- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
sana şunu diyim
geçen hafta cips yeme gafletinde bulundum c.tesi günü
bütün hafta anca gitti yediklerim
anca bugün bildirim kiloma geldim
o kadar diyim sana gerisini sen düşün
Bugün diyetin 1.günü 79 kiloyum ( Aman Allahım daha dün 74 tüm ne cabuk 79 oldum)
Boy 170
1.Hedefim 70
2.Hedefim 65
3.Hedefim 60
üçe böleyim ki kolay olsun..
yediklerimi yazayım
Sabah Kalkınca : 1 bardak su
Kahvaltıdan önce : 1 kupa. yeşil çay içtim limon sıkıp.
Kahvaltıda: 2 dil. ekmek ve Peynir, 1 elma yedim.
Kuşluk : 1 kupa yeşil çay içtim
Öğle: 1.5 kase tavuklu şehriye çorba, 1,5 dil. ekmek, göbek salata
İkindi: 1 kupa yeşil çay içtim,1 elma
Akşam: 1 tane biber dolması, göbek, salata, ekmek yok (yiyeceğim)
Gece: 1 kupa kahve ( içerim)
canım baslangıc ıcın fena deıl menun ama burda arakadaslar ekmegı genelde sadece sabah tüketiyorlar ve ekmek yerıne gecen pılav makarna dolma v.b lerinide.ama ben genede begendım menünü ölçülü yani bi aşırılık yok
sana şunu diyim
geçen hafta cips yeme gafletinde bulundum c.tesi günü
bütün hafta anca gitti yediklerim
anca bugün bildirim kiloma geldim
o kadar diyim sana gerisini sen düşün
:Aaaaaaaaaaaay bu nası bı hava ya
o zamanlar boyle küresel ısınma fılan olmadıgı için orhan veliyi güzel bahar havaları mahvetmış, benı de bu yagmurlu, puslu bahar havaları mahvettı yemin ederim yaa
:Aaaaaaaaaaaay bu nası bı hava ya
o zamanlar boyle küresel ısınma fılan olmadıgı için orhan veliyi güzel bahar havaları mahvetmış, benı de bu yagmurlu, puslu bahar havaları mahvettı yemin ederim yaa
aynen benıdeyagmur yagıyodu da uzun zamandır boyle havalı kapalı kalmıyodu 2 gundur ıcımız karardı acmıyor hıc hava yav
aynen yaa içim karardı benimde
benımde içimi depresıf duygular kapladı
bakalım bugun bı de spor gunubelki kendime gelirim biraz
hava böyle kapalı olunca ne gezmek ıstıyo canım ne iş yapmak..
çamaşırlar birikti kaç gündür valla yıkayasım gelmıyo.. güneş bi açsa her yer çimen koksa yıkar yıkar asarım müzik eşliğinde içim açılır yahu..
benim ufaklıkta sıkılıyo eve kapanıverıyoruz böyle olunca.. piff
2,5 u geçiyor... :)
iyi akşamlar gereği düşünüldü :)
kızlar bu yazılar nıye mavi çıkıyo ben sitye girmeyeli çok şey değişmiş her seferinde boyutunu belırleyıp rengini secmek mi gerekıyo rengı secmeyınce dırek mavi çıkıyo değişmiş ayarlar filan benden sonra .. :44:
maşallah canım Allah bağışlasın benımkıde yenı 1 yaşına girdi
uy yavru kuş resimdeki dimi maşallah.. yuruyor galiba yaramazlıklar ıyıce artmıstır artmaya da devam edecek :)
amin canım hepimizin evlatlarını inş...
merak etme senacım ben düzeleceğine inanıyorum ama sakin olmaya çalış ok?
Sena canım bence tezi tezine üstüne gitme..
erkeklerin hepsi cesaretsiz..
e biraz da haklı olarak ayaklarını sağlam basmak istiyolr. bence çok iyi araştır. önce adamların o vadede evi teslim edebilip edemiceklerinden emin ol git adamlarla konuş emin ol derim ben.
almaya karar verirseniz de belli bi peşinatla evinizi seçin ayırın öyle satın savın derim ben. he son birşey bu koşulda bile güvenilmezler. halamın dairesini adam nakit bulmak için 1 kişiye daha satmış. yani peşinatını almış.. daire bitince ayyy olmadı diyerek eline verecekler adamların parasını. adamlar da paramı kurtardım en azından sükür deyip oturmak durumunda kalacaklar.ne dolandırıcılıklar yapıyolar. o anlık ihtiyacı için seni ne kadar madur ettiği umrunda olmadan iş yapar mütahit tayfası. aceleci davranmamanı öneririm nacizane sağlam at adımlarını her konuda.
eşinin üstüne gitmektense yavaş yavaş ikna et derim. bak benimki de sayemde mal sahibi ben 25 yaşındayım o 31 jipe biniyo şimdi.
mantıklı olduğuna önce kendin emin ol sonra eşini ikna et. ama ayağını da sağlam bas. Git adamlarla konuş bana nasıl garanti vereceksiniz diye. sen yaparız ederizle tartışacağına adamın önüne gerçek bi plan koy derim ben.
