70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüler şöyle böyle olsun diyemem sen kendini daha iyi bilirsin.sadece şunu demelisin kendine ben şuan çok iyiyim daha iyi olabilirim ama en önemli görevim şimdiki iyi halimi korumak.daha öncede demiştim şuanki kilon çok iyi 67 çok özel bi rakam.ilk görevin bundan yukarı çıkmamak sonraki görevin hedefine ulaşmak.diyet yaparken zaten zayıflıcaksın ama diyeti bırakınca kilo almaya başlayacağın bi gerçek.bu yüzden bundan sonraki sürecinde gelecek hayatındada devam ettireceğin şekilde bi yemem düzeni oluşturmalısın ben 63 kiloyum ve sanırım uzun süre bu kiloda kalacağım belki 2 ileri 1 geri yapacağım.isterimki 50 lili kilolarda olayım ama okadar uzun süre dikkat ettimki vucut artık bu sistemde ilerlemeye isyan ediyor bende bu yüzden yeme düzenimi kurmaya çalışıyorum bu yüzden bocalıyorum herseferinde
sen sanırım her akşam müsli tüketenlerdensin bence onu bi süre bırak sebze yemeye çalış yada akşam kahvaltısı şeklinde doyucu hafif şeyler yiyebilirsin.bi dönem bi şaşırtmaca sistemi dene hemde verdiğin kilonun nekadar sağlıklı yada sağlıksız gittiğini anlarsın.kısa sürede geli alıyosan kiloyu zaten diyetin tamamen yanlıştır en ufak kaçamaktan sonrası ipi bıraktığında gidenler hızla geri gelir bu yüzden kendimizi takip etmemiz şart.

canım kavrulmuşbeyaz leblebı ye .

dun yedım okadar tok tuut kı ben bıle ınanamadım ınan sabah 4 e kadar oturdum banamıısn demedı.

öleden sonra 5-6 gıbı yemıştım.nerdeyse 10 saat dayandım duşun.hem tadı da çok güzel

yeşimcim bi kaç gün müsliyi cıkarıcam akşam yemeklerimden, metabolizmam düzene girsin accık istiyorum, korktum cünkü, ya sürekli müsli yediğim için normal yemeğe döndüğümde kilo alırsam diye..

bugün mesela böyle menüm.. yorum yaparmısın...

Sabah
1 tane küçük kepekli sandviç arasında yeşil zeytin ezmesi ve pınar beyaz light
Sekersiz çay

Ara
2 tane limonlu etiform
Şekersiz yeşil çay

Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara
1 tane etiform
1 tane kuru kayısı / 10-15 tane kuru üzüm
50 mil tam yağlı süt ( iş yerinde tam yaglı war, o yüzden kutunun 1/4ünü içicem )

Akşam
2 tane ızgara kasap köfte
Yağsız tawada kavrulmuş yarım patates, 1 yk bezelye, 1 çarliston kırmızı biber
1 yk yagsız yogurt

Son düzenleme:

canım benım fıkrımde aynı yeşimle yanı cok az yıyorusn sabah 3 bıskuvı oglen salata aksam müsli dünkü menündü bu yani.mutlaka sebze yemegı et tavuk ekmek olmalı ısteyken yapamıyosan aksam yemegınde barı ye sulu yemek corba fılan.cunku senın menulerle uzun süre gidilmez yanı gıtsende bı yerde durur kı yavasladı dıyorsun kılo vermen hem gerı alma rıskın de var bence.daha yavas ve emın adımlarla sabırla ılerlemenı tavsıye ederım bende

hah şöylee bişeye benzemiş menün

cısss içmeye indiğimde hemen gidip alıcam, cok teşekkür ederimmm böle pratik şeyler hayat kurtarıcı rolü görüyo çalışıncaaa

yağmurumu uyutup geldim kızlarrrrrrrr..... öğle mamamı da yedim ohhhhhhh sefam olsun.
evet cerencim bence de çok az yiyosun. sabah ve öğlen sıkı ye bari de miden alışsın.

