70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya maaşallah 4günde 3kilobende problemmi var acaba:26:banada kol hareekti alzım salonda yapıyorum aletlerle ama bunlarda güzel ama lastik yokkk:26:evde ne kulalnabilirim biraar a atkıyla plates yapıyodum ama esnek olmuyorrr

Tatlım sanırım benim metabolizma hızlı, zor alıyorum çabuk veriyorum. Diyetim de sağlamdı 3 gündür baya. Kişiye göre değişiyor ama diyeti bırakmazsa herkes hedefine ulaşıyor önemli olanda bu, aman geç olsun güç olmasın. Gerçi biraz güç de oluyor ama neyse çaktırma! Ben diyetime acaip alıştım açlık hiç hissetmiyorum, ama sanırım kafada bitirmekle alakalı. Sen de bitir kafada bak nasıl kolay geliyor.

Bence en güveniliri özel plates lastiği ben carefoor dan almıştım, ebru şallı'cığımınkinden. Sen de çık al yap gün geçmeden tatlım. Hem pratik hem işe yarıyor. Reklam yapar gibi oldum ama vallahi değil, sadece tecrübelerimi paylaşmak istiyorum, sevgiler...

bence en güzeli bildirim

cuma başlasın en geç cumartesi 12 ye kadar olsun.cuma kaçamak yasak olsun.

kaçamak günümüz pazar günü .pazr kahvaltısı olsun.

hayatım cuma bildirim yapanla cumartesi bildirim yapanlar arasında haksızlık olur..birgünde kilo artışı yada eksilmesi olabiliyor...tek günde kalmak zorundayız..

canım anladıqım kadarıyla cumada kalamk en hayırlısı..

dediqim gibi kendin bilirsin kimse kimseyi zorlayamaz..

herkes pek bi enerjik başlamış güne son 3 gündür hasta gibiyim ilaç alıyorum ama ne iyi oluyorum ne tam hasta olabiliyorum keyifsizim canım abuk subuk şeyler istiyo yedikçe yiyesim geliyor şu tuhaf havalar oldu olalı bendede hava kalmadı ne meteorolojik b kadın oldum ben ya kendime güyo 1 ay zaman ayırdımdı bunu 1 yılamı .ıkartma çabam var anlamış değilim.tam toparladım iyiyim derken tam tersi oluyorum herkese moral motivasyon konusunda destek olurkene bi kendime olabiliyorum işin garibi.terzi kendi söküğünü dikemez misali

Ben de öyle yaptım, vatana millete hayırlı olsun!

erginsena arkadaşımgeçen hafta yazmıştım.cuma kılo bildirimiyaparsın demiştin.ben özelden mesaj atamıyorum suan.buraya yazıyorum bu yüzden kılom 79.buarada sayfalar ne çabuk ilerliyor burada.sohpet çok fena.

oyyy yazık geçmiş olsun enişteme öpseydin kız geçerdi hemencecik

arkadaşlar anlaşıldıqı gibi herkes farklı düşünüyor..bu demek oluyorki cumaları bildirime devam ediyoruz konuyu yoruma kapatıyorum çıtırlarımm

Son düzenleme:
erginsena o kadar kiloyu vermeyi nasıl başardınız çok merak ettim..biraz anlatırmısınız yeni üye oldum ben daha ayrıca tebrik ederim sizi

herkese selam arkadaşlar...kilo vermek için yaptığınız değişik bişiler varmı acaba.yeni başladımda bende..
canım sana basarılı arkadaslar yardımcı olsun ben veremıyorum çünkü kılo felan

yeşimmm özel bi yerlerden motıvasyon yap banaaa:84::84::84::84::84:

kızlar size çok özeniyorum ne güzel iradelerinize sahip oluyosunuz veriyosunuz kiloları
Buraya takıl bak sen de nasıl veriyosun kilolarını. Önce çizelge hazırla kendine ve buraya yediklerini diyet listeni yaz, paylaşımlarda bulun. Eminim vericeksin...
herkese selam arkadaşlar...kilo vermek için yaptığınız değişik bişiler varmı acaba.yeni başladımda bende..

