işin adı kaçış diye kalcak yaaaaaben de kacmıycam artıkk hatta sehır dısına gıtcek dıye ben sırnaştım yavrucak dondu kaldııı valla şaşkınlıktan
canım boyle motıve olmak ıcın kılo verenlerın resımlerını ekledıgı bı topık vardı, adını tam olarak hatırlamıyorum :44: belkı de daha once burda gormusumdur, acayıp unutkanımdır ben tam hatırlamam cok zor o yuzden , işkillenme yanı buyuk ıhtımal benım yanılmamdandır
red..süpersin canım boyunmu uzun 78kiloyla çokda kilolu değilsin bana göre hatta hiç
öğlen yemeğimide yedim
fırında kıymalı türlü
bulgur pilavı
yoğurt
birer porsiyondan azcık fazlaydılar sanırım
arada az sütlü neskafe 3 adet diyet bisküvi düşünüyorum
canım kavrulmuşbeyaz leblebı ye .
dun yedım okadar tok tuut kı ben bıle ınanamadım ınan sabah 4 e kadar oturdum banamıısn demedı.
öleden sonra 5-6 gıbı yemıştım.nerdeyse 10 saat dayandım duşun.hem tadı da çok güzel
ah olsa olsakocişim okulda ve nöbetçi tenefüste gitsem ayakkabın altında bişi var ay of puf desem yere eğilirmiki acaba ya hiç böyle flört falan şeyimiz olmadıki hemencecik evlendik bu günlerinin kıymetini bil ceren
kaldı bile pelincim cok gec artıkın
kız adam gitcek kalpten ama ii etmişsin, dewamını bekleriz sahsen
bgn de adam yoldan gelcek felan bence gene sen sırnaşmalısın
domino bu hızla ilerleyip sanada çarpabilir tikkat et
fiziğin gayet güzel zaten bu kiloyla süpersin ilerleyen zamanlarda daha süper olacaksın.sayısal değer olarak artık bakmıyorum ben bu duruma.benim basen problemim var bu yüzden senin bu kilodaki halinle benim bu kilomdaki halim arasında dağlar kadar fark var.sen herşeye sığarsın ama ben sığamam neyazıkkibu yüzden a kişisi b kişi olmayı istemektense kendim olmayı tercih ediyorum azla yetinmeliyim ve bu durumumu korumalıyım.yoksa herzamanki gibi tekrar tekrar kilo alırım.yoksa kilo vermek zor bişi değil benim için.benim için zor olan bunu korumak.yemekten zevk alan biri olmamama trağmen nasıl bi ruh haline bürünüp önüme gelen her şeyi yoyasam anlamıyorum geçenki tartışmadaki (eltimle olan münakaşam )devrimimi kendi yeme düzenimdede yapmalıyım artık.
maşallah hiç çaktırmadan muhabbeti götürüyonuz
walla canikomm, adamına göre değişiyo o, benimki biraz ağır abidir, öle flörtle fln işi olmaz
bana seni sewiyorum derken adam kafasını boynuma gömüyo deve kuşu gibi, bildiğin utanıyo
geçen ay yıldönümümüzdü, bi cicek dalı bile getirmemiş bana, sarılıp öptüm ya seni diyo eşşek
yaniii sewgili de olsa koca da olsa adamın içinde olcak anacım
ama bide şu war, sırf laf olsun diye yalandan bana serenatlar yapıpda beni sewmeyen adam olcagna duyguları olsun, samimi olsun ama göstermesin bin kere razıyım.. ölesinin bakısı yetiyo zati
haklısın.ben bunu evlilik öncesi paylaşılan zamandaki mutluluğun ve heycanın farklılığından dolayı söylemiştim.ben eşimle 8 ay içinde tanışıp evlendim ve bu süre zarfında toplam 16 gün yüzyüze görüşme imkanımız oldu.bunların 10 günüde nişanlandıktan sonrawalla canikomm, adamına göre değişiyo o, benimki biraz ağır abidir, öle flörtle fln işi olmaz
bana seni sewiyorum derken adam kafasını boynuma gömüyo deve kuşu gibi, bildiğin utanıyo
geçen ay yıldönümümüzdü, bi cicek dalı bile getirmemiş bana, sarılıp öptüm ya seni diyo eşşek
yaniii sewgili de olsa koca da olsa adamın içinde olcak anacım
ama bide şu war, sırf laf olsun diye yalandan bana serenatlar yapıpda beni sewmeyen adam olcagna duyguları olsun, samimi olsun ama göstermesin bin kere razıyım.. ölesinin bakısı yetiyo zati
2003 yılından beri birikmekte olan şeyler okadar olcakbölgesel zayıflama en zorudur cnm ya anlıyorum seni.. şükür benim öyle bir problemim yok, heryerim kalın şu anda
2-3 kilo wersem belli bile olmuyo her yerden gidiyo, kilo alıncada hemen belli olmuyo, ii mi kötü mü bilemedim
benim işte memişlerle problemim war biraz, o da hedefime inersem yaptırırım belkim, fazla büyükler arkidişler
sen eltine cıkıştıgın gibi kendine bi cıkışsan war ya lokma yiyemezsin bence, cok fena posta koyduydun
