benim sade bi kocişim varya sizin çocuklarınız yokmu ya da çalışıyor musunuz?uzun süre durabiliyorsunuz burda o yüzden merak ettim debenim kız pek rahat vermiyorda
ya sizin çocuklarınız yokmu ya da çalışıyor musunuz?uzun süre durabiliyorsunuz burda o yüzden merak ettim debenim kız pek rahat vermiyorda
ayol ne bitmez kermesmiş bu.. seni yavaşlatıyo zannımca.. şaka şaka verdiğin 25 kilonun hediyesi olsun bunlar
offf plana bak beee..her saniyesi dolu.. kız peki annenler ne diyi bu işe sevgili olmanıza???
hanımlar ben geldimmmm
sohbet yine derin konulara kaymış tabi herkes bildirim yaptı rahatladıallah herkese gönlündekini nasip etsin ne diyeyim (amiiiin)
bebek görmeye gitmiştik mağlum size rapor vereyim burda batırık diye bulgurla bişey yapıyolar çok meşhur ama ben sevemedim nedenseneyse onu yaptılar bende azcık mecburen aldım bol söğüş eşliğinde ayyy hem sevindim hem üzüldümm :26::26:
kaçamak yapmamış oldum diyetime devammmmama kaçamak için kendimi hazırlamıştım ev sahibi arkasından bi tatlı bile ikram etmedi iyimiii
neyse bu saatten sonra artık kahve çay ve salatalıkla yatarım
yupiiiiii diyetim bozulmadııııııı
benim sade bi kocişim var
canım asla isyan etme. eminim söylenen her söz sinirini bozuyordur benimde öyleydi. ama şimdi anlıyorum hepsi iyiliğim içinmiş. her şerde vardır bir hayır bunu unutma. amin canım allahım herkesin kuzularına sağlık versin onlara bağışlasın. saada tez zamanda bu duyguları tattırsın. benim çift yumurta ikizi iki kızım var. ikiside birbirinden çoook farklı hem görünüş hem huy olarak biri cadımı cadı:)) biri huysuz mu huysuz bir okadar yaramaz bir o kadar canımı yakıyolar ama bir o kadarda tatlılar..saol canımmherkonuda böyldir yaşamayan napsa bilemez buduyguları..bu adetimde ağlamadım.çünkü 1nisand aaldığım sonucum beni 3gün komaya soktu sürekli ağlama krizleir geçridim,rabbime inancım tam ama isyan içind eğil insanın elind eolmuyo hemen geldim bu topikle v eeşim sayesinde tabi ankaradada ailem sayesinde toparlandım ama burukuluk oluyor tabi..amin diyorum duana zaten 2embriyo isterim inş.ikizde olsun birsferde iki kuşş nasip bakalım..ayyy nikah agitcem geç kalamyımmmm allah kuzualrını sana bağışlasınikorusun,ikisde aynı cinsmi
ay sorma canım bende pek giremiyorum ve yazamaıyorum. kızlar uyurken geçmişi okumaktan yazamıyorum bile. ancak arada yazıyorum ama çok az paylaşımda bulunabiliyorum..ya sizin çocuklarınız yokmu ya da çalışıyor musunuz?uzun süre durabiliyorsunuz burda o yüzden merak ettim debenim kız pek rahat vermiyorda
bende bu sıralar kuduz gibi ısıran iki tane cadıı varrr onlar olurmu acepKızlar yaa eşim bi arkadaşının oğluna yavru köpek bulucam diy esöz vermişti 1 seneyi geçti cocuk ta pes etmıyor eşimi arayıp duruyorsizde veya çevrenizde yavru kurt,rot felan olcakmıs varsa ve vermek ıstıyorsanız alabılırız esım ıst felanda olsa olur gıder alırız dıyo yardımmmmm
benim sade bi kocişim var
kadınlar klubünü sürekli dışarıdan takip ederdim artık bende üyeyim kilo 78 56 kiloydum ve kendime kesinklikle dur demeden kilo aldım şimdi çok pişmanım boyum 180 hızlı uzama çatlaklarına kilo çatlaklarıda eklendi onun çözümünü derma roller ve medcsol ile buluyorum sanırım gerçi daha bi defa kullandım ama olsun ben ii bi çözüm olduuna inanıorm.. bizim okuldan kızlar sürekli zayıflama hapları kullanıolar hepside manken gibi cidden kilo aldıkları an hap kullanıolar ama bilemedm güvenemedim ben hap olayına..
