saol datlummmmmmmm hepimize inşallahhhh
en son pazartesi tartılmıştım bugün tartıya yusuf yusuf çıktım anaaaaaaa oynaya oynaya indim büyük süpriz oldu yaaaa inanamadım bi daha çıktım doğruymuş
başlangıç : 75
geçen hafta : 67.5
bu hafta : 67,4
giden : 100 gr
toplamda giden : 7,600 gr
hedef : 58 ( kaptanım 62ydi değiştirdim)
günaydın kızlarrherkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.9
qiden 500
toplamda 25.1
hedef 60..
günaydın kızlar çok mutluyum yaw pazartesi +1.2 yken şimdi -700deyim
başlangıç: 74.2 kg
geçen hafta: 66.7 kg
bu hafta: 66.0 kg
giden: 700 gram
toplamda giden: 8.2 kg
hedef: 58 kg
çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim ellerim küçük ama eşim büyük onun için çok zorlanıyorum uzun süre spor yapmış basket futbol ve bokso yüzden sert parmak ucuyla yapıyorum. yağlarla yapmak kolay tatlım
bizde öyle yaptık k-flakes çıktı ikili paketlerden alıp alıp yedik kilo aldık
kişiyi tanıammdan şaka yapmak bana saçma geliyor. öğretmen misiniz? bölümünüzü merak ettim sakıncası yoksa. bende türkçe öğretmeniyim atanamadım kpss'ye hazılanıyorum yani hazırlanmaya çalışıyorum.
geçmiş olsun kaptan
sporla toparlarsın canımders çalışıyorum demişsin hayırdır sınav mı?
herkese günaydın dadddaddammm işte büyük gün bildirim zamanı
başlangıç: 76
geçen hafta:73 ödemmiş bunlar :2:
bu hafta:72.9
giden:100 gr
toplam giden: 3100 gr
hedef: 60
:13: bende 100 gr vermişim tatlım
tebrik ederim kızlarr...ben hala nette ev peşinde koşuyorum sanki alan vardaya kızlar dün mide bulantım var demiştim ya..kursta bizim kızlar bir sürü şey yapmışlar
bir ısırk simit
bir ısırık açma
1 dilim börek
çatalın ucuyla aqlayan kek
bir çatalda yeşil bezelye yedim inanın aç kaldıminsan hamurişi yiyince azda yese çok yemiş gibi hissediyor kendini..bitki açyımı içerken midem bulanmaya başladı..aradan 4 saat geçti eve geldim nerdeyse istifra edecektim..evdede hiç abur cubur bulundurmuyorum yemiyim diyee..çıktım tuzlu çubuk kraker aldım eski tiplerden kırmızı paket ülkerin..büyük kısmını yedim bastırsın diye..okadar kötü olmasam bildirim öncesi hele hele akşam bunları bana kimse yediremezdi..biraz iyi geldi...sonra midemde tuzdan kaynaklanan bir acılık olsu..evde k-bar bulunduruyorum tatlı canım istediqinde bari onu yiyim diye..1 tane yedim..iyi gibiydim..sabah kalktım ayyyy iqrenç bir şekilde midem bulanıyorr...noluya bana yaaa:84::84: spral takılı hamile olamam dimii :26: öyle bir ihtimal yok deyin nolur..reqlimde çok çok fazla deqildi korkuyorum yaa
tebrik ederim kızlarr...ben hala nette ev peşinde koşuyorum sanki alan vardaya kızlar dün mide bulantım var demiştim ya..kursta bizim kızlar bir sürü şey yapmışlar
bir ısırk simit
bir ısırık açma
1 dilim börek
bir çatalda yeşil bezelye yedim inanın aç kaldıminsan hamurişi yiyince azda yese çok yemiş gibi hissediyor kendini..bitki çayımı içerken midem bulanmaya başladı..aradan 4 saat geçti eve geldim nerdeyse istifra edecektim..evdede hiç abur cubur bulundurmuyorum yemiyim diyee..çıktım tuzlu çubuk kraker aldım eski tiplerden kırmızı paket ülkerin..büyük kısmını yedim bastırsın diye..okadar kötü olmasam bildirim öncesi hele hele akşam bunları bana kimse yediremezdi..biraz iyi geldi...sonra midemde tuzdan kaynaklanan bir acılık oldu..evde k-bar bulunduruyorum tatlı canım istediqinde bari onu yiyim diye..1 tane yedim..iyi gibiydim..sabah kalktım ayyyy iqrenç bir şekilde midem bulanıyorr...noluya bana yaaa:84::84: spral takılı hamile olamam dimii :26: öyle bir ihtimal yok deyin nolur..reqlimde çok çok fazla deqildi korkuyorum yaa
ayyyyy içim içime sığmıyor bugün sabahtan beri yerimde duramıyorum tartıyı öpecektim nerdeyse allahım çok şükür hedefi yarıladık bakalım ne kadar zamanda verecem.
