70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

krempeynirli yumurta mı? süt ya da kremalı yemiştim ama bunu duymamıştım nasıl oluyor amma oburum ya

canım yumurtayı pişirirken azda krempeynir ekleyiverdim ekmekle ayrı yemeğe üşendimde
uyduruk yaniama tadı çok güzel olmuştu tavsiye ederim

öğlenede sulu yemek yiyesim yok yaa yine kahvaltı yapıcam sanırım belki yağsız tost filan akşamada
müslii
yarın tartı günü kızlarr ona göre bugün abartmayın benden söylemesi tartılar heç yanılmıyo hemen herşeyi yansıtıyo bak

günde hep 2 içiyorum bende bi sorun olmadı ama dediğin gibi fazlası da zarar olabilir
bitkisel diye her şeyi mideye indirmemek lazım
bugün bi deneyeyim
baktım kötü oluyorum sonrasında içmem
kızlar sızın ıctıgınız yesıl caylar nasıl, kendınız mı demlıyosunuz yoksa hazır sallama çaylar mı :44:

tatlım eşimin patronu çinden getirmişti bana yeşil çayı ilk onu içmeye başladım
o bitinc sallama aldım hem pratik olsun diye ama beğenmedim tadını
aktardan aldım en son 100 gr bi tutam sıcak suya atıp demliyorum içine de biraz limon oohhh miiss

he onu doğru dedin bak tartı hiiiiiiç yanılmıyor akşam yaptığım kaçamaktan sonra tartıya çıktımanam bir hafta uğraş uğraş yine aynı yere gel

he onu doğru dedin bak tartı hiiiiiiç yanılmıyor akşam yaptığım kaçamaktan sonra tartıya çıktımanam bir hafta uğraş uğraş yine aynı yere gel

bende bu hafta misafir olduğu için az bucuk kaçamak yaptım ama hiç fazla göstermedim her gün azalarak gitti
spor yapınca etkilemiyo kaçamaklar sanırım çok da abartmadım gerçi
yarın 200 300 grm eksilerde olsam da mutlu olurum en azından sağlıklı veriyorum kiloları

5i bi yerde cayların sallamasini değil de ot şeklinde olanından alıp demlemıstım ben ama acaıp dokundu bagırsaklarıma :44: hıc olmadık zamanlarda pat dıye karnıma bı sancı gelıyodu, sıkıyosa tuvalete gıtme yanı koşa koşa tuvalete gıtmem gerekıyodu ofiste ve adliyede katlanacak bişeydeğil, o yuzden içmeyı bıraktım ben
bı tek ben de mı oyle oluyo dıe merak ettım, koçişte daga gectı benle sen cok hassassın diye, bı aksamda o icti ertesı sabah ölüyoduuu yanı bızım 5i 1 yerde maceramız pek iç açıcı değil
ben de sallama cay ıcebılıyorum, diğerleri ofiste zor oluyo bıberıye ıcıyorum cunku yag yakımına ve sindirime baya faydası var; ayrıca aksamları ıcersenız gercekten mışıl mışıl uyutuyo
2 gundur de yesıl caya basladım, o da yıne sallama lımonlusunu ıcıyorum bende

Son düzenleme:
bence daha fazla verirsin spor çok etkiliyor çünkü bende bu hafta hep dikkat ettim sadece dün kaçamak yaptım hatta abarttım ama yarın inşallah en az bir kilo vermiş olmayı diliyorum dünkünün acısını bugün çıkarıyorum bugün sabah yürüyüşünden sonra akşamda en az bir saat yürümeyi düşünüyorum çektiğim mekiğide arttırayım diyorum dengeleriz inşallahahhh ahhh akılsız iştahın cezasını tartı çekiyor

bende yeşil çayı poşet kullanıyorum ama sağlıklı olmadığını söylüyor uzmanlar en sağlıklısı kendiniz demlemek elimdeki kutu bitsin bende demleme usulü kendim yapıcam yeşil çay bağırsakları çok çalıştırıyor ayrıca bende ilk zamanlar acayip baş dönmesi yaptı şimdi alıştım birde günde 2 bardaktan fazlası zararlı azı karar çoğu zarar

canım çok doğru ve mantıklı düşünüyosun.

bunlara bende benzer bışeyı senaya dedım ama o sinirden gözü bişey görmüyo heralde.

