70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız aferin valla ne güzel anlatmışsın daha da güzel anlatılmaz valla.bravo
evlendikten sonra herşeyinle onun oluyorsun o da herşeyiyle senin oluyor. böylece zaman aşımına uğruyorsun ister istemez. en romantik anında yağmurum saolsun annnnnnnnnneeeeeeeeeeee diye bağırıp ağlamaya başlayabiliyor. ya da ekonomik problemler uf ufufffff.....
ama neyseki karşılıklı güven bitmediği sürece farklı heyecanlar yaratabiliyoruz. ne diye sormayın eeee o da bende saklı. apaçık yazamam yani.... bence flört dönemindeki aşk evlendiğinde sadece şekil değiştiriyor bitmiyor kızlar......

kızlar ben artık kaçar yemek yapacam daha kociş gelicek öptüm hepinizi kocaman hafta sonu giremiyom pazartesi görüşürüz artık
bol sağlıklı menüler hepinize kaçamak yapmayın çok ......

kışkış kilolar kışkış yallah kalori yallah

işte sen boyle kendıne farklı heyecanlar yarat, şu pelinin kaçış olayına bı el atayım deme hep kendıne saklaaa yazık değil mi bana yaa
ekonomık problem deme bana bugunlerde, bugun o yuzden canım cok sıkkın zaten, ne yapcaz nası yapcaz hıc bılmıyorummm

Son düzenleme:
kelin merhemi olsa başına sürer dert sende derman sende bebikim ekonomi deme tek başına çalışan kocişim bi devlet memuru 1100 tl ev kredisi ve önümüzdeki 6 ay boyunca her ay ödenecek pc tv ve tatil borcumuz var düşünürken bile bukadar parayı nerden bulup ödicez diye düşünmekteyim rabbim huzur mutluluk versin napalım soğan kırar yeriz

sanırım gökyüzü delindi..
nasıl bir dolu yağıyor
bütün sebzelerim öldü heralde
domateslerimin kızarmasına az kalmıştı oysa
çok üzüldüm yaaaaaaaaaaa

olay soğan kırıp yemekte değil, ama evlılıkte bu ekonomık sorunlar benı hayattan sogtuo yemın ederım evlenırken aılelerın ekonomık durumları pek parlak olmadıgı ıcın herseyı esımle ıkımız yaptık, mobılyaları beyaz eşyaları gectım, alyanslarımızdan gelınlıkle damatlıga kadar kendı kendımıze aldık, yıgınla taksıt öde öde bıtmıyo, bı yandan da eksik hıc bıtmıyo
evlılıkte bu ekonomık sorunlarda cok hassas oluyo

bencede canaım evlilik gibisi yokk inş sende hayırlısyla yuva kurarsın sevdiceğinlee

bencede veleneceğin insanla yapılan flört neysede sonunda evlilik olmayınca o işte çok kötü her açıdan

canım evlendiğimizde bi kanepemiz vardı normal bi yatakta yattığımızda 3 senelik evliydik :26: yatağı ısıtmamız uzun sürdü hala daha doğru düzgün eşyamız yok.eşiminden bişi istediğimde yanlış kişiyle evlendin diye yapıştırır lafı hemen benimde özençlerim var tabi şuyum buyum olsun şöyle böyle olsun diye ama önceliğim herzaman eşim.herşeye bigün sahip olabilirim ama onu kaybettimmi bidaha bulamam bu yüzden maddi konularda birbirimizi sıkmayız isteklerimizi imkanlarımız dahilinde nezaman uygunsak ozaman gerçekleştirmeye çalışıyoruz.iyi kötü kendimizede ailemizede yetmeye çalışıyoruz.bugüne kadar iyi idare ettik rabbimin izniyle bundan sonrada başaracağız inşallah.ama evliliğimiz belkide en sıkıntılı dönemindeyiz.önümüzdeki 6 ay zor geçecek ondan sonra rahatlıcaz inşallah.neyimizie güvendiysek aynı anda 3000 tllik borcun altına girdin

bencede veleneceğin insanla yapılan flört neysede sonunda evlilik olmayınca o işte çok kötü her açıdan
bilmem hiç flört etmedim eşimden önce görüştüğüm biri vardı 17 ay beraberdik bunun 15 ayı askerdeydi kendisi :26: onunla ayrılıp eşimi seçmek zorunda kaldım bazen eşimle dalga geçiyorum görüştüğümüz zaman seni öptüm sırf seni kirlettim diye seninle evlendim.namusumsun dedim ele güne kirletipte bıraktı çocuğu bırkatı dedirtmedim diye

borç ödeniyocanım ya yeter ki sağlık olsun bizde 1.5 yıllık evlilyiz hala borç ödüyoz her kadın gibi bende sölenip duruyodum çünkü asla gözüme uyku girmez bi yere borcum varsa eşimin uzak akrabalarından bir adam çok borçlanmış bunalıma girmiş eşiyle tartıştığı akşam kendini asmış allah korusun insanın heran ayağı kayabilir gurur erkeklere herşeyi yaptırır o olay bana ders oldu artık eşime borçlarla ilgili söylenmiyorum artık ne yapalım canı sağolsun borç ödenir gider ama can gittimi tekrar yerine gelmez

