70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya sizin çocuklarınız yokmu ya da çalışıyor musunuz?uzun süre durabiliyorsunuz burda o yüzden merak ettim debenim kız pek rahat vermiyorda

benim bi tontiğim varda çalıştığım için uzun süre burdayım.yoksa dedıgın gıbı evde hem ondan hemde koçişten dolayı giremiyom pek

valla ben de çalıştığım için gun içinde ofıste olduğum saatlerde bılgısayarım hep açık dolayısıyla kk da açık oluyor masama baskası oturmadıgı ıcın masadan kalktıgımda da pek kapatmıyorum, ben işlerimi hallederken de, dilekçelerimi yazarken de arka fonda faceimle kk genelde acık durur, oyuzden hep onlıne gozukurum
Ammavelakın haftasonları nete gıremıyorum cunku evde yok, ben eve net baglatırsam kocişte lıg tv baglatcak, o yuzden bız de son derece medenı bı anlasma yaparak evlılıgımızın huzuru ıcın ıkısınden de evde uzak durmaya karar verdıkkk

ayol ne bitmez kermesmiş bu.. seni yavaşlatıyo zannımca.. şaka şaka verdiğin 25 kilonun hediyesi olsun bunlar

offf plana bak beee..her saniyesi dolu.. kız peki annenler ne diyi bu işe sevgili olmanıza???

canım geçen hafta kermes hazırlıklarına yardıma gitmiştim..çarşamba açıldı bugün son...ama haftaya bir kermez daha açılacak..:26:

aslıcım ne güzel kurtarmışsın bugünü beni sorma neler yedim nelerrr...neyse yarından itibaren kaldıqım yerden devam edicem..

Kızlar yaa eşim bi arkadaşının oğluna yavru köpek bulucam diy esöz vermişti 1 seneyi geçti cocuk ta pes etmıyor eşimi arayıp duruyor sizde veya çevrenizde yavru kurt,rot felan olcakmıs varsa ve vermek ıstıyorsanız alabılırız esım ıst felanda olsa olur gıder alırız dıyo yardımmmmm

canım asla isyan etme. eminim söylenen her söz sinirini bozuyordur benimde öyleydi. ama şimdi anlıyorum hepsi iyiliğim içinmiş. her şerde vardır bir hayır bunu unutma. amin canım allahım herkesin kuzularına sağlık versin onlara bağışlasın. saada tez zamanda bu duyguları tattırsın. benim çift yumurta ikizi iki kızım var. ikiside birbirinden çoook farklı hem görünüş hem huy olarak biri cadımı cadı:)) biri huysuz mu huysuz bir okadar yaramaz bir o kadar canımı yakıyolar ama bir o kadarda tatlılar..

ya sizin çocuklarınız yokmu ya da çalışıyor musunuz?uzun süre durabiliyorsunuz burda o yüzden merak ettim debenim kız pek rahat vermiyorda
ay sorma canım bende pek giremiyorum ve yazamaıyorum. kızlar uyurken geçmişi okumaktan yazamıyorum bile. ancak arada yazıyorum ama çok az paylaşımda bulunabiliyorum..

bende bu sıralar kuduz gibi ısıran iki tane cadıı varrr onlar olurmu acep

kadınlar klubünü sürekli dışarıdan takip ederdim artık bende üyeyim kilo 78 56 kiloydum ve kendime kesinklikle dur demeden kilo aldım şimdi çok pişmanım boyum 180 hızlı uzama çatlaklarına kilo çatlaklarıda eklendi onun çözümünü derma roller ve medcsol ile buluyorum sanırım gerçi daha bi defa kullandım ama olsun ben ii bi çözüm olduuna inanıorm.. bizim okuldan kızlar sürekli zayıflama hapları kullanıolar hepside manken gibi cidden kilo aldıkları an hap kullanıolar ama bilemedm güvenemedim ben hap olayına..

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)bu neee ya sadece ben varım:26:ayy kendi,mi çok yalnız hissettimmnikah kıyıldı şahit oldum geldim şıkta olmuştumsonra 2şahit çarşıda gezdik,markete gittik eşim aldı bizi buarada spor saatim geçemye başaldı ama kızlar benim yanalrımda ağrı var ya anlamadım neağrısı şöle tam göğüslerden aşağı doğrueve geldik yemeğim vardı eşime azgeldi makarna yap dedi teryağlı sadebende dayanamam pilav arammda çok seviyomyaa ama azyedimmm:46
menüm
sabah uyanınıca ılık su
kahvaltı
2dilim kepek ekmekle tost
domates,salatalık
şekersiz çayyy

ara 500 mlsu

öğlen
4-5yemek kaşığı kısır
1bardak ayran

ara
500mlsu
6-7 erik
biravuç sarı leblebi(evet biliyorum beyaz öneriliyor ama ders çalışrken uykum gelmesin diyee

akşam
1kase buğdaylı,bikaçtanedde nohut vardı içinde yoğurt çorba
çok azkısır
4yemek kaşığıdır yaa ölçmedim makarna yağsız 1kaşıkta eşimin tabağındna yağlı
2bardak su
bide dayakk
suya devam spora gdiemedim makinayı doldurdum artık çayister eşim,belki kahve bakalımm:44:
çilek yemek istiyorum spordaki 1litre suyuda içicemm...

