70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdaki konuşmalar birbirine destekler hoşuma gitmişti.banada destek olunur sanmıştım ama bi grup oluşturulmuş heralde

bence hala hoşun gitisn peşpeşe msj atmışsın ve hemen pes etmişsin aaaa olmadı amahem bende sen bunlaır yazarken sporumdan gelmiş duş alıyordumdiğer arkaşlarda kimbilir neişteydiii:26:alta bakarsan açık olnalr görünürdü satennnhoşgeldinnnnnn

ayyy bir öğretmen daha negüzel:81:benim eşimde öğretmen ,ailemizdede çok var öğretmen,,,bende okuyorum bakalım bende kuran kursu öğreticisi olucam inşalllah....bakalım:26:..

emine olduğunu da öğrendım bu sayede canım hangi ulkedesın...

ayy okuöa bayramı süper oluyo ya...

gecen sene bende yaptydım.ben bıle okadar çok heycanlandım kaldı kı anne babaların o sevıncını düşünemıyorum.

Allahım hayırlısıyla inşallah okuma bayramını hazırlayan biri değilde, izleyen bi veli olmayı nasip etsin.

canım bazen evlatlarınızızn sadece sağlıklı oldukalrı için sabahlara kadar şükretmek gerektiğini unutuyoruz.haklısın yoruluyosun...ama herşey zorluklarına ramen güzel...emeksız yemek olmuyo...
lokmayı bilem çiğnemeden yutmuyoz...

ayyy bir öğretmen daha negüzel:81:benim eşimde öğretmen ,ailemizdede çok var öğretmen,,,bende okuyorum bakalım bende kuran kursu öğreticisi olucam inşalllah....bakalım:26:..
inşallah canım senınkı daha da güzel sevabı daha fazla..

geçenlerde dıyanetın sınavı vardı girdin mi?

puanın açıklandı mı?

kazandın mı?

kk nın çogu öğretmen zaten.bizim aılede ben 5. kişiyim .sağım solum sobe...daha da olcek gibi hehe

canımmmmmmmmmmmmm bende çok özledimde yukarıda yazdım işte nedenlerini....
hepsini okuyamadım ama geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın?
yeni gelenlerde hoş geldinizzzzzzzzz sefa geldinizzzzzzzzzz

ablamm cimcimemi öp bnm içinnn çocuk olmak çocukken mutlu olmak ne kadar kolay ablamm..oqluşunada Rabbim başarılar versin...lütfen daha sık gel ablacım..çok özlüyorumm

sudecim bu çizelgede şifre yenimi yazcaz yoksa buraya kayıt olurken olanımı :26:dün sonun akadar hazırlaıdm olmadı yaaa..bide ingilizce kursuna başlıycam liseden sonna gtimiştim ama öğrenememişim analmıyorumm

kızlar

kılavuz,sempatik,ayşebahar..... felan nerde akşamları gelırlerdı...?

merak ettim niye yoklar?

sena keten tohumlu müsliyı haftanın kaç günü yemelıyım?

uzun süre kullanırsam bı zararı oluyo mu?

bakalım inşallah ben aöf okuyorum daha 2.sınıf,yeterlikiten bahasediyosan 2yıl önce 83 aldıma ama mülakatta hgeçirmedilerşimddie ankarada tedavideydim çalışamadım 55 aldım 70 ve üzeri mülakata girebildi bakalım...vizeyede tam tüpbebektransferin sonucu haftasıydı,giremddim kredili oldu busen bizim sisitem belki çan eğrisinden finalde kurtaırıtım...:26tedaviye ilginç bizamnda başaldık hayırlısı buymuş demkki eşim kariyerime engel koyduama başarıcam)kaldığımyerden devam ders çalışıyorumazkladı ama bugünüm boş geçtikayınpederim ,görümcem,erkek kardeşimde öğretmenn

ben sadece akşamları yedim..2 haftadır dolapta duruyor sıra gelmedi..

