70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende regl sonnası 3kilo veren arkdaş gibi olurum inşallahhh3te olmasa 1 yada 1.5 razıyım yaaazı beğenmeyen çoğu bulamzmışş

oleyyy benimde çizelgem var artık sudecim çok sağol canımalttaki tam dedğimden değil ama üstekilerde güzel olmuş teyzesi ben bir bbek koyacaktım ama olsun biride senden hatıraaabugünde çüzelgem olmasa kaptan çok kızacaktı bana
artık çizelgemde vAR kesin vermeliyim deşifre oldum yaaaa

kardeşim 100gr hatayal biş olmaz yaz 73.3...oo buarADA HEDEFLER DE YANI ŞİMDİLİK TABİbende sanamı hırslansamama şuanki kilomuz aynı değilll:26:

inşallah haftada 1 ya da 1.5 kilo verirsin canım ben 100 gr verdim de

seni masör seni aslında daha çok vermen lazımdı seninnnya benim dijital değil öyle gramlı yazman herhalde neyse veriyimde tam yazayımmmtaktikleri konuşalıım birara öğrenmeliyim masajıda ondan geri kalamammmaöf finali,m geçsindeee

kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..

hatta pazar olsun bence...

kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben cumartesi pazar giremiyorum nete kocişle anlaşma yaptık lütfen yaaaaaaaaaaaaaa cuma en güzeli ben zaten 2 kaçamak yapıyorummmmmmmm biri cuma öğlen ikincisi pazar kahvaltısı
lütfen cuma bildirim yaplım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya maaşallah 4günde 3kilobende problemmi var acaba:26:banada kol hareekti alzım salonda yapıyorum aletlerle ama bunlarda güzel ama lastik yokkk:26:evde ne kulalnabilirim biraar a atkıyla plates yapıyodum ama esnek olmuyorrr

amacımız kaçamakalrı yok etmekse pazr ya da pazrtesi daha etkili çözüm.

ama birde şu var buradakı çoğu kişi cuma takımalrında da yarıştığı için bildirimini ıkı tarafa da yapıyo.

ıkı tarafa ıkı cuma cumartesi yapmaktansa cuma -pazrtesi daha mantıklı hem ara tartı gibi olur.

yada pazar...

yada sena başka fikir eskısı gıbı cuma tartılalım .

pazrtesim ara tartı gunu olsun herkes paylaşsın haftasonu kaçamakları ortaya çıkar ve dıkkat ederız pazartesi arar tartıda çok çıkmamak için

cumartesileri şahsen ben sabah evden 8gibi bi cıkıyorum gelişim bazen gece1leri buluyo, bencede cuma iidir
cuma kaçamak yasak olsun, haftasonu kacamak yapılsın olmazmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…