70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence de pazartesi olabilir, mantıklı geldi banaa

KAPTANIN DİKKATİNE!!!

kaptanım cuma yapalım bildirimleri lütfennnnnnnnn

pazartesi de ara tartı günü yaparız haftasonu kaçamakları ortaya çıkar hafta sonu herkes burda olmaz

canim bende aynisini kacdefa soylemek istedim ama teredutte kaldim ayni senin gibi dusunuyom cumartesi olursa dedigin gibi kacamaklar dahada azalir hemde kacamak aalinca motivasiyn artar bana uyar...

acıktınmı ben kahvaltıda tost yedim 2dilim kepek ekmekle,domates salatalık ve çaybide koca eşliğindeara öğünüm 500 ml su şindilikkk
ben doğuştan açım...

sena sen benı sabah akşam döv ya ben hakettım artık....

kardeşim 100gr hatayal biş olmaz yaz 73.3...oo buarADA HEDEFLER DE YANI ŞİMDİLİK TABİbende sanamı hırslansamama şuanki kilomuz aynı değilll:26:

merak etse sen bana yetişrisin.bak aslı bılem yetişti.3.5 kılo verdı bende aksıne aldım...

canım bu sadece bir fikir..illa olacak diye bişey yok

hafta sonu kaçamakları engellememiz mümkün deqil..ben sadece cumayıda kurtarmak istedim..hele pazartesi katiyen olmaz..millet hafta sonu yicek pazartesi moralleri bozulacak..
cumartesileri şahsen ben sabah evden 8gibi bi cıkıyorum gelişim bazen gece1leri buluyo, bencede cuma iidir
cuma kaçamak yasak olsun, haftasonu kacamak yapılsın olmazmıı

böyle problemler varsa cumadan devam edelim..

vallahi dün akşam çorbayı 4'te yedi sonra acıktım ama bildirim günü diye yemedim hatta canım ister diye eşime de yedirmedim ama yarın kaçamak yapmayı düşünüyordum. ara bildirim günü koyalım ya da birdirimleri her hafta değiştirelim. mesela haftanın başında denir bu hafta çarşamba bildirim günü diye :97:

belki de pazartesi cok cıkmamak için haftasonu daaha dikkatli geciririz bide böle bişi war

KAPTANIN DİKKATİNE!!!

pazartesi de ara tartı günü yaparız haftasonu kaçamakları ortaya çıkar hafta sonu herkes burda olmaz

pazartesi diye bir seçenek olamaz cnm..hiçmi eşimizle çocuqumuzla küçük kaçamaklar yapmayalım..pazartesiyi devreye koymak demek çok kişiyi diyetten soqutmak demek..hafta sonu yaptıqımız kaçamakları hafta içi toparlıyoruz..pazartesi herkes fazla çıkar ve morallerimiz bozulur..bu olacak şey deqil..

canim bende aynisini kacdefa soylemek istedim ama teredutte kaldim ayni senin gibi dusunuyom cumartesi olursa dedigin gibi kacamaklar dahada azalir hemde kacamak aalinca motivasiyn artar bana uyar...

bende öyle düşünmüştüm ama siteye giremeyiz diyorlar..

bence de pazartesi olabilir, mantıklı geldi banaa

KAPTANIN DİKKATİNE!!!

kızlar hafta sonu çocgu gezmede ya da şehirdışında olabılıyo.

yada eşler evde olup pc yı bize vermiyo.

dilersenız şöle olur.

bildirim cuma durumu müsait olup yapanlar için cuma.

cumartesi müsait oolanlar için cumartesi en geç öğlen 12 ye kadar yapılır.

bölece isteyen cumartesı bıldırım yapıp kaçamak yapmaktan kurtulur.

ve kımsenın vay işim güücm vardı giremedım bahanesi olmaz.

hafta sonu kaçamagı için de pazrtesi herkes bildirim yapar cumadan sonra kılo mu almış vermış mi foyası ortaya çıkar.

bazı arkadaşlar var sadece cumaları bildiirm yapmaya gelıyo mesela.hem bu seyde cumada pazrtesi de topiğe ecburen ugramış olurlar.

cumartesileri şahsen ben sabah evden 8gibi bi cıkıyorum gelişim bazen gece1leri buluyo, bencede cuma iidir
cuma kaçamak yasak olsun, haftasonu kacamak yapılsın olmazmıı

bence en güzeli bildirim

cuma başlasın en geç cumartesi 12 ye kadar olsun.cuma kaçamak yasak olsun.

kaçamak günümüz pazar günü .pazr kahvaltısı olsun.

kptanım en güzeli cuma.. hafta sonu işimiz gücümüz gezmemiz tozmamız oluyor..dediğin gibi çocukla eşle mutlaka kçamak yapılıyo.. bi de zaten sıkıntılı bi grup değiliz ki. maşşallahı var herkesin. herkes 3 gün kaçamağa rağmen vermeyi biliyor.

kız çizelgenı gönderdım özelıne yapıştrsana

aslıcım çok hırslandım canım hedef kılomu da değiştirdım sayende 65 olcam.

tmm canım rakip olduk yani kabul ettin artıkbende çok azimliyim bak şimdi daha hırs yaptım bende sayende hadi bakalım iyi olan kazansın

aslında çokta güzel olur kendi adıma dediğin gibi kaçamağı 2 güne indiririz ama öbür takıma bildirim yapıcaz 2 gün üst üste bildirim olacak nasıl olurki:26::26::26: çoğunluk ne derse ben uyarım ama

ara öğünüm yarım kase süt ve müsli

dikkat et kilo aldırmasın vereyim derken müslikız sayemde dal gibi olucan unutma bak bu kıyağımı ama canım senin boyun uzun o kadar zayıflıkta güzel durmaz yürüyen iskelet gibii

arkadaşım polemik istemiyorum
ama hakikaten bu diyette tek et tek süt ya da tek sebze diye bir şey yok

et ve süt ürünleri atak evresi en fazla 10 gün ki o obezler için
et ve süt 1 gün artı et ve süt ve sebze 1+1 olmak kaydıyla uygulanıyor
sonrasın karbonhidrat ve meyve de dahil oluyor hatta

bu düzensizlik olur..haftada 2 gün bildirim yapmak bizi motive etmez hatta formdan düşürür..zaten çoqu zaman hafta arası tartılıp kilo aldık yada verdik diyoruz..isteyen bunu paylaşır ama bildirim olarak asla kabul etmem..

belki de pazartesi cok cıkmamak için haftasonu daaha dikkatli geciririz bide böle bişi war

motivasyonu saqlayamayız..haftada 1 bildirim yapmak çok başka bişey..oyuncak haline getirmeyelim..hafta sonu esnek davranmasak diyetten soquruz..zaten herşeye raqmen yinede dikkat ediyoruz cnm..

sudemm bakıyorumda mikser görevi yapıyosunn pazartesi lafını attın ortaya şimdide isteyen cumartesi isteyen cuma diyosun denge nerde kaldı ben haksızlık olmasın diye bildirim yapanları bile ilk hafta eklemiyorum..isteyen diye bişey olamaz..bir kural koyulur herkes ona uyar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…