erginsena o kadar kiloyu vermeyi nasıl başardınız çok merak ettim..biraz anlatırmısınız yeni üye oldum ben daha ayrıca tebrik ederim sizi
eşimde hasta onuda hasta ettim ben iyiyimde o sürünme vaziyetinde bugün sınav yapacak çocukların hayır dualarıyla gelince bi güzel uyur kanaatindeyimayneennn hoşgeldin yoktun senn:26:hastaysan eşine pek yapışamamışsındır farketmiştirbende adettim keyifsizdim sancımd avardı,buara pek ilgilemiyorum aynen haavalr insanı çok etkilyor.ama rabbimin bildiği vardır,hayırlısı olsun...bende çok akıl verrim yani destek faaln normal yaşamımdada ama kendime söz dinletemem nedense:26:tüpbebek tedavisinde kime terAPİ VErdiysem hamile kaldı ben kalmadım başka konulardda başkalrına da öyle.... neyse sevabını alırız yeter değilmiii
son derece önemli bişey yaptım..olayı beynimde bitirdim..sonrasında hep burdaydım..herşeyi yedim..neyi nekadar yediqin kadar neyi nezaman yani hangi öqünde yediqinde önemli..
eşimde hasta onuda hasta ettim ben iyiyimde o sürünme vaziyetinde bugün sınav yapacak çocukların hayır dualarıyla gelince bi güzel uyur kanaatindeyimben yanlız olduğum için biraz motivasyonumu kaybediyorum.yaşadığım yerde sık sık görüşebileceğim arkadaşım yok çoğu çalışıyor ayda yılda bi ailecek görüşüyoruz gün içinde yanlızım bu yüzden kendi kendime sıkıntıdan kendi kendimi yiceme püskevitimi yerim diyorum öylede oluyo
o çok kilo vermiş ama bşze verditrmeye çalışıyorr çok azimli kaptanımzı maaşallahhhh..kızlar bu arada bu mubarek cuma gününde nikah şahidi olucammm belediyedeçok heyecanalndım yaa ilk kez 3o yaşında(buarada arcak aynı yaştayız yaaa sende ankardasın bende ankaralı bzi arkdaşmıyız acaba:26:)bakalım nasıl geeöcek
saat 16da orda olmalıyım,düğünden önc eyaptırıyod arkdaş kendi soyadından kardeş olmuyomuş benle çok sammim olduğıumu arkdaşım gitcez şahit olucaz..şöle şık giyineyim hava yine soğuk ama olsunnbuarada hayırlı cumalr.rabbim topikte hastalaırmnız aşifaalr versin,dertlilere deva versin,kim ne istiyosa hayırlısını versin rabbim.....mübarek saatlerde duayı ıunutmayın canlaırmmm...
nerdeyse ömrüm diyet yapmakla geçti hep verdim verdim aldım..ama bu kadar hiç almamıştım.bunalıma girdim diyebilirim...tak dedi artık zayıflamam lazım.spor olarak neler yapıyorsunuz
nasıl spor yaptınız peki
eşimde hasta onuda hasta ettim ben iyiyimde o sürünme vaziyetinde bugün sınav yapacak çocukların hayır dualarıyla gelince bi güzel uyur kanaatindeyimben yanlız olduğum için biraz motivasyonumu kaybediyorum.yaşadığım yerde sık sık görüşebileceğim arkadaşım yok çoğu çalışıyor ayda yılda bi ailecek görüşüyoruz gün içinde yanlızım bu yüzden kendi kendime sıkıntıdan kendi kendimi yiceme püskevitimi yerim diyorum öylede oluyo
yüzmeyi bilmesemde evlendikten sonra denizden uzak kaldım.zaten sırf bu yüzden eskişehire deniz getirdiler benim içinayyy canım sanki beni anlattın okulu bitirdim evlendim atanamadım eşim izmirli ben çanakkaleli eşim elazığ'da görev yapıyordu çıktık geldik buraya. gezebileceğim yer çok yok bu ilçede :97: yemin ederim denizin kokusunu özledim bir an önce tayinimiz çıksa da gitsek.
o çok kilo vermiş ama bşze verditrmeye çalışıyorr çok azimli kaptanımzı maaşallahhhh..kızlar bu arada bu mubarek cuma gününde nikah şahidi olucammm belediyedeçok heyecanalndım yaa ilk kez 3o yaşında(buarada arcak aynı yaştayız yaaa sende ankardasın bende ankaralı bzi arkdaşmıyız acaba:26:)bakalım nasıl geeöcek
saat 16da orda olmalıyım,düğünden önc eyaptırıyod arkdaş kendi soyadından kardeş olmuyomuş benle çok sammim olduğıumu arkdaşım gitcez şahit olucaz..şöle şık giyineyim hava yine soğuk ama olsunnbuarada hayırlı cumalr.rabbim topikte hastalaırmnız aşifaalr versin,dertlilere deva versin,kim ne istiyosa hayırlısını versin rabbim.....mübarek saatlerde duayı ıunutmayın canlaırmmm...
kız ımam hatıptemı okudun sende yoksa akraba cıkcaz
yüzmeyi bilmesemde evlendikten sonra denizden uzak kaldım.zaten sırf bu yüzden eskişehire deniz getirdiler benim içinbende evliliğimin ilk 2 yılı elazığa çok yakın bi yerde yaşadım.geldi geçti üzerinden 6-7 yıl valla yaşlanmışım bende o dönem baya kilo almıştım sonra verdim sonra aldım sonra verdim sonra aldım sonra verdim sonra aldım tey tey tey
yüzmeyi bilmesemde evlendikten sonra denizden uzak kaldım.zaten sırf bu yüzden eskişehire deniz getirdiler benim içinbende evliliğimin ilk 2 yılı elazığa çok yakın bi yerde yaşadım.geldi geçti üzerinden 6-7 yıl valla yaşlanmışım bende o dönem baya kilo almıştım sonra verdim sonra aldım sonra verdim sonra aldım sonra verdim sonra aldım tey tey tey
gönlümde çok şey var elbet rabbim hepsinin zamannı bliyor,zayıflayıp fit olmakne güzel dualar etmişsin cnm benimRabbimde senin gönlündeki çabucak versin sana
3 günde yemişin bişicik olmazbende buara piskevüt yedim 3günde bir paket hanımeller nasıl yaaeyvah şindi diyecekelr tabi vermessinnnnnn neyse onud ayerim kilomuda verrim dermişim bitki çayı yapam bariii kendime
dersin dersin.bu zamanda memur olmak kolay değil bu yüzden öyle burun kıvırmak olmaz.benim eşim da memur olamamışken hiç tanımadığı yerlere öğretmenlik yapmaya gitmişti ve sonrasında yine orda kaldı oralara gitmeseydi benle evlenmeyi bırak evliliği bile düşünmezdi.her şerde bi hayır var boşuna demiyolar.gurbette yanlız kalmayaydı benim rıhtımımda demir almazdı değilmiinşallah bende bir zamanlar elazığ'da yaşadım derim
oqlumla yemek yemek için kermese gidicez..gelince görürşürüz kızlarr..
bende buara piskevüt yedim 3günde bir paket hanımeller nasıl yaaeyvah şindi diyecekelr tabi vermessinnnnnn neyse onud ayerim kilomuda verrim dermişim bitki çayı yapam bariii kendime
2 dk face e bakayım diyorum sohbet almış başını gitmiş maşallahbazı arkadaşlar altta bardak gibi duruyorsunuz ama konuşmuyorsunuz neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?