amacımız kaçamakalrı yok etmekse pazr ya da pazrtesi daha etkili çözüm.
ama birde şu var buradakı çoğu kişi cuma takımalrında da yarıştığı için bildirimini ıkı tarafa da yapıyo.
ıkı tarafa ıkı cuma cumartesi yapmaktansa cuma -pazrtesi daha mantıklı hem ara tartı gibi olur.
yada pazar...
yada sena başka fikir eskısı gıbı cuma tartılalım .
pazrtesim ara tartı gunu olsun herkes paylaşsın haftasonu kaçamakları ortaya çıkar ve dıkkat ederız pazartesi arar tartıda çok çıkmamak için
kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
ben doğuştan açım...acıktınmı ben kahvaltıda tost yedim 2dilim kepek ekmekle,domates salatalık ve çaybide koca eşliğinde ara öğünüm 500 ml su şindilikkk
sena sen benı sabah akşam döv ya ben hakettım artık....73.3 müşsün..sen her hafta çizelgeni yenilemiyormusun sudemmmneden bilmiyosun geçen haftaki kilonuu herkes gram gram aklında tutarken senin aklın nerdee bir önceki kilonu aklında tutucak kadar önemsemediqin için kilo veremiyosunn hatta alıyosunn
est. canım smiller işin espriyal yanı..ama bende şunun farkındayım..buraya baqımlı olmayan gerçekten kilo alıyor..inanılmaz bir motivasyon kaynaqı burası..bnm oklavamdan ziyade burda olmak sana yetecektir cnm
kardeşim 100gr hatayal biş olmaz yaz 73.3...oo buarADA HEDEFLER DE YANI ŞİMDİLİK TABİbende sanamı hırslansam ama şuanki kilomuz aynı değilll:26:
kaptanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben cumartesi pazar giremiyorum nete kocişle anlaşma yaptık lütfen yaaaaaaaaaaaaaa cuma en güzeli ben zaten 2 kaçamak yapıyorummmmmmmm biri cuma öğlen ikincisi pazar kahvaltısı
lütfen cuma bildirim yaplım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama birde şu var buradakı çoğu kişi cuma takımalrında da yarıştığı için bildirimini ıkı tarafa da yapıyo.
ıkı tarafa ıkı cuma cumartesi yapmaktansa cuma -pazrtesi daha mantıklı hem ara tartı gibi olur.
yada pazar...
pazrtesim ara tartı gunu olsun herkes paylaşsın haftasonu kaçamakları ortaya çıkar ve dıkkat ederız pazartesi arar tartıda çok çıkmamak için
cumartesileri şahsen ben sabah evden 8gibi bi cıkıyorum gelişim bazen gece1leri buluyo, bencede cuma iidir
cuma kaçamak yasak olsun, haftasonu kacamak yapılsın olmazmıı
yada pazar...
canım bu sadece bir fikir..illa olacak diye bişey yok
hafta sonu kaçamakları engellememiz mümkün deqil..ben sadece cumayıda kurtarmak istedim..hele pazartesi katiyen olmaz..millet hafta sonu yicek pazartesi moralleri bozulacak..
böyle problemler varsa cumadan devam edelim..
dün burdaydım cano, canım sıkkındı brazz ama toparladım, geldim geri
hayırdır çıtırım noldu kim sıktı yine canını canına okurum ben onun??????????
KAPTANIN DİKKATİNE!!!
kaptanım cuma yapalım bildirimleri lütfennnnnnnnn
pazartesi de ara tartı günü yaparız haftasonu kaçamakları ortaya çıkar hafta sonu herkes burda olmaz
canim bende aynisini kacdefa soylemek istedim ama teredutte kaldim ayni senin gibi dusunuyom cumartesi olursa dedigin gibi kacamaklar dahada azalir hemde kacamak aalinca motivasiyn artar bana uyar...
bence de pazartesi olabilir, mantıklı geldi banaa
KAPTANIN DİKKATİNE!!!
