hoşgeldin canım bende yeni diyete başladım hepimize kolay gelsin
hoşgeldın canım tabiki girebilirsin
gel gel renk olsun çeşit olsun sohbet olsun muhabbet olsun
canım çok doğru ve mantıklı düşünüyosun.
bunlara bende benzer bışeyı senaya dedım ama o sinirden gözü bişey görmüyo heralde.
kocayla beraber bana da küstü ne msn de ne burda yüzüme bakmıyo...
sana da küserse şaşırmam.sonuçta reklamlarda dönüp duran bi inşaat şirketi diye güvenilir olmka zorunda değil ki....
bi zamnlar veli göçer arsaları reklamlarda çıkardı çok meşurdu.insanlara o reklamlara kanıp evler aldılar kendılerını çok mutlu şanslı saydılar, depremde yıkılan evler olmadı mı o evler...
ev alma gibi ciddi şeyler aceleye gelmez ben buna ınanıyorum.her yıl yenı sıte yenı kampanya...bunlar bıtmez...her gun yenısı yapılır...
şimdi kendılnle çelişiyosun dıycesınız kendı evımı görup hemen aldım.o meseleyı ızah edeyım ben istanbulda kırada oturuyorum.kendı evımı ankaradan çok çok uygun fıyata aldım küçük kutu gııb bı ev amacım ev almak değil para biriktirmekti.eşim sağa sola savuruyodu.3 senelık evın borcu .bıtınce satıp istanbuldan felan alıcam.şu an acele etmıyorum mesela.o evın borcu bıtsın,arabanın borcu bitsin,az çok hayatımı düzene sokuyum.o zaman istanbuldan istediğim gibi güzel bi ev alıcam.
hem elımde nakıt para olmuş olacak o zaman daha az kredı çekıcem.
kız uzun mesaj yazınca ben yazana kadar siz yazmışsınız.
benımkı elvankent ışıklarda
canım etimesgutta kaynımın evı var o da satıyo.bakmak ıstersen git bak.
arcak senın evın nerde canım kaç oda kaç salon? uyarsa olur nıye olmasın tatlım benım...
beşi bir yerde çayı mısır çarşısından ayrı ayrı alıp kullanmıştım, içime fenalık getirdi o çay,hele o mate,hiç iyi gelmedi bana.. ama içindeki funda çayı çok faydalı,daha önce de yazmıştım,ben bayaa kilo vermiştim yıllar önce sadece funda çayıyla..biberiye çayını ayrı içmedim,5liyle içtim, ancak biberiye yağı almıştım aktardan,sorunlu bölgeye sürünce yağ yakımını hızlandırıyormuş diye..ben pek fark göremedim ama bana yaramayan başkasına yarayabilir..
beşi bir yerde çayı mısır çarşısından ayrı ayrı alıp kullanmıştım, içime fenalık getirdi o çay,hele o mate,hiç iyi gelmedi bana.. ama içindeki funda çayı çok faydalı,daha önce de yazmıştım,ben bayaa kilo vermiştim yıllar önce sadece funda çayıyla..biberiye çayını ayrı içmedim,5liyle içtim, ancak biberiye yağı almıştım aktardan,sorunlu bölgeye sürünce yağ yakımını hızlandırıyormuş diye..ben pek fark göremedim ama bana yaramayan başkasına yarayabilir..
bir iki kelime de ben ediim o vakit kızlar,ben bankada portföy yöneticisiyim,bazen ipotek almak için ekspere gidiyorduk müdürle,mesela adam çok uyguna bulmuş evi, ama tapusuna bakıosun bağımsız bölümü ayrılmamış vs vs.. yani adam bakıo ucuz,tapusuna da bakınca anlamıo,alıo sonra satmaya kalkınca elinde kalıyor.yani ev her zmn alınan bişey değil size tavsiyem tapusunun fotokopisini alın,il-ilçenizin tapu müdürlüğünde incelettirin,üzerinde şerh var mı vs..komşusuna sorun kaç liraya almış,rayiç değerini tahmin edin..sitelere gelince şahsi kanaatim görmeden almamak,tvdeki reklamlara fln aldanmamak lazım..havuzlu site diyor gidip bakıyorsun 5000 kişilik sitede ortada tek havuz,kimbilir ne hijyeniktir..son 5 daire yazıyor,o da işin pazarlaması,yok yani öle bişey..bir de o bölgenin deprem,sel vs.. açısından incelenmesi lazım..eşim de inş müh,o da bu konulara önem veriyor.
benim de evim yok,şu an uzak bir ihtimal de olsa inşallah kesemize göre hayırlı bir ev nasip etsin Rabbim..
Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar, hepimizin başını sokacağı evler nasip etsin,ev önemli değil,önemli olan yuva..
canım şirinevlerdekı kaça kirada?sudemcim bizim ev şirinevlerde 5 nci kat 3 od a1 salon sadece 1 odası ıyı deıl kırada su anda bız yok pahasına satmak ıstemıyoruz ondan duruyo ıyı bısey olursa satcaz ıns. amacımız benım ısıme yakın guvenlık veya hosdereden almak onlarda 150 den baslıyo en asagı.eşimde etimesguttan 50 lık bı ev alalım yatırım olsun sonra 2 sını satar ordan alırız dıyo ama bakalım.kıracıyla ugrasmakta zordur cunku hayırlısı .su an lojmanda oturuyoruz 5 sene burdayız zaten.eşimin babası etımesgutta emlakcılık yapmıs uzun sure orda oturuyorlar zaten.kaynının evıne bakabılırız aslında aradıgımız fıyatlarda bıseyse
canım ankara da mı oturuyosun? hangi semtte sin?ben de aynen katılıyorum canım, plandan oyle ev almak cok rısklı bı iş, özellikle de 2012'nın 7.ayı teslım, 5.ayı teslım laflarına bakıp plan yapmak insanı cok sıkıntıya sokar cunkku ben daha hıc sözleşmede yazılan tarıhte bıtırılıp sorunsuz teslım edılen daıre gormedımm:44: o zmznda paranızla rezil oluyosunuzz ne yazıkki , gercı bu işleri sonunda bize iş cıkıyo solugu avukatta alıyolar
ıkı haftada bır luks yapma vaadıyle yapımına baslanmıs ancak gayet normal yapıda olan, daha alt yapısı bıle tam olarak planlanmadıgından su sorunu cekılen, üctelikte denılenden 1 yıl sonra teslım edılen bı sıteye haftada bır keşfe gıdıyorum, insanlar mecbur oturuyo ellerındekını oraya yatırmıslar, emeklı ıkramıyelerıyle almıslaro yuzden dıkkatlı olmakta fayda var, dedım ya bunlar şans işi, ama harcanan parayı düşünürsek işi şansa bırakmamakta da fayda var
canım şirinevlerdekı kaça kirada?
eşinin söledği de mantıklı ama eğer para biirktirebiliyosanız gerek yok.biriktiremıyosanız.50 civarı alıp satar istediğiniz evi alırsınız.
canım ankara da mı oturuyosun? hangi semtte sin?
canım şirinevlerdekı kaça kirada?
eşinin söledği de mantıklı ama eğer para biirktirebiliyosanız gerek yok.biriktiremıyosanız.50 civarı alıp satar istediğiniz evi alırsınız.
canım ankara da mı oturuyosun? hangi semtte sin?
canım sadece funda cayıyla nasıl zayıfladın anlatır mısın merak ettım
arkadaslar hergun yeşil çay içiyormusunuz ? ya da yeşil çay içiyormusunuz diye sorayım :)
valla canım ben bilsem yardım etcem de sordugun arkadas cıktı herhaldee
5i 1 yerde ile ılgılı tecrubemı bı ıkı sayfa once ben de paylasmıstım, funda yapragı tek basına bagırsak bozma gıbı bı etkı yapmaz herhalde :44: bıberıyeyeı tek kullanıyorum ben smdı, oyle bı etkısı yok :26:
ankarada güzel canım yaşaması kolay bi şehir.ama istanbula alıştım şimdi de...evet canım ankaralı değilim ama burda okudum sonrada eşimle de ortak noktamız burası oldugu ıcın kalmaya devam ettik; dikmendeyiz biz polis evi yakınlarında
hayırlısı bebeğim kıranız duzenlı gelıyosa ıyı.canım 600 e kırada su an.yanı bı bırıktırıyoz bı bırıktıremıyoz aylık masrafa gore duzenlı deıl yanı
canım tavsıye edılen gunde 3 bardak en fazla.arkadaslar hergun yeşil çay içiyormusunuz ? ya da yeşil çay içiyormusunuz diye sorayım :)
gereği düşünüldü :)
biberiye çayı yeşil çaydan daha mı acı sadece su ve bıberıye olarakmı hazırlıyorsun ?
lımon yada az seker fılan katıyormusun içilebilir hale gelmesi için yani..
sudem
ben daha 3 bardagı sımdıden ıcmıs bulundum daha da ıcıcektım yanı :)
ben ıcıne lımon katıyorum yesıl cayın içebilmek ıcın bırde sekerın ucundan atıyorum yoksa ıcemem ıcsemde uzun vade gıtmez bıktırıcı oluyor.. hıc sevmıyorum boyle cayları yahu ama bugun dıyete basladım 3 bardagı huplettım mecbur
gereği düşünüldü :)
biberiye çayı yeşil çaydan daha mı acı sadece su ve bıberıye olarakmı hazırlıyorsun ?
lımon yada az seker fılan katıyormusun içilebilir hale gelmesi için yani..
sudem
ben daha 3 bardagı sımdıden ıcmıs bulundum daha da ıcıcektım yanı :)
ben ıcıne lımon katıyorum yesıl cayın içebilmek ıcın bırde sekerın ucundan atıyorum yoksa ıcemem ıcsemde uzun vade gıtmez bıktırıcı oluyor.. hıc sevmıyorum boyle cayları yahu ama bugun dıyete basladım 3 bardagı huplettım mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?