70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sudemcim bizim ev şirinevlerde 5 nci kat 3 od a1 salon sadece 1 odası ıyı deıl kırada su anda bız yok pahasına satmak ıstemıyoruz ondan duruyo ıyı bısey olursa satcaz ıns. amacımız benım ısıme yakın guvenlık veya hosdereden almak onlarda 150 den baslıyo en asagı.eşimde etimesguttan 50 lık bı ev alalım yatırım olsun sonra 2 sını satar ordan alırız dıyo ama bakalım.kıracıyla ugrasmakta zordur cunku hayırlısı .su an lojmanda oturuyoruz 5 sene burdayız zaten.eşimin babası etımesgutta emlakcılık yapmıs uzun sure orda oturuyorlar zaten.kaynının evıne bakabılırız aslında aradıgımız fıyatlarda bıseyse

Beşi bir yerde nasıl hazırlanıyor?

Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılır. On dakika demlenmesi bekelenir ve süzülerek içilir.

ENDER SARAÇ: Doğal yollardan kilo vermek, insan sağlığı için büyük önem taşıyor. Bitki çayı diyetiyle ayda beş kilo vermek mümkün. Ancak günde iki ya da üç bardaktan fazla içilmemeli.

Mate yaprağı: Tüm dünyadaobezitetedavisinde kullanılan mate çayı, yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor. Her yaşta insanın rahatça kullanabileceği bitki, iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

Yeşil çay: Son yıllarda kullanımı bir hayli artan yeşil çay, vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

Funda yaprağı: İyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücü olan yaprak, bu özelliğiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

Biberiye: Yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bu bitki, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı sağlıyor.

Kekik: Halk arasında yaygın olarak kullanılan kekik, sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo vermenizi sağlıyor.

kızlar taze için dendiği için yarım litreye yarım çay kaşığından yapmak daha mantıklı geldi bana..
yarın öbür gün bunu da alalım yapalım şifa olsuuun

canım sadece funda cayıyla nasıl zayıfladın anlatır mısın merak ettım

canım sadece zayflamak değil çok faydalı bitkilerden oluşuyor. içime sindi hem sallama olmayacağı için yeşil çay da iyi gelir diye düşünüyorum

ben de aynen katılıyorum canım, plandan oyle ev almak cok rısklı bı iş, özellikle de 2012'nın 7.ayı teslım, 5.ayı teslım laflarına bakıp plan yapmak insanı cok sıkıntıya sokar cunkku ben daha hıc sözleşmede yazılan tarıhte bıtırılıp sorunsuz teslım edılen daıre gormedımm:44: o zmznda paranızla rezil oluyosunuzz ne yazıkki , gercı bu işlerin sonunda bize iş cıkıyo solugu avukatta alıyolar
ıkı haftada bır luks yapma vaadıyle yapımına baslanmıs ancak gayet normal yapıda olan, daha alt yapısı bıle tam olarak planlanmadıgından su sorunu cekılen, üstelikte denılenden 1 yıl sonra teslım edılen bı sıteye keşfe gıdıyorum, insanlar mecbur oturuyo ellerındekını oraya yatırmıslar, emeklı ıkramıyelerıyle almıslar o yuzden dıkkatlı olmakta fayda var, dedım ya bunlar şans işi, ama harcanan parayı düşünürsek işi şansa bırakmamakta da fayda var

Son düzenleme:
canım şirinevlerdekı kaça kirada?
eşinin söledği de mantıklı ama eğer para biirktirebiliyosanız gerek yok.biriktiremıyosanız.50 civarı alıp satar istediğiniz evi alırsınız.

canım ankara da mı oturuyosun? hangi semtte sin?

