o kadar yedin tabii mide şişti sonra götür sodaları demiiii
en azından yaptığın yanlışı bilyosun
bugün daha dengeli beslen akşama müsli ye mesela yarına toparlarsın az buçuk
yürüyüş 15 dk az canım en az yarım saat yürüsen daha faydalı olur
ben ovarım tatlım :114: kocamdan alışkınım bizimki masaja bayılır özel kokulu yağlar falanbende bzen düşünüyorum okumak yerine masörlük mü yapsaydım diye böyle giderse atanmam zor
kızlar psikolojik mi bilmiyorum da
sanki sıkılaştım gibi
bu hafta ve geçen hafta spora düzenli gittiğim için sanki bacaklarım inceldi
kollarım toparlandı gibi oldu
sabah tartıldım kilomda bi değişiklik yok yine (anca haftasonu aldığım kiloyu verdim maalesef )ama olsun sıkılaşmak da bişidir dimiii
merhaba arkadaşlar ben fırsst bulmuşken kendimi tanıtayım 23 yaşında iki çoçuk annesi bi şişkocugum daha önce 92 kiloydum 76 ya kadar düşüp bıraktım ve normal olarakta çokk kilo alarak döndüm şimdi ise bugun tartıldım ve 84.9 geldim çok mutsuzum her beraber destek olarak zayıflayalımm
Bence de sıkılaşmışsındır 2 hafta az bi süre değil.kızlar psikolojik mi bilmiyorum da
sanki sıkılaştım gibi
bu hafta ve geçen hafta spora düzenli gittiğim için sanki bacaklarım inceldi
kollarım toparlandı gibi oldu
sabah tartıldım kilomda bi değişiklik yok yine (anca haftasonu aldığım kiloyu verdim maalesef )ama olsun sıkılaşmak da bişidir dimiii
günaydın kızlarr
geçmişi okuyum dedim anca bitirdim maş. sohbetlet çok güzel ama yetişmek ne mümkün
kahvaltım gerçi fazla menü yazan kalmadı
1 tatlı kaşığı krempeynirli 1 yumurtalı omlet
1 zeytin
1 yeşil biber
2 dil. ekmek
şimdide 5i biyerde çay
bu çay yemekten öncemi sonramı içiliyo kızlar kullanan fayda gören varmı ben aklıma geldikçe içiyorum ama pek fayda görmedim sanki:26::26:
psikolojık değil kesınlıkle sıkılasmısındır, bı de yüzüyorsun ki yüzme heryerı bırden calıstırıyo
günaydııınlar kızlaarrrr..
gününüz aydın, neşeniz bol olsunnnn
ben dün akşam cıss yedim hemde içinde ketcap mayoneslesewgilinin yüzünden hep, sonra yediğimden pişman oldum, sevgiliyi suçlu buldum, trip attım, saçmaladım, sonunda cocukla küstüm
yediğimle, aldığım artı300 le ve cocukla küstüğümle kaldım[/QU
günaydın canımmm..
erkekleri soram onlarda süpper metobolizma zatennneşim akşamm geç gedli ssat.22.30 neyse aslında açımda ağır bişey yemeyim dedi bende onunsağlığı düşündüğüm için yemek tavsiye etmeden meyv egetireyim dedi,sen soyarsan olur dedi neyse elm akivi dilimledim verdim yedi..baktım haal mutsuz bişede diyemiyooo:26:yaaa evde yiyecek nevar demeye başladı,kek,pasta v.s bendede hiçbri yok yapmam öle sıksık hazırda yokkk....
yaa ekmek gibi bişeyler,ekmekte bayattı..arasına bişeyler koy diyo dedim tost yapammı gözleri ışıl ışıllldedim beni analdınmı biz meycey, acıknca ara diye yiyoruz beyefendiyi kesmedi bilee...neyse 23.30da keyifle yedi banada diyo azcık al ucundannnnn yaaaa dedimmmm
bana teselli diye senin nmnideh küçükte meyveyşle doyuyoda benimki genişlemişte .....:2: dedim ya evimde suluyemek olucak banacak ekmekelri valla sabah ta paattes kızrtması yarım ekmek ten çok yedi gittiiii adamımmmnapalım kaderrrr
bide suda basınç varya göbeğim daha küçükmüş gibi geliyo çok mutlu oluyorum havuzda
şehzade mustafa ve mehmet, mihrimah da maşallah birden dana gibi oldular hheheheheh
yaşlanıyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar bişi sorcam
ben şimdi yeşil çay içiyorum
bi de 5i1 yerde demeyip içsem 2 bardak
çok olur mu ki
akşama kadar 3 bardak fazla mı olur acep
evett bazen olur yaa dizilerde 4yıl sonra falan..bende derim benimde 4yıl sonramı gösterseler diye hevesleniriyorum haaaya bayılan hamile çıkıyor zaten dedim bu bölüm hürrem değilse hatice çıkacak hamileeee hürremde etli butlu tipi bana benziyo kalıplı ama mahidevrAN çok datluuu bu sülüman çok pişman olucekkk ya onun2.neden olmuyor hiç doktora faland agitmiyo aaaaa sülüman yaklaşamdımı hiç onaaaa bidhaaa:26::26:nefret ettim bu hamiellik ilgili senaryolardan kalAN VAR KALMAYAN VARdermişim yok ondan değilde başak senaryo yok kadınalra dairrrr cemilede hamilee allahım alide kudurdu hayret carolinde problemmi var acaba okalmadıııııı
bence yeşilcayı 2 5 i 1 yerdeyı 1 fıncan ıc cok deıl
kızlar bişi sorcam
ben şimdi yeşil çay içiyorum
bi de 5i1 yerde demeyip içsem 2 bardak
çok olur mu ki
akşama kadar 3 bardak fazla mı olur acep
bence yeşilcayı 2 5 i 1 yerdeyı 1 fıncan ıc cok deıl
kız 1 bardak içeceksem 5i1 yerdeyi demlemeye değmez
ben bu dizi konularına yabancı kalıyorum yaahiç izlemeye fırsatım yok ki
kızlar sızın ıctıgınız yesıl caylar nasıl, kendınız mı demlıyosunuz yoksa hazır sallama çaylar mı :44:
kızlar sızın ıctıgınız yesıl caylar nasıl, kendınız mı demlıyosunuz yoksa hazır sallama çaylar mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?