mesajını aldım cnm...gereken bilgiyi buraya yazdım..okumadınmı..yaırn bildirimini yap haftaya listeye girersin dedim..
hoşgeldin bayan sabırsız..dur bi yaa..millet bi girsin topiqe..yazar herkes bişilerr..gekir gelemz fırçamı yemek istiyon bendenn
oyyy yazık geçmiş olsun enişteme öpseydin kız geçerdi hemencecik
püskivüt değil püskevitpüskivüt diyeceksin
artık moda bu
pilates yapan var koşu yapan var bisiklete binen var ip atlayan var yüzen var yürüyüş yapan var. ben kondisyon bisikleti ve ip atlıyorum. çok nadir de pilates yapıyom. bazende müzik açıp kızoşumla yarım saat göbek atıyorum
acıktıııııııımm
bugün ki yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım
kahvaltı
peynir domates ve maydanozlu sandviç
şekersiz açık çay
arada
3 kuru incir bi kaç badem
limolu form çayı
öğlen
1 tabak ıspanak
1 dilim ekmek
biraz yoğurt
arada
incir ve badem ikilisi
form çayı
akşam
belirsiz
cam balkon takılacak eve onun temizliği kalabalığı derken ne yerim bilemiyorum şimdiden
çok iş var çooookkk
bi balkon sefası yapamadım gitticam balkon takılacak eve onun temizliği kalabalığı derken ne yerim bilemiyorum şimdiden
çok iş var çooookkk
öptüm öptüm öpmemmmiiii
cocuklar gibi sen benimkisi, iş yerine götürmüş helikopterini ucuruyomuş halaaa
püskivüt değil püskevit
çocukların büyüdüğünde anne sen hep diyetteydin evimizde hiç püskevitimiz olmadı neden yok anne bizim püskevitimiz derlerse ne yapacaksın ha cevap ver
yıllar sonra bisküvi piskevit sayesinde moda oldu
Biz püskevit demesini de biliriz bisküvi de
ben size bisküvi aldım diyeceğim...
o yüzden her gece ben her gece‎ püskevit yedim diyeceğim
uğraşma kıs benim püskevitimle
Biz püskevit demesini de biliriz bisküvi de
ben size bisküvi aldım diyeceğim...
o yüzden her gece ben her gece‎ püskevit yedim diyeceğim
uğraşma kıs benim püskevitimle
yıllar sonra bisküvi piskevit sayesinde moda oldubizim çocukluğumuzdaki en özel aburcuburlardan biriydi gel gelelim yeni şeyler bisküvileri unutturmuştu bizlere çocuklarımız püskevitle büyüsün unutmasın istiyorum :84:
bi balkon sefası yapamadım gittikoskocaman bi balkonum var hiçbir manzarası olmasada balkon sonuçta.yaptırılsa falan süper olur.tozu güneşi engellesin diye branda yaptırdım geçen ay ama işte gel görki kullanmadan eskidiler rüzgardan sen camlarını güle güle kullan sağlıcakla yağmursuz çamursuz tozsuz günlerde
öncelikle planlarınız kusursuz ve daha mükemmel şekilde oluşur diyerekten püskevit olayına değinelim.değerli bi devlet büyüğümüzün bi mitinginde söylediği birsöz.ve sanırım gaf olarak düşünülsede aslında doğuanadolu bölgesinde söylenilen bişeymiş.eskinin en favori aburcuburu 2 bisküvi arasına lokum koyup yemek.bunada püskevit deniliyomuş.devlet bahçeli konuşmasında çocukarınız anne neden bizim püskevitimiz yok derkene bunu kastedmiş falan filan.bende faceden haberdar oldum yakın geçmişte olmuş bi olaykonuya yabancı kaldım, püskevit ne ola ki
bütün erkekler öyle canım
benimki de oyun delisi
bi oyun var hareket sensörlü ondna alalım diyip duruyo
ben iş değiştirirsem alır kesin
artık hafta sonları oyun oynar bütün gün
yıllar sonra bisküvi piskevit sayesinde moda oldubizim çocukluğumuzdaki en özel aburcuburlardan biriydi gel gelelim yeni şeyler bisküvileri unutturmuştu bizlere çocuklarımız püskevitle büyüsün unutmasın istiyorum :84:
konuya yabancı kaldım, püskevit ne ola ki
öncelikle planlarınız kusursuz ve daha mükemmel şekilde oluşur diyerekten püskevit olayına değinelim.değerli bi devlet büyüğümüzün bi mitinginde söylediği birsöz.ve sanırım gaf olarak düşünülsede aslında doğuanadolu bölgesinde söylenilen bişeymiş.eskinin en favori aburcuburu 2 bisküvi arasına lokum koyup yemek.bunada püskevit deniliyomuş.devlet bahçeli konuşmasında çocukarınız anne neden bizim püskevitimiz yok derkene bunu kastedmiş falan filan.bende faceden haberdar oldum yakın geçmişte olmuş bi olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?