haklısın.ben bunu evlilik öncesi paylaşılan zamandaki mutluluğun ve heycanın farklılığından dolayı söylemiştim.ben eşimle 8 ay içinde tanışıp evlendim ve bu süre zarfında toplam 16 gün yüzyüze görüşme imkanımız oldu.bunların 10 günüde nişanlandıktan sonrabu bakımdan evlilik öncesi zaman paylaşımımız çok az oldu keşke daha uzun zaman o heyecanı yaşama fırsatımız olsaydı sevdiğini söylemesede anlarım zaten söylemesine fırsat vermiyorum her 10 dk bi beni seviyomusun senin için bunu yaptım mutlumusun mutlu oldunmu vs diye kafasının etini yyorum bende bu konuda çok dırdırcıyım 2 saat yanımda olup beni öpmediyse yanıma gelmediyse yanına geldiğimde yüzüme bakmadıysa vs açıyom ağzımı yumuyom gözümü :2: zaten sen beni hiç sevmiyonda geldimde görmedinde benle ilgilenmiyonda zaten şuydu buydu vıdıvıdı boşanma sebebi karım aşırı sevgi dolu nefes alamıyorum hakim bey :84: sebep boşayın bizi aşırı geçimlilik
ayyy ne güzel allah daim etsin arkadaşım
haklısın.ben bunu evlilik öncesi paylaşılan zamandaki mutluluğun ve heycanın farklılığından dolayı söylemiştim.ben eşimle 8 ay içinde tanışıp evlendim ve bu süre zarfında toplam 16 gün yüzyüze görüşme imkanımız oldu.bunların 10 günüde nişanlandıktan sonrabu bakımdan evlilik öncesi zaman paylaşımımız çok az oldu keşke daha uzun zaman o heyecanı yaşama fırsatımız olsaydı sevdiğini söylemesede anlarım zaten söylemesine fırsat vermiyorum her 10 dk bi beni seviyomusun senin için bunu yaptım mutlumusun mutlu oldunmu vs diye kafasının etini yyorum bende bu konuda çok dırdırcıyım 2 saat yanımda olup beni öpmediyse yanıma gelmediyse yanına geldiğimde yüzüme bakmadıysa vs açıyom ağzımı yumuyom gözümü :2: zaten sen beni hiç sevmiyonda geldimde görmedinde benle ilgilenmiyonda zaten şuydu buydu vıdıvıdı boşanma sebebi karım aşırı sevgi dolu nefes alamıyorum hakim bey :84: sebep boşayın bizi aşırı geçimlilik
bende icraat olmayınca dilime wuruyo
da bu ewli hatunların niye diline wuruyo onu cözemedim
2003 yılından beri birikmekte olan şeyler okadar olcakkendime yapılan haksızlığı bi yana koydum abartmıyorum yarım gün çalışıp kayınvalideme geliyodu çocuğa onlar bakıyodu akşam olana kadar yine çocuğa bakan kayınvalidemlerdi bi yandanda yemeğini hazırlarlardı hanım yerinden bile kalkmazdı.akşam yemeğini yer bulaşığı bile toplamadan evine giderdi.yuh yani bukadar pişkinlik olur gerektiğindede lafın en alasını söylerdi.ben az bile söyledim ogün ona durdurdular beni yoksa daha neler neler derdim
evlendiğimde ben 19 eşim 23 tü.çok aniden evlenmeye karar verdik.tanışmamızın 13. günüydü sabahın bi körü beni arayıp konuşmuştu sonra bi msj çekip evlenme teklif etmişti bende uyku sersemi evet dedmiştimcanım, maşallah walla yüzümde gülümsemeyle okudum
allah bozmasın inşallah, muabbetiniz cook cook artsın
wala ben sewgiliyi haftada 8 kere görüyorum, eskiden aynı yerde çalışıyoduk ben sewgiliyi bulunca işi postaladım, ev tutmuştum eski işyerimin yakınında hala da orda oturuyorum, sonuc olarak sewgilinin işiyle benim evin arası 2 dk
cocuk haftasonu ben ewdeyken lavaboya gitceği zaman bile bana geliyo
bizimde 1 yıldan fazla oldu beraber olalı, toplasan 10 gün görmemişimdir o da ailemin yanına gittiğimde
fazla muabet tez ayrılk getirir derler, onu bilemiyorum amaa biraz gevşeklik raahatlık getiriyo onu bilirim :44::44:
benım de ıcraat yokken dılıme vuruyodu, sonra sandım ki evlenınce baska yerıme vururama olmadı malesefff dilinde cok olanın elınde olmazmıs, benımkı de o hesapp
ben evlıyım ama ıcraata yatkın olmadıgımdan dılıme vurmaya devam edıyosustugum an bılınkı ben de işler tıkırındaaa
evlendiğimde ben 19 eşim 23 tü.çok aniden evlenmeye karar verdik.tanışmamızın 13. günüydü sabahın bi körü beni arayıp konuşmuştu sonra bi msj çekip evlenme teklif etmişti bende uyku sersemi evet dedmiştimsonrasında tüm ailesine ben evlenicem bu kızı isteyin demişti.herşey çok ani olmuştu verilmiş sadakamızmı var desem yoksa hayır dualarımı çok aldık bilmem maşallah 9 seneyi geride bırakacağız.çok şükür mutluyuz huzurluyuz fazlasınıda beklemiyoruz hayattan aynı yolda yürüyoruz farklı karakterler olsakta ortak bi düşüncemiz var birbirimize değer verip önemsiyoruz gerisi bu yüzden mühim değil.eşime neden beni seviyosun diye sorduğumda bana değer veriyosun demişti eee başka demiştim başka yok demişti çok açık sözlüdür şak şak yapıştırır lafı en az 1 saat güldümdü bu cevaba.insan yalandan bişiler söyler bukadarda açık sözlü olunmazki
feci dırdırcıyım anam yaşlandımya artık dilimi tutamıyomkız sıkma adamı o kadar ben genelde haftada bir dırdır yapıyom dozunu yavaş yavaş azalt :82:
yok rahatlamadım daha çok söyleyeceğim vardıaynen az bile demişsin saygısızmış tam
sen rahatladın mı bebişim önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?