- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde
canım yensin galiba bende yeni üye olanlardanım ilk bende senin gibi düşünüyordum gruplaşma konusunda ama fikrimin değişmesi için çaba sarfediyorum inş en kısa zamanda bu fikrimiz değişir
off da bimdekı altın çileği denıycektım de bulamadımcanım bende senın gıbıyım yenı cıkan bıseyı ılla denıycem catlarımgüllü,çilekli,bergamutlu ve tarcın karanfıllı yesılcay denedım elmalı bende bılmıyodum her gıttıgım yerde bakarım artık
kız gullusu çok guzlemış.arkıdış soledı.aaay güllü filan içilir mi yaaaadenıyeyım dıye müsli aldım, ıkı aksam muslı yıyecem dıye mıdem bulandı da bısi yıyemedm bı o işe yaradılar
ama yeşil elmalı yeşil cay dıye, dogusun cayı var güllüden guzeldır emınımmm
ben eskısı gıbı sevmıyom cıpsi tıksındım ıyıce ablam gelınce 6-7 taneyı zorla bıtırdıkaaa hatırladım sımdı almıstım ben ondan yaaa ama hıc elma tadı aroması yoktu ondan unutmusum yoksa kacırırmıyımbırde ben pıs bogazımdır yerım oyle pis seylerı esim hıc cıps yemez ben cıps manyagıyımdır yanında yedırtemz nası yıyon su pıs kokulu seylerı dıye
eşim bana nıspet yapıyo galıba her akşam yıyo bu akşam yıne aldı.yanımda duruyo 2 tanecipsss deme bana yaaaa
o da agza bıtane atınca heves alınabılecek bısı deıl ki ya, bı tadına bakınca paketın dıbını gormek lazımm, o yuzden en ıyısı uzak durmakkk
bize gel eşim yıne yıycekcısss onlar cıssama cok severım vazgecılmezım bagımlıyım ben resmen
bencede bebıkım araştr sende paylaşırsın bıızmleyeşil çay siyah çayın işlenmemiş hali, buna dayanarak siyah çayı günde ne kadar ıcersek ıcıyoruz yanı ıcenler ıcın dıyorum tabı sıyah cayında cok ıcılmesının zararlarından bahsedılıyor ama yesıl cayın daha katı bır sekılde bardak sayısının sınırlı olmasının nedenı işlenmemiş olmasımı acaba yoksa yeşil çay a sıyah caya baktıgımız gozle degılde daha cok ılacımsı bır nıtelık verdıgımız ıcın mı acaba dıye merak edıyorum bunu arastırayım :)
bugun diyetin ilk günü ondan gaza gelmişimdir.. bugun baya bı yağ atarım bu kadar çayla artık hehe nerdee
Evet kilo vermekk çokk zorr çokk ama biz zoru basaracagız inşş verecegiz azmin hiç azalmasın inşşhmm..kilo vermek çok zor ya.Allah yardımcımız olsun.çok kararlıyım vericem inşallah.
iyi gecelerrrcanım hosgeldın gruplaşma dıye bısey yok canım bızde hergun takıp edersen burayı anlarsın zaten herkes candan davranırelımızden geldıgınce yardımcı oluruz ama her zaman kalabalık olmuyo topık kımısı sabah kımısı aksma gırebılıyo ıs guc coluk cocuk ıste.sen kendınden bahset bakalım bıraz nerdesın ne yaparsın kac yasındasın evlı bekar coksoru sordum dımı haa yarın kılo bıldırımı var ılk adımı oyle atabılırsın ıstersen ben cıkıcam bırazdan yatıcam ama yarın okurum artık
Öncelikle allah bagışlasın bebegini ne güzel oturacak vaktin varmış aralarda keyifli sporlardan yapabilirsin bende ilk kiloyla ugraştıgımda çok azimliydim çok spor yapıyodum hemde iki çoçuguma ragmen çok güzel kilo verdim 92 kiloydum 76 kadar düştüm malum bırakınca geri aldım azmin daim olsum bence spor çok önemli çokkevliyim bir kızım var.bişiler yapsaydım şişman olmazdım zaten oturuyorum akşama kadar
Canım degişsin fikrin zamanla degişecektirdecanım yensin galiba bende yeni üye olanlardanım ilk bende senin gibi düşünüyordum gruplaşma konusunda ama fikrimin değişmesi için çaba sarfediyorum inş en kısa zamanda bu fikrimiz değişir
Çok sevindim böyle düşündügüne iyi akşamlarrr......benim fikrim değişti sayılır bileumarım hep beraber zayıflarız bnm daha ilk günüm...teşekkürederim herkese yarın görüşmek üzere
sena
mesaj gönderdim gelmedi mi.. bildirimi sana yapmayacakmıydım ? öyle söylediler...
