70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inşallah dediğin gibi olmaz mutfak tarafında çünkü balkon

balkondadan halı silkenmicekte ne yapılacak canım aa sende ama yinede kalabalık hanelerde olacak şeyler değil bunlar ben rahatım arada silkiyorum alk katım iş yeri olduğu ve balkonu senelerdir yıkanmadığı için benim halımdan uçuşan toz kütleleri fazlallık teşkil etmiyo bizm balkonumuz sanırım 10-15 metre kare açıklık olan 4 metre bi bölümü var o kısmını prandayla ucuz yollu hallettik.ekonomimiz düzeldiği yıllarda bu yaklaşık en az 2-3 yılı bulur :26: 2-3 yıldan sonra çaresine bakarız acelemiz yok

ay kızlar ne diye beni yerden yere vurdunuz anlamadım... kilo çizelgemi yapmayı unuttum walla sabah sabah hemen yapıyım kızmayın bana be...dukan diyeti de yapmıyorum...normal kendi başıma herkesin yaptığı gibi bi diet yapıotrum.... her hafta 3 kilo werilmeyeceğini bende biliyorum... merak etmeyin offfffffffffsabah sabah gıcık etmeyin beni be
başlangıç tarihim: 10 mayıs 2011
başlangıç kilom: 73.4
geçen hafta : 73
bugün: 70
hedef: 54
alın be

nerdeyse yaz zamanı geldi ama havalar düzelmedi gitti kendimi çok mutsuz hissediyorum:2:
halbuki ben kışı çok severim ve hala kış gibi yağmur çamur ama dengesiz hava benide dengesizleştirdi ruh halimi bile bozdu iyi kalpli melekten kötü kalpli şeytani birine dönüştüm yaşasın kötülük

ilk hafta olur bukadar fark zaten bu kilo değil büyük ölçüde su kaybı ilerleyen haftalarda belli olur gerçekten kilo verip vermediğin.tartı ve vucut sekronize hareket etmez hiçbi zaman

bütün erkekler öyle canım
benimki de oyun delisi
bi oyun var hareket sensörlü ondna alalım diyip duruyo
ben iş değiştirirsem alır kesin
artık hafta sonları oyun oynar bütün gün

benım adam da mınaytür arabalardan alcakmıs oğlanın büyümesini bekliyo ona aldım ayagına kendı oynuycak ayıp olmasın misali o yaşta az para deıl onlarda aldırtmam ben haha

kızlar sohbet ne güzel uzamış yetişemedim hepsini okumaya
bebek görmeye gidiyoruz arkadaşlarla yani bugün kaçamak günü benim için...: sudemm... cadısı sevinme yarından sonra tam gaz devamm görüşürüzzz

aslında benim keyfim yok suçu havaya atıorum sanırsam içimizdeki şeytanı zaptetmemiz lazım çıkınca fena oluyoyallah kötü hava yallah kış kış şeytan kış kış yaşasın gelsin güzel hava :2::2::2:ben nie böle mutsuzum yaaaaaa:2::2::2:

benım adam da mınaytür arabalardan alcakmıs oğlanın büyümesini bekliyo ona aldım ayagına kendı oynuycak ayıp olmasın misali o yaşta az para deıl onlarda aldırtmam ben haha

benim bebe olsun oyuncaklarla en çok eşim oynar kesin
bak bunu çocuğa aldım diyip oyuncak alır bebem oynayamadan eskir

haklısınız bence çok ıyı olur cumartesi olması

walla cuma hayrına kalktım tartıldım ama cumartesi bende daha iyi .. hatta pazartesi olsa bence daha güsel olur...diyete başlamak için kutsal bi gün bence...hafta başı ne de olsa

benimkinin geleceği

kötü bişi değil aslında ama kızımada uzaktan kumandalı araba almıştı çocuk hediye geldi die sevinirken arabayı bi gördü önce böle sonra da böle :2: oldu.bide oturmuş yere gel kızım bak bu cok zevkli die zorla oynatmaya çalıştı cocuğa baktı olmuyo kendi oynadı saatlerce artık rahat rahat alır kendine oyuncak oğlumu bahane ederek

canım 18 aylık benim cadılar.

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki, anlatamam. her adetimde hüngür hüngür ağlardım. heleki 3 ez pozitifi görüp 1 hafta sonrasında kanamam başladığındaki duygularımı anlatama. 3 kimyasal gebelik bir başarısız aşılama ve bir sürü hayal kırıklığı. şimdi iki kuzum benimle allahıma çok şükürler olsun.
allahım bu seferki denemenizde yüzüne gülsün inşallah. kuzularınla beraber dön ankaradan.. bak kuzular dedim ikizlerin mi olacak ne allahım hakkında hayırlısını versin canım.Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…