70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başl:77.6

gecen h:73.4

bu haf:73.5

gelgid:+100

topl giden:4 kılo 100 gram

valla bencede at nasıl ya 1 haftada 3 kilomu ben 500 g sevinirken:84::84::84:
bende regldim halada bitmedi
maşş. canım devamını dilerim

saol canım ben geçen hafta 73 çıktığımda tartıya bi koydum uçtu tartı sinir oldum ama allahtan çalışıyo şuanda domuz gibi zaten çalışıo aptal verirsin hayatım regl tutuyo ya su kalıyo vücudunda ..ondan...bi de ben diyetimi değiştirdim... belki de ondan hızlanmış olabilir yazıyorum buraya dietimi...bi faydası dokunur inşallah size de...
Ayda ortalama 10 kilo verilebilirmiş bu diyetle ..benim arkadaş ayda 13 kilo verdi bu diyetle hemde sporsuz..masabaşında çalışmasına rağmen...kendime göre, çalışma sistemime, hareketime göre uyarladım ..bence en iyi diyeti kişinin kendisi belirliyo..ben buna inandım walla bu hafta..

sabah uyanınca 1 bardak ılık su

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim yağsız peynir, zeytin yemiyorum çünkü durduramıyorum kendimi.. maydanoz ve salatalık, şekersiz çay veya kahwe

ara: bitki çayı ve 2-3 diet bisküwi...aralarda meyve yiyemiyorum ne yazıkki midemi kazıyo benim daha da acıkıyorum

öğlen: 3 köfte kadar et , tawuk yada balık, 1 tatlı kaşığı ile hazırlanmış salata, 1 dilim buğday ekmeği
ara: bitki çayı yada sade filtre kahveyle 2-3 diet kraker..tahıllı yada limon lifli yiyorum genellikle..

akşam: akşam yemeklerim genelde 6 buçuk 7 arasında yiyiroum.. erken yemeye özen gösteriyorum..
4-5 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 kaşık yoğurt

akşam çok acıkırsam diyet süt içiyorum yada bitki çayı yada 3-4 badem felan o da çok nadir..
böle benim listem ...bu hafta bunu uyguladım...buna da dewam edicem

bundan sonra yediğim içtiğimi yazıcam olmuyo böle.

kahvaltım

3 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi,

yarım kuru kayısı

1 domates,1 salatalık,mınık dilim kaşar peynır

kayısılı form çayı.

aslıcım tebrik ederim cnm küçük küçük hepsi gidecek inşallahh

ay sabah sabah oyun havası açıp göbek atasım war

gel hadiii :124::124::124::124::124:

günaydın kızlar bu hafta 1 kg gitti

dün dukan diyetine başladım bakalım artık daha iyi veririm inşallah

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

dukan diyetini çokmu tuttun canımm 2 gün önce doktor biçok diyet çeşitiyle karşılaştım ama bukadar saçma ve saqlıksız bir diyet hiç duymaıdm dedi..saqlıklı beslensene canım..1. evre 2. evre vs..yok bu hafta et yasak diqer hafta meyva yasak vs..lütfen saqlıklı beslen cnm saqlıqından olma..

Son düzenleme:
günaydın kuzular..
kaptana gönderdim buraya da bildirimimi yapayım,
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:77.4 kg
Bu hafta: 77 kg
Giden:400 gr
Toplam giden: 1000 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

canım zaten bizde öle besleniyoruz menülerimize dikkat ettiysen ben de diyetimin ilk haftasında 2 kg vermiştim ama sonra gram gram gidiyor yani her hafta 3 kilo verceğini düşünme sakın

ya kızlar bişi sorcam benim kızım yağmur 33 aylık şu anda. yeşil çayıma sürekli musallat oluyor. içmek istiyor. bi yudum yudum veriyom ama bi sorayım dedim sizce sakıncası varmıdır? maşallah kızım şimdiden yeşil çay manyağı oldu manken olcek herhalde ilerde

kızlar kendimi düzene sokmaya karar werdim...
menümü yazıyorum..

