70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamda tartılma arefesinde ama bugün kendime geldim dün okadar yemişimki bugün bu saate kadar sadece bir elma yedim
önerilerin için sağol canım

ben ovarım tatlım :114: kocamdan alışkınım bizimki masaja bayılır özel kokulu yağlar falan bende bzen düşünüyorum okumak yerine masörlük mü yapsaydım diye böyle giderse atanmam zor

canım merhaba..benim eşimde çok yoruluyor okulda,yada maçtan gelince yalvarıyor bende masajı hiçbeceremem malesefbiraz kol kaslarım kuvvetsiz ama bilmiyorumda aslında..bana diyorki herkursa gidiyosun,herşeyi öğreniyosun,masajı öğrenmedinhaklıda herşey haberdarımmmbana bikaç püfnokta ver burdan oluyymuuuubaşarısızlığı hiç sevmem bunuda başarmalıyım kocşimi gözüne girmeliyimmmm

psikolojık değil kesınlıkle sıkılasmısındır, bı de yüzüyorsun ki yüzme heryerı bırden calıstırıyo

Üzülme canım, verirsin. Aslında yapmamız gerekenler çok basit. Sadece başlarken zor geliyor ama sonra alışıyorsun. Önemli olan başlayabilmek. Kendine güzel bi diyet listesi hazırla ve mutlaka uygula. Kolay gelsiiiin...

Bence de sıkılaşmışsındır 2 hafta az bi süre değil.

Bence çayı ya yemekten önce ya da yemekten bir müddet sonra içmen gerekir. yemekte ve yemekten sonra sıvı tüketmek iyi değil, hele hele su içmemek lazım. Sindirimi yapacak olan enzimlerin üstüne bir nevi su dökmüş oluyorsun...

kızlar bişi sorcam
ben şimdi yeşil çay içiyorum
bi de 5i1 yerde demeyip içsem 2 bardak
çok olur mu ki
akşama kadar 3 bardak fazla mı olur acep

şehzade mustafa ve mehmet, mihrimah da maşallah birden dana gibi oldular hheheheheh
yaşlanıyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

evett bazen olur yaa dizilerde 4yıl sonra falan..bende derim benimde 4yıl sonramı gösterseler diye hevesleniriyorum haaaya bayılan hamile çıkıyor zaten dedim bu bölüm hürrem değilse hatice çıkacak hamileeeehürremde etli butlu tipi bana benziyo kalıplı ama mahidevrAN çok datluuu bu sülüman çok pişman olucekkk ya onun2.neden olmuyor hiç doktora faland agitmiyo aaaaasülüman yaklaşamdımı hiç onaaaa bidhaaa:26::26:nefret ettim bu hamiellik ilgili senaryolardan kalAN VAR KALMAYAN VARdermişim yok ondan değilde başak senaryo yok kadınalra dairrrr cemilede hamilee allahım alide kudurdu hayret carolinde problemmi var acaba okalmadıııııı

ben bu dizi konularına yabancı kalıyorum yaa hiç izlemeye fırsatım yok ki

kızlar bişi sorcam
ben şimdi yeşil çay içiyorum
bi de 5i1 yerde demeyip içsem 2 bardak
çok olur mu ki
akşama kadar 3 bardak fazla mı olur acep

canım ben 5i biyerdeyisene 2008 diyelimdenemeye başaldım bana iyi gelmedi bende bağırsaklarda karonikleşti kabızlık var ayrıca çok ishalde iyi gelmiyor hemoroidim var maleseff,çok sihal yaptı kanamm arttı ve bıraktım.bana bitkiseller iyi gelmiyor hele fazlası.3 çok bence şimdide bazen yeşilçay+biberiye bzende yeşi+mate..deniyorum arada ,sağlık problemin yoksa 3iç ama 2daha sağlıklı yeter bencee

ben bu dizi konularına yabancı kalıyorum yaa hiç izlemeye fırsatım yok ki

hayatım bende arada takılıyorum çünkii çok uzun süreleri okadar vaktimi öldüremeem..izlemesende reklamlardan anlarsın ben çoğu kere ordan çözüyorummmmyada bak özeti veriyoz burda ücülme tamammııı

kızlar sizlerec evap yazıp kaçıyo giiboluyorum ama işlerim var..çorba ypıcam evtopluycam,sonnada kursum varrrr,geçte kalktım zatennnneysse siz yazın ban ayorumları falan biaraa bakarımmmm...yaa çokta konuşmayın sonra cözlerim ağrıyor geçmişe bakayım derkennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…