70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senacım adetin 2. ev 3.günü spor abaşaldım yazdım yaaooo sen ev derdinden beni, unuttunn demiben salı sabah oldum yani 10gün gecikti,hamiellik umudum yok artıkbugünde 4.günnn,artık anlamadım gecikti anca oldum 15günğme mal oldu bu hormonlarrrr

kız çizelgenı gönderdım özelıne yapıştrsana

aslıcım çok hırslandım canım hedef kılomu da değiştirdım sayende 65 olcam.

kizlar benim motivasiyona ihtiyacim var artik daha sik girecem tpige neyse kavaltimi yaptim onlari yazayim
1 yumurta
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
yarimsar yesil biber sgan
domates salatalik avuc ici kadar ekmek
1 sekersiz cay
kizlar oglen ogununde makarnam biraz makarna ve bol salatami yesem yoksa salata yerine yanina yogurtlu kabagim var onumu yiyeyim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize işe dünkü mönümü yazarak başlıyayım

12/05/2011

sabah:
1 elma

ara :yok

öğle:
bir tabak kısır
yeşil çay
salatalık ,marul

ara:
acı çikolatalı gofret

akşam :
yok

ara:
2 incir

bir önceki günün kaçamağını telafi içindi ama bilmem artık bir daha kaçamak yapmam telafisi zor oluyor
yürüme bandında yarım saat yürüyüş 50 mekik yarım saatte müzikle oynadım oh yandan yandan

gelelim bildirime:

Başlangıç:82 kg
Geçen hafta: 80,5 kg
Bu hafta: 79 kg
Giden:1500 gr
Toplam giden: 3000 kg
Hedef kilo:55 kg

kaçamağa rağmen vermişim çok şükür devam devam neşem yerine geldiinşallah hep böle gider

canım ben kendimde dukan diyetini çok iyi biliyorum..hafta hafta evreler var..ve çoqunluqu tek yönlü evreler..kitabını alıp okursan daha çok bilgi edinirsin..gün gün tek yönlü beslenmeler var..mesela sırf et yiyosun yada sırf sebze..bnm bir arkadaşım bu şekilde beslendiqi için safra kesesini kaybetti..tam 30 kilo vermişti çok seviniyordu kilo veriyorum diyee..doktor et yediqi günler safra kesesinin çok yorulduqunu sırf sebze yediqi günlerde birden çok hafifleyip dengesizlik olduqundan safra kesesinin iflas ettiqini söyledi..ben konu hakkında çok iyi biliyorsam ancak ozaman uyarırım gerisi size kalmış..

kızlaaaar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama inşAllah kilocuklar gitmiştir..bende iki arada biderede bildirim yapacağım diye girdim internete...otelde bedava ama vakit olmuyo..

ya sena abla otelde baskül yok napıcam ben şimdi salı günü 71.4 kiloydum ....bu haftalık affetsen beni:78:

kızlar günaydın
başlangıç:76.4
geçen hafta:74.4
bu hafta:73
toplam giden:3.4
hedef:65
geçen hafta hiç kilo veremeyince bu hafta hırslandım galiba,çok mutluyum çoook

doqrudur kadercim..son 1-2 gündür sadece adıma yazılan mesajlara bakıyorum..sabah akşam girersem ancak bukadar okuyabiliyorum..öbür topiqe bile günlerdir girmedim..demek reql oldun cnm iyi rahatlamışsındır..hadi bakalım önümüzdeki hafta reql sonrası senden güzel bir kilo kaybı bekliyorum

kesinlikle salata ye cnm..makarnadaki zararlı maddeleri dışarı atar..

kaptan senanın dıkkatıne
canım sana yazdııgm özel mesajı yanlışılıkla kendıme yollamışım aslıya sınirimden ne yaptgımı şaşırdım

canım bu haftakı kılom 73.5 gecen haftadan emın degılım 73.4 muydu 73.3 mu.

birde hedef kıloımu değişecem 65 olsun aslıya ınat 65 olucam ınşallah.

canım ben dün öğlen 3 yemek kaşığı haşlanmış makarnanın üzerine domates salatalık yeşil biber maydonoz dereotu çok az peynir, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum karıştırdım yedim müthiş oldu akşama kadar tuttu beni valla

sagol canim bol salata yicem aman senacim beni grunce elinde oklavani ustumde gozunu eksik etme...

canoo aynı kilodayızzz
aham da ba gördün mü sonunda yetiştin bana.. haftaya da geçersin beni

Günaydın kızlar geçen hafta hasta olduğumdan bildirim yapamamıştım.

hedef : 68
geçen hafta : 71.7
bu hafta : 70.7
giden 1 kg
gayet iyi spor yapamadığım halde...

günaydın kuzular..
kaptana gönderdim buraya da bildirimimi yapayım,
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:77.4 kg
Bu hafta: 77 kg
Giden:400 gr
Toplam giden: 1000 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
az da olsa gitmiş kızlar tebrikler

bilemiyorum canım ama alıştırma derim.. ıhlamur içsin o.. süt ya da taze sıkılmış meyve suyu içsin..

günaydın hanımlaaaar
kilo bildirimlerine başlamışsınız
bende hemen yazayım kilomu

başlangıç:79.6
hedef: şimdilik 70
geçen hafta:77.3
bu hafta:76.9
giden:400 gr
toplam giden:2.7

tebrikler arkadaşlar.. az ama verilmiş ya önemli olan bu

senanın yazdıkları bana çok mantıklı geldi.. netten bakılınca iyi gibi görünse de kaptan kitabından bahsediyor. bence denenmemeli bile. 14. takım arkadaşlarım denemişlerdi 2 kilo veren ertasi hafta fazlasıyla aldı. diğerleri verememişti zaten..kaptan diyorsa bi bildiği vardır.. herşeyi yiyerek zayflamak en güzeli. yoksa normal düzene dönğnce kilolar eynen geri gelecektirr........

Kızlar nabersiniz? Bu sabah 70.00 ı gördüm o kadar mutluyum ki anlatamam. 4 gün önce 73 tüm. 1 saat aynada kendimi inceledim doyamadım. Kollarım ve belim incelmiş bir sevindim bir sevindim. Aslında şu an kilom normal, boyum 1.78 ama biraz zayıfcana olmak istiyorum. Her gün evde sporumu da yapıyorum. Özellikle kol hareketlerim oldukça profesyonel. Kızlar linki bi daha vercem; KOL İNCELTİCİ VE OMUZ ÇALIŞTIRICI EGZERSİZLER - Yumak Sepeti

Kollarınızın incelmesini istiyorsanız mutlaka yapın bu hareketleri, çok faydasını görürsünüz. Ben hergün yapıyorum çoooook süper...

harika çok beğendim bende kıvırtcam :118:

73.3 müşsün..sen her hafta çizelgeni yenilemiyormusun sudemmm neden bilmiyosun geçen haftaki kilonuu herkes gram gram aklında tutarken senin aklın nerdee bir önceki kilonu aklında tutucak kadar önemsemediqin için kilo veremiyosunn hatta alıyosunn

sagol canim bol salata yicem aman senacim beni grunce elinde oklavani ustumde gozunu eksik etme...
est. canım smiller işin espriyal yanı..ama bende şunun farkındayım..buraya baqımlı olmayan gerçekten kilo alıyor..inanılmaz bir motivasyon kaynaqı burası..bnm oklavamdan ziyade burda olmak sana yetecektir cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…