arkadaslar pj-muguet nerde acaba bılgısı olan var mı :44: kac gundur gozukmuyo, merak ettım valla:26:
ayol ne bitmez kermesmiş bu.. seni yavaşlatıyo zannımca.. şaka şaka verdiğin 25 kilonun hediyesi olsun bunlar
oqlumla yemek yemek için kermese gidicez..gelince görürşürüz kızlarr..
offf plana bak beee..her saniyesi dolu.. kız peki annenler ne diyi bu işe sevgili olmanıza???kızanlarııım ben yarın tüm gün topiğe gelemicemmmm
sewgili cok güzel planlar yapmışşşşş
sabah kahvaltımızı yapıp belgrad ormanına gitcezzz, 6 km yürücezzz ( bunu ben despot tawırlarımla dahil ettim plana)
belgradda mangal yerleri war cok cüsel, etimizi tawugumuzu domatesimizi marulumuzu alcessss gitcezz mangal yapcaz başbaşaaaa
tavlamızı alcaz yanımıza, tavla oynucazzz, voleybol oynucazzz, benimki helikopterini ucurcakmış bol oksijenli ortamda, bana da ip atlarsın kendi kendine diyo
akşamda müstakbel kayınvalidem yemeğe çağırmış beni, merak etmesin hafif şeyler yapcam onun için demiş( laf aramızda pek seweriz birbirmizi, aramız cok iyidir, bozulmaz da inşallah )
haftasonu budur işte, daha ne istiyim oh missssssssss
havaların çok etkisi var ruhi durumumuz üzerinde ama birazda kendimizden kaynaklı.ne diyelim Allah hayra çıkarsız biziaslında benim keyfim yok suçu havaya atıorum sanırsamiçimizdeki şeytanı zaptetmemiz lazım çıkınca fena oluyo yallah kötü hava yallah kış kış şeytan kış kış yaşasın gelsin güzel hava :2::2::2:ben nie böle mutsuzum yaaaaaa:2::2::2:
3 ayda verdim.green4 kaç ayda verdiniz bu kadar kiloyu acaba?
faceden msj attım bakalım nolcak pelin
ayol ne bitmez kermesmiş bu.. seni yavaşlatıyo zannımca.. şaka şaka verdiğin 25 kilonun hediyesi olsun bunlar
offf plana bak beee..her saniyesi dolu.. kız peki annenler ne diyi bu işe sevgili olmanıza???
kötü bişi değil aslında ama kızımada uzaktan kumandalı araba almıştı çocuk hediye geldi die sevinirken arabayı bi gördü önce bölesonra da böle :2: oldu.bide oturmuş yere gel kızım bak bu cok zevkli die zorla oynatmaya çalıştı cocuğa baktı olmuyo kendi oynadı saatlerce artık rahat rahat alır kendine oyuncak oğlumu bahane ederek
ah ah evlilikte güzel şey ama sevgili olsaydık şimdi nekadar güzel olurduerkekler hiç büyümezler demii
ah ah evlilikte güzel şey ama sevgili olsaydık şimdi nekadar güzel olurdukıskandım ne yalan söylim poponu kaşıda nazar değmesin
ya valla hepsi sıcak yatağa girince bitiyo yavrumcnm benim yaa, insan hep kendinde olmayana özeniyo dimi
ay ben her gün sizleri kıskanıyom anacım, hergece sewdiceğinizin koynunda uyuyonuzzz ohhh missss
ben kocaman evde, tek başıma soguk odada uyuyom her gece
ama herşeyin yeri we zamanı var demi, allah gönlümüze göre wersin inşallahhh hepimizinnn
ya valla hepsi sıcak yatağa girince bitiyo yavrumgeçen dedimya tanışmamız evlenmeye kadar vermemiz ve evlenmemiz 8 ay sürdü.yatak cıss sıcak oldu oh mis gibi ama gel gelelim arada az serinlik arıyo insanın canı :26: o ilk aşk heyecanı başka bişeye benzemiyor.ben senede bikaç kere ailemin yanına gidiyorum o dönemler yine aşk tazeliyoruz kocişle ama gel gelelim eve dön 2 saat sonra aynı monoton hayata kaldığımız yerden devam ediyoruz sevgilin olsun soğuk yatakta yat paha biçilemicek bi duygu o
ya valla hepsi sıcak yatağa girince bitiyo yavrumgeçen dedimya tanışmamız evlenmeye kadar vermemiz ve evlenmemiz 8 ay sürdü.yatak cıss sıcak oldu oh mis gibi ama gel gelelim arada az serinlik arıyo insanın canı :26: o ilk aşk heyecanı başka bişeye benzemiyor.ben senede bikaç kere ailemin yanına gidiyorum o dönemler yine aşk tazeliyoruz kocişle ama gel gelelim eve dön 2 saat sonra aynı monoton hayata kaldığımız yerden devam ediyoruz sevgilin olsun soğuk yatakta yat paha biçilemicek bi duygu o