benim fikrim değişti sayılır bileumarım hep beraber zayıflarız bnm daha ilk günüm...teşekkürederim herkese yarın görüşmek üzere
banada yardımcı olun lütfen nasıl diyet yaptığınızı anlatırmısınız
neden kimse bişi demiyo
burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde
teşekkürederim bi cevap yazan oldu
canım hoşgeldın öle bi kelımeyle nasıl zayıflaycagımzı bılsek aylardır buralarda olmazdık.bizler birlikte zayıflamaya çalışıp birbirime destek evrıyoz.her gun ugra sana da destek çıkalım....acaba sizin kilonuz kaç?
tamam canımmm hedefim 55 evlendigimdeki kilommbu arada çokkkk çokk tşklerr şimdiden ellerine saglıkkkk
hoşbuldum canımmm çokk tşklerr
tşkler canım hoşbuldumm hatırlamana sevindimm
geçmiş olsun canımmm
ezgi cadısı sökul bakıyım dun ne kadar spor yaptın kaç dakıka?slmm canım hoşgeldinnn varımm canımm buralardayımm sabahtan çıktık dışarı eve yeni geldik yeni oturdum hemen geldim sabah kahvaltı yaptım kahvaltıda peynir 3 4 kare 4 zeytin 1 tane yumurta bi çay kaşıgı kadar reçel 3 4 dilim kadarda ekmekle kahvaltı yaptım ögle yemegini malesefki dışarıda olunca ppek iyi olmadı ama akşam yemek yok bana
ayy bak ne güzel müsli yemişsinn maşallah bende müslimi yesem ki nasıl seninkinin tadı adı ney canım ben k-flas yiyodum önceden ama şimdi evde var ama yemiyorum ama artık yicem valla çok kilo aldım çokkkkk
geçmişolsun canımcımmmm.ben de çok kötüyüm mahvoldum bu hafta ve hala regl olamadım çatlıcam.2 güdür kocama çemkirip duruyommmmslm kızlar..kurstan biraz önce geldim..midem çok bulanıyor..birsürü şey yapmışlar yine..ucundan başından aldım ama millet hangi kalitede malzeme kullanıyor bilmiyorum 5i 1 yerde çayımı içerken bir başladı mide bulantım hala devam ediyor..eve gelice bastırsın diye bişeyler yedim banamısın demedi..zor yazıyorum hiç iyi deqilim..biraz uzanayım iyi olursam akşam tekrar girerim..
ben de k-flakes i ilk çıktığında 2 hafta eşşek gibi yaptım... ayyy 4 kilo almışım...bütün paketleri parçalamıştım sinirimdengörünce o anlar aklıma geliyo kopuyorum
iyi akşamlar hanımlarrrr, akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım rüzgarlı olsada pes etmedim sabahta okula gitmeden 20 dk yürümüştüm bu günlük yeter sanırım ama yememem gereken yemeği yedimçok kızgınım kendime çok sinirliydim bu gün okulumda mdr yard tartıştım diyet mevzusu yüzünden bazı insanları anlamak zor sadece 4 saat dersim var o okulda ve benide diğer bayanlar öğrtmenler gibi sandı espriler dalğa geçmeler zayıflamayla alakalı laf vurmalar derken bende patladım artık çok şaırdı böyle bi tapki beklemiyodu tabi alıştırmış suç diğer bayanlarda ne derse gülmüş geçmişler ama kusura bakmasın hiç tahmul edemem öle hareketlere diğer bayan öğrttmenler hakediyodu dediler ama gene sinirlerim ayyuka çıktııı ondan yedim gelince yemeği ne yapayım gerçi sebze yemeğiydi ama neyse hanımlar canım sağolsunnn muuu???????
Canım dk 5 mil lesilei ve 10 dk epilepik bisiklet o kadar bugunse 5 saat yürüyüş koştura koştura evde degildim şuan kaba etlerim sızlıyo valla uzattım öylece ama gece mekik cekcem yatmadancanım hoşgeldın öle bi kelımeyle nasıl zayıflaycagımzı bılsek aylardır buralarda olmazdık.bizler birlikte zayıflamaya çalışıp birbirime destek evrıyoz.her gun ugra sana da destek çıkalım....
insanlar bı meseleyı konuşup tartışıyo ya da fıkır alışverışınde bulunabilir . o esnada da sen gelmişsindir.
bide şöle düşün senın gibi akşama kadar bi sürü insan gelıyo düzenlı devam eden çok çok az canım.aramıza her gelenı alıyoz.ama devam etmıyo kımse.
sen devam edecek cesaret ve güvendeysen...
bütün takım adına sana kocaman hoşgeldın dıyorum
ezgi cadısı sökul bakıyım dun ne kadar spor yaptın kaç dakıka?
bugun kaç dakıka?
