günYDINNN bayanalrrrr
bildirim yapıcam ama bikarnıma bakıyomdavul gibi şiiş :26:adetin 2.ve 3.günü hemen spora başaldım,geçen hafat belki hamileyimdir diye çok psor yapamayınca artık dayanamdım tamgaz başaldımki cumaya 1de olsa vereyimüşüttümde herhalde akşam kendime gelemedim,karınım çok ağrıdı,üşüme geldi buhavaalr mahvetti bizi g.düş arkdaşın dedği gibi
senaa napıcam ben ya başarıslığı kaldıramam ben ya nezamn 76 altınd açıkıcam dikkatte diyorumminanki ben öle börek çörek evimd eçok olmaz düşkünde değilim sadece bisküvi tarzı kurabiye gibiama onalrı evimde bulundurmuyorum olsada kednimi frenliyorum,ya bunların sonucunu geç görücem yada bilmiyomn yaa sonradan dökilecekse kilolar pıtır pıtır onada razıyım yani atrıda yien 77e yakın çıktım kıırp atıcam haaaa:84::84:
süleyin ben nerde hata yapıyorumya 1ay olacak buraya topiğe gireli utanıyom ya:78::78:
tam saati saatien 2gün yiyorum sonra bozluyo,bumu acaba yani akşamlrımı azalttım 6dan sonram dikkatli ama gündüzlermi verimsiz bumu:26:keşek memur olsaydım öğlen yemeklerim saatli olurdu v.s. evde daha zo rgeç kalktıysam ki eşim yüzünden çoğuzamn uyuyoz beraber 10da gider ama akşam 19da evdeyani öğeln yemeğim kaynıyo bumuuu:26:hadi yardım ekipmanıııı imdattttttt
ay sabah sabah oyun havası açıp göbek atasım war
at at tabi ben olsam dhiç durmam ayol.. maşallah 3 kilo dilekolayyyay sabah sabah oyun havası açıp göbek atasım war
kızlar tebrikler bazılarınızı güzel vermiş bazılarıız sa az da olsa vermiş..
canın ben spiral olup hamile kalanlar var diye biliyoırum
olsun ablacım bu hafta ben de veremedim ama almamak da güzel bişey
bu hafta gelen giden yok 67.4üm hala
Kızlarrrrrrr sabah tartıldımmmm geçen hafta 73 tüm bu sabah 70 kg 'ım
geçen hafta regl dim yaödem mödem her bişey gitmiş allahıma şükür
giden: 3.000 kg
şişko 2 gunde 500 gram gitmiş.gunaydınnn geldim yazayım kilom 84.3 akşam detaylı yazcam byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?