70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr yardımmm
benim kan şekerim düştü,canım bişeyler yemek istiyor nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam genelde hergün bu saatlerde oluyor 5 e kadar sabredersem geçecek,adaçayı falanmı içsem
vallahi hemen buraya koştum,irademe hakim olmak için yerimseniben

1 elma rendele,az tarçın koy içine
elmalı tart niyetine yekaydirigubbakcemile3

elma ye yanında varsa bende çok acıktım havuç ve elma yiyorum şimdi su iç bol bol pazartesi kilo bildirimini düşündelikafadulden

elma hakkımı yemiştim kızlar
neyse geçti adaçayı içiyorum 1 tanede fındık yedim cokacimcoook çok şükür atlattım

elma hakkımı yemiştim kızlar
neyse geçti adaçayı içiyorum 1 tanede fındık yedim cokacimcoook çok şükür atlattım

ben 3 tane ara öğün yapıyorum tam kriz anlarıma denk geliyor iyi oluyor:) birincisi saat 11de ikincisi 16da üçüncüsü 22:30da :)

bence etiform at çantana, ama çikolatasız olanlarından ara öğün olarak yarım paket eti form yemek kesiyor beni böylece akşam yemeğine de çok acıkmıyorum

Merhabalar rejim arkadaşlarım.ben de bugün sabah iki dilim kepek ekmeği arasında peyniri tost yaptım.Öğlen de tek içimlik hazır çorbalardan içtim okulda.Aralarda tabii şekersiz çay içtim bol bol.Şimdi lahana suyu hazırladım.Onu içicem ilk defa inşallah işe yarar.

sağolun kızlar,valla siz olmasanız bu kadar kararlı olabilirmiydim bilmiyorum.
ya canım benim öyle kötü bir huyum varki abur cubura hastayım,çantamda tatlı herhangi birşey olsun eti form bile bitirmeden rahatlamıyorum o yüzden elimi sürememeye calışıyorum .

bu arada test edildi onaylandı adaçayı iştahı kesiyormuş kaydirigubbakcemile3

peki şu eti formun ilk çıkan tatsız tutsuz bisküvilerini denesen ne olur acaba?

adaçayı güzel hoş ama ara öğünler gerçekten önemli, vücudu oyalıyorsun diyette olduğunu anlamıyor böylece, tabi yine sen bilirsin:1rolleyes:

bende bir grissini yedim ve ıhlamur içtim ara öğün olarak.
akşam ne yiyeceksiniz kızlar karar verdiniz mi ?

çok haklısın güzelim.ama ilk 1 ay 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde diyet uyguladım sonuç hüsran,ben trioid hastasıyım kilo vermem çok zor,ama yinede 2 kilo vermiştim şimdi metabolizmamı deniyorum hani sabah yaptığım bir hesap vardı ya 5-6 günde bakalım 1 kilo gidecekmi merak ediyorum en azından pazar gününe kadar tek ara öğünle devam edeyim tabiki sürekli yapmam çok sağlıksız ama son 2 haftadır kilo veremeyince inat ettim işte

latte adaçayının tadı çok ködü yaww..seni kutluyorum azminden dolayı.. ben işyerinde ara öğün yapamıyorum..

aynı sen gibi form alsam paket bitmeden rahatlamıyorum ben

kızlar herkese ii tatiller pazartesi inşallah çok kilo vermiş oluruzz...

etidormun o bisküvileri 1 paket aşagı yukarı 200 kal bildigim kadarıyla.onun yerine yağsız bir tost yenebilir ara öğün olarak

evet güzelim ilk zamanlar adaçayının tadı banada berbat geliyordu ama inanırmısın şimdi ayıla bayıla içiyorum kaydirigubbakcemile3

iyi tatiller canımm :1hug:

bende etiformun çubuklarından almıştım
1 tane yiyince kesiyodu beni
ben bu ara öğünü hep atlıyorum ya
bol bol suyla geçiştiriyorum

afiyet olsun kızlar.ben sadece salata yiycem sanırım,üzerine de peynir serperim,ohh,ağzım sulandı vallacokacimcoook
benim asıl imtihanım yarın,sabah bir arkadaşım gelecek annesi ve 2 cocuguyla ,onlara mecburen börek ve kek yapıcam ama yemeden nasıl duracağım onu merak ediyorumfisfisfis

etidormun o bisküvileri 1 paket aşagı yukarı 200 kal bildigim kadarıyla.onun yerine yağsız bir tost yenebilir ara öğün olarak

151 kalori yazıyor benimkinin üstünde, yarısını yiyorum bi ara öğünde:)

haklısın belki tost daha iyidir ama çalışırken başka şansımız yok:1no2:

kızlar bence acıkma krizlerine ve ara ögünlere elma ve bir avuç beyaz leblebi birebir
test edildi onaylandı bizzat tarafımca birdee leblebi su içme istegini artırıyor bir süre midenin gurultusunu kesiyo kızlar.....
bu arada akşama içli köfte var 1 tane yerim yanına bol yogurt ve salata ohh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…