- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
zaten böyle spontene cekilen fotolar ayrı bir doğallıkta oluyo, nazarlara gelmeyesin inşallahhhhhhhhh
ii bak adam uzaktaymış, özlemişsindir sendebence onu şaşırtmalısın
menüler şöyle böyle olsun diyemem sen kendini daha iyi bilirsin.sadece şunu demelisin kendine ben şuan çok iyiyim daha iyi olabilirim ama en önemli görevim şimdiki iyi halimi korumak.daha öncede demiştim şuanki kilon çok iyi 67 çok özel bi rakam.ilk görevin bundan yukarı çıkmamak sonraki görevin hedefine ulaşmak.diyet yaparken zaten zayıflıcaksın ama diyeti bırakınca kilo almaya başlayacağın bi gerçek.bu yüzden bundan sonraki sürecinde gelecek hayatındada devam ettireceğin şekilde bi yemem düzeni oluşturmalısıncnm benim aslında ne dogru demişsin.. biraz acele ettim o da doğru, bide alıştım hep haftada min 1 kilo wermeye şimdi 300 gr felan eksideyim.. korkuyorum bi yandan da acaba bünyemi mi alıştırdım metabolizmam mı yawaşladı diye.. ne yapabilirim şimdi peki.. menülerim nasıl olmalı sence.. bıraktım, tecrübe konuşsun
beni de çarptı bahar havası, ne zaman havalar güzelleşti benim midee delirmeye başladı
cok acıkıyorum canlar ya, bi de aksi gibi doymuyorum da.. bilemiyorum niye böyle oldu.. midemin küçülmesi gerekirsen 1,5 ay oldu sonucta, aksine yiyesim geliyo
cnm benim aslında ne dogru demişsin.. biraz acele ettim o da doğru, bide alıştım hep haftada min 1 kilo wermeye şimdi 300 gr felan eksideyim.. korkuyorum bi yandan da acaba bünyemi mi alıştırdım metabolizmam mı yawaşladı diye.. ne yapabilirim şimdi peki.. menülerim nasıl olmalı sence.. bıraktım, tecrübe konuşsun
yeşimcim bi kaç gün müsliyi cıkarıcam akşam yemeklerimden, metabolizmam düzene girsin accık istiyorum, korktum cünkü, ya sürekli müsli yediğim için normal yemeğe döndüğümde kilo alırsam diye..
bugün mesela böyle menüm.. yorum yaparmısın...
Sabah
1 tane küçük kepekli sandviç arasında yeşil zeytin ezmesi ve pınar beyaz light
Sekersiz çay
Ara
2 tane limonlu etiform
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara
1 tane etiform
1 tane kuru kayısı / 10-15 tane kuru üzüm
50 mil tam yağlı süt ( iş yerinde tam yaglı war, o yüzden kutunun 1/4ünü içicem )
Akşam
2 tane ızgara kasap köfte
Yağsız tawada kavrulmuş yarım patates, 1 yk bezelye, 1 çarliston kırmızı biber
1 yk yagsız yogurt
ya işte diyorumya hepimiz domino misali tek tek yıkılıyoruz
canım kavrulmuşbeyaz leblebı ye .
dun yedım okadar tok tuut kı ben bıle ınanamadım ınan sabah 4 e kadar oturdum banamıısn demedı.
öleden sonra 5-6 gıbı yemıştım.nerdeyse 10 saat dayandım duşun.hem tadı da çok güzel
yeşimcim bi kaç gün müsliyi cıkarıcam akşam yemeklerimden, metabolizmam düzene girsin accık istiyorum, korktum cünkü, ya sürekli müsli yediğim için normal yemeğe döndüğümde kilo alırsam diye..
bugün mesela böyle menüm.. yorum yaparmısın...
