burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde
kıs varya okadar sana çizelge ne hazırladım bı zayıflama saçını başını ıyıce yolacam
msn ye gel gerekırse ben foruma senın adınla girer yapıştrrım vatan görevi oldu mübarek...
canımm nerde çalışıyosun
iyi yapmışsın öle çemkirecen valla ben müdüre öğretmnler toplantıısnda billem çemkriiyom haklı ol eyter kusura bakmayın deırtıyom herkesın ııcnde haklısın dıyo.yeterkı doğru zamanda çıkış yap.
eşimin bı lafı var.arkasında duracagın lafı söle.yanı tartışacagım zaman sağlam dayanaklarım varsa
kımse benı durduramaz.çemkiririm....geri adım atmıycan kolay kolay .o yuzxen gerı adım atılmıycak laflar sölıcen.
gecenlerde ılk defa kendımı tuttum bende şaşırdım
yaşlı biri yanlış yerde yanlış yerde çıkıştı herkes onu da benı de bılıyo.konuşsam çok pis kayardım bı da yuzümüze bakmazdık .
sustum.
ertesı gun geldı özür dıledı.gece uyuyamamış.yanlış yerde çıkıştıgını sabha kadar düşünüp anca bulmuş.ne yapıcan pratik düşünmeyenler var...muhatap olmuyom şimdi süreklı laf atıyo felan.haklıyken haksız duurma düşmektense bıraz kendını ağırdan satıcan yerıne ve adamı na göre....
emine olduğunu da öğrendım bu sayede canım hangi ulkedesın...iyi akşamlar kızlar.
nasılsınız bakalım
çok uzun süredir giremedim.
yarın bildirim günüya artıda çıkacağım diye korkumdan girdim.kendime yandaş arıyorumda.....
kızımın yarın okuma bayramı var.sunucu olacak cimcimem...nasıl heyecanlı ....saçlarımızı sardık bigudilerle tabi uyuyamıyor kafasında onca şeyle ama gıkı çıkmıyor kız işte güzel olacakya.....
oğlumun sbs sınavı var harıl harıl çalışıyor dahası çalışması için anası uğraşıyor...hiç canı istemiyor hadi bakalım öğretmen arkadaşlar söyleyin nasıl motive edicez?zaten çoğu dersler türkiyeden farklı işim çok zorrrrr
şu okullar bir kapansaydı da kendime gelseydim.
o zamanda evde beni yiyorlar.sakın çocuklarımız büyüsün demeyin hep küçük kalsınlar.
inşallah canım senınkı daha da güzel sevabı daha fazla..ayyy bir öğretmen daha negüzel:81:benim eşimde öğretmen ,ailemizdede çok var öğretmen,,,bende okuyorum bakalım bende kuran kursu öğreticisi olucam inşalllah....bakalım:26:..
canımmmmmmmmmmmmm bende çok özledimde yukarıda yazdım işte nedenlerini....
hepsini okuyamadım ama geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın?
yeni gelenlerde hoş geldinizzzzzzzzz sefa geldinizzzzzzzzzz
inşallah canım senınkı daha da güzel sevabı daha fazla..
geçenlerde dıyanetın sınavı vardı girdin mi?
puanın açıklandı mı?
kazandın mı?
kk nın çogu öğretmen zaten.bizim aılede ben 5. kişiyim .sağım solum sobe...daha da olcek gibi hehe
kızlar
kılavuz,sempatik,ayşebahar..... felan nerde akşamları gelırlerdı...?
merak ettim niye yoklar?
sena keten tohumlu müsliyı haftanın kaç günü yemelıyım?
uzun süre kullanırsam bı zararı oluyo mu?
