70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın bildirim yaparsan haftaya girersin deyınce ben mesajımı gormedın sandım aksıne :)
listeye ancak haftaya dahil olabılırsın yarın kactı olarak algıladım yanı.. ama bugun kılo bıldırımı yapıcam anlasıldı..

Son düzenleme:
acıktıııııııımm
bugün ki yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım

kahvaltı
peynir domates ve maydanozlu sandviç
şekersiz açık çay

arada
3 kuru incir bi kaç badem
limolu form çayı

öğlen
1 tabak ıspanak
1 dilim ekmek
biraz yoğurt

arada
incir ve badem ikilisi
form çayı

akşam
belirsiz

cam balkon takılacak eve onun temizliği kalabalığı derken ne yerim bilemiyorum şimdiden
çok iş var çooookkk

yani anlıyacağınnnn deli gibi sadece hareket boşdurm ayok hatta oyıururken ayakalrını akdrı indir yatarken pisiklet sür nebileyimmmbende spor saşonundaki herşeyi kulanıyorum hocayal aerobik derkennn 3saate yakın yani gündeee

kızlar eşim cumaya gitti.malum izinli evde.salı günü işe başlayacak.ne kadar çabuk geçti ya bir şey anlamadım.kızlar elazığdan bahsedilmiş.eşim elazığlı.barajın kenarında bahçemiz var.manzara süper.vallaha burdaki denizden daha temiz daha güzel.bu arada bende malatyalıyım.doğunun parisi çok özledim.bir senedir gidemedim.birde bende imam hatipliyim. ilahiyata başvurdum ama bebişler gelince sınava giremedim.dünkü yediklerimide yazayım.

sabah nesfit müsli

arada elma

öğlen bir kepçe bezelye bir kepçe çorba 3 kaşık pilav

arada muz

akşam müsli yiycektim ama misafirliye gittik 2 börek ve patatesli yoğurt yedim

bu arada aç tartıldım 63.4 çıktım geçen hafta kaç kiloydum unuttum ya çizelge şart :92:

Allah yardımcın olsun canım inşallah çok kırıp dökmezler. bizim eve iki usta geldi balkon kapısının kulpunu takmaya aman Allah'ım bir kapı kulpundan bu kadar mı etraf dağıtılır sinir olmuştum

cam balkon takılacak eve onun temizliği kalabalığı derken ne yerim bilemiyorum şimdiden
çok iş var çooookkk
bi balkon sefası yapamadım gitti koskocaman bi balkonum var hiçbir manzarası olmasada balkon sonuçta.yaptırılsa falan süper olur.tozu güneşi engellesin diye branda yaptırdım geçen ay ama işte gel görki kullanmadan eskidiler rüzgardan sen camlarını güle güle kullan sağlıcakla yağmursuz çamursuz tozsuz günlerde

öptüm öptüm öpmemmmiiii
cocuklar gibi sen benimkisi, iş yerine götürmüş helikopterini ucuruyomuş halaaa

bütün erkekler öyle canım
benimki de oyun delisi
bi oyun var hareket sensörlü ondna alalım diyip duruyo
ben iş değiştirirsem alır kesin
artık hafta sonları oyun oynar bütün gün

Selam arkadaslar..

Bugun ki menümü yazayım..

Sabah kalkınca: 1 bard. ılık su, limonlu yeşil çay
Kahvaltı: 1 haşlanmıs yumurta, musli
Kuşluk: limonlu yeşil çay
Öğle: 1 kase çorba, 1,5 dil ekmek, salata
İkindi: limonlu yeşil çay, elma
Akşam: kucuk pors ekmeksiz yemek ne yaparsam artık.. :), salata.
Gece: Kahve

püskivüt değil püskevit
çocukların büyüdüğünde anne sen hep diyetteydin evimizde hiç püskevitimiz olmadı neden yok anne bizim püskevitimiz derlerse ne yapacaksın ha cevap ver

