tamam canımmm hedefim 55 evlendigimdeki kilommşişko hedef kılonu yazda ben hazırlayım sana beceremedıysen
zayıflayana kadar sana şişko dıycem ne zaman 79 küsürlere ındın o zaman bırakcam temam mı?
hoşbuldum canımmm çokk tşklerrcanım kurallar gereqi bu cuma özele bildirim yaparsan listenin altına 2.hafta listeye ekleniyorsun..
teşekkür ederim cnm..inş. canım sen gel istanbula biz görüşürüz
çok sinirliyimmmmmmmm :84::84:
canım bnm istediqim şartlarda evler şehir içinde yok..burdakiler taş yıqını..ben 4-4lük biyer arıyorum..bakalım kısmer nerden olursa..esenyurt bahçeşehir girişinde mevkii olarak gayet iyi cnm..
hoşgeldin cnm bol iradeler..
tşkler canım hoşbuldumm hatırlamana sevindimmgeçmiş olsun tatlımmm ...
süpersiniz fıstıklarrrrrr ıssssssllllııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tekrar hoşgeldin canım ben ilk geldiğimde vardın ama sonra çıktın heralde hatırladım senii
slmm kızlar bu gün kermesimiz vardı okulda çok yoruldummm veee çok yedim benden bişey çıkmaz bu hafta tabiiiiii artı olarak gelen kilolardan başka ufffff.çok sıkkın canım regl de olmadım bunalıma girdim heraldee.çok mutsuzmmmmm
bu arada iyi kaynatmışınız anacım kaçışlar falannnnçok güldümmmm
geçmiş olsun canımmmslm kızlar..kurstan biraz önce geldim..midem çok bulanıyor..birsürü şey yapmışlar yine..ucundan başından aldım ama millet hangi kalitede malzeme kullanıyor bilmiyorum 5i 1 yerde çayımı içerken bir başladı mide bulantım hala devam ediyor..eve gelice bastırsın diye bişeyler yedim banamısın demedi..zor yazıyorum hiç iyi deqilim..biraz uzanayım iyi olursam akşam tekrar girerim..
slmm canım hoşgeldinnn varımm canımm buralardayımm sabahtan çıktık dışarı eve yeni geldik yeni oturdum hemen geldim sabah kahvaltı yaptım kahvaltıda peynir 3 4 kare 4 zeytin 1 tane yumurta bi çay kaşıgı kadar reçel 3 4 dilim kadarda ekmekle kahvaltı yaptım ögle yemegini malesefki dışarıda olunca ppek iyi olmadı ama akşam yemek yok banaslm kızlarrr
ezgicimmm yine yoksun nerelerdesin ne yedin bakalım bugün dökül bakalım başlamışmısın diyete
ben akşam yemeği olarak müslii yedim
1 kaşıkta türlüden aldım kızlar yerken canım çektiii
ay şu tartı beni bir yanıltsa daha ne isterim yani beklediğimden az çıksam nasıl olacaksa
yarına görüşürüz kızlarr akşama misafirim var çokta ilerletmeyin sayfaları oku oku bitmiyo sonra
...iyi akşamlarrrr şimdiden..
Ayyy çok almışsınn ben çok bi faydasını görmedimde ben iki ögün yiyodum öglen yemegi yerine yiyodum ama ben bittikce alıyodum en son aldıgımda zaten yiyom diye 2 tane birden aldın bir buçugu bekliyo beniben de k-flakes i ilk çıktığında 2 hafta eşşek gibi yaptım... ayyy 4 kilo almışım...bütün paketleri parçalamıştım sinirimdengörünce o anlar aklıma geliyo kopuyorum
Slmm canımmm ayyy sıkma canını hep böyle olur zatenn ya kimse anlamaz halimizden ama masallah genede sebzeymiş yedigin benim eşim ugraşır laf söyler usanmadan sabah akşam ben senin gibi degilim hep çikolata goflet kolaa abur cubur yiyorumm daha beter oluyommiyi akşamlar hanımlarrrr, akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım rüzgarlı olsada pes etmedim sabahta okula gitmeden 20 dk yürümüştüm bu günlük yeter sanırım ama yememem gereken yemeği yedimçok kızgınım kendime çok sinirliydim bu gün okulumda mdr yard tartıştım diyet mevzusu yüzünden bazı insanları anlamak zor sadece 4 saat dersim var o okulda ve benide diğer bayanlar öğrtmenler gibi sandı espriler dalğa geçmeler zayıflamayla alakalı laf vurmalar derken bende patladım artık çok şaırdı böyle bi tapki beklemiyodu tabi alıştırmış suç diğer bayanlarda ne derse gülmüş geçmişler ama kusura bakmasın hiç tahmul edemem öle hareketlere diğer bayan öğrttmenler hakediyodu dediler ama gene sinirlerim ayyuka çıktııı ondan yedim gelince yemeği ne yapayım gerçi sebze yemeğiydi ama neyse hanımlar canım sağolsunnn muuu???????
Rica ederim bence gruplaşma yoktur burda burda herkes birbirine elinden geldigince destek verir yardımcı olur arkadaşlar gördükçe cevaplıcaktır.....teşekkürederim bi cevap yazan oldu
Ben 76 kiloydum burayı bıraktım 84.9 oldummacaba sizin kilonuz kaç?
burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?