güvenme boşver hapları,bizde hap yokk

ya senin burcun koçmu yoksa:26:burdada hergün ayrı konu bi gttim neelr konuşulmuş..:26:neyse az az el atayım..1.madde...
bizde tek maaşlı ve eşim herşeyi öedei ebnim mutfak yatak oodası eşyasoı hariç,6yıl oldu sadece 2yıldır arabamız var hamdolsun rabbime onu bulamayanda var,bide tedavimiz 10milyar olmuşturda gerisi bilmemlüksümüz bziim d eyok canım nerde tatil,diyorumya millet diyo ohh iki kşisiniz gezin tozun..nerdeeee:84:ailelerden anca fırsat olmuyoki,hersene birkardeşimzi evlendi..3sen eönce görümcem.geçensene kızkardeşim 2aysonra erkek kardeşim..aileler uzakta sürekli git gel..ama çok sitiyorum şöle farklıbi tatili kesemiz 2güne yeter belki ama ben 2günle bişe anlamam şöle 1hafta 10 gün olacak...aşk tazelemek içinnet falanda olmasa orda televziyonda:26::26:eşime takılıyom ıssız biadada olsan 3şeyoda pc,tv,bide sen diyo yaaa:84:ama farkettis en çok nete takılıyo diyo gcık oldu bana herhladebide ders var diyomya
biraz önce ytazdıklarınıza gülüyom geldi noldu diyooo
2.bende özlüyorum o zamnalrı ama evlilik engüzeli,en sevabı eşimde hiç hatırlamz ben bazen daalrım maziye aha karı uçtu yine derrama zamanla azalıyo ya geçmişe dair heyecanalr,o kalp çırpıntıları(ozamnalr kiloda almıyoduk yaa malesef ben hep hatırlmak isterim salak gibiama şimdi yeni heyecanalr zamanı yaş geçiyor ozamn 22-23 24 eveldndik ee artık 30lardayız,kartlaşmaya doğru ADIM ATARkende vardır heyecanalr....
neyseee çok uzun elattım ben sizi okudum sizde okursunuz gari.....g.düş..green..leguim...

sorsakkk noluyyyyya kaptan nnolur bizde okadan verelimde sen,in gibi yaaaaa,göğsünü gere gere gez yaa,utanma..hakkettin bunları

slm kızlarr nasılsınızz ben geldim ama kimseler yok
sütlü neskafe 2 diyet bisküvi yedim malesef çok acıktım akşam yemeği yemeyince
geçmişe bi göz atayım ben
bu arada yeni tickerim nasıl olmuşşşşş sudemmmmm gördünmü canımm iyi gör diye yaptımm

Son düzenleme:
tekrar mrhblar kizlar
menumu tamamen yazayim
sabah
1 yumurta
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
yarimsar yesil sogan biber
domates salatalik
avuc ici kadar beyaz ekmek
1 sekersiz cay

ara
yarim salatalik

oglen
yarim tabak makarna
bol salata
3 kasik yogurtlu kabak

ara 1 cikolata kucuk
1 yesil cay

aksam
3 kasik muusli+yarim cay bardagi sut
yatana kadar 4 litre su 1 yesilcay

yorumlarinizi bekliyom kilar

bu arada kilavuz hayla gozukmedi bide barkinimde yoktu niye acaba genelde ilk bildirimi barkinim yapardi...

okuduk nolmuş .biz biraz küççük evlendik öyle oluncada yavaş yavaş emekliye emekliye ilerliyoruz.mutluyuz gururluyuz ben oğlak burcuyum koçla nasıl bi bağ kurdun bilmem.koçlardan hiç haz etmem aksine kıl gıcık olurum ama en büyük aşkım kocişim bi koç burcu ikimizinde boynuzları var tosluyoz birbirimize

yemekleri git gide azaltıyormusunuz yoksa hep aynımı genel olarak.bide sporu baştan beri aynı dk mı yapıyorsunuz...
başarabilirsek düzenli yapmaya çalışıyoruz hepsini ama henüz tam istikrarla devam edebilen olmadı bi ben vardım bende gruba uydum saldım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…