krempeynirli yumurta mı? süt ya da kremalı yemiştim ama bunu duymamıştım nasıl oluyoramma oburum ya
canım ben 5i biyerdeyisene 2008 diyelim denemeye başaldım bana iyi gelmedi bende bağırsaklarda karonikleşti kabızlık var ayrıca çok ishalde iyi gelmiyor hemoroidim var maleseff,çok sihal yaptı kanamm arttı ve bıraktım.bana bitkiseller iyi gelmiyor hele fazlası .3 çok bence şimdide bazen yeşilçay+biberiye bzende yeşi+mate..deniyorum arada ,sağlık problemin yoksa 3iç ama 2daha sağlıklı yeter bencee
kızlar sızın ıctıgınız yesıl caylar nasıl, kendınız mı demlıyosunuz yoksa hazır sallama çaylar mı :44:
he onu doğru dedin bak tartı hiiiiiiç yanılmıyor akşam yaptığım kaçamaktan sonra tartıya çıktımcanım yumurtayı pişirirken azda krempeynir ekleyiverdim ekmekle ayrı yemeğe üşendimde
uyduruk yaniama tadı çok güzel olmuştu tavsiye ederim
öğlenede sulu yemek yiyesim yok yaa yine kahvaltı yapıcam sanırım belki yağsız tost filan akşamada
müslii
yarın tartı günü kızlarr ona göre bugün abartmayın benden söylemesi tartılar heç yanılmıyo hemen herşeyi yansıtıyo bak
yok ben hazır sallama içiyorum ondan dedım gözde 1 bardak dıyebirde ben sade sevmıyom su an güllü ve çilekli içiyorum bitcekelr az kaldı sonra naparım bılmem
he onu doğru dedin bak tartı hiiiiiiç yanılmıyor akşam yaptığım kaçamaktan sonra tartıya çıktımanam bir hafta uğraş uğraş yine aynı yere gel
günde hep 2 içiyorum bende bi sorun olmadı ama dediğin gibi fazlası da zarar olabilir
bitkisel diye her şeyi mideye indirmemek lazım
bugün bi deneyeyim
baktım kötü oluyorum sonrasında içmem
tatlım eşimin patronu çinden getirmişti bana yeşil çayı ilk onu içmeye başladım
o bitinc sallama aldım hem pratik olsun diye ama beğenmedim tadını
aktardan aldım en son 100 gr bi tutam sıcak suya atıp demliyorum içine de biraz limon oohhh miiss
bence daha fazla verirsin spor çok etkiliyor çünkü bende bu hafta hep dikkat ettim sadece dün kaçamak yaptım hatta abarttım ama yarın inşallah en az bir kilo vermiş olmayı diliyorum dünkünün acısını bugün çıkarıyorum bugün sabah yürüyüşünden sonra akşamda en az bir saat yürümeyi düşünüyorum çektiğim mekiğide arttırayım diyorum dengeleriz inşallahahhh ahhh akılsız iştahın cezasını tartı çekiyorbende bu hafta misafir olduğu için az bucuk kaçamak yaptım ama hiç fazla göstermedim her gün azalarak gitti
spor yapınca etkilemiyo kaçamaklar sanırım çok da abartmadım gerçi
yarın 200 300 grm eksilerde olsam da mutlu olurum en azından sağlıklı veriyorum kiloları
canım çok doğru ve mantıklı düşünüyosun.Sena canım bence tezi tezine üstüne gitme..
erkeklerin hepsi cesaretsiz..
e biraz da haklı olarak ayaklarını sağlam basmak istiyolr. bence çok iyi araştır. önce adamların o vadede evi teslim edebilip edemiceklerinden emin ol git adamlarla konuş emin ol derim ben.
almaya karar verirseniz de belli bi peşinatla evinizi seçin ayırın öyle satın savın derim ben. he son birşey bu koşulda bile güvenilmezler. halamın dairesini adam nakit bulmak için 1 kişiye daha satmış. yani peşinatını almış.. daire bitince ayyy olmadı diyerek eline verecekler adamların parasını. adamlar da paramı kurtardım en azından sükür deyip oturmak durumunda kalacaklar.ne dolandırıcılıklar yapıyolar. o anlık ihtiyacı için seni ne kadar madur ettiği umrunda olmadan iş yapar mütahit tayfası. aceleci davranmamanı öneririm nacizane sağlam at adımlarını her konuda.
