bu arada gunaydin kizlar 3gundur sinir hastasi olama esigindeyim kizimin huysuzlugu hat safhada delirtcek beni asil o istahimi kesti disi cikicak ama uzerine kendi kaprisi eklendimi kan kusturuyor bana sabah yarim dilim ekmek 1minik peynir 1bardak sekersiz cayi zorla yedim firsat vermiyor kucagimdan inmiyor sabrimi siniyor resmen ay ciksada kurtulsam disleri
kızlar benıde alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum bırbucuk yılda 58 kılodan 70 e cıktım asırı ıstahım ve cıkolata yeme alıskamlıgım var nasıl zayıflarım banada yardımcı olurmusunuz
ooh afiyet olsun sevilcimklava::)
memleketine gitmen güzel de anneler zorla yediriyor sakın tahrik olma:1hug:
kızlar benıde alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum bırbucuk yılda 58 kılodan 70 e cıktım asırı ıstahım ve cıkolata yeme alıskamlıgım var nasıl zayıflarım banada yardımcı olurmusunuz
hoşgeldin canım ben de yeni sayılırım..
benim çikolata değil de tatlı ya düşkünlüğüm var hepsine..çikolata da dahil..ama yemiyorum artık çok krize girmedikçe.. ya da yersem ona göre o gun başka bişey kesmeye çalışıyorum..
kızlarr nihayet çetvel yapabildim kilo cetveli:))
slm kızlar
öglen biraz abarttım ama biraz fazla hareket kapatırım arayı
yumurta salatası 2 dilim ekmek ve çig köfte yedim 1 bardakta ayran içtim şuan karnım patlıcak gibi şişti:))))
ay cetvelindeki kız aynı benim sabahları tartıya çıkışım gibi, korkuyorkaydirigubbakcemile3
ÇİĞ KÖFTEE emmmm ağzım sulandı,afiyet şeker olsun tatlım
kilo bildirimi bugünmü?
benim aklımca pazartesi kalmış
pazartesi canım.. keşke başlama kilona baksaydın sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin..yani kendini sandığın kiloda başlamadıysan eğer..
bende öyle oldu da:))
off öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?