70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benım yesıl cay denemem de ıkı gunluk ya daha bıberıye zaten hamılelere yasak, buyuk ıhtımal emzıren annelerınde ıcmesı tehlıkelı olabılır:26:
kılo vermek için ne kendımızın ne de bebışlerın saglıgını tehlıkeye atmaya hakkımız yok zaten ve kullanacagımız seylerı ıyı arastırmamız lazım, hamıle oldugumuzdan suphelenıyosak bıberıye, 5i 1 yerde caylarından uzak durmakta fayda var ben bıberıye nıye hamılelere zaralı dıye baktıgımda düşük riskini arttıdıgı yolunda bısıler okumustum, bılıncsizce kullanmayalım hıc bıseyı :26:

aaa elmalı yeşilçayda mı var?

bulunca hemen alıcam elmelı yeşilçay bi de güllü yeşilçay ...

ayy ben nıye böleyım illa denıyecem...

canım hamıleyken bıtkı çaylarının çogu yasak zaten ıdrar söktürücü ,ödem attırıcı oldukları için.

bence hamıleyken hiç biri içilmemelı ...

belkı ıhlamur ve kuşburnu olabılır kış ayalrında felan .

ama doktora sorulmalı mutlaka.bızde hamıel bı arkadaş var.böğürtlen bıle içmeyı bıraktı hamıleyken.

canım bende senın gıbıyım yenı cıkan bıseyı ılla denıycem catlarımgüllü,çilekli,bergamutlu ve tarcın karanfıllı yesılcay denedım elmalı bende bılmıyodum her gıttıgım yerde bakarım artık

aaay güllü filan içilir mi yaaaa denıyeyım dıye müsli aldım, ıkı aksam muslı yıyecem dıye mıdem bulandı da bısi yıyemedm bı o işe yaradılar
ama yeşil elmalı yeşil cay dıye, dogusun cayı var güllüden guzeldır emınımmm

aaa hatırladım sımdı almıstım ben ondan yaaa ama hıc elma tadı aroması yoktu ondan unutmusum yoksa kacırırmıyım bırde ben pıs bogazımdır yerım oyle pis seylerı esim hıc cıps yemez ben cıps manyagıyımdır yanında yedırtemz nası yıyon su pıs kokulu seylerı dıye

cipsss deme bana yaaaa
o da agza bıtane atınca heves alınabılecek bısı deıl ki ya, bı tadına bakınca paketın dıbını gormek lazımm, o yuzden en ıyısı uzak durmakkk

2000 inci mesajımı yamısım vay beee topıkte de bugun pek hareket yok.aksam pek gıremıyorum artık

KILAVUZCUM hemşireler gününü kutluyorum canım ve tüm iyi hemşirelerinde

2000 inci mesajımı yamısım vay beee topıkte de bugun pek hareket yok.aksam pek gıremıyorum artık

KILAVUZCUM hemşireler gününü kutluyorum canım ve tüm iyi hemşirelerinde

bende 100 mesajımı tamamlamak için yırtınmıştım resmen gercekten herkeste kaçışşş bugunnn

ben de senin nezdinde başta KILAVUZ olmak üzere topık ıcındeki tüm hemşire arkadaslarımızın gununu kutluyorummm

Son düzenleme:
bugunluk yeter 3 bardak canım abartma

yarın içersin kalanını da

yeşil çay siyah çayın işlenmemiş hali, buna dayanarak siyah çayı günde ne kadar ıcersek ıcıyoruz yanı ıcenler ıcın dıyorum tabı sıyah cayında cok ıcılmesının zararlarından bahsedılıyor ama yesıl cayın daha katı bır sekılde bardak sayısının sınırlı olmasının nedenı işlenmemiş olmasımı acaba yoksa yeşil çay a sıyah caya baktıgımız gozle degılde daha cok ılacımsı bır nıtelık verdıgımız ıcın mı acaba dıye merak edıyorum bunu arastırayım :)

