70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım baslangıc ıcın fena deıl menun ama burda arakadaslar ekmegı genelde sadece sabah tüketiyorlar ve ekmek yerıne gecen pılav makarna dolma v.b lerinide.ama ben genede begendım menünü ölçülü yani bi aşırılık yok

Saol canım.. Ben sabah yada öğlene ekmegı koyuyorum yada pılav makarna varsa sadece sabah ekmek yıyıp dger 2 ogunde yemıyorum.. eger sabah musli yersem öğlen 1, 1,5 dil ekmek yıyorum corbanın yanına o an ıcın degıl ama asıl gece geç yattıgım için aç kalacağım süre benı cok zorlamasın dıye yanı tok tutucu olması acısından.. dıyetısyen lıstelerını pek uygulayamıyorum yanı kıbrıt kutusu peynır su kadar domates fılan degılde ana kurallardan sasmadan bııktırıcı olmayan bır beslenme yapıyorum kendıme cok sıkıya gelemıyorum harfı harfıne o acıdan boyle yaptım ıste.. en onemlısı yagı buyuk olcude azaltma yoluna gıdıcem ılk olarak.. belkı aksam 1 dolma bıber yerıne yıne 1 kase corba ıcer yanına salata yerım o da olabılır..

Son düzenleme:
:Aaaaaaaaaaaay bu nası bı hava ya
o zamanlar boyle küresel ısınma fılan olmadıgı için orhan veliyi güzel bahar havaları mahvetmış, benı de bu yagmurlu, puslu bahar havaları mahvettı yemin ederim yaa

sana şunu diyim
geçen hafta cips yeme gafletinde bulundum c.tesi günü
bütün hafta anca gitti yediklerim
anca bugün bildirim kiloma geldim
o kadar diyim sana gerisini sen düşün

aama cips dünyanın en güzel şeyi bende çok severim ama aylardır bi tane bile ağzıma koymadım önceden öğrencilerim alır ikram ederlerdi şimdi onada izin vermiyorum kokusuna bile hasretimmm ah ahhhhhhhh

:Aaaaaaaaaaaay bu nası bı hava ya
o zamanlar boyle küresel ısınma fılan olmadıgı için orhan veliyi güzel bahar havaları mahvetmış, benı de bu yagmurlu, puslu bahar havaları mahvettı yemin ederim yaa

aynen benıde yagmur yagıyodu da uzun zamandır boyle havalı kapalı kalmıyodu 2 gundur ıcımız karardı acmıyor hıc hava yav

hava böyle kapalı olunca ne gezmek ıstıyo canım ne iş yapmak..
çamaşırlar birikti kaç gündür valla yıkayasım gelmıyo.. güneş bi açsa her yer çimen koksa yıkar yıkar asarım müzik eşliğinde içim açılır yahu..
benim ufaklıkta sıkılıyo eve kapanıverıyoruz böyle olunca.. piff

benımde içimi depresıf duygular kapladı
bakalım bugun bı de spor gunu belki kendime gelirim biraz

burda havalar güzel sayılır bende birazdan yürüyüşe çıkacam akşam sporu niyetine ..bende hedeflerimi tekrar gözden geçirdim

1.hedefim mayıs 19 71.7.....:)
2.hedefim mayıs 28 68.7.....:)
3.hedefim haziran 1 67.7.....:)

ac yasında senın ufaklık

iyi akşamlar gereği düşünüldü :)

kızlar bu yazılar nıye mavi çıkıyo ben sitye girmeyeli çok şey değişmiş her seferinde boyutunu belırleyıp rengini secmek mi gerekıyo rengı secmeyınce dırek mavi çıkıyo değişmiş ayarlar filan benden sonra .. :44:

valla bılmıyorum canım benımkıler oyle deıl :44:

uy yavru kuş resimdeki dimi maşallah.. yuruyor galiba yaramazlıklar ıyıce artmıstır artmaya da devam edecek :)
amin canım hepimizin evlatlarını inş...

evet canım resımdekı oğluşumerken yürüdü dedıgın gıbı yaramaz cok hareketlı bır oglusum var

merak etme senacım ben düzeleceğine inanıyorum ama sakin olmaya çalış ok?

tamam canım

canım ben gidip adamlarla konuşmayalım demiyorumki..enine boyuna içimize yatmadan asla ev almayız.. eşime kızmamın nedeni hiçbir gerekçe göstermemesi..velevki bu evleri araştır diye kendi teşvik etti beni..

göbüşlü seni...
hep doüum nişanı bunlar...
spor yapak inş geçer

canım topraktan ev ne demek?

topraktan demek temeli daha yeni atılmış yapım aşamasında demek cnm..ama bizim baktıqımızın 2-3 bloqun kaba inşatı bitmiş..

arzucum bana hiçbir açıklama yapmadıqı için tepkisinin nedenini bilmiyorum..

aslıcım ben sürekli içiyorum ama gün içinde birçok çeşit çay içiyorum tek başına faydalımı faydasızmı bilemicem..

sudemm beni sinir etmee :84::84: reklamlarda çıkmasıyla ne alakası var..istanbulda sayısız siteler alışveriş merkezleri yapıp bitirmiş bir firma..toki gibi yanii...e o zaman güvenemiyoruz diye hiç kimse ev almasın..şimdi 170 olan bitince 300den satışa çıkıyor..2 katı para verecek kadar zengin deqilim..araştırıp öqrenir içime yatar güvenirsem onlardanda o güvenceyi alırsam bu işe girerim..öyle bir yazmışsınki sanki her firma dolandırıcılık yapıyor

Arkadaşlar merhaba, 79 kıloya ulasmıs bırı olarak bu takıma gırebılıyormuyum şimdi ben ? bana bır el atın

hoşgeldin cnm yarın bildirim yaparsan haftaya listeye girersin..

aslıcım bizimki kura deqil cnm..örnek daireleri var gidip geziyorsun..öyle sıradan basit bir sitede deqil..elektronik eşyalarından klimasına portmantosundan giyinme odasındaki gardroplara beyaz eşyalarına kadar firma kendi koyuyor eve..3-5 kuruşluk para için güvenlerinden taviz verecek bir firma deqil..2500 kişilik site yapıyorlar..dairelerin öne ve arkaya bakan fiyatları farklı..a.2dan z'ye herşeyi içine sinene kadar izah ediyorlar..şuanda istanbulda 7-8 yerde devam eden konutları var..büyük bir firma..bnm takıldıqım bunlar deqil..eşimin nedensiz tavrı..orası olmaz başka biyer olur..kısmet neresiyse..ama bu şekilde olmaz..

slm kızlar..kurstan biraz önce geldim..midem çok bulanıyor..birsürü şey yapmışlar yine..ucundan başından aldım ama millet hangi kalitede malzeme kullanıyor bilmiyorum 5i 1 yerde çayımı içerken bir başladı mide bulantım hala devam ediyor..eve gelice bastırsın diye bişeyler yedim banamısın demedi..zor yazıyorum hiç iyi deqilim..biraz uzanayım iyi olursam akşam tekrar girerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…