ya kızlar bişi sorcam benim kızım yağmur 33 aylık şu anda. yeşil çayıma sürekli musallat oluyor. içmek istiyor. bi yudum yudum veriyom ama bi sorayım dedim sizce sakıncası varmıdır? maşallah kızım şimdiden yeşil çay manyağı oldu manken olcek herhalde ilerde
ya kızlar bişi sorcam benim kızım yağmur 33 aylık şu anda. yeşil çayıma sürekli musallat oluyor. içmek istiyor. bi yudum yudum veriyom ama bi sorayım dedim sizce sakıncası varmıdır? maşallah kızım şimdiden yeşil çay manyağı oldu manken olcek herhalde ilerde[/QUOTE
bu kizlardan cektiklerimiz ney bizimbenim kizda 14 aylik ne icersem ona sariliyo vermessem agliyo bende veriyorum bide bardagi elime ver ben kendim icim diyo bende veriyorum vallahi yudum yudum birsey olmaz herhalde saglikli birseyy diye dusunuyorum
Kızlar kesinlik bebeklere bu tür bitki çayları verilmemelionlara meyvasuyu süt vs..gibi şeyler hazırlayın siz bitki çayınızı içerken onlarda kendi içecekelrini içsinler..onlar büyüme çaqındalar daha bebekler.sakın sakınn bu çaylar onların gelişimi durdurur.iştah kapatır kilo kaybettirir yeteri kadar su içmedikleri için böbreklerini bitirir küçücük organlarını telef eder..büyük insanlar bile zaman zaman sorun yaşayabiliyorken butür çayların deqil bebeklere 18 yaş altına verilmesi bile çok sakıncalı
canım karnının şişliqi reql olamamandan kaynaklanıyor..hamile olduqunu sanmıyorum..çünkü karnın şişmez..bunun bir reql gecikmesi olduqunu düşünüyorum..reqli günlerimizde kilo vermemiz sekteye uqrayabilir..bu geçici bir durum canım..
senacım adetin 2. ev 3.günü spor abaşaldım yazdım yaaooo sen ev derdinden beni, unuttunn demi ben salı sabah oldum yani 10gün gecikti,hamiellik umudum yok artık bugünde 4.günnn,artık anlamadım gecikti anca oldum 15günğme mal oldu bu hormonlarrrr
beyaz ve kırmızı etin yumurta ve süt ürünlerinin yasak olduğu hiç bir dönem yok canım doktor yanlış biliyor
tutmak demeyelimde yeme tarzıma yakın buldum diyelim
bir de sebze de ilk günlerden sonra gün aşırı var uzun dönem olmayan iki şey meyve ve karbonhidratlar
senacım adetin 2. ev 3.günü spor abaşaldım yazdım yaaooo sen ev derdinden beni, unuttunn demi ben salı sabah oldum yani 10gün gecikti,hamiellik umudum yok artık bugünde 4.günnn,artık anlamadım gecikti anca oldum 15günğme mal oldu bu hormonlarrrr
kizlar benim motivasiyona ihtiyacim var artik daha sik girecem tpige neyse kavaltimi yaptim onlari yazayim
1 yumurta
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
yarimsar yesil biber sgan
domates salatalik avuc ici kadar ekmek
1 sekersiz cay
kizlar oglen ogununde makarnam biraz makarna ve bol salatami yesem yoksa salata yerine yanina yogurtlu kabagim var onumu yiyeyim
kizlar benim motivasiyona ihtiyacim var artik daha sik girecem tpige neyse kavaltimi yaptim onlari yazayim
1 yumurta
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
yarimsar yesil biber sgan
domates salatalik avuc ici kadar ekmek
1 sekersiz cay
kizlar oglen ogununde makarnam biraz makarna ve bol salatami yesem yoksa salata yerine yanina yogurtlu kabagim var onumu yiyeyim
ya sena abla otelde baskül yok napıcam ben şimdi salı günü 71.4 kiloydum ....bu haftalık affetsen beni:78:
sagol canim bol salata yicem aman senacim beni grunce elinde oklavani ustumde gozunu eksik etme...doqrudur kadercim..son 1-2 gündür sadece adıma yazılan mesajlara bakıyorum..sabah akşam girersem ancak bukadar okuyabiliyorum..öbür topiqe bile günlerdir girmedim..demek reql oldun cnm iyi rahatlamışsındır..hadi bakalım önümüzdeki hafta reql sonrası senden güzel bir kilo kaybı bekliyorum
kesinlikle salata ye cnm..makarnadaki zararlı maddeleri dışarı atar..