evet canım ankaralı değilim ama burda okudum sonrada eşimle de ortak noktamız burası oldugu ıcın kalmaya devam ettik; dikmendeyiz biz polis evi yakınlarında

canım 600 e kırada su an.yanı bı bırıktırıyoz bı bırıktıremıyoz aylık masrafa gore duzenlı deıl yanı

valla canım ben bilsem yardım etcem de sordugun arkadas cıktı herhaldee
5i 1 yerde ile ılgılı tecrubemı bı ıkı sayfa once ben de paylasmıstım, funda yapragı tek basına bagırsak bozma gıbı bı etkı yapmaz herhalde :44: bıberıyeyeı tek kullanıyorum ben smdı, oyle bı etkısı yok :26:

arkadaslar hergun yeşil çay içiyormusunuz ? ya da yeşil çay içiyormusunuz diye sorayım :)

valla ben bıberıye cayı ıcıyorum her gun bı kupa, bı paketı bıtırdım gecen yenısını aldım
sonra baktım herkeste bı yeşil çaydır gıdıyo, gıttım ıkı gun once lımonlu yesıl cay aldım yıne sallama, ıkı gundur onu da ıcıyorumm :26: aslında ben hıc sevmem boyle cayları cunku normal caya bıle düşkünlüğüm yoktur, ıhlamur fılan hep kışın hasta oldugum gunlerı hatırlatır bana ama içe içe alısıyosunn

bencede hıcbırsey tek basına ayıflatmaz yoksa bu kadar ugrasmazdıkbende eskıden kekık suyu ıcmıstım faydası oluyodu zayıflamayaşimdi emzirdiğim için bitek yeşilçay ıcıyorum onada yenı basladım zaten 1 aydır felan

evet canım ankaralı değilim ama burda okudum sonrada eşimle de ortak noktamız burası oldugu ıcın kalmaya devam ettik; dikmendeyiz biz polis evi yakınlarında
ankarada güzel canım yaşaması kolay bi şehir.ama istanbula alıştım şimdi de...

dikmen vadısıne gıdıyosundur arada...dikemn çok hoşş...

canım 600 e kırada su an.yanı bı bırıktırıyoz bı bırıktıremıyoz aylık masrafa gore duzenlı deıl yanı
hayırlısı bebeğim kıranız duzenlı gelıyosa ıyı.

arkadaslar hergun yeşil çay içiyormusunuz ? ya da yeşil çay içiyormusunuz diye sorayım :)
canım tavsıye edılen gunde 3 bardak en fazla.

bende ballısını aldım çok tatlı ya kesıyo benı boğazımda kalıyo.

güllüsünü duydum da denemek nasıp olmadı.

ama nane limonlusu çok güzel

Son düzenleme:
gereği düşünüldü :)
biberiye çayı yeşil çaydan daha mı acı sadece su ve bıberıye olarakmı hazırlıyorsun ?
lımon yada az seker fılan katıyormusun içilebilir hale gelmesi için yani..

sudem
ben daha 3 bardagı sımdıden ıcmıs bulundum daha da ıcıcektım yanı :)
ben ıcıne lımon katıyorum yesıl cayın içebilmek ıcın bırde sekerın ucundan atıyorum yoksa ıcemem ıcsemde uzun vade gıtmez bıktırıcı oluyor.. hıc sevmıyorum boyle cayları yahu ama bugun dıyete basladım 3 bardagı huplettım mecbur

bu arada ben sallama degıl de normal yapraklardan demleme olarak yapıyorum daha etkılı dıye bılıyorum yanı demleme bıcımı acısından... sallamaları hıc denemedım bu yuzden..

bugunluk yeter 3 bardak canım abartma

yarın içersin kalanını da

bence çaylara bu kdr cok yuklenme, cunku bısey ne kadar yararlı da olsa herseyın azı yarar cogu zarar sonuçta
benım bıberıye cayımda sallama cay, ilk icıgımde sadece evde ıcıyodum aksamları ona da lımon damlatıyodum, sonra ofıse getırdım bı kac paket tam yaptım aklıma lımon olmadıgı geldı, boyle ıcıvereyım dedım şimdi evde de lımon fılan koymadan dırek ıcıyorum sekerde koymuyorum ben
yesıl cayda da sallama kullanıyorum, sadesını sevmedım, elmalısı da baydı lımonlu en ıdealı bence, caylara en cok lımonun yakıstıgı kanaatındeyım
bu konularda ben de cok bılgılı sayılmam ne yazıkki, netten arastırmıstım ben de içmeye baslamadan once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…