hepımız kocamızı elbetteki cok sevıyoruzdur ama aradaki o elektrığin şiddeti tabiki flört donemdeki gibi olmuyoaslında bunu beklemekte yanlıs olur, mesela dünyanın 7 harikası diye bısı var, mısır pıramıtlerı de bunlardan bırı, dunyanın dort bı yanından turlar duzenlenıp mısıra pıramıt gormeye akın akın insanlar gidiyo, hayretler içinde kalıyolar.. ama bi de mısırda yasayan ve zaten her Allahın gunu o pıramıtlerı goren bı ınsanın gozuyle olaya bakacak olursak, bu ınsanın pıramıtlerı her gordugunde hayretler ıcınde kalması söz konusu değildir, ne yazıkki giderek bu olağanustu guzellık bıle ınsanın gozunde olaganlasır, dünyanın 7 haarıkasından bırı sayılan pıramıtler bıle gozunuzde sıradan bı hal alır
bence hem uzayan ılıskılerde, hem de evlılıklerde durum zamanla buna baglıyo :44: zamanın en guzel yanı acılarımızı hafıfletmesı, unutturması ama en acı yanı da guzellıklerı, en olaganustu seylerı bıle sıradanlastırması galıba
yıne de aradakı saygı ve sevgı daım oldukca kucuk surprızlerle, kcuk kacamaklarla, kısa ozlemlerle, ufak tartısmalarla ılıskıye hareket katmak mumkun
ınş hayat hepımızın gonlunde yatanları getırır bıze, öncelikle saglıgımız sonrada agzımızın tadı hıc bozulmasın, huzurmuz eksık olmasın :92:
bugun nedense içim daralıyo sureklı, kendıme gelemedım sabahtan berı,sizi de daralttıysam kusura bakmayın yıne dılıme vurdu:26:
kız aferin valla ne güzel anlatmışsın daha da güzel anlatılmaz valla.bravo
evlendikten sonra herşeyinle onun oluyorsun o da herşeyiyle senin oluyor. böylece zaman aşımına uğruyorsun ister istemez. en romantik anında yağmurum saolsun annnnnnnnnneeeeeeeeeeee diye bağırıp ağlamaya başlayabiliyor. ya da ekonomik problemler uf ufufffff.....
ama neyseki karşılıklı güven bitmediği sürece farklı heyecanlar yaratabiliyoruz. ne diye sormayın eeee o da bende saklı. apaçık yazamam yani....bence flört dönemindeki aşk evlendiğinde sadece şekil değiştiriyor bitmiyor kızlar......
kelin merhemi olsa başına sürerişte sen boyle kendıne farklı heyecanlar yarat, şu pelinin kaçış olayına bı el atayım deme hep kendıne saklaaayazık değil mi bana yaa
ekonomık problem deme bana bugunlerde, bugun o yuzden canım cok sıkkın zaten, ne yapcaz nası yapcaz hıc bılmıyorummm
kızlar bildirimi buraya mı yapıyoruz özel mesajlamı ?
kelin merhemi olsa başına sürerdert sende derman sende bebikim ekonomi deme tek başına çalışan kocişim bi devlet memuru 1100 tl ev kredisi ve önümüzdeki 6 ay boyunca her ay ödenecek pc tv ve tatil borcumuz var düşünürken bile bukadar parayı nerden bulup ödicez diye düşünmekteyim rabbim huzur mutluluk versin napalım soğan kırar yeriz
cnm benim yaa, insan hep kendinde olmayana özeniyo dimi
ay ben her gün sizleri kıskanıyom anacım, hergece sewdiceğinizin koynunda uyuyonuzzz ohhh missss
ben kocaman evde, tek başıma soguk odada uyuyom her gece
ama herşeyin yeri we zamanı var demi, allah gönlümüze göre wersin inşallahhh hepimizinnn
sen keyfin ve kahyasıbu 3 lüye 4. ekleme.yeterince özgürsün ekstra bi sorumluluk için henüz erken.ben eşimle uzak şehirlerde olmasam sürekli birbirimzii görme imkanımız olsa eşim yanlız olmasaydı vs evlilik düşünmezdik aklımıza bile gelmezdi.nasipmiş pişmanmıyım asla tabiki ama o kalp atışlarını kısa süre yaşadığım için o günlere bi özlem duymaktayım bu bi gerçek