Biz püskevit demesini de biliriz bisküvi de

ben size bisküvi aldım diyeceğim...
o yüzden her gece ben her gece‎ püskevit yedim diyeceğim

uğraşma kıs benim püskevitimle

kızanlarııım ben yarın tüm gün topiğe gelemicemmmm

sewgili cok güzel planlar yapmışşşşş

sabah kahvaltımızı yapıp belgrad ormanına gitcezzz, 6 km yürücezzz ( bunu ben despot tawırlarımla dahil ettim plana )

belgradda mangal yerleri war cok cüsel, etimizi tawugumuzu domatesimizi marulumuzu alcessss gitcezz mangal yapcaz başbaşaaaa

tavlamızı alcaz yanımıza, tavla oynucazzz, voleybol oynucazzz, benimki helikopterini ucurcakmış bol oksijenli ortamda, bana da ip atlarsın kendi kendine diyo

akşamda müstakbel kayınvalidem yemeğe çağırmış beni, merak etmesin hafif şeyler yapcam onun için demiş ( laf aramızda pek seweriz birbirmizi, aramız cok iyidir, bozulmaz da inşallah )

haftasonu budur işte, daha ne istiyim oh missssssssss

yıllar sonra bisküvi piskevit sayesinde moda oldu bizim çocukluğumuzdaki en özel aburcuburlardan biriydi gel gelelim yeni şeyler bisküvileri unutturmuştu bizlere çocuklarımız püskevitle büyüsün unutmasın istiyorum :84:

konuya yabancı kaldım, püskevit ne ola ki

talım benim balkonun önü açık yeşilliğe bakıyo ama gel gör ki apartmanda oturma adabı olmayan komşulardan dolayı oturamıyorum balkonumda üstten yandan halı çırparlar sürekli
ama artık rahatım
pazar kahvaltımı balkonda yapcam

öncelikle planlarınız kusursuz ve daha mükemmel şekilde oluşur diyerekten püskevit olayına değinelim.değerli bi devlet büyüğümüzün bi mitinginde söylediği birsöz.ve sanırım gaf olarak düşünülsede aslında doğuanadolu bölgesinde söylenilen bişeymiş.eskinin en favori aburcuburu 2 bisküvi arasına lokum koyup yemek.bunada püskevit deniliyomuş.devlet bahçeli konuşmasında çocukarınız anne neden bizim püskevitimiz yok derkene bunu kastedmiş falan filan.bende faceden haberdar oldum yakın geçmişte olmuş bi olay

bütün erkekler öyle canım
benimki de oyun delisi
bi oyun var hareket sensörlü ondna alalım diyip duruyo
ben iş değiştirirsem alır kesin
artık hafta sonları oyun oynar bütün gün

bnmki özel cam vitrin yaptırdı kendine, koleksiyon arabalarını dizdi tek tek, sanırım bi 50-60 tane model arabası var
bilimum uçak, helikopter, motosiklet, tren modelleri oyuncakları dolu odasında.. dedim bunlara harcıycagın parayla 2.gercek arabanı alırdın ama laf dinlemiyo

geçen kasımda doğumgününde sewgiliye uçuş eğitimi almıştım hediye olarak, benimkisi pek bi meraklı o tarz şeylere, tır sürdüm, tren sürdüm, traktör sürdüm bi uçak kullanamadım gözüm açık gitcek demişti öncesinde, bende araştırıp bulmuştum, bu tek pervaneli pırpır uçaklardan kullandı yarım saatliğine hazerfan havalanında hoca eşliğinde teorik eğitim sonrasında tabisikiii
hala taksitlerini ödüyorum o ayrı mesele :26:

Bisküvi fiyatları patladı gitti... Ne haber?

Tam olarak ne olduğunu çözemedik ama bisküvi olmasından şüpheleniyoruz

amin cnm teşekkür ederim
annemler de cok yermiş küçükken lokumla şekerle bisküwileri, feysim olmadığı için gündemden geri kalıyorum resmen yahuuu
acıklamalar için teşekkürler yeşimim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…