın için teşekkürler cnm
oqlumu doktor ablamıza götürüp gelicem arkadaşlar..bakalım derdi neymiş..
havalar gibi keyifsiz herkes aynı ben gibibi toparlanamadık gitti çok sık gelemiyorum kusura bakmayın netle ilgili bi sorun var bu yüzden eskisi gibi girebilmem mümkün olamıyor.bunun yanındada yeni bir bahar çarpmasıyla karşı karşıyayım 2 ileri bi geri toparlanamıyorum gitti.diyet 0 zaten keyif sıfır ben sıfır gibi yuvarlak
canım boyle motıve olmak ıcın kılo verenlerın resımlerını ekledıgı bı topık vardı, adını tam olarak hatırlamıyorum :44: belkı de daha once burda gormusumdur, acayıp unutkanımdır ben tam hatırlamam cok zor o yuzden , işkillenme yanı buyuk ıhtımal benım yanılmamdandır
ya işte diyorumya hepimiz domino misali tek tek yıkılıyoruzhiç şaşırmadım hepimiz aynıyız
kızzz kaçışş naberrrr
adını söle bana gereği düşünüldü cok uzunyoksa kaçış derim sana, annadın sen onu
ya işte diyorumya hepimiz domino misali tek tek yıkılıyoruz
pelin canım adımmm
bu arada saglıklı beslenme de gosterdıgım azmı bu kacıs konusunda da gostermeye karar verdımmm, artık kociş korksun bendennn
çok kastın 1,5 ay menülerin oldukça azdı bence çalışan biri için.şimdi bi patlama durumu olması normal.bence bu temponu ipi elden tamamen kaçırmamak için biraz yavaşlatmalısın.zaten kötü olan fazlalıklarından kurtuldun bundan sonra yavaş yavaş sıkılaşıp bikaç kilo daha vermek için çok acele etmene gerek yok.beni de çarptı bahar havası, ne zaman havalar güzelleşti benim midee delirmeye başladı
cok acıkıyorum canlar ya, bi de aksi gibi doymuyorum da.. bilemiyorum niye böyle oldu.. midemin küçülmesi gerekirsen 1,5 ay oldu sonucta, aksine yiyesim geliyo
isminde senin kdr güzelmiş, bayıldım resmine, saçına, duruşuna.. cok güzelsin ordaaa
kocişin sanslı adamdı, simdi tam ballı oldu wallaadam korkmaz bence çıldırır
çok kastın 1,5 ay menülerin oldukça azdı bence çalışan biri için.şimdi bi patlama durumu olması normal.bence bu temponu ipi elden tamamen kaçırmamak için biraz yavaşlatmalısın.zaten kötü olan fazlalıklarından kurtuldun bundan sonra yavaş yavaş sıkılaşıp bikaç kilo daha vermek için çok acele etmene gerek yok.
tesekkur ederım canımmm , o senın guzellıgınnn
o foto dugun gunu, ben kuaforden gelmıs bekar odamda yatagımın uzeırnde oturmus damadı beklerken cekıldı, odada benımle bekleyen nedimelerden bırı cekmısshaberm bıle yoktu fotomun cekıldgınden tamamen tesaduf, gorunce ben de cok sevdım ama
kociş sanslı mı bılemıorum valla, iş munasebetıyle benı bırakıp bırakıp gıdıyo bugunlerdeedun aksam gıttı yıne, neysekı bınmış gelıomus gece burda olurr ınşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?