canımm bende eskiden 70-79 yani burdaydım yazışmıştık bi kaç kere ordan hatırlıyon canımmezgii
ben seni nerden hatırlıyorum :26: 80-89 topiqinde falanmı gördüm nerde gördümm :26::26:
kızlar mide bulantımı bastırmak için gittim çubuk kraker aldım en büyük paketlerden3te 2sini yedim midem tuzdan yanmaya başladı ama yatışmıştı bulantım..gerisini yemedim..midemdeki yanma geçemyince k-bar yedim bitane..yarın basküle illaki yansıcak ama önce saqlık..çok şükür şuan iyiyim..azcık kendime geldim..bu arada geçmiş olsun diyen bütün ark. teşekkür ederim tek tek alıntı yapmadım..bu arada evle ilgili bir düşünce deqişikliqim oldu..balkonlar fransız balkonmuş yeni farkettim..ben ona balkon demem..zaten şimdiki evimde balkonu odaya dahil ettik balkon hasretiyle yanıyoruz birde balkonsuz ev istemem..ya mantıqa bak 162 metrekare ev yapıyorlar mükemmel üstü ama balkonu yok..yuhh diyorum..neysee ben nette biraz daha sörf yamaaamm yeni evler bulaaamm koçişle tekrar
Oyyyyy canımmm benimm ellerine mousena saglık bitanemm ama telden giriyon ben yapamamki şimdi pc açılmıyo pc bi açılsın yapam bende çokk saolll canummmmmezgi şişkosu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wgmiS44/weight.png
al bunu yapıştır sana çizelge
geçmişolsun canımcımmmm.ben de çok kötüyüm mahvoldum bu hafta ve hala regl olamadım çatlıcam.2 güdür kocama çemkirip duruyommmm
terbiyesizlerrr çok kızdım şimdiiiiiiiyi yapmışsın bebeğimmmm.ne öğretmenisin? ben matematik öğretmeniyim.
Canım dk 5 mil lesilei ve 10 dk epilepik bisiklet o kadar bugunse 5 saat yürüyüş koştura koştura evde degildim şuan kaba etlerim sızlıyo valla uzattım öylece ama gece mekik cekcem yatmadan
canımm bende eskiden 70-79 yani burdaydım yazışmıştık bi kaç kere ordan hatırlıyon canımm
:2::2::2::2:
Oyyyyy canımmm benimm ellerine mousena saglık bitanemm ama telden giriyon ben yapamamki şimdi pc açılmıyo pc bi açılsın yapam bende çokk saolll canummmmm
canım sadece funda cayıyla nasıl zayıfladın anlatır mısın merak ettım
geçmişolsun canımcımmmm.ben de çok kötüyüm mahvoldum bu hafta ve hala regl olamadım çatlıcam.2 güdür kocama çemkirip duruyommmm
terbiyesizlerrr çok kızdım şimdiiiiiiiyi yapmışsın bebeğimmmm.ne öğretmenisin? ben matematik öğretmeniyim.
emine ablaammmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnerelerdesin ablacım sen çok özledim seni ve nasihatlerini
iyi akşamlar hanımlarrrr, akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım rüzgarlı olsada pes etmedim sabahta okula gitmeden 20 dk yürümüştüm bu günlük yeter sanırım ama yememem gereken yemeği yedimçok kızgınım kendime çok sinirliydim bu gün okulumda mdr yard tartıştım diyet mevzusu yüzünden bazı insanları anlamak zor sadece 4 saat dersim var o okulda ve benide diğer bayanlar öğrtmenler gibi sandı espriler dalğa geçmeler zayıflamayla alakalı laf vurmalar derken bende patladım artık çok şaırdı böyle bi tapki beklemiyodu tabi alıştırmış suç diğer bayanlarda ne derse gülmüş geçmişler ama kusura bakmasın hiç tahmul edemem öle hareketlere diğer bayan öğrttmenler hakediyodu dediler ama gene sinirlerim ayyuka çıktııı ondan yedim gelince yemeği ne yapayım gerçi sebze yemeğiydi ama neyse hanımlar canım sağolsunnn muuu???????
kıs varya okadar sana çizelge ne hazırladım bı zayıflama saçını başını ıyıce yolacamCanım dk 5 mil lesilei ve 10 dk epilepik bisiklet o kadar bugunse 5 saat yürüyüş koştura koştura evde degildim şuan kaba etlerim sızlıyo valla uzattım öylece ama gece mekik cekcem yatmadan
canımm bende eskiden 70-79 yani burdaydım yazışmıştık bi kaç kere ordan hatırlıyon canımm
:2::2::2::2:
Oyyyyy canımmm benimm ellerine mousena saglık bitanemm ama telden giriyon ben yapamamki şimdi pc açılmıyo pc bi açılsın yapam bende çokk saolll canummmmm
canımm nerde çalışıyosunhepsi değil canım bi bey sadece bayanlarda benim gibi kilo derdindeler ben oraya yeni gitmeye başladım her bahar diyette yaparken bayanlar böle dolarmış diline ama artık ses bile çıkaramaz inş din kültürü öğertym canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?