flört döneminin uzun olmasınada karşıyımherşeye muhalefetim ben uzun flört dönemleri sonundaki evliliklerde beklentiler iki taraf adınada fazla oluyor bu yüzden mutlu olunamıyor.herşeyde olduğu gibi azı karar çoğu zarar bu döneminde :26:
canım evlendiğimizde bi kanepemiz vardı normal bi yatakta yattığımızda 3 senelik evliydik :26: yatağı ısıtmamız uzun sürdüolay soğan kırıp yemekte değil, ama evlılıkte bu ekonomık sorunlar benı hayattan sogtuo yemın ederımevlenırken aılelerın ekonomık durumları pek parlak olmadıgı ıcın herseyı esımle ıkımız yaptık, mobılyaları beyaz eşyaları gectım, alyanslarımızdan gelınlıkle damatlıga kadar kendı kendımıze aldık, yıgınla taksıt öde öde bıtmıyo, bı yandan da eksik hıc bıtmıyo
evlılıkte bu ekonomık sorunlarda cok hassas oluyo
bilmem hiç flört etmedimbencede veleneceğin insanla yapılan flört neysede sonunda evlilik olmayınca o işte çok kötü her açıdan
canım evlendiğimizde bi kanepemiz vardı normal bi yatakta yattığımızda 3 senelik evliydik :26: yatağı ısıtmamız uzun sürdühala daha doğru düzgün eşyamız yok.eşiminden bişi istediğimde yanlış kişiyle evlendin diye yapıştırır lafı hemen benimde özençlerim var tabi şuyum buyum olsun şöyle böyle olsun diye ama önceliğim herzaman eşim.herşeye bigün sahip olabilirim ama onu kaybettimmi bidaha bulamam bu yüzden maddi konularda birbirimizi sıkmayız isteklerimizi imkanlarımız dahilinde nezaman uygunsak ozaman gerçekleştirmeye çalışıyoruz.iyi kötü kendimizede ailemizede yetmeye çalışıyoruz.bugüne kadar iyi idare ettik rabbimin izniyle bundan sonrada başaracağız inşallah.ama evliliğimiz belkide en sıkıntılı dönemindeyiz.önümüzdeki 6 ay zor geçecek ondan sonra rahatlıcaz inşallah.neyimizie güvendiysek aynı anda 3000 tllik borcun altına girdin
evinizi gönlünüz ihtiyacı istemiz almışsınız ödüyosunuz bunun için söylenmeye gereksiz.hani gereksiz bi borçlanma olur vs olur ozaman dırdır vırvır yap eksik etmeborç ödeniyocanım ya yeter ki sağlık olsun bizde 1.5 yıllık evlilyiz hala borç ödüyoz her kadın gibi bende sölenip duruyodum çünkü asla gözüme uyku girmez bi yere borcum varsa eşimin uzak akrabalarından bir adam çok borçlanmış bunalıma girmiş eşiyle tartıştığı akşam kendini asmış allah korusun insanın heran ayağı kayabilir gurur erkeklere herşeyi yaptırır o olay bana ders oldu artık eşime borçlarla ilgili söylenmiyorum artık ne yapalım canı sağolsun borç ödenir gider ama can gittimi tekrar yerine gelmez
canım evlendiğimizde bi kanepemiz vardı normal bi yatakta yattığımızda 3 senelik evliydik :26: yatağı ısıtmamız uzun sürdühala daha doğru düzgün eşyamız yok.eşiminden bişi istediğimde yanlış kişiyle evlendin diye yapıştırır lafı hemen benimde özençlerim var tabi şuyum buyum olsun şöyle böyle olsun diye ama önceliğim herzaman eşim.herşeye bigün sahip olabilirim ama onu kaybettimmi bidaha bulamam bu yüzden maddi konularda birbirimizi sıkmayız isteklerimizi imkanlarımız dahilinde nezaman uygunsak ozaman gerçekleştirmeye çalışıyoruz.iyi kötü kendimizede ailemizede yetmeye çalışıyoruz.bugüne kadar iyi idare ettik rabbimin izniyle bundan sonrada başaracağız inşallah.ama evliliğimiz belkide en sıkıntılı dönemindeyiz.önümüzdeki 6 ay zor geçecek ondan sonra rahatlıcaz inşallah.neyimizie güvendiysek aynı anda 3000 tllik borcun altına girdin