iyiakşmalr hansa..evet canım erkeklerde var öyle dalglar hatta bazı bayanlardada,hatta spor salonunda yerde hareketleri yaaprken zorlansamda sesimi çıkarmam bazıları ye sonra bu hale gel,yada yedik yedik şimdi zorlasnın bakalım gibi....lafalrı duyuyorum ama asla cevap vermedim çünkü herkes obur olduğunjdan kilo almaz,başka nedenlerde vardır kilo aldıran....boşver canım yaaa bana benden zayıflar bile bazen ne sporu ya sen iyisin demeleri hele engıcığıma giden kizaten benden şişkolarıysa bei ince görür....hepsini sallayalım gtisin ve onlara böyle yapp ben artık ebni herkonuda beni anlamyanlrla işim olmuyor hatta açıklma yapmıyorum hiç çaktırmıyorum zayıflamaya çalıştığımıı çünkü bildiklerinde onlra rapor vermek zorundasın nekadar kilo verdin,neden yavaş veriyosunnn sevgili öğretmenimmmm canınnn sağolsunnnn
canım ben o şifreyı umursamıyom canım sıkıldıkça değiştiriyom yenıden hazırlarsın önemli değil.sudecim bu çizelgede şifre yenimi yazcaz yoksa buraya kayıt olurken olanımı :26:dün sonun akadar hazırlaıdm olmadı yaaa..bide ingilizce kursuna başlıycam liseden sonna gtimiştim ama öğrenememişim analmıyorumm
hayırlısı olsun bacım .çalış ya çalış...bakalım inşallah ben aöf okuyorum daha 2.sınıf,yeterlikiten bahasediyosan 2yıl önce 83 aldıma ama mülakatta hgeçirmedilerşimddie ankarada tedavideydim çalışamadım 55 aldım 70 ve üzeri mülakata girebildi bakalım...vizeyede tam tüpbebektransferin sonucu haftasıydı,giremddim kredili oldu busen bizim sisitem belki çan eğrisinden finalde kurtaırıtım...:26 tedaviye ilginç bizamnda başaldık hayırlısı buymuş demkki eşim kariyerime engel koydu ama başarıcam)kaldığımyerden devam ders çalışıyorumazkladı ama bugünüm boş geçti kayınpederim ,görümcem,erkek kardeşimde öğretmenn
off bende 4-5 çeşit müsli oldu.bugun olivuma uğrayıp senınkınden de aldım gelırken..her akşam bi çeşit kulanıyım.ben sadece akşamları yedim..2 haftadır dolapta duruyor sıra gelmedi..
canım ben o şifreyı umursamıyom canım sıkıldıkça değiştiriyom yenıden hazırlarsın önemli değil.
gerekırse ben sana hazırlarım .sıkma canını.
hayırlısı olsun bacım .çalış ya çalış...
off bende 4-5 çeşit müsli oldu.bugun olivuma uğrayıp senınkınden de aldım gelırken..her akşam bi çeşit kulanıyım.
ama zayıflasam da simitlerim var ya hem önde hem arkada...
kıs varya okadar sana çizelge ne hazırladım bı zayıflama saçını başını ıyıce yolacam
msn ye gel gerekırse ben foruma senın adınla girer yapıştrrım vatan görevi oldu mübarek...
canımm nerde çalışıyosun
iyi yapmışsın öle çemkirecen valla ben müdüre öğretmnler toplantıısnda billem çemkriiyom haklı ol eyter kusura bakmayın deırtıyom herkesın ııcnde haklısın dıyo.yeterkı doğru zamanda çıkış yap.
eşimin bı lafı var.arkasında duracagın lafı söle.yanı tartışacagım zaman sağlam dayanaklarım varsa
kımse benı durduramaz.çemkiririm....geri adım atmıycan kolay kolay .o yuzxen gerı adım atılmıycak laflar sölıcen.
gecenlerde ılk defa kendımı tuttum bende şaşırdım
yaşlı biri yanlış yerde yanlış yerde çıkıştı herkes onu da benı de bılıyo.konuşsam çok pis kayardım bı da yuzümüze bakmazdık .
sustum.
ertesı gun geldı özür dıledı.gece uyuyamamış.yanlış yerde çıkıştıgını sabha kadar düşünüp anca bulmuş.ne yapıcan pratik düşünmeyenler var...muhatap olmuyom şimdi süreklı laf atıyo felan.haklıyken haksız duurma düşmektense bıraz kendını ağırdan satıcan yerıne ve adamı na göre....
günaydın kızlarrherkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.9
qiden 500
toplamda 25.1
hedef 60..