evinizi gönlünüz ihtiyacı istemiz almışsınız ödüyosunuz bunun için söylenmeye gereksiz.hani gereksiz bi borçlanma olur vs olur ozaman dırdır vırvır yap eksik etme bizde dedimya gereksiz yere bir sürü borca girdik çok şükür ödeyecek kadar durumumuz var ama öyle har vurup savuramıyoruz düşünerek hesap ederek harcama yapmamız gerekecek hiç yoktan yere.sağlık olsun sıkıntısız bişey elde edinilmiyor deyip önümüze bakıyourz.para gelir bi şekilde ama 2 şey var gittimi zor gelir belki gelmez bunlarda sağlık ve huzur hiçbişey için bu ikisinden vazgeçmemek lazım

gerı donusu olan seyler oduyosun sen de sımdı canım oyle dusun, tv dıosun bılgısayar dıosun bunlar uzun sure kullancagın seyler zaten.. ev kredisi dıyosun, sonunda ev sahıbı olacaksın daha guzelı mı var, Allah bıze de nasıp eder ınş o gunlerı ee dieri zaten tatil taksidi, biz "kaçış"lardan dolayı dogru duzgun bı tatıl bıle (daha dogrusu o balayımızdı) yapamadık gecen sene:26: o yuzden bu sene bı pansıyona fılan olsun gıtmeyı cok ıstıyorum ama işte bu gıdışle zorr

Son düzenleme:
kiz ben sana bayiliyom ya esin cok sansli kiymetini bilsin dedigin gibi mal gelip gecicidir onemli olan birbirinin kiymetini bilmek. bende bes yillik evliyim hayla borc hayla borc birgun biter insallah..

kiz guldurmeden durmuyn ha.. bende esimle il opustugumuz gunu hatirlamiyom:26::26::26: bana hep takiliyor agzimda sakiz varmis diyor seni opmusum bi bakmisim sakizim sen cigniyon diyor olduruyor beni bende na cok igrencsin diyom..

bizde balayını nerdeee.ilk tatile gittiğimizde 4 yıllık evliydik :44: sağlık olsun gönüller bir olsun herşey ergeç olur

eşimde bende şanslıyız.ikimizde farklı karakterlerdeyiz 2 zıt kutubun birbirini çekmesi olayı sanırım.birbirimizi idare etmeyi önceliğin herzaman eşyalar değil kendimiz olduğunu bilerek yaşadık.öylede olmalı herşey gelir geçer olur biter ama birbirimizi kaybettikmi dönüşü olmaz ilk öpüştüğümüz zamanları çok iyi hatırlıyorum.2 kere beni öpmeyi denemek üzereyken birinde yanımızdan biri geçmiş birindede fotograf bıyodum bir türlü öpememiş beni ilk olarak öpüşü pizza pizzada bana yazdığı bi msjı göstererek böyle hissediyorum deyip öpmüştü sonra yine pizza pizzanın kızlar wcsine girip beni öpmüştü çatlak ogün bugündür eşimle beraber olduğumuz hergn muhakak (tuvalette öpüşürüz dermişim ) öpüşürüz.gelip geçerken muhakkak ben onu öperim yada o yanımdan transit geçerken hopp yolcu burdaki direk değil karın dön gel öp sonra nereye gideceksen git diyorum hayatımda büyük bi eksiklik hissederim onu öpmediğim anlarda evet itiraf ediyorum dudak fetişiyim az illa yakaladımmı hüpleticem :84::84:

Son düzenleme:
hanımlar ben geldimmmm
sohbet yine derin konulara kaymış tabi herkes bildirim yaptı rahatladıallah herkese gönlündekini nasip etsin ne diyeyim (amiiiin)
bebek görmeye gitmiştik mağlum size rapor vereyim burda batırık diye bulgurla bişey yapıyolar çok meşhur ama ben sevemedim nedense neyse onu yaptılar bende azcık mecburen aldım bol söğüş eşliğinde ayyy hem sevindim hem üzüldümm :26::26:
kaçamak yapmamış oldum diyetime devammmmama kaçamak için kendimi hazırlamıştım ev sahibi arkasından bi tatlı bile ikram etmedi iyimiii
neyse bu saatten sonra artık kahve çay ve salatalıkla yatarım
yupiiiiii diyetim bozulmadııııııı

ohh iyi olmuş üzülme canım benim eşim tokatlı ailesi de yapar bat diyolar bende sevemedım bı türlü ye derler yemem hiç kısırıda pek sevmem ama kısıra kurban olayım onun yanında

ya sizin çocuklarınız yokmu ya da çalışıyor musunuz?uzun süre durabiliyorsunuz burda o yüzden merak ettim debenim kız pek rahat vermiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…