70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar :79::79: güne sirke bal kokteyli ile başladım arkasından bir kahve ve az önce 1 kase mercimek çorbası içtim ve irazdan da 1 kase yoğurt yicemm

ya warya pelin kopuyorum sen bu konu hakkında yazınca, okdr samimi okdr içten ve öyle komik yazıyosun ki
başka yerlerine wurmamışmışş kilo weresice seni

aay napıyım, nıye boyle oluyo dıyıp kocişle kolkola doktora gıttım, gerıldım iyice ben bu konu da ama ılk oldugunda "aaay bu muymuş korktugum" dıye o halde gulme krızıne gırmıslıgım vardır yanii
bı acemının araba park edısı gıbıydı herseyy; sag yap, sol yap, topla gel
aaaay yazmıycam daha fazla, bak goruyo musun yıne dılıme vurduuu

amin amin inşallah sende en az benim kadar mutlu olursun eşimde bende hala büyümemiş ve bugidişlerde uzun bi süre büyümiyecek olan insanlarız.zıt kutuplar olmamıza rağmen mutluyuz çok şükür.işin sırrı sanırım herşeyden önce birbirimizi önemsemek küçük şeylere gülüp geçmek.mesela son zamanlarda kocişim benimle ilgili tüm anılarını unutmaya başladı ya bilinçli beni unutuyo yada gerçekten unutuyo çözemedim.geçen 1 saat bunun esprisini yaptım.mesela dedim
1 .bi sabah uyanıyosun yanında yatıyorum ve sana bakıyorum ve sen '' pardon hanımefendi sizi rahatsız etmedim değilmi.içkiyi fazla kaçırdım sanırım ne oldu hatırlamıyorum ''
2.burası benim evim ama siz kimsiniz anımsayamadım pardon yanlışmı geldim.
3.sizi bi yerden çıkartıyorum ama inanın hatırlayamadım nerde karşılaşmıştık.
4.aman tanrım ben nerdeyim siz siz kimsiniz aman tanrım karımı aldatmışım :84:
vs vs . birbirimizle feci dalga geçebiliyoruz bu yüzden mutluyuz sanırım

yok yapmadım kahvaltı yapamıyorum ben yaa saat 1-2 gibi anca yiyebiliyorum o saate kadar da sürekli sıvı tüketiyorum

olmaz mutlaka bişiler yemen lazım yemeden zayıflayamazsın gürkan kubilayı dinlemiştim eğerki diyet süresince acıktığınızı hissediyorsanız metabolizmanız hızlanmış çalışıyor demektir dedi. eğer bişiler yemezseniz vücut bunu depolarmış bu bişi yemiyor diye. ama yerseniz nasılsa yiyor bu ben çalışayım da diğerlerine yer olsun diyormuş. adamı zaten biliyorsunuz esprili anlatır herşeyi. valla benim öğün saatlerim geldiğinde resmen acıkıyorum çok şükür eskiden hep öğün atlardım akşam da öküz gibi yerdim.

yok yapmadım kahvaltı yapamıyorum ben yaa saat 1-2 gibi anca yiyebiliyorum o saate kadar da sürekli sıvı tüketiyorum
ama olmazkı canım kahvaltı en onemlı öğün bence düzenini değiştirmelisin

gercekten alem bu kız yaa benzetmelere bak nerden aklına gelıyosa

itiraf ediyorum pelinle kader ortağıyım ama yazamıyom zira ablamda gelıyo bızım topıge

ha şöyleeee dökülün de anormal olmadıgımı anlayayım
ama sen dogurmussun da , ben sımdı ılk asamyı gectım ama dogum benı korkutuyoo
aslında bı kadın dogum uzmanına gıdıp bı kontrol fılan olmam lazım, hersey yolunda mı dıye ama ondan da tırsıyorum, napcam bılmem

son taktiğin iyi bence yakında kociş senden kaçmaya başlarsa o doktora gider kontrollere sende sıyrılmış olursun bundan

olmaz mutlaka bişiler yemen lazım yemeden zayıflayamazsın gürkan kubilayı dinlemiştim eğerki diyet süresince acıktığınızı hissediyorsanız metabolizmanız hızlanmış çalışıyor demektir dedi. eğer bişiler yemezseniz vücut bunu depolarmış bu bişi yemiyor diye. ama yerseniz nasılsa yiyor bu ben çalışayım da diğerlerine yer olsun diyormuş. adamı zaten biliyorsunuz esprili anlatır herşeyi. valla benim öğün saatlerim geldiğinde resmen acıkıyorum çok şükür eskiden hep öğün atlardım akşam da öküz gibi yerdim.

pelin seni varyaaa yerim ben kızzz
tutamıyorum kendimi gülüyorum iş yerinde millet bakıyo noluyo diyeee dedim yok bişiii kaçınn kaçınnn kaçış iidir diye
nerdesin bakimm sen hangi sehirdesin seni bulup senden dinlemek lazım bu lafları

haklısın onu bende dinlemiştim depolayıp yağ yapıyomuş ama elimde deilki neyse zorlamaya çalışıcam artık

itiraf ediyorum pelinle kader ortağıyım ama yazamıyom zira ablamda gelıyo bızım topıge

millet sapır sapır dökülecek yakında

topık yakında itiraf topiğine dönecek.

bi ara sırayla hamıleler dızılıyodu...peş peşe geldiler

şimdide kaçışlar....yok mu arttıran...şaka şaka arttırmayın anacım...

dialoglara gel yahuuuu
bgn formunda herkes, maşallahh maşallahhh

canım esenyurtta..fiyatı uygun ama zaman belki çok doqru bir zaman deqil..yine Rabbimden ümidimi kesmedim hayırlısı olsun herşeyin..

eşim arabayı satalım dedi ben razı gelmedim..ama yerine dediqin gibi daha ucuz bir araba almak açıkçası aklıma gelmedi..iyi bir fikir olabilir..30a fiorinoyu satsak 20 lira cebe kalır..akıl akıldan üstünmüş paylaştıqın için teşekkürler cnm :34

şekerim esenyurttamı oturuyorsunuz , esenyurtta ev fiyatları uygun ama mevkiside önemli bende beylikdüzünde ama bütçen ne kadar uygun duyarsam sana haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…