kiz ben sana bayiliyom ya esin cok sansli kiymetini bilsin dedigin gibi mal gelip gecicidir onemli olan birbirinin kiymetini bilmek. bende bes yillik evliyim hayla borc hayla borc birgun biter insallah..canım evlendiğimizde bi kanepemiz vardı normal bi yatakta yattığımızda 3 senelik evliydik :26: yatağı ısıtmamız uzun sürdühala daha doğru düzgün eşyamız yok.eşiminden bişi istediğimde yanlış kişiyle evlendin diye yapıştırır lafı hemen benimde özençlerim var tabi şuyum buyum olsun şöyle böyle olsun diye ama önceliğim herzaman eşim.herşeye bigün sahip olabilirim ama onu kaybettimmi bidaha bulamam bu yüzden maddi konularda birbirimizi sıkmayız isteklerimizi imkanlarımız dahilinde nezaman uygunsak ozaman gerçekleştirmeye çalışıyoruz.iyi kötü kendimizede ailemizede yetmeye çalışıyoruz.bugüne kadar iyi idare ettik rabbimin izniyle bundan sonrada başaracağız inşallah.ama evliliğimiz belkide en sıkıntılı dönemindeyiz.önümüzdeki 6 ay zor geçecek ondan sonra rahatlıcaz inşallah.neyimizie güvendiysek aynı anda 3000 tllik borcun altına girdin
bilmem hiç flört etmedimeşimden önce görüştüğüm biri vardı 17 ay beraberdik bunun 15 ayı askerdeydi kendisi :26: onunla ayrılıp eşimi seçmek zorunda kaldım bazen eşimle dalga geçiyorum görüştüğümüz zaman seni öptüm sırf seni kirlettim diye seninle evlendim.namusumsun dedim ele güne kirletipte bıraktı çocuğu bırkatı dedirtmedim diye
bizde balayını nerdeee.ilk tatile gittiğimizde 4 yıllık evliydik :44: sağlık olsun gönüller bir olsun herşey ergeç olurgerı donusu olan seyler oduyosun sen de sımdı canım oyle dusun, tv dıosun bılgısayar dıosun bunlar uzun sure kullancagın seyler zaten.. ev kredisi dıyosun, sonunda ev sahıbı olacaksın daha guzelı mı var, Allah bıze de nasıp eder ınş o gunlerıee dieri zaten tatil taksidi, biz "kaçış"lardan dolayı dogru duzgun bı tatıl bıle (daha dogrusu o balayımızdı) yapamadık gecen sene:26: o yuzden bu sene bı pansıyona fılan olsun gıtmeyı cok ıstıyorum ama işte bu gıdışle zorr
eşimde bende şanslıyız.ikimizde farklı karakterlerdeyiz 2 zıt kutubun birbirini çekmesi olayı sanırım.birbirimizi idare etmeyi önceliğin herzaman eşyalar değil kendimiz olduğunu bilerek yaşadık.öylede olmalı herşey gelir geçer olur biter ama birbirimizi kaybettikmi dönüşü olmazkiz ben sana bayiliyom ya esin cok sansli kiymetini bilsin dedigin gibi mal gelip gecicidir onemli olan birbirinin kiymetini bilmek. bende bes yillik evliyim hayla borc hayla borc birgun biter insallah..
kiz guldurmeden durmuyn ha.. bende esimle il opustugumuz gunu hatirlamiyom:26::26::26: bana hep takiliyor agzimda sakiz varmis diyor seni opmusum bi bakmisim sakizim sen cigniyon diyor olduruyor beni bende na cok igrencsin diyom..
hanımlar ben geldimmmm
sohbet yine derin konulara kaymış tabi herkes bildirim yaptı rahatladıallah herkese gönlündekini nasip etsin ne diyeyim (amiiiin)
bebek görmeye gitmiştik mağlum size rapor vereyim burda batırık diye bulgurla bişey yapıyolar çok meşhur ama ben sevemedim nedenseneyse onu yaptılar bende azcık mecburen aldım bol söğüş eşliğinde ayyy hem sevindim hem üzüldümm :26::26:
kaçamak yapmamış oldum diyetime devammmmama kaçamak için kendimi hazırlamıştım ev sahibi arkasından bi tatlı bile ikram etmedi iyimiii
neyse bu saatten sonra artık kahve çay ve salatalıkla yatarım
yupiiiiii diyetim bozulmadııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?