bız de gecen gun onu konusuyoduk koçişle, bence de evlılık guzel sey ama bı ılıskının flort donemınde aldıgın haz bambaska
evlilik bambaska bışi, sorumluluk, ev gecındırme,evi çekip çevirme, kocanın gonlunu hoş etme, herseyı dengelemeye calısma hele bı de cocuk oldugunda daha da zor
bekarlıgında evlılıgın de kendıne gore eksılerı ve artıları var tabiki ama yıne de flört dönemi derim başka da bısı demem
sen keyfin ve kahyasıherşey o mistik hava o gizem çözülene kdr demi
bazen diyorum kendi kendime, evlenince ömrümün geri kalanını bir eş, bir anne olarak geçircem, ama su anda gencim, tek sorumluluğum kendime, ne kdr gec okdr ii kızım diye
sonra arkamdan ewde kaldı dicekler
flört döneminin uzun olmasınada karşıyımbız de gecen gun onu konusuyoduk koçişle, bence de evlılık guzel sey ama bı ılıskının flort donemınde aldıgın haz bambaska
evlilik bambaska bışi, sorumluluk, ev gecındırme,evi çekip çevirme, kocanın gonlunu hoş etme, herseyı dengelemeye calısma hele bı de cocuk oldugunda daha da zor
bekarlıgında evlılıgın de kendıne gore eksılerı ve artıları var tabiki ama yıne de flört dönemi derim başka da bısı demem
her daim ilk heyecan taze dumanı üzerinde değilmio zaman müstakbel karı kocalık olaylarından kaçışa dewammmm
öperim seni pelin
sen keyfin ve kahyasıbu 3 lüye 4. ekleme.yeterince özgürsün ekstra bi sorumluluk için henüz erken.ben eşimle uzak şehirlerde olmasam sürekli birbirimzii görme imkanımız olsa eşim yanlız olmasaydı vs evlilik düşünmezdik aklımıza bile gelmezdi.nasipmiş pişmanmıyım asla tabiki ama o kalp atışlarını kısa süre yaşadığım için o günlere bi özlem duymaktayım bu bi gerçek
flört döneminin uzun olmasınada karşıyımherşeye muhalefetim ben uzun flört dönemleri sonundaki evliliklerde beklentiler iki taraf adınada fazla oluyor bu yüzden mutlu olunamıyor.herşeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar bu döneminde :26:
sanırım en heyecanlı dönem birbirini görmediğin uzak kaldığın o gizemli zaman dilimi :44: onu düşündüğünde yüzünde oluşan minik temessüm kalbindeki küçük pıtpıtlaraynen bende su anda o moddayım hiç geregi yok, daha yapcaklarım war, istediklerim war, herseyim bi tam olsun, sonra gelsin onlar mümkünse
hem normal ilişkilerde bile o ilk günkü heyecan kalmıyo ki canımyaaa, biz ilk başladığımızda sewgiliyle sabahlamıştık bi keresinde, sarıyer sahilde oturduk durduk el ele dizdizee güneş doğana kadar, toplasan 1 saat konusmusuzdur, şimdi sinemaya gitsek cocuk 5 dk sonra uyumuş oluyo
hani bi dönem olur ya 2 taraf birbirinden hoşlanır, acılmamışlardır henüz, arkadaşlardır ama değillerdir, en güzelii o bence, bizim o dönemimiz bi 2 - 3 ay sürmüştü, sonra ben acılmıştım
tadı damagımdadır halaa
o zaman müstakbel karı kocalık olaylarından kaçışa dewammmm
öperim seni pelin
canım 18 aylık benim cadılar.
canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki, anlatamam. her adetimde hüngür hüngür ağlardım. heleki 3 ez pozitifi görüp 1 hafta sonrasında kanamam başladığındaki duygularımı anlatama. 3 kimyasal gebelik bir başarısız aşılama ve bir sürü hayal kırıklığı. şimdi iki kuzum benimle allahıma çok şükürler olsun.
allahım bu seferki denemenizde yüzüne gülsün inşallah. kuzularınla beraber dön ankaradan.. bak kuzular dedim ikizlerin mi olacak neallahım hakkında hayırlısını versin canım.Allah kimsenin kollarını boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?