eşinin üstüne gitmektense yavaş yavaş ikna et derim. bak benimki de sayemde mal sahibi ben 25 yaşındayım o 31 jipe biniyo şimdi.
mantıklı olduğuna önce kendin emin ol sonra eşini ikna et. ama ayağını da sağlam bas. Git adamlarla konuş bana nasıl garanti vereceksiniz diye. sen yaparız ederizle tartışacağına adamın önüne gerçek bi plan koy derim ben.
veeee güne 300 mekik + kahvemle başladıııım
aydın günler olsun cümlemize
canım çok doğru ve mantıklı düşünüyosun.
bunlara bende benzer bışeyı senaya dedım ama o sinirden gözü bişey görmüyo heralde.
kocayla beraber bana da küstü ne msn de ne burda yüzüme bakmıyo...
sana da küserse şaşırmam.sonuçta reklamlarda dönüp duran bi inşaat şirketi diye güvenilir olmka zorunda değil ki....
bi zamnlar veli göçer arsaları reklamlarda çıkardı çok meşurdu.insanlara o reklamlara kanıp evler aldılar kendılerını çok mutlu şanslı saydılar, depremde yıkılan evler olmadı mı o evler...
ev alma gibi ciddi şeyler aceleye gelmez ben buna ınanıyorum.her yıl yenı sıte yenı kampanya...bunlar bıtmez...her gun yenısı yapılır...
şimdi kendılnle çelişiyosun dıycesınız kendı evımı görup hemen aldım.o meseleyı ızah edeyım ben istanbulda kırada oturuyorum.kendı evımı ankaradan çok çok uygun fıyata aldım küçük kutu gııb bı ev amacım ev almak değil para biriktirmekti.eşim sağa sola savuruyodu.3 senelık evın borcu .bıtınce satıp istanbuldan felan alıcam.şu an acele etmıyorum mesela.o evın borcu bıtsın,arabanın borcu bitsin,az çok hayatımı düzene sokuyum.o zaman istanbuldan istediğim gibi güzel bi ev alıcam.
hem elımde nakıt para olmuş olacak o zaman daha az kredı çekıcem.
bunlara bende benzer bışeyı senaya dedım ama o sinirden gözü bişey görmüyo heralde.
sana da küserse şaşırmam.sonuçta reklamlarda dönüp duran bi inşaat şirketi diye güvenilir olmka zorunda değil ki....
bi zamnlar veli göçer arsaları reklamlarda çıkardı çok meşurdu.insanlara o reklamlara kanıp evler aldılar kendılerını çok mutlu şanslı saydılar, depremde yıkılan evler olmadı mı o evler...
ev alma gibi ciddi şeyler aceleye gelmez ben buna ınanıyorum.her yıl yenı sıte yenı kampanya...bunlar bıtmez...her gun yenısı yapılır...
şimdi kendılnle çelişiyosun dıycesınız kendı evımı görup hemen aldım.o meseleyı ızah edeyım ben istanbulda kırada oturuyorum.kendı evımı ankaradan çok çok uygun fıyata aldım küçük kutu gııb bı ev amacım ev almak değil para biriktirmekti.eşim sağa sola savuruyodu.3 senelık evın borcu .bıtınce satıp istanbuldan felan alıcam.şu an acele etmıyorum mesela.o evın borcu bıtsın,arabanın borcu bitsin,az çok hayatımı düzene sokuyum.o zaman istanbuldan istediğim gibi güzel bi ev alıcam.