ayrıca dün gece kocişe dedim ki gel senle biraz kalori eritelim dedim anlamadı safım benim ya ben kilolu değilim dedi. sen git kendin erit dedi bana. ben de bi koptum bi koptum anlatamam. sonradan anlatınca o da koptu romantizm felan kalmadı yaneeeeee bundan sonra sır olacak aramızda anlaştık.kalori eritmek =kaçış(anladınız siz onu)

bence öğünlerinin herhangi birine çorbada ekle zaten gün içinde oturarak çalışıyosun sanırım.çok fazla katı gıda seni rahatsız eder.müsli dönem dönem yenilebilir 3 gün 1 hafta falan ama sürekli olması metabolizmanı bozar kanaatindeyim çünkü doğal bi besin değil katkı içeriyor.bu arada eskişehirden hava dururmu gök gürültürü sağnak şeklinde yağış başladı yola çıkacakların dikkatli olmaları şemsiye ıslandığında onu kollarını saracak ve romantik anlarda diz çöküp yağmurda ıslanırkene nameler sıralıcak bi partnerle dışarı çıkılması konusunda herkesi uyarıyorum

evet kızlar beyaz leblebi tok tutucu özelliğe sahip sarı da öyle diyetisyen e gitmiştim bir çay bardağı leblebi bi,r dilim ekmek le eşdeğerdi bir çay bardağı zaten çok tok tutuyor bende uyguluyorum

müsli konusunda aynı anda aynı şeyleri yazmışızz cnm aklın yolu bir bıraktım müsliyi bi süre, bakalım nolucak, ne warsa uygun porsiyonlarda ekmeksiz bol yogurtla salatayla yiceem
67 kilo konusuna bende katılıyorum, önceden her giydiğim pörtlerken su anda mükemmel olmasada kendime yakıştırıyorum yada aynaya baktıgımda kendimi begeniyorum, kendimi ii hissediyorum ve bakışlardan da o rahatsız edici kilolarımın gittiğini hissedebiliyorum.. bunun 2 kilo üstü benim gibi 165 boyunda birisi için kilolu görünüm demek, 2 kilo altı normal dolgun görünüm demek.. oyüzden belkide su anda tam sınırda oldugum için korktuum :26:
bi süre saglıklı bir şekilde öğünlerimi yiyicem cıssslara dokunmadan dediğin gibi nolcak bakalım, cok teşekkür ederim şu güzelll faydalı tawsiyelerin içiin

ben sizi, bu topikleri sewmiyim de napiiiim yahuuu

ben de seni seviyommmmmm

işin adı kaçış diye kalcak yaaaaa ben de kacmıycam artıkk hatta sehır dısına gıtcek dıye ben sırnaştım yavrucak dondu kaldııı valla şaşkınlıktan

işte yapamıyom, yalnız yaşıyom, evde yemek yapan yok, benim cok zamanım olmuyo, olsa bile buzdolabnı acınca bi bakıom cürümüş küflenmiş aldıklarım her zaman yapamıyom o yüzden ama şimdi karar werdim pazar günü bi kere, carsamba bikere sebze pişircem, ben 3 günde anca bitiririm tek basıma zati söz dinlicem artıkın, dikkat edicemm

ben yıkılmadım ayaktayııımm
domino bu hızla ilerleyip sanada çarpabilir tikkat et

fiziğin gayet güzel zaten bu kiloyla süpersin ilerleyen zamanlarda daha süper olacaksın.sayısal değer olarak artık bakmıyorum ben bu duruma.benim basen problemim var bu yüzden senin bu kilodaki halinle benim bu kilomdaki halim arasında dağlar kadar fark var.sen herşeye sığarsın ama ben sığamam neyazıkki bu yüzden a kişisi b kişi olmayı istemektense kendim olmayı tercih ediyorum azla yetinmeliyim ve bu durumumu korumalıyım.yoksa herzamanki gibi tekrar tekrar kilo alırım.yoksa kilo vermek zor bişi değil benim için.benim için zor olan bunu korumak.yemekten zevk alan biri olmamama trağmen nasıl bi ruh haline bürünüp önüme gelen her şeyi yoyasam anlamıyorum geçenki tartışmadaki (eltimle olan münakaşam )devrimimi kendi yeme düzenimdede yapmalıyım artık.

geçen haftalarda haftada 3 gün fln içiyodum, artık içim dışım corba olmuştu ama ara ögün yapabilirim yarım porsiyon cabuk corbalardan fln, tok tutuyooo hem
öle bi partner war mı e.sehirde warsa gelelim

yicem artıkın, kesin de kilo alıcam, yenilcem sana hıh
anam resmen ben wesile olmuşum kız terzi kendi söküğünü dikemezmiş, heerrkes kocasıyla kalori eritsin tabi yaaa
bende işte hayırlısı artıkın

geçen haftalarda haftada 3 gün fln içiyodum, artık içim dışım corba olmuştu ama ara ögün yapabilirim yarım porsiyon cabuk corbalardan fln, tok tutuyooo hem
öle bi partner war mı e.sehirde warsa gelelim
ah olsa olsa kocişim okulda ve nöbetçi tenefüste gitsem ayakkabın altında bişi var ay of puf desem yere eğilirmiki acaba ya hiç böyle flört falan şeyimiz olmadıki hemencecik evlendik bu günlerinin kıymetini bil ceren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…