valla bencede atnasıl ya 1 haftada 3 kilomu ben 500 g sevinirken:84::84::84:
bende regldim halada bitmedi
maşş. canım devamını dilerim
günaydın kızlarrrcumanız mübarek olsun
demin beri geçmişi okuyorum anca bitti allahtan çok sayfa birikmemişkilo veren herkesi tebrik ediyorum tabi kendimide veremeyenlerede akşam yemeklerini çok hafif tutmalarını öneriyorum nacizane
ben geçen haftasonu sırf tatlı pasta çikolata yedim itiraf ediyorum kızım gelmişti çünkisonra 4 gündür diyetteyim bugünü saymıyorum sonuççç _500 g hemde hiç kolumu kaldırmadım bu hafta belim tutuldu yine hep yattım evden dışarı çıkmadım buna ramen bence sonuç mükemmel eee bide regldim 4 gündür akşamları müsli yiyorum 2 kaşık doğanın ketentohumlusunu 1 kaşıkta k fleks tarçın kuru üzüm bazen çilek doğradım çok seviyorum ben yaa bide böyle etkisini görünce
hedefim 68
gçn hfta74
bugün 73.5
giden 500 g
gelen yok şükür
belki daha az ama tartım djtal değil ibre ortada
ay sabah sabah oyun havası açıp göbek atasım war
günaydın kızlar bu hafta 1 kg gitti
dün dukan diyetine başladım bakalım artık daha iyi veririm inşallah
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
saol canım ben geçen hafta 73 çıktığımda tartıya bi koydum uçtu tartısinir oldum ama allahtan çalışıyo şuanda domuz gibi zaten çalışıo aptal verirsin hayatım regl tutuyo ya su kalıyo vücudunda ..ondan...bi de ben diyetimi değiştirdim... belki de ondan hızlanmış olabilir yazıyorum buraya dietimi...bi faydası dokunur inşallah size de...
Ayda ortalama 10 kilo verilebilirmiş bu diyetle ..benim arkadaş ayda 13 kilo verdi bu diyetle hemde sporsuz..masabaşında çalışmasına rağmen...kendime göre, çalışma sistemime, hareketime göre uyarladım ..bence en iyi diyeti kişinin kendisi belirliyo..ben buna inandım walla bu hafta..
sabah uyanınca 1 bardak ılık su
kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim yağsız peynir, zeytin yemiyorum çünkü durduramıyorum kendimi.. maydanoz ve salatalık, şekersiz çay veya kahwe
ara: bitki çayı ve 2-3 diet bisküwi...aralarda meyve yiyemiyorum ne yazıkki midemi kazıyo benim daha da acıkıyorum
öğlen: 3 köfte kadar et , tawuk yada balık, 1 tatlı kaşığı ile hazırlanmış salata, 1 dilim buğday ekmeği
ara: bitki çayı yada sade filtre kahveyle 2-3 diet kraker..tahıllı yada limon lifli yiyorum genellikle..
akşam: akşam yemeklerim genelde 6 buçuk 7 arasında yiyiroum.. erken yemeye özen gösteriyorum..
4-5 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 3 kaşık yoğurt
akşam çok acıkırsam diyet süt içiyorum yada bitki çayı yada 3-4 badem felan o da çok nadir..
böle benim listem ...bu hafta bunu uyguladım...buna da dewam edicem
ayol bunun neresi sağlıksız...herşeyi yiyiorum işte azar azar ??? acıkmıyorum da ?