bugun diyetin ilk günü ondan gaza gelmişimdir.. bugun baya bı yağ atarım bu kadar çayla artık hehe nerdee

ben şincik menümü yazayım sizde yorumlayın mesaj sayınız artsın

kalkınca
1 bardak su

kahvaltı
peynir küçük domates maydanozlu sandviç
açık şekersiz çay

arada
7-8 badem
limonlu yeşil çay

öğlen
hellimli salata
1 bardak ayran

arada
canım şimdilik bişi istemiyo ama yine badem yerim sanırım
canım çoook tatlı istiyo onu bastırsın diye gün kurusu da lıp yiyebilirim

akşam
müsliiii

yatmadan
1 meyve
yada yarım elma yarım portakal

hergun yediklerinizi yazıyormusunuz ?
listeler var sanırım benım yapmam gereken bırsey var mı yardımcı olabılırmısınız bu arada :)

hergun yediklerinizi yazıyormusunuz ?
listeler var sanırım benım yapmam gereken bırsey var mı yardımcı olabılırmısınız bu arada :)

canım genelde hepimiz yedikleirmizi yazıyoruz
hem yanlış bişey yaptığımızda arkadaşlar uyarıyor hemde kaçamak yapmayı engelliyor
ilk bi kaç gün burda ki menülere bakarak sende kendi menünü hazırlayabilirsin

mesela canın çok pilav makarna istiyorsa genelde bunları öğlen yiyoruz
ama yemesen daha iyi tabi
gün içinde 3 litre su ve en az 2 tane bitki çayı içiyoruz
her hafta cuma günü kilo bildirimlerimiz var
kaptan erginsena ona yarın mesaj at takıma gitmek istediğini söyle haftaya sende listede olursun
yine aklına bişi takılırsa sor burdan herkes saa yardımcı olur mutlaka

100 msjı gectım ama olsun ben yıne de acemi halimle yorumumu yapayım
cok guzel bı persembe gunu menusu olmuş, yarın cok zınde cıkcaksın bence tartıya

cipsss deme bana yaaaa
o da agza bıtane atınca heves alınabılecek bısı deıl ki ya, bı tadına bakınca paketın dıbını gormek lazımm, o yuzden en ıyısı uzak durmakkk

sana şunu diyim
geçen hafta cips yeme gafletinde bulundum c.tesi günü
bütün hafta anca gitti yediklerim
anca bugün bildirim kiloma geldim
o kadar diyim sana gerisini sen düşün

Canım tesekkur ederım..
Dıyet hakkında malesef tecrübeliyim o konuda bır sıkıntı yok keske hayatımdakı ılk dıyet olsaydı dımı :)
Burda hergun bılgı verılıyor sanıyorum o acıdan sordum. bılgı vermeyenler lısteden cıkarılıyormus dıye bılıyordum daha once takıma gıren arkadaslardan duydum ama emın degılım ne kadar surelerle verılıyor onu ogrenmek ıstedım. sadece her cuma o zaman dedıgın gıbı..
erginsenaya mesaj atıcam saol canım...

Bugün diyetin 1.günü 79 kiloyum ( Aman Allahım daha dün 74 tüm ne cabuk 79 oldum )
Boy 170
1.Hedefim 70
2.Hedefim 65
3.Hedefim 60
üçe böleyim ki kolay olsun..

yediklerimi yazayım

Sabah Kalkınca : 1 bardak su
Kahvaltıdan önce : 1 kupa. yeşil çay içtim limon sıkıp.

Kahvaltıda: 2 dil. ekmek ve Peynir, 1 elma yedim.
Kuşluk : 1 kupa yeşil çay içtim
Öğle: 1.5 kase tavuklu şehriye çorba, 1,5 dil. ekmek, göbek salata
İkindi: 1 kupa yeşil çay içtim,1 elma
Akşam: 1 tane biber dolması, göbek, salata, ekmek yok (yiyeceğim)
Gece: 1 kupa kahve ( içerim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…