13.05.2011 Cuma ( 67,4 ) eksi100 gr

Sabah
Kaşarlı- domatesli – salatalıklı kepekli sandviç
Şekersiz çay

Ara
1 kuru kayısı
10 tane kuru üzüm

Öğlen
Tavuklu salata

Ara
100 gr light yogurt

Akşam
1 domates, 1 çarliston biber, 1 yumurtayla yapılmış menemen ( yağsız tawada )
1 tane kepekli galeta

artı olarak tüm hafta ceza verdim kendime...

hergün 100 mekik
her gün yarım saat müzikle kıvırtmaca
her gün 150 kere ip atlama
sevgili kandırılıcak 3 gün 1er saat tempolu yürüncek..

başl:77.6

gecen h:73.4

bu haf:73.5

gelgid:+100

topl giden:4 kılo 100 gram

sudemcimmm nasılsın kuzum gördünmü benim kilomu canım 73.5 canım aaaaaaaaaa sendemi o kilodasın yazıkkkk yaşlı kadın seni yakaladı gördünmü şimdi sana rakip olabilirmiyim canım
hani demiştin ya bana rakip olman için benim kilomda olmalısın diyeee

günaydın hanımlaaaar
kilo bildirimlerine başlamışsınız
bende hemen yazayım kilomu

başlangıç:79.6
hedef: şimdilik 70
geçen hafta:77.3
bu hafta:76.9
giden:400 gr
toplam giden:2.7

başlangıç..........91
hedef...............60
geçen hafta......76.2
bu hafta...........76
giden................200 gr cık cık CIIIIIIK
toplam giden......15

ay kızlar bir şişkinim bir şişkin... ya çok derdim var.. hayatımda nadir yaşadım bu sorunu.. kayısı ı alsam yesem ne yumuşatır bağırsakları

çok büyük konuşmuşum yaaaaaaaa.tebi kuran kursu hocasına dil uzatırsan olacağı bu.

allah benı böle cezlandırdı.zaten oldum oalsı büyük konuşamam.hemen başıma gelır.

bu gunden itibaren sıkı rakıbimsizn aslı.haftaya bakalım nolcez....

büyük konuşmuycam haftaya kı yarışı hakeden kazansın.....

Son düzenleme:

beyaz ve kırmızı etin yumurta ve süt ürünlerinin yasak olduğu hiç bir dönem yok canım doktor yanlış biliyor
tutmak demeyelimde yeme tarzıma yakın buldum diyelim

bir de sebze de ilk günlerden sonra gün aşırı var uzun dönem olmayan iki şey meyve ve karbonhidratlar

evliyim bir kızım var.bişiler yapsaydım şişman olmazdım zaten oturuyorum akşama kadar
canım bende evde deılım calısıyorum ama masa bası ogle yemegım duzenlı ama ıste bısey farketmıyor üzme kendını ben mesela evdeyken daha hareketlıyım ama o zaman daha cok yıyorum ıkı türlüsüde kurtarmıyor beni
oyle mı yaa bende büyüsede gecelrı delıksız uyusam dıyorum hep
ayyy bir öğretmen daha negüzel:81:benim eşimde öğretmen ,ailemizdede çok var öğretmen,,,bende okuyorum bakalım bende kuran kursu öğreticisi olucam inşalllah....bakalım:26:..
ah canım ne guzel ben olamadım sen ol ınsallah bende 2 sene oncekı sınavı gectım mulakatta bıraktılar bu senekı debaya zordu cocukla pek calısamadım da 53 almısım bendehayırlısı sımdılık bu ıse devam sneın yasın genctır benım 30
bende kılo veremıyorum bende adet olmuyorum onun etkısı var mı kı acep:26:
Kızlar günaydın kılo verenelrı coook tebrık edıyorum benım gıbı artıda cıkanlara da kızıyorum ben aksma yemeklerını erken yıyodum ve cok gec yatmayan bı ınsanın cocuk oldugu ve ıse gıttıgım ıcın uykumu almak ıstıyorum yoks acok sinirli tahammülsüz bir insan oluyorum.ama artık aksam yemekelrını 7-7:30 dan once yıyemıycem cunku gec cıkmaya basladım zaten kılo vermekte zorlanıyordum ıyıce yattı benım ıs yarın dıyetısyene gıdıcem bakalım dıyetısyen napcaksa bana ben kendımı bılıyorum yürüyüş yapmadan veremem daha once bu sekılde cok kılo vermıstım cunku hem o zaman ıstahım da azalıyor am aboyle kendımı ne kadar frenlesemde bı yerde kacıyor ıste.neyse bı 65 olayım koruycam o kıloyu artık fazlasını ıstemıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…