bende regl sonnası 3kilo veren arkdaş gibi olurum inşallahhh3te olmasa 1 yada 1.5 razıyım yaa azı beğenmeyen çoğu bulamzmışş
kaptan senanın dıkkatıne
canım sana yazdııgm özel mesajı yanlışılıkla kendıme yollamışım aslıya sınirimden ne yaptgımı şaşırdım
canım bu haftakı kılom 73.5 gecen haftadan emın degılım 73.4 muydu 73.3 mu.
birde hedef kıloımu değişecem 65 olsun aslıya ınat 65 olucam ınşallah.
inşallah haftada 1 ya da 1.5 kilo verirsin canım ben 100 gr verdim de
yok be kısçeeem duraklama dönemimi yaşıyorum şu an
kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
ara öğünüm yarım kase süt ve müsli
kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
Kızlar nabersiniz? Bu sabah 70.00 ı gördüm o kadar mutluyum ki anlatamam.4 gün önce 73 tüm. 1 saat aynada kendimi inceledim doyamadım. Kollarım ve belim incelmiş bir sevindim bir sevindim. Aslında şu an kilom normal, boyum 1.78 ama biraz zayıfcana olmak istiyorum. Her gün evde sporumu da yapıyorum. Özellikle kol hareketlerim oldukça profesyonel. Kızlar linki bi daha vercem; KOL İNCELTİCİ VE OMUZ ÇALIŞTIRICI EGZERSİZLER - Yumak Sepeti
Kollarınızın incelmesini istiyorsanız mutlaka yapın bu hareketleri, çok faydasını görürsünüz. Ben hergün yapıyorum çoooook süper...
amacımız kaçamakalrı yok etmekse pazr ya da pazrtesi daha etkili çözüm.kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
kızlar size çok özeniyorum ne güzel iradelerinize sahip oluyosunuz veriyosunuz kiloları
hatta pazar olsun bence...
kızlar çizelgemde nasıl değişiklik yapıcam, tarif eder misiniz?
kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben cumartesi pazar giremiyorum nete kocişle anlaşma yaptık lütfen yaaaaaaaaaaaaaa cuma en güzeli ben zaten 2 kaçamak yapıyorummmmmmmm biri cuma öğlen ikincisi pazar kahvaltısı
lütfen cuma bildirim yaplım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?