70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde

canım yensin galiba bende yeni üye olanlardanım ilk bende senin gibi düşünüyordum gruplaşma konusunda ama fikrimin değişmesi için çaba sarfediyorum inş en kısa zamanda bu fikrimiz değişir

benim fikrim değişti sayılır bileumarım hep beraber zayıflarız bnm daha ilk günüm...teşekkürederim herkese yarın görüşmek üzere

canım yensin galiba bende yeni üye olanlardanım ilk bende senin gibi düşünüyordum gruplaşma konusunda ama fikrimin değişmesi için çaba sarfediyorum inş en kısa zamanda bu fikrimiz değişir

bnm fikrim değişti sayılır bileumarım burda hep beraber zayıflarız.teşekkürederim herkese.yarın görüşmek üzere.iyi akşamlar..

off da bimdekı altın çileği denıycektım de bulamadım

ama çilekli,elmalı,bergamutluyu da deneyım.off ev bıtkı çayı bahcesıune dondu ya ne görsem alıyom...

kız gullusu çok guzlemış.arkıdış soledı.

müsli dedın de sonunda keten tohumlu muslı aldım.off evde 5 tane muslı oldu ya.4 u açılmamış...

ben eskısı gıbı sevmıyom cıpsi tıksındım ıyıce ablam gelınce 6-7 taneyı zorla bıtırdık

cipsss deme bana yaaaa
o da agza bıtane atınca heves alınabılecek bısı deıl ki ya, bı tadına bakınca paketın dıbını gormek lazımm, o yuzden en ıyısı uzak durmakkk
eşim bana nıspet yapıyo galıba her akşam yıyo bu akşam yıne aldı.yanımda duruyo 2 tane

cısss onlar cıss ama cok severım vazgecılmezım bagımlıyım ben resmen
bize gel eşim yıne yıycek

bencede bebıkım araştr sende paylaşırsın bıızmle

ama antıdoksan özlellıklı ya form çayları o yuzden.

siyah çayın zayıflamaya hiç etkısı yok canım.ama yeşil çay faydalı.

hmm..kilo vermek çok zor ya.Allah yardımcımız olsun.çok kararlıyım vericem inşallah.
Evet kilo vermekk çokk zorr çokk ama biz zoru basaracagız inşş verecegiz azmin hiç azalmasın inşş
iyi gecelerrr

evliyim bir kızım var.bişiler yapsaydım şişman olmazdım zaten oturuyorum akşama kadar
Öncelikle allah bagışlasın bebegini ne güzel oturacak vaktin varmış aralarda keyifli sporlardan yapabilirsin bende ilk kiloyla ugraştıgımda çok azimliydim çok spor yapıyodum hemde iki çoçuguma ragmen çok güzel kilo verdim 92 kiloydum 76 kadar düştüm malum bırakınca geri aldım azmin daim olsum bence spor çok önemli çokk
Canım degişsin fikrin zamanla degişecektirde
benim fikrim değişti sayılır bileumarım hep beraber zayıflarız bnm daha ilk günüm...teşekkürederim herkese yarın görüşmek üzere
Çok sevindim böyle düşündügüne iyi akşamlarrr......

sena
mesaj gönderdim gelmedi mi.. bildirimi sana yapmayacakmıydım ? öyle söylediler...

mesajını aldım cnm...gereken bilgiyi buraya yazdım..okumadınmı..yaırn bildirimini yap haftaya listeye girersin dedim..

hoşgeldin bayan sabırsız..dur bi yaa..millet bi girsin topiqe..yazar herkes bişilerr..gekir gelemz fırçamı yemek istiyon bendenn

banada yardımcı olun lütfen nasıl diyet yaptığınızı anlatırmısınız

neden kimse bişi demiyo

burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde

teşekkürederim bi cevap yazan oldu

acaba sizin kilonuz kaç?
canım hoşgeldın öle bi kelımeyle nasıl zayıflaycagımzı bılsek aylardır buralarda olmazdık.bizler birlikte zayıflamaya çalışıp birbirime destek evrıyoz.her gun ugra sana da destek çıkalım....

insanlar bı meseleyı konuşup tartışıyo ya da fıkır alışverışınde bulunabilir . o esnada da sen gelmişsindir.

bide şöle düşün senın gibi akşama kadar bi sürü insan gelıyo düzenlı devam eden çok çok az canım.aramıza her gelenı alıyoz.ama devam etmıyo kımse.

sen devam edecek cesaret ve güvendeysen...

bütün takım adına sana kocaman hoşgeldın dıyorum

ezgi cadısı sökul bakıyım dun ne kadar spor yaptın kaç dakıka?

bugun kaç dakıka?

