70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günYDINNN bayanalrrrr
bildirim yapıcam ama bikarnıma bakıyomdavul gibi şiiş :26:adetin 2.ve 3.günü hemen spora başaldım,geçen hafat belki hamileyimdir diye çok psor yapamayınca artık dayanamdım tamgaz başaldımki cumaya 1de olsa vereyim üşüttümde herhalde akşam kendime gelemedim,karınım çok ağrıdı,üşüme geldibuhavaalr mahvetti bizi g.düş arkdaşın dedği gibi
senaa napıcam ben ya başarıslığı kaldıramam ben ya nezamn 76 altınd açıkıcam dikkatte diyorumminanki ben öle börek çörek evimd eçok olmaz düşkünde değilim sadece bisküvi tarzı kurabiye gibiama onalrı evimde bulundurmuyorum olsada kednimi frenliyorum,ya bunların sonucunu geç görücem yada bilmiyomn yaa sonradan dökilecekse kilolar pıtır pıtır onada razıyımyani atrıda yien 77e yakın çıktım kıırp atıcam haaaa:84::84:

süleyin ben nerde hata yapıyorumya 1ay olacak buraya topiğe gireli utanıyom ya:78::78:
tam saati saatien 2gün yiyorum sonra bozluyo,bumu acaba yani akşamlrımı azalttım 6dan sonram dikkatli ama gündüzlermi verimsiz bumu:26:keşek memur olsaydım öğlen yemeklerim saatli olurdu v.s. evde daha zo rgeç kalktıysam ki eşim yüzünden çoğuzamn uyuyoz beraber 10da gider ama akşam 19da evdeyani öğeln yemeğim kaynıyo bumuuu:26:hadi yardım ekipmanıııı imdattttttt

canım karnının şişliqi reql olamamandan kaynaklanıyor..hamile olduqunu sanmıyorum..çünkü karnın şişmez..bunun bir reql gecikmesi olduqunu düşünüyorum..reqli günlerimizde kilo vermemiz sekteye uqrayabilir..bu geçici bir durum canım..

canım 2 öqünmü yiyorsun..kaç litre su içiyorsun..

gunaydin kizlar bu hafta asiri motivasiyon dusuklugu vardi memlekete istedigim tarihte gidememek canimi sikti ve bu bana arti 900 olarak geldi

kil bil.
baslangic:82.5
gecen hafta:67.6
bu hafta:68.5
gelen:900
hedef:60
toplam giden:14

günaydın kızlarrrcumanız mübarek olsun
demin beri geçmişi okuyorum anca bitti allahtan çok sayfa birikmemişkilo veren herkesi tebrik ediyorum tabi kendimideveremeyenlerede akşam yemeklerini çok hafif tutmalarını öneriyorum nacizane
ben geçen haftasonu sırf tatlı pasta çikolata yedim itiraf ediyorum kızım gelmişti çünkisonra 4 gündür diyetteyim bugünü saymıyorum sonuççç _500 g hemde hiç kolumu kaldırmadım bu hafta belim tutuldu yine hep yattım evden dışarı çıkmadım buna ramen bence sonuç mükemmel eee bide regldim 4 gündür akşamları müsli yiyorum 2 kaşık doğanın ketentohumlusunu 1 kaşıkta k fleks tarçın kuru üzüm bazen çilek doğradım çok seviyorum ben yaa bide böyle etkisini görünce
hedefim 68
gçn hfta74
bugün 73.5
giden 500 g
gelen yok şükür
belki daha az ama tartım djtal değil ibre ortada

Son düzenleme:
kızlar ya regl oldum ya ben bu pazartesi duymayan kalmadı zaten
ödem giderici çay içtim ben yoksa patlıcaktım atmosfere uççaktım şişkinlikten pantolonum kapanmıyodu yapışıyodu böle üstüme sinirden çatladım ama inatla bütün hafta içtim
ÖDEM GİDERİCİ ÇAY: bir tutam mısır püskülü, bir tutam kiraz sapı, bir minik tarçın çubuğu, limon kabuğu yada limonun kendisi... demliğe koyun...ılık çeşme suyu koyun..ocakta bir taşım kaynatın... günde 3-4 bardak için...

günaydın kızlar bu hafta 1 kg gitti

dün dukan diyetine başladım bakalım artık daha iyi veririm inşallah

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

canoo aynı kilodayızzz

Günaydın kızlar geçen hafta hasta olduğumdan bildirim yapamamıştım.

hedef : 68
geçen hafta : 71.7
bu hafta : 70.7
giden 1 kg
gayet iyi spor yapamadığım halde...

gunaydınnn geldim yazayım kilom 84.3 akşam detaylı yazcam byeee
şişko 2 gunde 500 gram gitmiş.

selamlar herkese

alerjıye iyi geldiği için her sabah 1 yemek k.keçi boynuzu pekmezı ıçiyodum.sanırım o bana kılo aldırıyo.

gunlerdır açım eşim gözümün önunde köfte,patetes,cips yıyo,kola içiyo.ben sabredıyorum ama yıne sonuç aynı.

sanırım pekmezi bırakıp spora başlamam lazım.çok hareketsizim o bana kılo aldırıyo.akşam yemekelrını sıldıydım halbukı müsli yıyodum...

haftaya 71 ı görmek istiyorum.artık çok sıkıldım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…