70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr
ezgicimmm yine yoksun nerelerdesin ne yedin bakalım bugün dökül bakalım başlamışmısın diyete
ben akşam yemeği olarak müslii yedim
1 kaşıkta türlüden aldım kızlar yerken canım çektiii
ay şu tartı beni bir yanıltsa daha ne isterim yani beklediğimden az çıksam nasıl olacaksa
yarına görüşürüz kızlarr akşama misafirim var çokta ilerletmeyin sayfaları oku oku bitmiyo sonra
...iyi akşamlarrrr şimdiden..

Son düzenleme:
şişko hedef kılonu yazda ben hazırlayım sana beceremedıysen

zayıflayana kadar sana şişko dıycem ne zaman 79 küsürlere ındın o zaman bırakcam temam mı?
tamam canımmm hedefim 55 evlendigimdeki kilomm bu arada çokkkk çokk tşklerr şimdiden ellerine saglıkkkk
hoşbuldum canımmm çokk tşklerr
tşkler canım hoşbuldumm hatırlamana sevindimm
geçmiş olsun canımmm

slmm canım hoşgeldinnn varımm canımm buralardayımm sabahtan çıktık dışarı eve yeni geldik yeni oturdum hemen geldim sabah kahvaltı yaptım kahvaltıda peynir 3 4 kare 4 zeytin 1 tane yumurta bi çay kaşıgı kadar reçel 3 4 dilim kadarda ekmekle kahvaltı yaptım ögle yemegini malesefki dışarıda olunca ppek iyi olmadı ama akşam yemek yok bana
ayy bak ne güzel müsli yemişsinn maşallah bende müslimi yesem ki nasıl seninkinin tadı adı ney canım ben k-flas yiyodum önceden ama şimdi evde var ama yemiyorum ama artık yicem valla çok kilo aldım çokkkkk

iyi akşamlar kızlar, sabahki stresim geçti iyi haberler aldım bikaç yerden keyfim yerine geldi... yarın için heyecanlıyım walla
sabah : 2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir,1 yumurta, 1 tatlı kaşığı yağdan omlete benzeyen bişe yedim.
şekersiz kahve
ara: 2 tane diet kraker sora 1 tane hurma attım ağzıma (çok sinirlendmiştim tatlı yiyim keyfim gelsin die) 3 bardak tarçın çayı içtim mısır püsküllü ve kiraz saplı
öğlen: 3 köfte, havuçlu maydanozlu 1 tatlı kaşığı yağlı salata , 1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 1 lokmalık diyebilirim simit, salatalık, bi de öğrencimin velisi çok ısrar etti çok minimal boyutta minnacık bazlama yedim... yanında şekersiz çay içtim
akşam: 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pazı yemeği, sarımsaklı yoğurt eşliğinde...1 dilim tam buğday ekmeği
haftasonu dar olan pantolonum bu sabah bol geldi kilo wermesem de en çok buna sewindim..bakalım yarın kaç çıkcam çatlıyorum merakımdan
gece ara yapıcam türk kahvesi içicem.. 2-3 kraker yerim yanında...aralarda meyve yiyemiyorum..midem boşken bulandırıyo..doluyken de kilo yapıyo ondan yiyemioyurm
ay bugün çok mu yemişim ben ya yaz yaz bitmedi

ben de k-flakes i ilk çıktığında 2 hafta eşşek gibi yaptım... ayyy 4 kilo almışım...bütün paketleri parçalamıştım sinirimden görünce o anlar aklıma geliyo kopuyorum

ben de k-flakes i ilk çıktığında 2 hafta eşşek gibi yaptım... ayyy 4 kilo almışım...bütün paketleri parçalamıştım sinirimden görünce o anlar aklıma geliyo kopuyorum
Ayyy çok almışsınn ben çok bi faydasını görmedimde ben iki ögün yiyodum öglen yemegi yerine yiyodum ama ben bittikce alıyodum en son aldıgımda zaten yiyom diye 2 tane birden aldın bir buçugu bekliyo beni

iyi akşamlar hanımlarrrr, akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım rüzgarlı olsada pes etmedim sabahta okula gitmeden 20 dk yürümüştüm bu günlük yeter sanırım ama yememem gereken yemeği yedim çok kızgınım kendime çok sinirliydim bu gün okulumda mdr yard tartıştım diyet mevzusu yüzünden bazı insanları anlamak zor sadece 4 saat dersim var o okulda ve benide diğer bayanlar öğrtmenler gibi sandı espriler dalğa geçmeler zayıflamayla alakalı laf vurmalar derken bende patladım artıkçok şaırdı böyle bi tapki beklemiyodu tabi alıştırmış suç diğer bayanlarda ne derse gülmüş geçmişler ama kusura bakmasın hiç tahmul edemem öle hareketlere diğer bayan öğrttmenler hakediyodu dediler ama gene sinirlerim ayyuka çıktııı ondan yedim gelince yemeği ne yapayım gerçi sebze yemeğiydi ama neyse hanımlar canım sağolsunnn muuu???????

Slmm canımmm ayyy sıkma canını hep böyle olur zatenn ya kimse anlamaz halimizden ama masallah genede sebzeymiş yedigin benim eşim ugraşır laf söyler usanmadan sabah akşam ben senin gibi degilim hep çikolata goflet kolaa abur cubur yiyorumm daha beter oluyomm
[QUOT=trarife;19162066]banada yardımcı olun lütfen nasıl diyet yaptığınızı anlatırmısınız[/QUOTE]
Bende diyete yeni başladım düzenli ve saglıklı beslenip soorla destekleyerek bol su ve meyveli çaylala zayıflabilirsin kolay gelsinnnn

burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde

canım hosgeldın gruplaşma dıye bısey yok canım bızde hergun takıp edersen burayı anlarsın zaten herkes candan davranır elımızden geldıgınce yardımcı oluruz ama her zaman kalabalık olmuyo topık kımısı sabah kımısı aksma gırebılıyo ıs guc coluk cocuk ıste.sen kendınden bahset bakalım bıraz nerdesın ne yaparsın kac yasındasın evlı bekar coksoru sordum dımı haa yarın kılo bıldırımı var ılk adımı oyle atabılırsın ıstersen ben cıkıcam bırazdan yatıcam ama yarın okurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…