ezgii
ben seni nerden hatırlıyorum :26: 80-89 topiqinde falanmı gördüm nerde gördümm :26::26:

kızlar mide bulantımı bastırmak için gittim çubuk kraker aldım en büyük paketlerden 3te 2sini yedim midem tuzdan yanmaya başladı ama yatışmıştı bulantım..gerisini yemedim..midemdeki yanma geçemyince k-bar yedim bitane..yarın basküle illaki yansıcak ama önce saqlık..çok şükür şuan iyiyim..azcık kendime geldim..bu arada geçmiş olsun diyen bütün ark. teşekkür ederim tek tek alıntı yapmadım..bu arada evle ilgili bir düşünce deqişikliqim oldu..balkonlar fransız balkonmuş yeni farkettim..ben ona balkon demem..zaten şimdiki evimde balkonu odaya dahil ettik balkon hasretiyle yanıyoruz birde balkonsuz ev istemem..ya mantıqa bak 162 metrekare ev yapıyorlar mükemmel üstü ama balkonu yok..yuhh diyorum..neysee ben nette biraz daha sörf yamaaamm yeni evler bulaaamm koçişle tekrar

Son düzenleme:
geçmişolsun canımcımmmm.ben de çok kötüyüm mahvoldum bu hafta ve hala regl olamadım çatlıcam.2 güdür kocama çemkirip duruyommmm
ben de k-flakes i ilk çıktığında 2 hafta eşşek gibi yaptım... ayyy 4 kilo almışım...bütün paketleri parçalamıştım sinirimden görünce o anlar aklıma geliyo kopuyorum

terbiyesizlerrr çok kızdım şimdiiiiiiiyi yapmışsın bebeğimmmm.ne öğretmenisin? ben matematik öğretmeniyim.

Canım dk 5 mil lesilei ve 10 dk epilepik bisiklet o kadar bugunse 5 saat yürüyüş koştura koştura evde degildim şuan kaba etlerim sızlıyo valla uzattım öylece ama gece mekik cekcem yatmadan
canımm bende eskiden 70-79 yani burdaydım yazışmıştık bi kaç kere ordan hatırlıyon canımm
:2::2::2::2:
Oyyyyy canımmm benimm ellerine mousena saglık bitanemm ama telden giriyon ben yapamamki şimdi pc açılmıyo pc bi açılsın yapam bende çokk saolll canummmmm

kız yoksaa

hmm bende diyorum nerden tanıyorum

marmara foruma alışverişe gittik uyuz oldum.

lcw da kocam yazlık ceket denedı göbeği öndan 2 adım önde gıtıgı için almadık.

berscha dan l hırka denedım.önden göbeğim, arkadan etlerım buklum buklum oldu morelım bozuldu xl aldım yaaaaaa.ama rengi çok tatlı fosforlu bi yeşil.
eskiden small,medıumm giyerdım şimdi xlarge...

bide deri görünümlu ceket aldım 2 saat düşündüm koyu renk mı açık renk mı dıye.

mıllet koyuyu tavsıye ettı ama yıne gıdıp açık renk aldım.

çok kararsız kaldım kendı yakıştırdığım mı insanalrın yakıştı dedıgı mı olsun dıye.yıne kendı yakıştrdıgımda karar kıldım.

sizce dogrusunu yapmışmıyımdır.?

başkalarının fıkrıylede aldıgımda pişman olmuyorum kulanıyorum ama.bu sefer kendı hoşuma gıdenı aldım kımsenın fıkrını önemsemedım.

bende huy olmuş bu kararsızlık.

bi evlenırken kararsızlık hiç yaşamadım.anında karar verdım.

Son düzenleme:
canım sadece funda cayıyla nasıl zayıfladın anlatır mısın merak ettım

tatlım ben ilk önce sabah-öğle-akşam açken içmiştim,sonra sadece sabahları içmeye başlamıştım..

funda çayı hakkında: (alıntıdır)

Funda bitkisinin yararları:

- Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur.
- Nikris hastalığına karşı faydalıdır.
- anne sütünü artırıcı özelliğe sahiptir.
- Funda bitkisiyle hazırlanan funda lapası ağrıları keser.
- Zeytinyağı ile hazırlanan funda merhemi, çıban ve egzamaya karşı faydalıdır.
- İdrar söktürücü ve iltihap giderici özellikleri vardır.
- İshali keser.
- Nefrit, piyelonefrit, prostat iltihabı, sistit, kolibasil, albümin ve ödemde çok etkilidir.

Funda çayının hazırlanışı:
Kaynatılmış suda 3 dakika kaynatılıp, 15-20 dakika demlendiriliyor.

Funda çayının faydaları:
Şişmanlık rahatsızlıklarında kullanılan funda suyu çok etkili bir zayıflatıcıdır. Ayrıca iltihabı kurutmada, romatizmal hastalılarda, kolesterol düşürücü ve ağrı kesici olarak da kullanılmaktadır.

