70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde karnıbaharın haşlama suyuna biraz süt koyarsanız o rahatsız edici kokusu olmuyor aklınızda bulunsun

oo hem de nasıl,hatta ben kendimi kandırıp mantı niyetine yiyorum,bu haftasonu azıcık yapıp dene ,hoşuna gidecek bencekaydirigubbakcemile5

karnıbaharı çok sevmem ama bi deniyeyim
eşim sebze yemiyor o yüzden rahat rahat sebze pişiremiyorum:bbo:

kızlar bende dü,n bir tencere lahana yaptım hemde acılı ama çok gaz yapıyo
sadece lahana ve yeşil biberle yaptım

kıslar slmlar bırkaç gundur yoktum kayınvalıdemdeydım aile yasam merkezıne yazıldım stepe falan gıtcem kıslar kayınvalıdem bakcak emırıme sağolsun kıslar brokolı haslayıp ya lımonlu yada sarımsaklı yogurtlu da cok guzel oluyor kıslr ben genelde ıspanak haslayıpda cok yıyorum sevgıler hepınıze kıslar

brokolide çok lezzetli oluyor haşlıyorsunuz,üzerine 1 veya 2damla zeytinyagı yarım limon sarmısaklı yogurtla nefisssssss agzımın suyu aktıı:))bugün sabah 3kayısı ve 1bardak ılık suyla içtim,biraz peynir1dilim kepek ekmegi,arada birsalatalık bir süt öglen 4tane köfte 2dilim kepek ekmegi 1salatalık yedim,arada yine bir sütüm var.

selam kızlar ben geldim...kaydirigubbakcemile3
ben bugün sabah tartıldım 79,1 çıktım geçen hafta tartıldığımda 79,6 ydım...yani sadece 500 gr oynamış...çok üzüldüm,ben daha çok olmasını bekliyordumsenağlama
doğru düzgün hiç bi şey yemiyorum,mantıyı yemedim,pastayı yemedim(nasıl zor tuttum kendimi:1no2:),biber dolmasını yemedim...bi sürü baklava böreği de teptim...akşamları yemek yemiyorum...elmayla falan geçiştiriyorum...yediğim haşlanmış sebze,arada tavuk,balık,yoğurt,2 şer dilim çavdar ekmeği ve ölçülü meyve...suyu zaten çok içiyorum,üstelik bebek emziriyorum...niye bu kadar az kilo gitti?:bbo:...üstelik her gün spor ya da yürüyüş de yapıyorumhihoyyyt
oooffff offf moralim bozuldu valla:çok üzgünüm:...o pasta için kendimi o kadar zor tuttum ki anlatamam...sadece yarım kilocuk için miydi bu eziyetler?kafamçokkarıştı

belki de çok azaltmışsındır aldığın kaloriyi canım? en az 1200 kalori almazsak vücut korumaya geçiyormuş vermiyormuş kaloriyi:1no2:

ama yarım kilo da bişeydir, haftada yarım kilo ayda 2 kilo eder

dur canım bozma moralini hemen vücudun alışma aşamasında
akşam yemeklerini elmayla geçiştirme ama
vücudunu ne kadar baskılarsan sonunda bi noktada patlıyor kendine engel olamıyosun işte o anda
aç bırakma kendini

ben de diyet yemeği olarak hbuharda haşlanmış sebze yiyorum,brokoli,brüksel lahanası,lahana,karnabahar,1-2havuç,1-2 tane de patatesi haşlıyorum...gün içinde mutlaka bir öğünümü bunlarla yapıyorum,ama havuç ve patatesten çok az yiyorum...yoğurtla birlikte tüketiyorum...
ben diyetteyken kabak yemeğini çok severim,az yağla kabak yemeği yapıyorum bi kaç gün gidiyo...ayrıca karnabahar yemeği ve kapuskaya da bayılırım
nuraycım ağzına sağlık iyi demişsin kayınvalidene...biz kendisine bi şey diyemiyoruz,dokunulmazlığı var kendisinin...o bize canının istediğini söyler biz ağzımızı açamayız...aslında söylenecek çok şey var ama olmuyor işte...
ooofff yaaa bugün yine bana depresyon var

