Allah yardımcın olsun canım inşallah çok kırıp dökmezler. bizim eve iki usta geldi balkon kapısının kulpunu takmaya aman Allah'ım bir kapı kulpundan bu kadar mı etraf dağıtılırsinir olmuştum
Bisküvi fiyatları patladı gitti... Ne haber?
Tam olarak ne olduğunu çözemedik ama bisküvi olmasından şüpheleniyoruz
balkondadan halı silkenmicekte ne yapılacak canım aa sendetalım benim balkonun önü açık yeşilliğe bakıyo ama gel gör ki apartmanda oturma adabı olmayan komşulardan dolayı oturamıyorum balkonumda üstten yandan halı çırparlar sürekli
ama artık rahatım
pazar kahvaltımı balkonda yapcam
pahalı şeyler biz yiyemeyiz ozaman :26:Bisküvi fiyatları patladı gitti... Ne haber?
halbuki ben kışı çok severim ve hala kış gibi yağmur çamur ama dengesiz hava benide dengesizleştirdi ruh halimi bile bozdu iyi kalpli melekten kötü kalpli şeytani birine dönüştümnerdeyse yaz zamanı geldi ama havalar düzelmedi gitti kendimi çok mutsuz hissediyorum:2:
ilk hafta olur bukadar fark zaten bu kilo değil büyük ölçüde su kaybıay kızlar ne diye beni yerden yere vurdunuz anlamadım... kilo çizelgemi yapmayı unuttum walla sabah sabah hemen yapıyım kızmayın bana be...dukan diyeti de yapmıyorum...normal kendi başıma herkesin yaptığı gibi bi diet yapıotrum.... her hafta 3 kilo werilmeyeceğini bende biliyorum... merak etmeyin offfffffffffsabah sabah gıcık etmeyin beni be
başlangıç tarihim: 10 mayıs 2011
başlangıç kilom: 73.4
geçen hafta : 73
bugün: 70
hedef: 54
alın be
bütün erkekler öyle canım
benimki de oyun delisi
bi oyun var hareket sensörlü ondna alalım diyip duruyo
ben iş değiştirirsem alır kesin
artık hafta sonları oyun oynar bütün gün
halbuki ben kışı çok severim ve hala kış gibi yağmur çamur ama dengesiz hava benide dengesizleştirdi ruh halimi bile bozdu iyi kalpli melekten kötü kalpli şeytani birine dönüştümyaşasın kötülük
benım adam da mınaytür arabalardan alcakmıs oğlanın büyümesini bekliyo ona aldım ayagına kendı oynuycak ayıp olmasın misali o yaştaaz para deıl onlarda aldırtmam ben haha
benim bebe olsun oyuncaklarla en çok eşim oynar kesin
bak bunu çocuğa aldım diyip oyuncak alır bebem oynayamadan eskir
benim eşimde dört gözle çocuğun büyümesini beklio.3 aylık bebeğe uzaktan kumandalı araba uçak falan almaya kalkıo oynar çocuk die
kızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
benimkinin geleceği
canım 18 aylık benim cadılar.çok geçmiş olsun cnm..zor günler geçirmişsin..çocukların kaç yaşındalar cnm..
ben yürüyüş aletli çalışma ve plates yapıyorum ama daha yeni başladım 1 ay sonra falan sonuç alırım..
pardon cnm neden çocukları sevmiyorsun :26:
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki, anlatamam. her adetimde hüngür hüngür ağlardım. heleki 3 ez pozitifi görüp 1 hafta sonrasında kanamam başladığındaki duygularımı anlatama. 3 kimyasal gebelik bir başarısız aşılama ve bir sürü hayal kırıklığı. şimdi iki kuzum benimle allahıma çok şükürler olsun."burda herkeste değişik hayatlar,imtihanlar var..sendede muciz ekuzuların.."kuzularım"bu kelime 23martta transferim oldu 2embriyo veben onlara sadece kuzualrım diyebildim,10gün olkmalrı için dua ettim,sevdim ,hayal kurudm,sadece kuzularım kaldı isimleri..ve tutmadıklarını öğrendiğimde canım çok yandı,düşüğümde daha yeni evliydim 2aylık düştü ama bukadar hasretle yandığım zamn değildi üzülmüştüm ama şimdiki, kadar değil.kimyasal düşüğümdede öyle...çünkü artık deli gibi istiyorum,sanada geçmiş olsun canım..allah kuzalrınla,sana eşine sağlık versin,ayrılmayın hiçç.....olmazsa bidah olsun yaşamışsınenazından değilmi?hemde ikizler
artık umudum duam ankarda beni bekleyen bizden parçalarımız,diğer kuzularıma inş.ananeleri gitcek onları alıp gelicek birgün ve ozaman tutacakalr....
senaaaa bak gündemimiz hep bbek ya,artık kaar ver ve bzim adımızada yap bebiş...çok düşünme canımm bukadar birvbakrasın oda büyümüş seninle kalmış yanında san arkdaş..dedim ya bzim 4.şimdi annemle babamın herşeyi,kolu kanadı 3kardeşte çok uzağızdün günde 4.5 aylık bebek vardı yoğurdum onuya rabbim tüm isteyenlere versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?