Funda suyu, iyi bir böbrek çalıştırıcı olduğundan idrar yolları dezenfektanı olarak kullanılır, idrar söktürücü ve kabızlığı giderici etkilere sahiptir. Altına ıslatan çocuklarda faydalıdır.

Yağları eritiyor, söktürücü ve terletici özellikleri var.

Funda çayının kullanım şekli:
1/4′ü funda suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz. Günde üç çay bardağı içilir

emine ablaammmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn nerelerdesin ablacım sen çok özledim seni ve nasihatlerini

Son düzenleme:

hepsi değil canım bi bey sadece bayanlarda benim gibi kilo derdindeler ben oraya yeni gitmeye başladım her bahar diyette yaparken bayanlar böle dolarmış diline ama artık ses bile çıkaramaz inş din kültürü öğertym canım

iyi akşamlar kızlar.
nasılsınız bakalım
çok uzun süredir giremedim.
yarın bildirim günüya artıda çıkacağım diye korkumdan girdim.kendime yandaş arıyorumda.....
kızımın yarın okuma bayramı var.sunucu olacak cimcimem...nasıl heyecanlı ....saçlarımızı sardık bigudilerle tabi uyuyamıyor kafasında onca şeyle ama gıkı çıkmıyor kız işte güzel olacakya.....
oğlumun sbs sınavı var harıl harıl çalışıyor dahası çalışması için anası uğraşıyor...hiç canı istemiyor hadi bakalım öğretmen arkadaşlar söyleyin nasıl motive edicez?zaten çoğu dersler türkiyeden farklı işim çok zorrrrr
şu okullar bir kapansaydı da kendime gelseydim.
o zamanda evde beni yiyorlar.sakın çocuklarımız büyüsün demeyin hep küçük kalsınlar.

emine ablaammmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn nerelerdesin ablacım sen çok özledim seni ve nasihatlerini

canımmmmmmmmmmmmm bende çok özledimde yukarıda yazdım işte nedenlerini....
hepsini okuyamadım ama geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın?
yeni gelenlerde hoş geldinizzzzzzzzz sefa geldinizzzzzzzzzz

iyiakşmalr hansa..evet canım erkeklerde var öyle dalglar hatta bazı bayanlardada,hatta spor salonunda yerde hareketleri yaaprken zorlansamda sesimi çıkarmam bazıları ye sonra bu hale gel,yada yedik yedik şimdi zorlasnın bakalım gibi....lafalrı duyuyorum ama asla cevap vermedim çünkü herkes obur olduğunjdan kilo almaz,başka nedenlerde vardır kilo aldıran....boşver canım yaaa bana benden zayıflar bile bazen ne sporu ya sen iyisin demeleri hele engıcığıma giden ki zaten benden şişkolarıysa bei ince görür....hepsini sallayalım gtisin ve onlara böyle yappben artık ebni herkonuda beni anlamyanlrla işim olmuyor hatta açıklma yapmıyorum hiç çaktırmıyorum zayıflamaya çalıştığımıı çünkü bildiklerinde onlra rapor vermek zorundasın nekadar kilo verdin,neden yavaş veriyosunnnsevgili öğretmenimmmm canınnn sağolsunnnn

kıs varya okadar sana çizelge ne hazırladım bı zayıflama saçını başını ıyıce yolacam
msn ye gel gerekırse ben foruma senın adınla girer yapıştrrım vatan görevi oldu mübarek...

canımm nerde çalışıyosun
iyi yapmışsın öle çemkirecen valla ben müdüre öğretmnler toplantıısnda billem çemkriiyom haklı ol eyter kusura bakmayın deırtıyom herkesın ııcnde haklısın dıyo.yeterkı doğru zamanda çıkış yap.

eşimin bı lafı var.arkasında duracagın lafı söle.yanı tartışacagım zaman sağlam dayanaklarım varsa
kımse benı durduramaz.çemkiririm....geri adım atmıycan kolay kolay .o yuzxen gerı adım atılmıycak laflar sölıcen.

gecenlerde ılk defa kendımı tuttum bende şaşırdım

yaşlı biri yanlış yerde yanlış yerde çıkıştı herkes onu da benı de bılıyo.konuşsam çok pis kayardım bı da yuzümüze bakmazdık .

sustum.

ertesı gun geldı özür dıledı.gece uyuyamamış.yanlış yerde çıkıştıgını sabha kadar düşünüp anca bulmuş.ne yapıcan pratik düşünmeyenler var...muhatap olmuyom şimdi süreklı laf atıyo felan.haklıyken haksız duurma düşmektense bıraz kendını ağırdan satıcan yerıne ve adamı na göre....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…