kocayla beraber bana da küstü ne msn de ne burda yüzüme bakmıyo...

sana da küserse şaşırmam.sonuçta reklamlarda dönüp duran bi inşaat şirketi diye güvenilir olmka zorunda değil ki....

bi zamnlar veli göçer arsaları reklamlarda çıkardı çok meşurdu.insanlara o reklamlara kanıp evler aldılar kendılerını çok mutlu şanslı saydılar, depremde yıkılan evler olmadı mı o evler...

ev alma gibi ciddi şeyler aceleye gelmez ben buna ınanıyorum.her yıl yenı sıte yenı kampanya...bunlar bıtmez...her gun yenısı yapılır...

şimdi kendılnle çelişiyosun dıycesınız kendı evımı görup hemen aldım.o meseleyı ızah edeyım ben istanbulda kırada oturuyorum.kendı evımı ankaradan çok çok uygun fıyata aldım küçük kutu gııb bı ev amacım ev almak değil para biriktirmekti.eşim sağa sola savuruyodu.3 senelık evın borcu .bıtınce satıp istanbuldan felan alıcam.şu an acele etmıyorum mesela.o evın borcu bıtsın,arabanın borcu bitsin,az çok hayatımı düzene sokuyum.o zaman istanbuldan istediğim gibi güzel bi ev alıcam.
hem elımde nakıt para olmuş olacak o zaman daha az kredı çekıcem.

sudemmm senın ankaradakı ev nerde acaba merak ettım :44:
ayrıca ben de gormedıgım evı plan uzerınden almak konusuna pek sıcak bakmıyorum, şansına baya guvenmen lazım yoksa bu konularda o kdr cok uyusmazlık cıkıyokı anlatamam

Arkadaşlar merhaba, 79 kıloya ulasmıs bırı olarak bu takıma gırebılıyormuyum şimdi ben ? bana bır el atın

Son düzenleme:

çok doğru canım düşüncelerin afferim kız sana çok mantıklısın kocan kıymetini bilsin
ncizane bi fikirde benden kura ile belirlenecek olanlara yanaşmayın derim çinki bizde ev alırken 21 bloklu güvenlikli havuzlu yeşil alanlı diye hiç düşünmedik kura işini iş kura çekmeye gelince kimine hiç güneş görmeyen alt kat kimine deniz göl manzaralı süper daireler çıktı ve arada 15 milyar bi fark verdiler şimdi kendileride oturamıyo çünki hiç biyer görmüyo hatta kimisi bahçe duvarına bakıyo hapishane gibi satamıyolarda kimse almıyo alsada öldüm pahasına o yüzden alacağın daireyi görmeden ben asla almam artık manzarasını katını bilmeden o kadar para döküceksin sonuçta allahtan benim 5. kat çıktı kötünün iyisi çoğuna bakarak ama güneş görmüyo fazla daha kötülerini görünce şükrettik halimize allah herkese hayırlısını gönlüne göresini nasip etsin
senacımm sanada en başta tabii senin sıkıntılarında üst üste geldi bee kardeşim allah kolaylık versin

sudem bızımde ıst da evımız var takas yapalım kız

canım elvankette ev .ama kot 1 dedığım gıbı sadece yatıırm amaçlı aldık oturmak ıcın çok şık bi ev değil kombili vs.ama bekar evi gibi kullanılır 1.5 senedır borcunu ödüyoz 1.5 sene sonra borcumuz bitecek inş.

Arkadaşlar merhaba, 79 kıloya ulasmıs bırı olarak bu takıma gırebılıyormuyum şimdi ben ? bana bır el atın
hoşgeldın canım tabiki girebilirsin

kız yaşım küçük ama büüyk gösterdiğim giib olgun da düşünürüm bakma sen...