bir ısırk simit
bir ısırık açma
1 dilim börek
bir çatalda yeşil bezelye yedim inanın aç kaldıminsan hamurişi yiyince azda yese çok yemiş gibi hissediyor kendini..bitki çayımı içerken midem bulanmaya başladı..aradan 4 saat geçti eve geldim nerdeyse istifra edecektim..evdede hiç abur cubur bulundurmuyorum yemiyim diyee..çıktım tuzlu çubuk kraker aldım eski tiplerden kırmızı paket ülkerin..büyük kısmını yedim bastırsın diye..okadar kötü olmasam bildirim öncesi hele hele akşam bunları bana kimse yediremezdi..biraz iyi geldi...sonra midemde tuzdan kaynaklanan bir acılık oldu..evde k-bar bulunduruyorum tatlı canım istediqinde bari onu yiyim diye..1 tane yedim..iyi gibiydim..sabah kalktım ayyyy iqrenç bir şekilde midem bulanıyorr...noluya bana yaaa:84::84: spral takılı hamile olamam dimii :26: öyle bir ihtimal yok deyin nolur..reqlimde çok çok fazla deqildi korkuyorum yaa
günaydın kızlarrherkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.9
qiden 500
toplamda 25.1
hedef 60..
günaydın kızlar çok mutluyum yaw pazartesi +1.2 yken şimdi -700deyim
başlangıç: 74.2 kg
geçen hafta: 66.7 kg
bu hafta: 66.0 kg
giden: 700 gram
toplamda giden: 8.2 kg
hedef: 58 kg
çalsın sazlar oynasın kızlarrrrrrrr haydeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim ellerim küçük ama eşim büyük onun için çok zorlanıyorum uzun süre spor yapmış basket futbol ve bokso yüzden sert parmak ucuyla yapıyorum. yağlarla yapmak kolay tatlım
bizde öyle yaptık k-flakes çıktı ikili paketlerden alıp alıp yedik kilo aldık
kişiyi tanıammdan şaka yapmak bana saçma geliyor. öğretmen misiniz? bölümünüzü merak ettim sakıncası yoksa. bende türkçe öğretmeniyim atanamadım kpss'ye hazılanıyorum yani hazırlanmaya çalışıyorum.
geçmiş olsun kaptan
sporla toparlarsın canımders çalışıyorum demişsin hayırdır sınav mı?
herkese günaydın dadddaddammm işte büyük gün bildirim zamanı
başlangıç: 76
geçen hafta:73 ödemmiş bunlar :2:
bu hafta:72.9
giden:100 gr
toplam giden: 3100 gr
hedef: 60
kızlar tebrikler bazılarınızı güzel vermiş bazılarıız sa az da olsa vermiş..başlangıç : 75
geçen hafta : 67.5
bu hafta : 67,4
giden : 100 gr
toplamda giden : 7,600 gr
hedef : 58 ( kaptanım 62ydi değiştirdim)
canın ben spiral olup hamile kalanlar var diye biliyoırumtebrik ederim kızlarr...ben hala nette ev peşinde koşuyorum sanki alan vardaya kızlar dün mide bulantım var demiştim ya..kursta bizim kızlar bir sürü şey yapmışlar
bir ısırk simit
bir ısırık açma
1 dilim börek
olsun ablacım bu hafta ben de veremedim ama almamak da güzel bişeyGünaydın herkese....
Hala düzelmedim..
Hala çok hastayım...
Hala parmaklarım klavyeye zoraki gider...
Hala...
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 61.5
bu hafta 61.5
qiden 0
toplamda 28.5
hedef 55..
Bu arada 1. ve 2. bebeğime 61 ile hamile kalmış biri olarak hiç acele etmiyorum kızlar...Çünkü belki hatırlarsınız son hamileliğime 68 le hamile kalmış ve 2 ay resmen sürünmüştüm o kiloda
Açıkcası çaba da sarf etmiyorum bu aralar.. Almayayım kilomu koruyayım bu yetiyor şimdilik...
Herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum...O gün geldiğinde yine haftada bir kilo gidecek..Yine yağlar gidecek
Umudum var
şüpheye düşürmek gibi olmasın ama, benim kardeşime de annem spiral takılıyken hamile kalmış.. ihtimali war bil diye söledim.. spiral kazıntısı benim sıpaam
kaptanım üşütöüş olmayasın ben üşütünce midem çok bulanır bir de yağlı yediğim zaman
maşallah diyelimben olsaydım tartıdan inmez sürekli ölçülürdüm bugün bir ineyim 60lara sürekli ölçülcem
valla canım bunun cevabı bizde değil eczanede. hemen koş bir gebelik testi al nolur nolmaz işini garantiye al yani. binde bir duyuyoruz spiralle hamile kalanları ama merak etme gebelik testini yap için rahatlasın
kızlar tebrikler bazılarınızı güzel vermiş bazılarıız sa az da olsa vermiş..
canın ben spiral olup hamile kalanlar var diye biliyoırum
olsun ablacım bu hafta ben de veremedim ama almamak da güzel bişey
bu hafta gelen giden yok 67.4üm hala
sanırım sabah bulantıyla uyanınca birden panik yaptım..simit alıp yedim şuan iyiyim..bastırdı..test almayı düşünmüyorum bikaç gün bulantım geçmez devam ederse ozaman alırım..ama sanmıyorum spralle hamile kalanlar varmış ama ban isabet etmez diye düşünüyorum
Gunaydin millet ohhhhhhhhhh ne guzel kilo veren verene ben bu hafta hic dikkat edemedim eh ondan sonra gelsin kilolar yani kilo almisim uzgunum uzgunum sucluyumama biliyorumki kendi hatam
baslangic: 82,5
gecen hafta: 67,4
bu hafta: 67.7
gelen: 300 gr
toplam giden 14.700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?