benim ellerim küçük ama eşim büyük onun için çok zorlanıyorum uzun süre spor yapmış basket futbol ve bokscanım merhaba..benim eşimde çok yoruluyor okulda,yada maçtan gelince yalvarıyor bende masajı hiçbeceremem malesefbiraz kol kaslarım kuvvetsiz ama bilmiyorumda aslında..bana diyorki herkursa gidiyosun,herşeyi öğreniyosun,masajı öğrenmedin haklıda herşey haberdarımmm bana bikaç püfnokta ver burdan oluyymuuuu başarısızlığı hiç sevmem bunuda başarmalıyım kocşimi gözüne girmeliyimmmm
ben de k-flakes i ilk çıktığında 2 hafta eşşek gibi yaptım... ayyy 4 kilo almışım...bütün paketleri parçalamıştım sinirimdengörünce o anlar aklıma geliyo kopuyorum
kişiyi tanıammdan şaka yapmak bana saçma geliyor. öğretmen misiniz? bölümünüzü merak ettim sakıncası yoksa. bende türkçe öğretmeniyim atanamadım kpss'ye hazılanıyorum yani hazırlanmaya çalışıyorum.iyi akşamlar hanımlarrrr, akşam 1 saatlik yürüyüşümü yaptım rüzgarlı olsada pes etmedim sabahta okula gitmeden 20 dk yürümüştüm bu günlük yeter sanırım ama yememem gereken yemeği yedimçok kızgınım kendime çok sinirliydim bu gün okulumda mdr yard tartıştım diyet mevzusu yüzünden bazı insanları anlamak zor sadece 4 saat dersim var o okulda ve benide diğer bayanlar öğrtmenler gibi sandı espriler dalğa geçmeler zayıflamayla alakalı laf vurmalar derken bende patladım artık çok şaırdı böyle bi tapki beklemiyodu tabi alıştırmış suç diğer bayanlarda ne derse gülmüş geçmişler ama kusura bakmasın hiç tahmul edemem öle hareketlere diğer bayan öğrttmenler hakediyodu dediler ama gene sinirlerim ayyuka çıktııı ondan yedim gelince yemeği ne yapayım gerçi sebze yemeğiydi ama neyse hanımlar canım sağolsunnn muuu???????
geçmiş olsun kaptanezgii
ben seni nerden hatırlıyorum :26: 80-89 topiqinde falanmı gördüm nerde gördümm :26::26:
kızlar mide bulantımı bastırmak için gittim çubuk kraker aldım en büyük paketlerden3te 2sini yedim midem tuzdan yanmaya başladı ama yatışmıştı bulantım..gerisini yemedim..midemdeki yanma geçemyince k-bar yedim bitane..yarın basküle illaki yansıcak ama önce saqlık..çok şükür şuan iyiyim..azcık kendime geldim..bu arada geçmiş olsun diyen bütün ark. teşekkür ederim tek tek alıntı yapmadım..bu arada evle ilgili bir düşünce deqişikliqim oldu..balkonlar fransız balkonmuş yeni farkettim..ben ona balkon demem..zaten şimdiki evimde balkonu odaya dahil ettik balkon hasretiyle yanıyoruz birde balkonsuz ev istemem..ya mantıqa bak 162 metrekare ev yapıyorlar mükemmel üstü ama balkonu yok..yuhh diyorum..neysee ben nette biraz daha sörf yamaaamm yeni evler bulaaamm koçişle tekrar
offf ya ders çalışayımdedim daha adetin 3.günü ya ilkgün sancı çeken bendeğildim ya dünde bugünde sporda yorulmuşumaslında hocayla çalışmadım ama buakşmada 40dk bantta yürüdüm,25 ayakta pedal çevirdim,20 oturaark..derkennn sancı başladı girdim battaniyenin altın aeşimle vadiyi izledik,bitti...canımmm o simitleri yerim haa simidide çok severimde veda ettim busene,hem kabızlıktan annem yasakladı hemde şişkoluktan canım hareket yap onlar için yanmekik düz mekik mekikte mekikkk:87::87::87:bende öle bisorun yok ama en farkedilen popo üstüm fazla,accı göbek,kollarım çok kalınlaştı ensinir olduğumda bu şimdi sallanıyor toparlıycam ama önceden bu yoktu yaa:26:bide bacakalrım kalın...hiçte bişeyim yokmuş yaaa ben neden burdayım istifa ediyorummmm
çizelgemi de değiştirdim oh be kuş oldum kuşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?