veeee güne 300 mekik + kahvemle başladıııım
aydın günler olsun cümlemize
göbüşlü seni...
hep doüum nişanı bunlar...
spor yapak inş geçer
canım topraktan ev ne demek?
canım bence boyle gıderse süper olmaz moarlını bozmayım da az yıyerek öğün geciştirerek kılo verırsın belkı ama alması da cok kolay olur bence gün boyu yedıgınde hıcbısey yok
benımkıde tam tersı kreıd cekıp ev alalım dıyo ama ben cesaret edemıyom ödeyemezsek sıkıntıya gırerız dıye aılemden oyle alısmısım babam hıc borca gırmedı ama ne yazıkkı ev sahıbı olamadı
acaba babasından kalan eve otururuz demene mı kızdı canım:26:
canım valla ben calısıyorum ama hep sağlamcıyımdır kredı felan cekemem oylekı 30 yasına geldım kredı kartım bıle yok
anaa kaptan cok sinirli ben korktum valla tırs tırs:18:
yanı bencede red in soyeldıklerınde haklılık payı var. yanı bence arastırılması lazım temelden ev alırken annemler aldı 35 yılın sonunda tüm emeklı parasını vererek ama su an evlerı yok dolandırıldılar cok üzülüyoruz yanı cok düşünmek lazım boyle buyuk işleri tamam cesaret olayı ayrı da.cok mantıklı yazıyor arkadas dünkü lafını da hıc unutmuycam kredı cekerken hayat standardınızın cok degısmeyecegı sekılde olsun demıstı bayıldım bu söze yanı borcsuz bısey sahıbı olunmuyor ama borc ödemek te kolay deıl belkı sııznkı kısa surelıyse evet ama 5-10 yıl uzun süre hayatımız gecıyor bee
günaydın kızlarr
geçmişi okuyum dedim anca bitirdim maş. sohbetlet çok güzel ama yetişmek ne mümkün
kahvaltım gerçi fazla menü yazan kalmadı
1 tatlı kaşığı krempeynirli 1 yumurtalı omlet
1 zeytin
1 yeşil biber
2 dil. ekmek
şimdide 5i biyerde çay
bu çay yemekten öncemi sonramı içiliyo kızlar kullanan fayda gören varmı ben aklıma geldikçe içiyorum ama pek fayda görmedim sanki:26::26:
canım çok doğru ve mantıklı düşünüyosun.
bunlara bende benzer bışeyı senaya dedım ama o sinirden gözü bişey görmüyo heralde.
kocayla beraber bana da küstü ne msn de ne burda yüzüme bakmıyo...
sana da küserse şaşırmam.sonuçta reklamlarda dönüp duran bi inşaat şirketi diye güvenilir olmka zorunda değil ki....
bi zamnlar veli göçer arsaları reklamlarda çıkardı çok meşurdu.insanlara o reklamlara kanıp evler aldılar kendılerını çok mutlu şanslı saydılar, depremde yıkılan evler olmadı mı o evler...
ev alma gibi ciddi şeyler aceleye gelmez ben buna ınanıyorum.her yıl yenı sıte yenı kampanya...bunlar bıtmez...her gun yenısı yapılır...
şimdi kendılnle çelişiyosun dıycesınız kendı evımı görup hemen aldım.o meseleyı ızah edeyım ben istanbulda kırada oturuyorum.kendı evımı ankaradan çok çok uygun fıyata aldım küçük kutu gııb bı ev amacım ev almak değil para biriktirmekti.eşim sağa sola savuruyodu.3 senelık evın borcu .bıtınce satıp istanbuldan felan alıcam.şu an acele etmıyorum mesela.o evın borcu bıtsın,arabanın borcu bitsin,az çok hayatımı düzene sokuyum.o zaman istanbuldan istediğim gibi güzel bi ev alıcam.
hem elımde nakıt para olmuş olacak o zaman daha az kredı çekıcem.
Arkadaşlar merhaba, 79 kıloya ulasmıs bırı olarak bu takıma gırebılıyormuyum şimdi ben ? bana bır el atın
çok doğru canım düşüncelerin afferim kız sana çok mantıklısın kocan kıymetini bilsin
ncizane bi fikirde benden kura ile belirlenecek olanlara yanaşmayın derim çinki bizde ev alırken 21 bloklu güvenlikli havuzlu yeşil alanlı diye hiç düşünmedik kura işini iş kura çekmeye gelince kimine hiç güneş görmeyen alt kat kimine deniz göl manzaralı süper daireler çıktı ve arada 15 milyar bi fark verdiler şimdi kendileride oturamıyo çünki hiç biyer görmüyo hatta kimisi bahçe duvarına bakıyo hapishane gibi satamıyolarda kimse almıyo alsada öldüm pahasına o yüzden alacağın daireyi görmeden ben asla almam artık manzarasını katını bilmeden o kadar para döküceksin sonuçta allahtan benim 5. kat çıktı kötünün iyisi çoğuna bakarak ama güneş görmüyo fazladaha kötülerini görünce şükrettik halimize allah herkese hayırlısını gönlüne göresini nasip etsin
senacımm sanada en başta tabiisenin sıkıntılarında üst üste geldi bee kardeşim allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?