aham da ba gördün mü sonunda yetiştin bana.. haftaya da geçersin benicanoo aynı kilodayızzz
Günaydın kızlar geçen hafta hasta olduğumdan bildirim yapamamıştım.
hedef : 68
geçen hafta : 71.7
bu hafta : 70.7
giden 1 kg
gayet iyi spor yapamadığım halde...
az da olsa gitmiş kızlar tebriklergünaydın kuzular..
kaptana gönderdim buraya da bildirimimi yapayım,
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:77.4 kg
Bu hafta: 77 kg
Giden:400 gr
Toplam giden: 1000 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
bilemiyorum canım ama alıştırma derim.. ıhlamur içsin o.. süt ya da taze sıkılmış meyve suyu içsin..ya kızlar bişi sorcam benim kızım yağmur 33 aylık şu anda. yeşil çayıma sürekli musallat oluyor. içmek istiyor. bi yudum yudum veriyom ama bi sorayım dedim sizce sakıncası varmıdır? maşallah kızım şimdiden yeşil çay manyağı oldu manken olcek herhalde ilerde
günaydın hanımlaaaar
kilo bildirimlerine başlamışsınız
bende hemen yazayım kilomu
başlangıç:79.6
hedef: şimdilik 70
geçen hafta:77.3
bu hafta:76.9
giden:400 gr
toplam giden:2.7
tebrikler arkadaşlar.. az ama verilmiş ya önemli olan bubaşlangıç..........91
hedef...............60
geçen hafta......76.2
bu hafta...........76
giden................200 gr cık cık CIIIIIIK
toplam giden......15
ay kızlar bir şişkinim bir şişkin... ya çok derdim var.. hayatımda nadir yaşadım bu sorunu.. kayısı ı alsam yesem ne yumuşatır bağırsakları
senanın yazdıkları bana çok mantıklı geldi.. netten bakılınca iyi gibi görünse de kaptan kitabından bahsediyor. bence denenmemeli bile. 14. takım arkadaşlarım denemişlerdi 2 kilo veren ertasi hafta fazlasıyla aldı. diğerleri verememişti zaten..kaptan diyorsa bi bildiği vardır.. herşeyi yiyerek zayflamak en güzeli. yoksa normal düzene dönğnce kilolar eynen geri gelecektirr........canım ben kendimde dukan diyetini çok iyi biliyorum..hafta hafta evreler var..ve çoqunluqu tek yönlü evreler..kitabını alıp okursan daha çok bilgi edinirsin..gün gün tek yönlü beslenmeler var..mesela sırf et yiyosun yada sırf sebze..bnm bir arkadaşım bu şekilde beslendiqi için safra kesesini kaybetti..tam 30 kilo vermişti çok seviniyordu kilo veriyorum diyee..doktor et yediqi günler safra kesesinin çok yorulduqunu sırf sebze yediqi günlerde birden çok hafifleyip dengesizlik olduqundan safra kesesinin iflas ettiqini söyledi..ben konu hakkında çok iyi biliyorsam ancak ozaman uyarırım gerisi size kalmış..
kızlar kendimi düzene sokmaya karar werdim...
menümü yazıyorum..
13.05.2011 Cuma ( 67,4 ) eksi100 gr
Sabah
Kaşarlı- domatesli – salatalıklı kepekli sandviç
Şekersiz çay
Ara
1 kuru kayısı
10 tane kuru üzüm
Öğlen
Tavuklu salata
Ara
100 gr light yogurt
Akşam
1 domates, 1 çarliston biber, 1 yumurtayla yapılmış menemen ( yağsız tawada )
1 tane kepekli galeta
artı olarak tüm hafta ceza verdim kendime...
hergün 100 mekik
her gün yarım saat müzikle kıvırtmaca
her gün 150 kere ip atlama
sevgili kandırılıcak 3 gün 1er saat tempolu yürüncek..
kaptan senanın dıkkatıne
canım sana yazdııgm özel mesajı yanlışılıkla kendıme yollamışım aslıya sınirimden ne yaptgımı şaşırdım
canım bu haftakı kılom 73.5 gecen haftadan emın degılım 73.4 muydu 73.3 mu.
birde hedef kıloımu değişecem 65 olsun aslıya ınat 65 olucam ınşallah.
est. canım smiller işin espriyal yanı..ama bende şunun farkındayım..buraya baqımlı olmayan gerçekten kilo alıyor..inanılmaz bir motivasyon kaynaqı burası..bnm oklavamdan ziyade burda olmak sana yetecektir cnmsagol canim bol salata yicem aman senacim beni grunce elinde oklavani ustumde gozunu eksik etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?