evet canımız sağolsunnn canım haftadan haftaya gidiyorum topu topu zaten 6 bayan 1 erkek öğrt var oda nöbetçi oluyo bizde hazır kız kıza kalmışken herkesin derdi aynı konuşuyoruz haberdar oluyoruz neler yaptığımızdan ama o mdr yard kendi odasında oturma yerine bayan muhabbetlerine girince böle rezillikler yaşınıyo tabi ama eminim bidaha o okula gidince öğretmenler odasına asla uğramaz

canım ben o şifreyı umursamıyom canım sıkıldıkça değiştiriyom yenıden hazırlarsın önemli değil.

gerekırse ben sana hazırlarım .sıkma canını.

hayırlısı olsun bacım .çalış ya çalış...

ben sadece akşamları yedim..2 haftadır dolapta duruyor sıra gelmedi..
off bende 4-5 çeşit müsli oldu.bugun olivuma uğrayıp senınkınden de aldım gelırken..her akşam bi çeşit kulanıyım.

ama zayıflasam da simitlerim var ya hem önde hem arkada...

offf ya ders çalışayımdedim daha adetin 3.günü ya ilkgün sancı çeken bendeğildim ya dünde bugünde sporda yorulmuşumaslında hocayla çalışmadım ama buakşmada 40dk bantta yürüdüm,25 ayakta pedal çevirdim,20 oturaark..derkennn sancı başladı girdim battaniyenin altın aeşimle vadiyi izledik,bitti...canımmm o simitleri yerim haa simidide çok severimde veda ettim busene,hem kabızlıktan annem yasakladıhemde şişkoluktancanım hareket yap onlar için yanmekik düz mekik mekikte mekikkk:87::87::87:bende öle bisorun yok ama en farkedilen popo üstüm fazla,accı göbek,kollarım çok kalınlaştı ensinir olduğumda bu şimdi sallanıyor toparlıycam amaönceden bu yoktu yaa:26:bide bacakalrım kalın...hiçte bişeyim yokmuş yaaa ben neden burdayım istifa ediyorummmm

sudeee özeline bak dicektimmm neyse iyigceler arkdaşalr..buakşamda kılavuz,ayşev.s yokalr...:26:gündüzde leguim farkettim nolduki acabaaa:26::26:inş.sorun yoktur diyelim ve çekilelim artıkkkyarın sabahta azçıkmıycam offbitsina dettte gerçekle yüzleşeyimbayyyyyyy

sağol canımcım destek için benimki çemkirmede sayılmaz aslında sadece rahatsız olduğumu bi daha yapmamısını söledim ama alışık olmayınca adama uyarılmak koymuş ne yapcan oda herkese nasıl davranıcağını bilsin ama demii

günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.9
qiden 500
toplamda 25.1
hedef 60..

günaydın kızlar çok mutluyum yaw pazartesi +1.2 yken şimdi -700deyim

başlangıç: 74.2 kg
geçen hafta: 66.7 kg
bu hafta: 66.0 kg
giden: 700 gram
toplamda giden: 8.2 kg
hedef: 58 kg

çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeeeee

benim ellerim küçük ama eşim büyük onun için çok zorlanıyorum uzun süre spor yapmış basket futbol ve boks o yüzden sert parmak ucuyla yapıyorum. yağlarla yapmak kolay tatlım

ben de k-flakes i ilk çıktığında 2 hafta eşşek gibi yaptım... ayyy 4 kilo almışım...bütün paketleri parçalamıştım sinirimden görünce o anlar aklıma geliyo kopuyorum
bizde öyle yaptık k-flakes çıktı ikili paketlerden alıp alıp yedik kilo aldık

kişiyi tanıammdan şaka yapmak bana saçma geliyor. öğretmen misiniz? bölümünüzü merak ettim sakıncası yoksa. bende türkçe öğretmeniyim atanamadım kpss'ye hazılanıyorum yani hazırlanmaya çalışıyorum.

geçmiş olsun kaptan

sporla toparlarsın canım ders çalışıyorum demişsin hayırdır sınav mı?

herkese günaydın dadddaddammm işte büyük gün bildirim zamanı
başlangıç: 76
geçen hafta:73 ödemmiş bunlar :2:
bu hafta:72.9
giden:100 gr
toplam giden: 3100 gr
hedef: 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…