Arkadaşlar merhaba, 79 kıloya ulasmıs bırı olarak bu takıma gırebılıyormuyum şimdi ben ? bana bır el atın
sudem bızımde ıst da evımız var takas yapalım kız
canım elvankette ev .ama kot 1 dedığım gıbı sadece yatıırm amaçlı aldık oturmak ıcın çok şık bi ev değil kombili vs.ama bekar evi gibi kullanılır 1.5 senedır borcunu ödüyoz 1.5 sene sonra borcumuz bitecek inş.sudemmm senın ankaradakı ev nerde acaba merak ettım :44:
ayrıca ben de gormedıgım evı plan uzerınden almak konusuna pek sıcak bakmıyorum, şansına baya guvenmen lazım yoksa bu konularda o kdr cok uyusmazlık cıkıyokı anlatamam
hoşgeldın canım tabiki girebilirsinArkadaşlar merhaba, 79 kıloya ulasmıs bırı olarak bu takıma gırebılıyormuyum şimdi ben ? bana bır el atın
kız yaşım küçük ama büüyk gösterdiğim giib olgun da düşünürüm bakma sen...çok doğru canım düşüncelerin afferim kız sana çok mantıklısın kocan kıymetini bilsin
ncizane bi fikirde benden kura ile belirlenecek olanlara yanaşmayın derim çinki bizde ev alırken 21 bloklu güvenlikli havuzlu yeşil alanlı diye hiç düşünmedik kura işini iş kura çekmeye gelince kimine hiç güneş görmeyen alt kat kimine deniz göl manzaralı süper daireler çıktı ve arada 15 milyar bi fark verdiler şimdi kendileride oturamıyo çünki hiç biyer görmüyo hatta kimisi bahçe duvarına bakıyo hapishane gibi satamıyolarda kimse almıyo alsada öldüm pahasına o yüzden alacağın daireyi görmeden ben asla almam artık manzarasını katını bilmeden o kadar para döküceksin sonuçta allahtan benim 5. kat çıktı kötünün iyisi çoğuna bakarak ama güneş görmüyo fazladaha kötülerini görünce şükrettik halimize allah herkese hayırlısını gönlüne göresini nasip etsin
senacımm sanada en başta tabiisenin sıkıntılarında üst üste geldi bee kardeşim allah kolaylık versin
sudemmm senın ankaradakı ev nerde acaba merak ettım :44:
ayrıca ben de gormedıgım evı plan uzerınden almak konusuna pek sıcak bakmıyorum, şansına baya guvenmen lazım yoksa bu konularda o kdr cok uyusmazlık cıkıyokı anlatamam
sudem bızımde ıst da evımız var takas yapalım kız
kız uzun mesaj yazınca ben yazana kadar siz yazmışsınız.sudeme sordum cvp vermedı bana , nerde dedım, ankarada evın dedım, sudem dedım, sole bana dedım ama solemedııı :26:
Arkadaşlar merhaba, 79 kıloya ulasmıs bırı olarak bu takıma gırebılıyormuyum şimdi ben ? bana bır el atın
kızlar bişi sorcam
ben şimdi yeşil çay içiyorum
bi de 5i1 yerde demeyip içsem 2 bardak
çok olur mu ki
akşama kadar 3 bardak fazla mı olur acep
çok doğru canım düşüncelerin afferim kız sana çok mantıklısın kocan kıymetini bilsin
ncizane bi fikirde benden kura ile belirlenecek olanlara yanaşmayın derim çinki bizde ev alırken 21 bloklu güvenlikli havuzlu yeşil alanlı diye hiç düşünmedik kura işini iş kura çekmeye gelince kimine hiç güneş görmeyen alt kat kimine deniz göl manzaralı süper daireler çıktı ve arada 15 milyar bi fark verdiler şimdi kendileride oturamıyo çünki hiç biyer görmüyo hatta kimisi bahçe duvarına bakıyo hapishane gibi satamıyolarda kimse almıyo alsada öldüm pahasına o yüzden alacağın daireyi görmeden ben asla almam artık manzarasını katını bilmeden o kadar para döküceksin sonuçta allahtan benim 5. kat çıktı kötünün iyisi çoğuna bakarak ama güneş görmüyo fazladaha kötülerini görünce şükrettik halimize allah herkese hayırlısını gönlüne göresini nasip etsin
senacımm sanada en başta tabiisenin sıkıntılarında üst üste geldi bee kardeşim allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?