Sabah
1 tane küçük kepekli sandviç arasında yeşil zeytin ezmesi ve pınar beyaz light
Sekersiz çay
Ara
2 tane limonlu etiform
Şekersiz yeşil çay
Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Ara
1 tane etiform
1 tane kuru kayısı / 10-15 tane kuru üzüm
50 mil tam yağlı süt ( iş yerinde tam yaglı war, o yüzden kutunun 1/4ünü içicem )
Akşam
2 tane ızgara kasap köfte
Yağsız tawada kavrulmuş yarım patates, 1 yk bezelye, 1 çarliston kırmızı biber
1 yk yagsız yogurt
canım kavrulmuşbeyaz leblebı ye .
dun yedım okadar tok tuut kı ben bıle ınanamadım ınan sabah 4 e kadar oturdum banamıısn demedı.
öleden sonra 5-6 gıbı yemıştım.nerdeyse 10 saat dayandım duşun.hem tadı da çok güzel
menüler şöyle böyle olsun diyemem sen kendini daha iyi bilirsin.sadece şunu demelisin kendine ben şuan çok iyiyim daha iyi olabilirim ama en önemli görevim şimdiki iyi halimi korumak.daha öncede demiştim şuanki kilon çok iyi 67 çok özel bi rakam.ilk görevin bundan yukarı çıkmamak sonraki görevin hedefine ulaşmak.diyet yaparken zaten zayıflıcaksın ama diyeti bırakınca kilo almaya başlayacağın bi gerçek.bu yüzden bundan sonraki sürecinde gelecek hayatındada devam ettireceğin şekilde bi yemem düzeni oluşturmalısınben 63 kiloyum ve sanırım uzun süre bu kiloda kalacağım belki 2 ileri 1 geri yapacağım.isterimki 50 lili kilolarda olayım ama okadar uzun süre dikkat ettimki vucut artık bu sistemde ilerlemeye isyan ediyor bende bu yüzden yeme düzenimi kurmaya çalışıyorum bu yüzden bocalıyorum herseferinde
sen sanırım her akşam müsli tüketenlerdensin bence onu bi süre bırak sebze yemeye çalış yada akşam kahvaltısı şeklinde doyucu hafif şeyler yiyebilirsin.bi dönem bi şaşırtmaca sistemi dene hemde verdiğin kilonun nekadar sağlıklı yada sağlıksız gittiğini anlarsın.kısa sürede geli alıyosan kiloyu zaten diyetin tamamen yanlıştıren ufak kaçamaktan sonrası ipi bıraktığında gidenler hızla geri gelir bu yüzden kendimizi takip etmemiz şart.
hah şöylee bişeye benzemiş menün
müsli konusunda aynı anda aynı şeyleri yazmışızz cnmaklın yolu bir bıraktım müsliyi bi süre, bakalım nolucak, ne warsa uygun porsiyonlarda ekmeksiz bol yogurtla salatayla yiceem
67 kilo konusuna bende katılıyorum, önceden her giydiğim pörtlerken su anda mükemmel olmasada kendime yakıştırıyorum yada aynaya baktıgımda kendimi begeniyorum, kendimi ii hissediyorum ve bakışlardan da o rahatsız edici kilolarımın gittiğini hissedebiliyorum.. bunun 2 kilo üstü benim gibi 165 boyunda birisi için kilolu görünüm demek, 2 kilo altı normal dolgun görünüm demek.. oyüzden belkide su anda tam sınırda oldugum için korktuum :26:
bi süre saglıklı bir şekilde öğünlerimi yiyicem cıssslara dokunmadan dediğin gibi nolcak bakalım, cok teşekkür ederim şu güzelll faydalı tawsiyelerin içiin
ben sizi, bu topikleri sewmiyim de napiiiim yahuuu
yağmurumu uyutup geldim kızlarrrrrrrr..... öğle mamamı da yedim ohhhhhhh sefam olsun.
evet cerencim bence de çok az yiyosun. sabah ve öğlen sıkı ye bari de miden alışsın.