kızlar öyle çok aç kalmıyorum...açlık hissetmiyorum kendimi...sonuçta bebeğimi emziriyorum aç bırakmam kendimi...akşam 5,5-6 gibi yiyorum bi daha acıkmıyorum...onu kastetmiştim...sonrasında sadece meyveyle idare edebiliyorum
ama kaç gündür neleri teptim,tuttum kendimi...sonuçta sadece 500 gr kaybedince hayal kırıklığı yaşadım
yediklerimi çok azaltım,üstelik kaloisiz besleniyorum,spor yapıyorum ve emziriyorum...daha çok kilo vermem gerekmez miydi?
bugün çok moralim bozuldu,ümitsizliğe kapıldım

tatlım öyle düşünme,belki biraz zaman alacak ama sonunda zafer senin olacak.

canım ilk haftan mı diyette ,2 ve 3. haftalarda daha az kilo veriliyor,ayrıca hepimizin duruyor kilo vermesi bazen,500 gr hiç yoktan iyidir bence.moralini bozmakaydirigubbakcemile

canim benim olsun sakin uzulme yarim kilo almamissin vermissin ne kadar guzel bak eline yarim kiloluk bir su al iste sen o kadar agirligi vucuttan attin demek gorursun hizlanacak birde patatesi yogurtla yeme karbonhidrat proteini birlestirirsen diyeti baltalamis oluyorsun sebzeler super onlarina yagsiz yogurtla ye emzirmeye gelince aynen bende hala emziriyorum hic faydasini gormedim en basindada simdide acaba metabolizma meselesi mi ama olsun yinede vericez bak ben 79la baslasim 73lere yaklastim dur sabret yeni basladin sayilir cabuk verirsin cabucakta alirsin sakin savasi birakma dilersen bir diyetisyene git kan testi yaptir belki sana uygun bir diyet verir hem metabolizma hizini ogrenirsin annemde uzun yillar veremedi kaldiki annem doktor insan vucudu isi en sonunda diyetisyenle 40 kilo verdi eger kendin yapamiyorsan bir uzmanla gorus ama senin kilon o kadar obez bir rakam degil ki zorlanmadan vericeksin bence/B]

bu arada gunaydin kizlar 3gundur sinir hastasi olama esigindeyim kizimin huysuzlugu hat safhada delirtcek beni asil o istahimi kesti disi cikicak ama uzerine kendi kaprisi eklendimi kan kusturuyor bana sabah yarim dilim ekmek 1minik peynir 1bardak sekersiz cayi zorla yedim firsat vermiyor kucagimdan inmiyor sabrimi siniyor resmen ay ciksada kurtulsam disleri

kızlar benıde alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum bırbucuk yılda 58 kılodan 70 e cıktım asırı ıstahım ve cıkolata yeme alıskamlıgım var nasıl zayıflarım banada yardımcı olurmusunuz

nnuraycım sanırım bebeğin 10 aylık benim kızım 15 aylık ve biz de diş dönemindeyiz gene.. moralini bozmak istemem ama kolay kolay bitmiyor diş çıkması(üstelik bizim her dişimiz hastalıkla çıkıyor antibiyotiğimiz yeni bitti ve gene hastalanmak üzere ..bir azı ve iki köpek dişi yolda ki azılar muthiş zor çıkıyor..

ebtuna diyetin 3-4 haftasaında artık kilo verimi yavaşlıyor canım ben yarım kilo verdiğimi gördüm çok sevindim yaa o moralle öğle yemeğinde tatlıyı almadım..ve yemekten sonra tempolu yuruyuş yaptım..

öğlen 4 köfte yağsız salata 2 dilim ekmek ve çorba yedim.. tatlıyı almadım mutluyum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…