hmm anladım hallettiniz di mi meseleyi?
ya maaşallah 4günde 3kilobende problemmi var acaba:26:banada kol hareekti alzım salonda yapıyorum aletlerle ama bunlarda güzel ama lastik yokkk:26:evde ne kulalnabilirim biraar a atkıyla plates yapıyodum ama esnek olmuyorrr
bence en güzeli bildirim
cuma başlasın en geç cumartesi 12 ye kadar olsun.cuma kaçamak yasak olsun.
kaçamak günümüz pazar günü .pazr kahvaltısı olsun.
kptanım en güzeli cuma.. hafta sonu işimiz gücümüz gezmemiz tozmamız oluyor..dediğin gibi çocukla eşle mutlaka kçamak yapılıyo.. bi de zaten sıkıntılı bi grup değiliz ki. maşşallahı var herkesin. herkes 3 gün kaçamağa rağmen vermeyi biliyor.
arkadaşım polemik istemiyorum
ama hakikaten bu diyette tek et tek süt ya da tek sebze diye bir şey yok
et ve süt ürünleri atak evresi en fazla 10 gün ki o obezler için
et ve süt 1 gün artı et ve süt ve sebze 1+1 olmak kaydıyla uygulanıyor
sonrasın karbonhidrat ve meyve de dahil oluyor hatta
pazar olmaz cnm olursa cumartesi sabah olur..
Hmm kaçamakları tam olarak engelleyemeyeceğiz bu yüzden pazar insanların morali bozulmasın ama aynı zamanda cumartesi olursa zarardan kar yapmış oluruz diye düşündük sanırım. Evet gayet mantıklı.
ben sil baştan yeniden yapıyorum..
bu düzensizlik olur..haftada 2 gün bildirim yapmak bizi motive etmez hatta formdan düşürür..zaten çoqu zaman hafta arası tartılıp kilo aldık yada verdik diyoruz..isteyen bunu paylaşır ama bildirim olarak asla kabul etmem..
motivasyonu saqlayamayız..haftada 1 bildirim yapmak çok başka bişey..oyuncak haline getirmeyelim..hafta sonu esnek davranmasak diyetten soquruz..zaten herşeye raqmen yinede dikkat ediyoruz cnm..
sudemm bakıyorumda mikser görevi yapıyosunnpazartesi lafını attın ortaya şimdide isteyen cumartesi isteyen cuma diyosun denge nerde kaldı ben haksızlık olmasın diye bildirim yapanları bile ilk hafta eklemiyorum..isteyen diye bişey olamaz..bir kural koyulur herkes ona uyar..
hallettik hallettik, benimki tüm akşam helikopter ucurdu, oynadı eğlendii cocuk gbi
yawrumun kaşının yanı bölee kocaman kabuk baglamıs kıpkırmızı,ani frenle carpınca arabayı sakağını camın kenarına carpmış
canım sana basarılı arkadaslar yardımcı olsun ben veremıyorum çünkü kılo felanherkese selam arkadaşlar...kilo vermek için yaptığınız değişik bişiler varmı acaba.yeni başladımda bende..
herkes pek bi enerjik başlamış güneson 3 gündür hasta gibiyim ilaç alıyorum ama ne iyi oluyorum ne tam hasta olabiliyorum keyifsizim canım abuk subuk şeyler istiyo yedikçe yiyesim geliyor şu tuhaf havalar oldu olalı bendede hava kalmadı ne meteorolojik b kadın oldum ben ya kendime güyo 1 ay zaman ayırdımdı bunu 1 yılamı .ıkartma çabam var anlamış değilim.tam toparladım iyiyim derken tam tersi oluyorum herkese moral motivasyon konusunda destek olurkene bi kendime olabiliyorum işin garibi.terzi kendi söküğünü dikemez misali
Buraya takıl bak sen de nasıl veriyosun kilolarını. Önce çizelge hazırla kendine ve buraya yediklerini diyet listeni yaz, paylaşımlarda bulun. Eminim vericeksin...kızlar size çok özeniyorum ne güzel iradelerinize sahip oluyosunuz veriyosunuz kiloları
herkese selam arkadaşlar...kilo vermek için yaptığınız değişik bişiler varmı acaba.yeni başladımda bende..
erginsena o kadar kiloyu vermeyi nasıl başardınız çok merak ettim..biraz anlatırmısınız yeni üye oldum ben daha ayrıca tebrik ederim sizi
herkes pek bi enerjik başlamış güneson 3 gündür hasta gibiyim ilaç alıyorum ama ne iyi oluyorum ne tam hasta olabiliyorum keyifsizim canım abuk subuk şeyler istiyo yedikçe yiyesim geliyor şu tuhaf havalar oldu olalı bendede hava kalmadı ne meteorolojik b kadın oldum ben ya kendime güyo 1 ay zaman ayırdımdı bunu 1 yılamı .ıkartma çabam var anlamış değilim.tam toparladım iyiyim derken tam tersi oluyorum herkese moral motivasyon konusunda destek olurkene bi kendime olabiliyorum işin garibi.terzi kendi söküğünü dikemez misali
erginsena arkadaşımgeçen hafta yazmıştım.cuma kılo bildirimiyaparsın demiştin.ben özelden mesaj atamıyorum suan.buraya yazıyorum bu yüzden kılom 79.buarada sayfalar ne çabuk ilerliyor burada.sohpet çok fena.
hemen iyi edim ben seni üzülmecanım sana basarılı arkadaslar yardımcı olsun ben veremıyorum çünkü kılo felan
yeşimmm özel bi yerlerden motıvasyon yap banaaa:84::84::84::84::84:
ya netle ilgili bi sorun var vınla sınırlı sürelerde bağlantı yapabiliyorum.moralimde çok iyi değil hala eski neşeli halime dönmüş değilim kendi içimde ama size moral ve motivasyon sağlamak için hep yanınızdayımyeşimimmmm geçmiş olsun cnmburdan uzak kalamk sana yaramıyor bak hasta oluveriyosun msn muhabbetlerinide özledik hanii
erginsena o kadar kiloyu vermeyi nasıl başardınız çok merak ettim..biraz anlatırmısınız yeni üye oldum ben daha ayrıca tebrik ederim sizi
nerdeyse ömrüm diyet yapmakla geçti hep verdim verdim aldım..ama bu kadar hiç almamıştım.bunalıma girdim diyebilirim...tak dedi artık zayıflamam lazım.spor olarak neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?