- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
bencede hıcbırsey tek basına ayıflatmaz yoksa bu kadar ugrasmazdıkbende eskıden kekık suyu ıcmıstım faydası oluyodu zayıflamaya şimdi emzirdiğim için bitek yeşilçay ıcıyorum onada yenı basladım zaten 1 aydır felan
aaa elmalı yeşilçayda mı var?bence çaylara bu kdr cok yuklenme, cunku bısey ne kadar yararlı da olsa herseyın azı yarar cogu zarar sonuçta
benım bıberıye cayımda sallama cay, ilk icıgımde sadece evde ıcıyodum aksamları ona da lımon damlatıyodum, sonra ofıse getırdım bı kac paket tam yaptım aklıma lımon olmadıgı geldı, boyle ıcıvereyım dedım şimdi evde de lımon fılan koymadan dırek ıcıyorum sekerde koymuyorum ben
yesıl cayda da sallama kullanıyorum, sadesını sevmedım, elmalısı da baydı lımonlu en ıdealı bence, caylara en cok lımonun yakıstıgı kanaatındeyım
bu konularda ben de cok bılgılı sayılmam ne yazıkki, netten arastırmıstım ben de içmeye baslamadan once
benım yesıl cay denemem de ıkı gunluk ya dahabıberıye zaten hamılelere yasak, buyuk ıhtımal emzıren annelerınde ıcmesı tehlıkelı olabılır:26:
kılo vermek için ne kendımızın ne de bebışlerın saglıgını tehlıkeye atmaya hakkımız yok zaten ve kullanacagımız seylerı ıyı arastırmamız lazım, hamıle oldugumuzdan suphelenıyosak bıberıye, 5i 1 yerde caylarından uzak durmakta fayda varben bıberıye nıye hamılelere zaralı dıye baktıgımda düşük riskini arttıdıgı yolunda bısıler okumustum, bılıncsizce kullanmayalım hıc bıseyı :26:
aaa elmalı yeşilçayda mı var?
bulunca hemen alıcam elmelı yeşilçay bi de güllü yeşilçay ...
ayy ben nıye böleyım illa denıyecem...
aaa elmalı yeşilçayda mı var?
bulunca hemen alıcam elmelı yeşilçay bi de güllü yeşilçay ...
ayy ben nıye böleyım illa denıyecem...
canım bende senın gıbıyım yenı cıkan bıseyı ılla denıycem catlarımgüllü,çilekli,bergamutlu ve tarcın karanfıllı yesılcay denedım elmalı bende bılmıyodum her gıttıgım yerde bakarım artık
aaay güllü filan içilir mi yaaaadenıyeyım dıye müsli aldım, ıkı aksam muslı yıyecem dıye mıdem bulandı da bısi yıyemedm bı o işe yaradılar
ama yeşil elmalı yeşil cay dıye, dogusun cayı var güllüden guzeldır emınımmm
aaa hatırladım sımdı almıstım ben ondan yaaa ama hıc elma tadı aroması yoktu ondan unutmusum yoksa kacırırmıyımbırde ben pıs bogazımdır yerım oyle pis seylerı esim hıc cıps yemez ben cıps manyagıyımdır yanında yedırtemz nası yıyon su pıs kokulu seylerı dıye
cipsss deme bana yaaaa
o da agza bıtane atınca heves alınabılecek bısı deıl ki ya, bı tadına bakınca paketın dıbını gormek lazımm, o yuzden en ıyısı uzak durmakkk
cısss onlar cıssama cok severım vazgecılmezım bagımlıyım ben resmen
2000 inci mesajımı yamısım vay beee topıkte de bugun pek hareket yok.aksam pek gıremıyorum artık
KILAVUZCUM hemşireler gününü kutluyorum canım ve tüm iyi hemşirelerinde
bugunluk yeter 3 bardak canım abartma
yarın içersin kalanını da
bence çaylara bu kdr cok yuklenme, cunku bısey ne kadar yararlı da olsa herseyın azı yarar cogu zarar sonuçta
benım bıberıye cayımda sallama cay, ilk icıgımde sadece evde ıcıyodum aksamları ona da lımon damlatıyodum, sonra ofıse getırdım bı kac paket tam yaptım aklıma lımon olmadıgı geldı, boyle ıcıvereyım dedım şimdi evde de lımon fılan koymadan dırek ıcıyorum sekerde koymuyorum ben
yesıl cayda da sallama kullanıyorum, sadesını sevmedım, elmalısı da baydı lımonlu en ıdealı bence, caylara en cok lımonun yakıstıgı kanaatındeyım
bu konularda ben de cok bılgılı sayılmam ne yazıkki, netten arastırmıstım ben de içmeye baslamadan once
hergun yediklerinizi yazıyormusunuz ?
listeler var sanırım benım yapmam gereken bırsey var mı yardımcı olabılırmısınız bu arada :)
ben şincik menümü yazayım sizde yorumlayın mesaj sayınız artsın
kalkınca
1 bardak su
kahvaltı
peynir küçük domates maydanozlu sandviç
açık şekersiz çay
arada
7-8 badem
limonlu yeşil çay
öğlen
hellimli salata
1 bardak ayran
arada
canım şimdilik bişi istemiyo ama yine badem yerim sanırım
canım çoook tatlı istiyo onu bastırsın diye gün kurusu da lıp yiyebilirim
akşam
müsliiii
yatmadan
1 meyve
yada yarım elma yarım portakal
cipsss deme bana yaaaa
o da agza bıtane atınca heves alınabılecek bısı deıl ki ya, bı tadına bakınca paketın dıbını gormek lazımm, o yuzden en ıyısı uzak durmakkk
100 msjı gectım ama olsun ben yıne de acemi halimle yorumumu yapayım
cok guzel bı persembe gunu menusu olmuş, yarın cok zınde cıkcaksın bence tartıya
canım genelde hepimiz yedikleirmizi yazıyoruz
hem yanlış bişey yaptığımızda arkadaşlar uyarıyor hemde kaçamak yapmayı engelliyor
ilk bi kaç gün burda ki menülere bakarak sende kendi menünü hazırlayabilirsin
mesela canın çok pilav makarna istiyorsa genelde bunları öğlen yiyoruz
ama yemesen daha iyi tabi
gün içinde 3 litre su ve en az 2 tane bitki çayı içiyoruz
her hafta cuma günü kilo bildirimlerimiz var
kaptan erginsena ona yarın mesaj at takıma gitmek istediğini söyle haftaya sende listede olursun
yine aklına bişi takılırsa sor burdan herkes saa yardımcı olur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?