kaptanım cuma yapalım bildirimleri lütfennnnnnnnn
pazartesi de ara tartı günü yaparız haftasonu kaçamakları ortaya çıkar hafta sonu herkes burda olmaz
sevgiliyle olanları bilion ya, cok aktif deildim burda, ondan didim, yoksa hata bende benim canımı okuman lazım
cumartesileri şahsen ben sabah evden 8gibi bi cıkıyorum gelişim bazen gece1leri buluyo, bencede cuma iidir
cuma kaçamak yasak olsun, haftasonu kacamak yapılsın olmazmıı
bence en güzeli bildirimcanım bu sadece bir fikir..illa olacak diye bişey yok
hafta sonu kaçamakları engellememiz mümkün deqil..ben sadece cumayıda kurtarmak istedim..hele pazartesi katiyen olmaz..millet hafta sonu yicek pazartesi moralleri bozulacak..
böyle problemler varsa cumadan devam edelim..
kptanım en güzeli cuma.. hafta sonu işimiz gücümüz gezmemiz tozmamız oluyor..dediğin gibi çocukla eşle mutlaka kçamak yapılıyo.. bi de zaten sıkıntılı bi grup değiliz ki. maşşallahı var herkesin. herkes 3 gün kaçamağa rağmen vermeyi biliyor.kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
çok büyük konuşmuşum yaaaaaaaa.tebi kuran kursu hocasına dil uzatırsan olacağı bu .
allah benı böle cezlandırdı.zaten oldum oalsı büyük konuşamam.hemen başıma gelır .
bu gunden itibaren sıkı rakıbimsizn aslı.haftaya bakalım nolcez....
büyük konuşmuycam haftaya kı yarışı hakeden kazansın.....
kız çizelgenı gönderdım özelıne yapıştrsana
aslıcım çok hırslandım canım hedef kılomu da değiştirdım sayende 65 olcam.
kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
ara öğünüm yarım kase süt ve müsli
canım ben kendimde dukan diyetini çok iyi biliyorum..hafta hafta evreler var..ve çoqunluqu tek yönlü evreler..kitabını alıp okursan daha çok bilgi edinirsin..gün gün tek yönlü beslenmeler var..mesela sırf et yiyosun yada sırf sebze..bnm bir arkadaşım bu şekilde beslendiqi için safra kesesini kaybetti..tam 30 kilo vermişti çok seviniyordu kilo veriyorum diyee..doktor et yediqi günler safra kesesinin çok yorulduqunu sırf sebze yediqi günlerde birden çok hafifleyip dengesizlik olduqundan safra kesesinin iflas ettiqini söyledi..ben konu hakkında çok iyi biliyorsam ancak ozaman uyarırım gerisi size kalmış..
vallahi dün akşam çorbayı 4'te yedi sonra acıktım ama bildirim günü diye yemedim hatta canım ister diye eşime de yedirmedim ama yarın kaçamak yapmayı düşünüyordum. ara bildirim günü koyalım ya da birdirimleri her hafta değiştirelim. mesela haftanın başında denir bu hafta çarşamba bildirim günü diye :97:
belki de pazartesi cok cıkmamak için haftasonu daaha dikkatli geciririz bide böle bişi war
kızlar hafta sonu çocgu gezmede ya da şehirdışında olabılıyo.
yada eşler evde olup pc yı bize vermiyo.
dilersenız şöle olur.
bildirim cuma durumu müsait olup yapanlar için cuma.
cumartesi müsait oolanlar için cumartesi en geç öğlen 12 ye kadar yapılır.
bölece isteyen cumartesı bıldırım yapıp kaçamak yapmaktan kurtulur.
ve kımsenın vay işim güücm vardı giremedım bahanesi olmaz.
hafta sonu kaçamagı için de pazrtesi herkes bildirim yapar cumadan sonra kılo mu almış vermış mi foyası ortaya çıkar.
bazı arkadaşlar var sadece cumaları bildiirm yapmaya gelıyo mesela.hem bu seyde cumada pazartesi de topiğe ecburen ugramış olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?