70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en son pazartesi tartılmıştım bugün tartıya yusuf yusuf çıktım anaaaaaaa oynaya oynaya indim büyük süpriz oldu yaaaa inanamadım bi daha çıktım doğruymuş

başlangıç : 75

geçen hafta : 67.5

bu hafta : 67,4

giden : 100 gr

toplamda giden : 7,600 gr

hedef : 58 ( kaptanım 62ydi değiştirdim )

günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.9
qiden 500
toplamda 25.1
hedef 60..

kilo weren kısçelerimi teprik ederim, taktiklerini beklerim

:13: bende 100 gr vermişim tatlım

utanmasak onu da wermicekmişizzz

tebrik ederim kızlarr...ben hala nette ev peşinde koşuyorum sanki alan varda ya kızlar dün mide bulantım var demiştim ya..kursta bizim kızlar bir sürü şey yapmışlar
bir ısırk simit
bir ısırık açma
1 dilim börek
çatalın ucuyla aqlayan kek
bir çatalda yeşil bezelye yedim inanın aç kaldım insan hamurişi yiyince azda yese çok yemiş gibi hissediyor kendini..bitki çayımı içerken midem bulanmaya başladı..aradan 4 saat geçti eve geldim nerdeyse istifra edecektim..evdede hiç abur cubur bulundurmuyorum yemiyim diyee..çıktım tuzlu çubuk kraker aldım eski tiplerden kırmızı paket ülkerin..büyük kısmını yedim bastırsın diye..okadar kötü olmasam bildirim öncesi hele hele akşam bunları bana kimse yediremezdi..biraz iyi geldi...sonra midemde tuzdan kaynaklanan bir acılık oldu..evde k-bar bulunduruyorum tatlı canım istediqinde bari onu yiyim diye..1 tane yedim..iyi gibiydim..sabah kalktım ayyyy iqrenç bir şekilde midem bulanıyorr...noluya bana yaaa:84::84: spral takılı hamile olamam dimii :26: öyle bir ihtimal yok deyin nolur..reqlimde çok çok fazla deqildi korkuyorum yaa

Son düzenleme:
ayyyyy içim içime sığmıyor bugün sabahtan beri yerimde duramıyorum tartıyı öpecektim nerdeyse allahım çok şükür hedefi yarıladık bakalım ne kadar zamanda verecem.

şüpheye düşürmek gibi olmasın ama, benim kardeşime de annem spiral takılıyken hamile kalmış.. ihtimali war bil diye söledim.. spiral kazıntısı benim sıpaam

kaptanım üşütöüş olmayasın ben üşütünce midem çok bulanır bir de yağlı yediğim zaman

ayyyyy içim içime sığmıyor bugün sabahtan beri yerimde duramıyorum tartıyı öpecektim nerdeyse allahım çok şükür hedefi yarıladık bakalım ne kadar zamanda verecem.

maşallah diyelim ben olsaydım tartıdan inmez sürekli ölçülürdüm bugün bir ineyim 60lara sürekli ölçülcem

valla canım bunun cevabı bizde değil eczanede. hemen koş bir gebelik testi al nolur nolmaz işini garantiye al yani. binde bir duyuyoruz spiralle hamile kalanları ama merak etme gebelik testini yap için rahatlasın

Günaydın herkese....

Hala düzelmedim..
Hala çok hastayım...
Hala parmaklarım klavyeye zoraki gider...
Hala...

kilo bildirimi

başlangıç 90
geçen hafta 61.5
bu hafta 61.5
qiden 0
toplamda 28.5
hedef 55..

Bu arada 1. ve 2. bebeğime 61 ile hamile kalmış biri olarak hiç acele etmiyorum kızlar...Çünkü belki hatırlarsınız son hamileliğime 68 le hamile kalmış ve 2 ay resmen sürünmüştüm o kiloda
Açıkcası çaba da sarf etmiyorum bu aralar.. Almayayım kilomu koruyayım bu yetiyor şimdilik...
Herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum...O gün geldiğinde yine haftada bir kilo gidecek.. Yine yağlar gidecek

Umudum var

günaydın kızlarr herkese hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimler diliyorum

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.4
bu hafta 64.9
qiden 500
toplamda 25.1
hedef 60..

başlangıç : 75

geçen hafta : 67.5

bu hafta : 67,4

giden : 100 gr

toplamda giden : 7,600 gr

hedef : 58 ( kaptanım 62ydi değiştirdim )
kızlar tebrikler bazılarınızı güzel vermiş bazılarıız sa az da olsa vermiş..

canın ben spiral olup hamile kalanlar var diye biliyoırum
olsun ablacım bu hafta ben de veremedim ama almamak da güzel bişey

bu hafta gelen giden yok 67.4üm hala

ben de bugünkü menümü yazayım:

sabah aç karnına: elma sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı: menemen, az peynir,1 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay

öğle: kaçamakkkkkkkkkkkkkkkkk heheheheh (söylemem ne olduğunu canınız çeker)

ara: yeşil çay, 1 elma

akşam: müsli+nesfit meyveli , form çay

ara: yeşil çay + bol su

yatmadan önce: elma sirkeli ballı sıcak su

benim cuma günü öğlen ve pazar sabah kahvaltısında olmak üzere 2 kaçamak hakkım var

şüpheye düşürmek gibi olmasın ama, benim kardeşime de annem spiral takılıyken hamile kalmış.. ihtimali war bil diye söledim.. spiral kazıntısı benim sıpaam

valla canım bunun cevabı bizde değil eczanede. hemen koş bir gebelik testi al nolur nolmaz işini garantiye al yani. binde bir duyuyoruz spiralle hamile kalanları ama merak etme gebelik testini yap için rahatlasın

sanırım sabah bulantıyla uyanınca birden panik yaptım..simit alıp yedim şuan iyiyim..bastırdı..test almayı düşünmüyorum bikaç gün bulantım geçmez devam ederse ozaman alırım..ama sanmıyorum spralle hamile kalanlar varmış ama ban isabet etmez diye düşünüyorum

Gunaydin millet ohhhhhhhhhh ne guzel kilo veren verene ben bu hafta hic dikkat edemedim eh ondan sonra gelsin kilolar yani kilo almisim uzgunum uzgunum sucluyum ama biliyorumki kendi hatam

baslangic: 82,5
gecen hafta: 67,4
bu hafta: 67.7
gelen: 300 gr
toplam giden 14.700

Son düzenleme:

valla canımcım benim adetim 1 gün gecikti mi koşa koşa gebelik testi alıyorum sonuç şimdiye kadar çok şükür negatif çıktı napayım çok korkuyorum kilo vermeden hamile kalırsam çok kötü olur. yağmurum daha 3 ay sonra 3 yaşında olacak ücretsiz izindeyim daha okula başlamadan tekrar hamile kalmak istemiyorum işimi garantiye alıyorum o yüzden. ben zaten ocak-şubat 2012 gibi hamile kalmak istiyorum.o zamana kadar allahım koru beni:18:

olsun canım hiç üzülme haftaya bir-iki derken hoooppppp diye gidiverir kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…