ayrıca dün gece kocişe dedim ki gel senle biraz kalori eritelim dedim anlamadı safım benim ya ben kilolu değilim dedi. sen git kendin erit dedi bana. ben de bi koptum bi koptum anlatamam. sonradan anlatınca o da koptu romantizm felan kalmadı yaneeeeee bundan sonra sır olacak aramızda anlaştık.kalori eritmek =kaçış(anladınız siz onu)
canım benım fıkrımde aynı yeşimle yanı cok az yıyorusn sabah 3 bıskuvı oglen salata aksam müsli dünkü menündü bu yani.mutlaka sebze yemegı et tavuk ekmek olmalı ısteyken yapamıyosan aksam yemegınde barı ye sulu yemek corba fılan.cunku senın menulerle uzun süre gidilmez yanı gıtsende bı yerde durur kı yavasladı dıyorsun kılo vermen hem gerı alma rıskın de var bence.daha yavas ve emın adımlarla sabırla ılerlemenı tavsıye ederım bende
domino bu hızla ilerleyip sanada çarpabilir tikkat etben yıkılmadım ayaktayııımm
fiziğin gayet güzel zaten bu kiloyla süpersin ilerleyen zamanlarda daha süper olacaksın.sayısal değer olarak artık bakmıyorum ben bu duruma.benim basen problemim var bu yüzden senin bu kilodaki halinle benim bu kilomdaki halim arasında dağlar kadar fark var.sen herşeye sığarsın ama ben sığamam neyazıkkimüsli konusunda aynı anda aynı şeyleri yazmışızz cnmaklın yolu bir bıraktım müsliyi bi süre, bakalım nolucak, ne warsa uygun porsiyonlarda ekmeksiz bol yogurtla salatayla yiceem
67 kilo konusuna bende katılıyorum, önceden her giydiğim pörtlerken su anda mükemmel olmasada kendime yakıştırıyorum yada aynaya baktıgımda kendimi begeniyorum, kendimi ii hissediyorum ve bakışlardan da o rahatsız edici kilolarımın gittiğini hissedebiliyorum.. bunun 2 kilo üstü benim gibi 165 boyunda birisi için kilolu görünüm demek, 2 kilo altı normal dolgun görünüm demek.. oyüzden belkide su anda tam sınırda oldugum için korktuum :26:
bi süre saglıklı bir şekilde öğünlerimi yiyicem cıssslara dokunmadan dediğin gibi nolcak bakalım, cok teşekkür ederim şu güzelll faydalı tawsiyelerin içiin
ben sizi, bu topikleri sewmiyim de napiiiim yahuuu
bence öğünlerinin herhangi birine çorbada ekle zaten gün içinde oturarak çalışıyosun sanırım.çok fazla katı gıda seni rahatsız eder.müsli dönem dönem yenilebilir 3 gün 1 hafta falan ama sürekli olması metabolizmanı bozar kanaatindeyim çünkü doğal bi besin değil katkı içeriyor.bu arada eskişehirden hava dururmu gök gürültürü sağnak şeklinde yağış başladı yola çıkacakların dikkatli olmaları şemsiye ıslandığında onu kollarını saracak ve romantik anlarda diz çöküp yağmurda ıslanırkene nameler sıralıcak bi partnerle dışarı çıkılması konusunda herkesi uyarıyorum
yağmurumu uyutup geldim kızlarrrrrrrr..... öğle mamamı da yedim ohhhhhhh sefam olsun.
evet cerencim bence de çok az yiyosun. sabah ve öğlen sıkı ye bari de miden alışsın.
ayrıca dün gece kocişe dedim ki gel senle biraz kalori eritelim dedim anlamadı safım benim ya ben kilolu değilim dedi. sen git kendin erit dedi bana. ben de bi koptum bi koptum anlatamam. sonradan anlatınca o da koptu romantizm felan kalmadı yaneeeeee bundan sonra sır olacak aramızda anlaştık.kalori eritmek =kaçış(anladınız siz onu)
ah olsa olsageçen haftalarda haftada 3 gün fln içiyodum, artık içim dışım corba olmuştu ama ara ögün yapabilirim yarım porsiyon cabuk corbalardan fln, tok tutuyooo hem
öle bi partner war mı e.sehirde warsa gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?