70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım bir an önce çıkar dişleri canım.

almazmıyız hiç,hoşgeldin aramıza canım.

işe öncelikle çikolatayı keserek başlamalısın tatlım,onun yerine elma yemeye gayret et (kulağa hoş gelmediğinin farkındayım ama kilo vermek için fedakarlık yapmak şart)
bu arada 2 senede 12 kilo almışsın son 2 senede öncesine oranla yeme alışknalığın ve yaşam şeklinde bir değişiklik olmadıysa kan tahlili yaptırmanı önderirim.Benimde durumum buna benzer olduğu için söylermek istedim.

ooh afiyet olsun sevilcimklava::)
memleketine gitmen güzel de anneler zorla yediriyor sakın tahrik olma:1hug:

tesekkür ederım canım ama ben coktan kaptırdım dıyetı anneme varmadan verdıklerımı de alıcam galıba neyse no problem bende mutlu olunca gözüm birsey görmüyor ama kendıme guvenım sonsunz helede sızın gıbı dostlarım varken dıyetmı hıhh korksun benden hepinizi cok seviyorum magrentacım ayrıca canım sanada cok tesekkur ederım hepınız cok iyisiniz kızlar hepiniz bir yanak verın bakıyım banaŞeniz

hoşgeldin canım ben de yeni sayılırım..

benim çikolata değil de tatlı ya düşkünlüğüm var hepsine..çikolata da dahil..ama yemiyorum artık çok krize girmedikçe.. ya da yersem ona göre o gun başka bişey kesmeye çalışıyorum..

kızlarr nihayet çetvel yapabildim kilo cetveli:))

hoş geldin almira, umarım buradaki motivasyon seni de etkiler:)

iştah kesmek için ben elma sirkeli ballı su içiyorum her sabah ve akşam, işe de yarıyor. bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal sabah aç karna ve akşam yatmadan önceyerimseniben

ay cetvelindeki kız aynı benim sabahları tartıya çıkışım gibi, korkuyorkaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugünde kozmik beden temizliğindeyim.ayyy ölecem sanki ya.salı başladım ama yarın bitirecem.kilo için yapmıyrm sağlık için yapıyorum ama bugün yağlı limonlu suyumu içeçem sonrada yarın kendi hayatıma dönecem.aaayyyyy diyetin gözünü seveyim.:1rolleyes:

slm kızlar
öglen biraz abarttım ama biraz fazla hareket kapatırım arayı
yumurta salatası 2 dilim ekmek ve çig köfte yedim 1 bardakta ayran içtim şuan karnım patlıcak gibi şişti:))))

şimdi salata ve galetamı yiyorum aslında canım bişey istemiyor ama malum aç kalınca yağlar depolanıyor üstüne 2 bardak sıcak su içerim çay keyfine geçerim ikindi bir elma 2 galeta akşama çorba yesem yeter,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz burdan iyi motive yeri bulamassınız kaydirigubbakcemile5

ay cetvelindeki kız aynı benim sabahları tartıya çıkışım gibi, korkuyorkaydirigubbakcemile3

evet aynen benim de öyle canım:)

ya sirkeli su benim iştahıma hiçbişiy yapmadı ama benneyaptımki

guleysa burda bir arkadaş yaptı ölüyordu aman dikkat et..iyi cesaret valla yerimseniben

mina ekmeğin az olduğu için bence kaçamak sayılmaz..kaçamak dediğin şöle yarım ekmek yağlı bir tosttur sırnaşık şey

ÇİĞ KÖFTEE emmmm ağzım sulandı,afiyet şeker olsun tatlım

ayyy tatlım valla bizim iş yerinin aşçısı maraşlı oda çok güzel yapıo patronlar olmayınca bazen bole sıradışı şeyler yapıyor biz çok seviyoruz valla çiğköfteyi yedim üzerine ayran ve 2 bardak su içtim bulgurlar şişti kaldı midemdeeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 çok hareket etmem gerek.:)

merhaba arkadaşlar.işlerim çok yoğun anca geçebilim pc başına.bugün 4. günüm ve şimdilik bi sorun yok gayet güzel gidiyor.umarım kilo veriyorumdur.evimde terazi yok.başlangıç kilomu tam bilmiyorum.ama hafta sounu tartıldığımda hopş bi sonuçla karşılaşmak için elimden geleni yapıyorum.

dün akşam yağsız salata ayran ve tavuk ızgara yedim
sabah 2 dilim kepek ekemği peynir ve maydonoz roka tere dereotu dörtlüsü yedim.öğlen için henüz acıkmadım 11de kahvaltı yaptım çünkü

pazartesi canım.. keşke başlama kilona baksaydın sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin..yani kendini sandığın kiloda başlamadıysan eğer..

bende öyle oldu da:))

pazartesi canım.. keşke başlama kilona baksaydın sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin..yani kendini sandığın kiloda başlamadıysan eğer..

bende öyle oldu da:))

tahmin ediyorum az çok 72 olmalı daha çok değil azda değil.
çizelgeyi değiştirem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…