70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erginsena o kadar kiloyu vermeyi nasıl başardınız çok merak ettim..biraz anlatırmısınız yeni üye oldum ben daha ayrıca tebrik ederim sizi

o çok kilo vermiş ama bşze verditrmeye çalışıyorr çok azimli kaptanımzı maaşallahhhh..kızlar bu arada bu mubarek cuma gününde nikah şahidi olucammm belediyedeçok heyecanalndım yaailk kez 3o yaşında(buarada arcak aynı yaştayız yaaa sende ankardasın bende ankaralı bzi arkdaşmıyız acaba:26:)bakalım nasıl geeöcek
saat 16da orda olmalıyım,düğünden önc eyaptırıyod arkdaş kendi soyadından kardeş olmuyomuş benle çok sammim olduğıumu arkdaşım gitcez şahit olucaz..şöle şık giyineyim hava yine soğuk ama olsunnbuarada hayırlı cumalr.rabbim topikte hastalaırmnız aşifaalr versin,dertlilere deva versin,kim ne istiyosa hayırlısını versin rabbim.....mübarek saatlerde duayı ıunutmayın canlaırmmm...

eşimde hasta onuda hasta ettim ben iyiyimde o sürünme vaziyetinde bugün sınav yapacak çocukların hayır dualarıyla gelince bi güzel uyur kanaatindeyim ben yanlız olduğum için biraz motivasyonumu kaybediyorum.yaşadığım yerde sık sık görüşebileceğim arkadaşım yok çoğu çalışıyor ayda yılda bi ailecek görüşüyoruz gün içinde yanlızım bu yüzden kendi kendime sıkıntıdan kendi kendimi yiceme püskevitimi yerim diyorum öylede oluyo

son derece önemli bişey yaptım..olayı beynimde bitirdim..sonrasında hep burdaydım..herşeyi yedim..neyi nekadar yediqin kadar neyi nezaman yani hangi öqünde yediqinde önemli..

işte buuu:81::81:enönemlisi buu..busabah hemen pes edince neyapsam demeye başladım,yok şu suya başlayım şu çaya gibisonra kendime dedimki arad ayaptın bunları noldu ne geçti elinehap falan kullanmadım ama bana gelmiyor yani yapamıyorum bitkiçayalrının fazlası dokunuyor bağırskalrıma çok sihal kanam yapıyor bende,,,sirkeli suyu arada içsem olur belki bakalım..ama DOĞRU ZAMANDA DOĞRU MİKTARMIŞ....bunu çok kişi tasdikledi zaten..asla başka şeylşere başvurmuycammmm..olmuyor çünkü,,yaşamdan ayrılmadan olmalı buişler,kendini soyutlamadanya ben diyetisyende olablirimmsenacım 2litre değil bazen 3olduğu oluyor..suya 2seendir çok alıştım susuyorum artıkk

ayyy canım sanki beni anlattın okulu bitirdim evlendim atanamadım eşim izmirli ben çanakkaleli eşim elazığ'da görev yapıyordu çıktık geldik buraya. gezebileceğim yer çok yok bu ilçede :97: yemin ederim denizin kokusunu özledim bir an önce tayinimiz çıksa da gitsek.

kız ımam hatıptemı okudun sende yoksa akraba cıkcaz

nerdeyse ömrüm diyet yapmakla geçti hep verdim verdim aldım..ama bu kadar hiç almamıştım.bunalıma girdim diyebilirim...tak dedi artık zayıflamam lazım.spor olarak neler yapıyorsunuz

ben yürüyüş aletli çalışma ve plates yapıyorum 3 hafta falan oldu başlayalı..suyu bol iç cnm.3litreye kadar içebilirsin ama aşma..2litredede kalma çok az..su içmezsen kilo veremezsin..verdiqimiz kilolar idrar yoluyla dışarı atılır..ekmeqi sabahları ye 2 dilim..gün içinde başka yeme..pilav makarna haftada en fazla 1 defa ye ve mutlaka öqlen ye akşama bırakma..şekeri kes..çok kilo aldırıyor..bunlara dikkat et gerisi gelir cnm

bende buara piskevüt yedim 3günde bir paket hanımeller nasıl yaaeyvah şindi diyecekelr tabi vermessinnnnnnneyse onud ayerim kilomuda verrim dermişimbitki çayı yapam bariii kendime

yüzmeyi bilmesemde evlendikten sonra denizden uzak kaldım.zaten sırf bu yüzden eskişehire deniz getirdiler benim için bende evliliğimin ilk 2 yılı elazığa çok yakın bi yerde yaşadım.geldi geçti üzerinden 6-7 yıl valla yaşlanmışım bende o dönem baya kilo almıştım sonra verdim sonra aldım sonra verdim sonra aldım sonra verdim sonra aldım tey tey tey

ne güzel dualar etmişsin cnm benim Rabbimde senin gönlündeki çabucak versin sana

inşallah bende bir zamanlar elazığ'da yaşadım derim

oqlumla yemek yemek için kermese gidicez.. gelince görürşürüz kızlarr..

ne güzel dualar etmişsin cnm benim Rabbimde senin gönlündeki çabucak versin sana

gönlümde çok şey var elbet rabbim hepsinin zamannı bliyor,zayıflayıp fit olmaksağlıklı hayırlı evlat(ençokda bu bıdıkları,kuzuları isitoyorumsudemde ikitane koymuş yerim onlarıı),okulu bittirmek,yeterliliği geçip mülakataıda geçmekkknasılsa istediğimiz kadar isteriz rabbimden değilmi????

bende buara piskevüt yedim 3günde bir paket hanımeller nasıl yaaeyvah şindi diyecekelr tabi vermessinnnnnnneyse onud ayerim kilomuda verrim dermişimbitki çayı yapam bariii kendime
3 günde yemişin bişicik olmaz

inşallah bende bir zamanlar elazığ'da yaşadım derim
dersin dersin.bu zamanda memur olmak kolay değil bu yüzden öyle burun kıvırmak olmaz.benim eşim da memur olamamışken hiç tanımadığı yerlere öğretmenlik yapmaya gitmişti ve sonrasında yine orda kaldı oralara gitmeseydi benle evlenmeyi bırak evliliği bile düşünmezdi.her şerde bi hayır var boşuna demiyolar.gurbette yanlız kalmayaydı benim rıhtımımda demir almazdı değilmi

püskivüt diyeceksin
artık moda bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…