bak evlendık 2.5 sene 1 çöpümüz olmadı mıllete harcamaktan...sonra gecen sene şubatta evımızı aldık.bu sene dükkan aldık ortak kaynımla kredısı kirayla ödenıyo zaten kendı kendını ödüyo.araba aldık bi kısmı borç ama gücümüz eytsın dıye iyi bişey almadık sadece ayağımızı yerden kesecek sıradan bı araba.demekkı mıllete yedırmesek bıseyler alabılyoz...yatırımın küçüğüne büyüğüne bakmıyacaksın.para ole bankada birikmiyo.ancak bişeyler satın alman lazım.borçalanırsan mal sahibi oluyosun.ama ben borçlanıp paradan kısmayıda sevmıyom.borcum benım yememı gezmemı etkılememelı.allah ömür verdiyse enınde sonunda güzel bı evım olur .bunun için de şimdi acelem yok.şimdi olmaz 3 sene 5 sene sonra olur.güzel evde oturcam dıye şimdi de kendımı kısıtlamak ıstemıyom.

sudem bızımde ıst da evımız var takas yapalım kız

sudeme sordum cvp vermedı bana , nerde dedım, ankarada evın dedım, sudem dedım, sole bana dedım ama solemedııı :26:
kız uzun mesaj yazınca ben yazana kadar siz yazmışsınız.

benımkı elvankent ışıklarda

canım etimesgutta kaynımın evı var o da satıyo.bakmak ıstersen git bak.

arcak senın evın nerde canım kaç oda kaç salon? uyarsa olur nıye olmasın tatlım benım...

Son düzenleme:

senin işin de karışıkmış biraz :44: yani nerede oturduğunu bilmediğim için algılayamadım sanırım.
canım küsecek birşey yok ki bunda.. sena fikrimizi sormuş ben de örneklemeyle fikrimi söyledim. benim gayem yönlendirmek ya da fikrim doğrultusunda baskı yapmak değil ki alınsın. ben bir kıssa anlattım hissesini çıkarırsa avantajına olur diye düşünüyorum çünkü topraktan olunca çok sornlu oluyor. zannediyorum ki ev çok çok içine sinmiş ve çok beğenmiş ki bu kadar morali bozulmuş.

biraz sakinleşince aranız da düzelir tatlım üzülme. senin iyi niyetli olduğunu anlayacaktır sena.

gel gel renk olsun çeşit olsun sohbet olsun muhabbet olsun

kızlar bişi sorcam
ben şimdi yeşil çay içiyorum
bi de 5i1 yerde demeyip içsem 2 bardak
çok olur mu ki
akşama kadar 3 bardak fazla mı olur acep

ayyyy amma geride kalmışım..
5 i bi yerde ne hemen google amcaya sormalıyım:78:

bir iki kelime de ben ediim o vakit kızlar,ben bankada portföy yöneticisiyim,bazen ipotek almak için ekspere gidiyorduk müdürle,mesela adam çok uyguna bulmuş evi, ama tapusuna bakıosun bağımsız bölümü ayrılmamış vs vs.. yani adam bakıo ucuz,tapusuna da bakınca anlamıo,alıo sonra satmaya kalkınca elinde kalıyor.yani ev her zmn alınan bişey değil size tavsiyem tapusunun fotokopisini alın,il-ilçenizin tapu müdürlüğünde incelettirin,üzerinde şerh var mı vs..komşusuna sorun kaç liraya almış,rayiç değerini tahmin edin..sitelere gelince şahsi kanaatim görmeden almamak,tvdeki reklamlara fln aldanmamak lazım..havuzlu site diyor gidip bakıyorsun 5000 kişilik sitede ortada tek havuz,kimbilir ne hijyeniktir..son 5 daire yazıyor,o da işin pazarlaması,yok yani öle bişey..bir de o bölgenin deprem,sel vs.. açısından incelenmesi lazım..eşim de inş müh,o da bu konulara önem veriyor.
benim de evim yok,şu an uzak bir ihtimal de olsa inşallah kesemize göre hayırlı bir ev nasip etsin Rabbim..
Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar, hepimizin başını sokacağı evler nasip etsin,ev önemli değil,önemli olan yuva..

beşi bir yerde çayı mısır çarşısından ayrı ayrı alıp kullanmıştım, içime fenalık getirdi o çay,hele o mate,hiç iyi gelmedi bana.. ama içindeki funda çayı çok faydalı,daha önce de yazmıştım,ben bayaa kilo vermiştim yıllar önce sadece funda çayıyla..biberiye çayını ayrı içmedim,5liyle içtim, ancak biberiye yağı almıştım aktardan,sorunlu bölgeye sürünce yağ yakımını hızlandırıyormuş diye..ben pek fark göremedim ama bana yaramayan başkasına yarayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…