ya kızlar bişi sorcam benim kızım yağmur 33 aylık şu anda. yeşil çayıma sürekli musallat oluyor. içmek istiyor. bi yudum yudum veriyom ama bi sorayım dedim sizce sakıncası varmıdır? maşallah kızım şimdiden yeşil çay manyağı oldu manken olcek herhalde ilerde[/QUOTE
bu kizlardan cektiklerimiz ney bizimbenim kizda 14 aylik ne icersem ona sariliyo vermessem agliyo bende veriyorum bide bardagi elime ver ben kendim icim diyo bende veriyorum vallahi yudum yudum birsey olmaz herhalde saglikli birseyy diye dusunuyorum
başl:77.6
gecen h:73.4
bu haf:73.5
gelgid:+100
topl giden:4 kılo 100 gram
günaydın hanımlaaaar
kilo bildirimlerine başlamışsınız
bende hemen yazayım kilomu
başlangıç:79.6
hedef: şimdilik 70
geçen hafta:77.3
bu hafta:76.9
giden:400 gr
toplam giden:2.7
sudemcimmm nasılsın kuzum gördünmü benim kilomu canım 73.5 canım aaaaaaaaaa sendemi o kilodasın yazıkkkk yaşlı kadın seni yakaladıgördünmü şimdi sana rakip olabilirmiyim canım
hani demiştin ya bana rakip olman için benim kilomda olmalısın diyeee
dukan diyetini çokmu tuttun canımm 2 gün önce doktor biçok diyet çeşitiyle karşılaştım ama bukadar saçma ve saqlıksız bir diyet hiç duymaıdm dedi..saqlıklı beslensene canım..1. evre 2. evre vs..yok bu hafta et yasak diqer hafta meyva yasak vs..lütfen saqlıklı beslen cnm saqlıqından olma..
canım bende evde deılım calısıyorum ama masa bası ogle yemegım duzenlı ama ıste bısey farketmıyor üzme kendınıevliyim bir kızım var.bişiler yapsaydım şişman olmazdım zaten oturuyorum akşama kadar
oyle mı yaa bende büyüsede gecelrı delıksız uyusam dıyorum hepiyi akşamlar kızlar.
nasılsınız bakalım
çok uzun süredir giremedim.
yarın bildirim günüya artıda çıkacağım diye korkumdan girdim.kendime yandaş arıyorumda.....
kızımın yarın okuma bayramı var.sunucu olacak cimcimem...nasıl heyecanlı ....saçlarımızı sardık bigudilerle tabi uyuyamıyor kafasında onca şeyle ama gıkı çıkmıyor kız işte güzel olacakya.....
oğlumun sbs sınavı var harıl harıl çalışıyor dahası çalışması için anası uğraşıyor...hiç canı istemiyor hadi bakalım öğretmen arkadaşlar söyleyin nasıl motive edicez?zaten çoğu dersler türkiyeden farklı işim çok zorrrrr
şu okullar bir kapansaydı da kendime gelseydim.
o zamanda evde beni yiyorlar.sakın çocuklarımız büyüsün demeyin hep küçük kalsınlar.
ah canım ne guzel ben olamadım sen ol ınsallah bende 2 sene oncekı sınavı gectım mulakatta bıraktılarayyy bir öğretmen daha negüzel:81:benim eşimde öğretmen ,ailemizdede çok var öğretmen,,,bende okuyorum bakalım bende kuran kursu öğreticisi olucam inşalllah....bakalım:26:..
bende kılo veremıyorum bende adet olmuyorum onun etkısı var mı kı acep:26:günYDINNN bayanalrrrr
bildirim yapıcam ama bikarnıma bakıyomdavul gibi şiiş :26:adetin 2.ve 3.günü hemen spora başaldım,geçen hafat belki hamileyimdir diye çok psor yapamayınca artık dayanamdım tamgaz başaldımki cumaya 1de olsa vereyimüşüttümde herhalde akşam kendime gelemedim,karınım çok ağrıdı,üşüme geldi buhavaalr mahvetti bizi g.düş arkdaşın dedği gibi
senaa napıcam ben ya başarıslığı kaldıramam ben ya nezamn 76 altınd açıkıcam dikkatte diyorumminanki ben öle börek çörek evimd eçok olmaz düşkünde değilim sadece bisküvi tarzı kurabiye gibiama onalrı evimde bulundurmuyorum olsada kednimi frenliyorum,ya bunların sonucunu geç görücem yada bilmiyomn yaa sonradan dökilecekse kilolar pıtır pıtır onada razıyım yani atrıda yien 77e yakın çıktım kıırp atıcam haaaa:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?