Gayet sıradan şeyler yapıyoruz, diyet ve spor. Başka türlü de verilmez zaten. Başka çaresi yok. Haa değişik bişey yapmak istiyorsan takıl bize, ver kilonu...

erginsena o kadar kiloyu vermeyi nasıl başardınız çok merak ettim..biraz anlatırmısınız yeni üye oldum ben daha ayrıca tebrik ederim sizi

hoşgeldin arkadaşım sefa geldin biz burda sağlıklı besleniyoruz. kilolar da tıpış tıpış gram gram gidiyor çok şükür. ben 1 hafta ayrı kaldım burdan kilo aldım. hergün yediklerimizi paylaşıyoruz menülerimize bakıp sen de bi menü oluşturabilirsin kendine

yeşimimmmm geçmiş olsun cnm burdan uzak kalamk sana yaramıyor bak hasta oluveriyosun msn muhabbetlerinide özledik hanii

canım ajandama baktım ismin yok..demekki cumadan sonra konuşmuşuz..cuma yapılan bildirimleri kaile alıyorum..bu hafta listenin altında ismini görürsün..notumu aldım..haftaya listeye eklerim..haftaya bildirim yaparken senanın dikkatine yaz ki bildirimini ajandaya geçireyim..başka türlü burdaki bildirimleri okuyup geçiyorum.

ayneennn hoşgeldin yoktun senn:26:hastaysan eşine pek yapışamamışsındır farketmiştirbende adettim keyifsizdim sancımd avardı,buara pek ilgilemiyorumaynen haavalr insanı çok etkilyor.ama rabbimin bildiği vardır,hayırlısı olsun...bende çok akıl verrim yani destek faaln normal yaşamımdada ama kendime söz dinletemem nedense:26:tüpbebek tedavisinde kime terAPİ VErdiysem hamile kaldıben kalmadımbaşka konulardda başkalrına da öyle....neyse sevabını alırız yeter değilmiii

nerdeyse ömrüm diyet yapmakla geçti hep verdim verdim aldım..ama bu kadar hiç almamıştım.bunalıma girdim diyebilirim...tak dedi artık zayıflamam lazım.spor olarak neler yapıyorsunuz

canım sana basarılı arkadaslar yardımcı olsun ben veremıyorum çünkü kılo felan

yeşimmm özel bi yerlerden motıvasyon yap banaaa:84::84::84::84::84:
hemen iyi edim ben seni üzülme

yeşimimmmm geçmiş olsun cnm burdan uzak kalamk sana yaramıyor bak hasta oluveriyosun msn muhabbetlerinide özledik hanii
ya netle ilgili bi sorun var vınla sınırlı sürelerde bağlantı yapabiliyorum.moralimde çok iyi değil hala eski neşeli halime dönmüş değilim kendi içimde ama size moral ve motivasyon sağlamak için hep yanınızdayım isteyen herkes ban aulaşabilir.güzin ablalıkta üzerime tanımam diyomuşum

son derece önemli bişey yaptım..olayı beynimde bitirdim..sonrasında hep burdaydım..herşeyi yedim..neyi nekadar yediqin kadar neyi nezaman yani hangi öqünde yediqinde önemli..

nerdeyse ömrüm diyet yapmakla geçti hep verdim verdim aldım..ama bu kadar hiç almamıştım.bunalıma girdim diyebilirim...tak dedi artık zayıflamam lazım.spor olarak neler yapıyorsunuz

şok diyet dedikleri yani yemeden zayıfladıysanız yemeye başladığınızda fazlasıyla alırsınız bende öyle oldu anladım ki yeme tarzımda sorun var ve bu yeme tarzınızı değiştirmekle ve spor yapmakla olacak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…