bizde balayını nerdeee.ilk tatile gittiğimizde 4 yıllık evliydik :44: sağlık olsun gönüller bir olsun herşey ergeç olur
eşimde bende şanslıyız.ikimizde farklı karakterlerdeyiz 2 zıt kutubun birbirini çekmesi olayı sanırım.birbirimizi idare etmeyi önceliğin herzaman eşyalar değil kendimiz olduğunu bilerek yaşadık.öylede olmalı herşey gelir geçer olur biter ama birbirimizi kaybettikmi dönüşü olmazilk öpüştüğümüz zamanları çok iyi hatırlıyorum.2 kere beni öpmeyi denemek üzereyken birinde yanımızdan biri geçmiş birindede fotograf bıyodum bir türlü öpememiş beni ilk olarak öpüşü pizza pizzada bana yazdığı bi msjı göstererek böyle hissediyorum deyip öpmüştü sonra yine pizza pizzanın kızlar wcsine girip beni öpmüştü çatlak ogün bugündür eşimle beraber olduğumuz hergn muhakak (tuvalette öpüşürüz dermişim ) öpüşürüz.gelip geçerken muhakkak ben onu öperim yada o yanımdan transit geçerken hopp yolcu burdaki direk değil karın dön gel öp sonra nereye gideceksen git diyorum hayatımda büyük bi eksiklik hissederim onu öpmediğim anlarda evet itiraf ediyorum dudak fetişiyim az illa yakaladımmı hüpleticem :84::84:
canım geçen hafta kermes hazırlıklarına yardıma gitmiştim..çarşamba açıldı bugün son...ama haftaya bir kermez daha açılacak..:26:
aslıcım ne güzel kurtarmışsın bugünübeni sorma neler yedim nelerrr...neyse yarından itibaren kaldıqım yerden devam edicem..
okuduk nolmuşya senin burcun koçmu yoksa:26:burdada hergün ayrı konu bi gttim neelr konuşulmuş..:26:neyse az az el atayım..1.madde...
bizde tek maaşlı ve eşim herşeyi öedei ebnim mutfak yatak oodası eşyasoı hariç,6yıl oldu sadece 2yıldır arabamız var hamdolsun rabbime onu bulamayanda var,bide tedavimiz 10milyar olmuşturda gerisi bilmemlüksümüz bziim d eyok canım nerde tatil,diyorumya millet diyo ohh iki kşisiniz gezin tozun..nerdeeee:84:ailelerden anca fırsat olmuyoki,hersene birkardeşimzi evlendi..3sen eönce görümcem.geçensene kızkardeşim 2aysonra erkek kardeşim..aileler uzakta sürekli git gel..ama çok sitiyorum şöle farklıbi tatili kesemiz 2güne yeter belki ama ben 2günle bişe anlamam şöle 1hafta 10 gün olacak...aşk tazelemek için net falanda olmasa orda televziyonda:26::26:eşime takılıyom ıssız biadada olsan 3şey oda pc,tv,bide sen diyo yaaa:84:ama farkettis en çok nete takılıyo diyo gcık oldu bana herhlade bide ders var diyomya
biraz önce ytazdıklarınıza gülüyom geldi noldu diyooo
2.bende özlüyorum o zamnalrı ama evlilik engüzeli,en sevabı eşimde hiç hatırlamz ben bazen daalrım maziye aha karı uçtu yine derrama zamanla azalıyo ya geçmişe dair heyecanalr,o kalp çırpıntıları(ozamnalr kiloda almıyoduk yaa malesef ben hep hatırlmak isterim salak gibi ama şimdi yeni heyecanalr zamanı yaş geçiyor ozamn 22-23 24 eveldndik ee artık 30lardayız,kartlaşmaya doğru ADIM ATARkende vardır heyecanalr....
neyseee çok uzun elattım ben sizi okudum sizde okursunuz gari.....g.düş..green..leguim...
başarabilirsek düzenli yapmaya çalışıyoruz hepsini ama henüz tam istikrarla devam edebilen olmadı bi ben vardım bende gruba uydum saldım gittiyemekleri git gide azaltıyormusunuz yoksa hep aynımı genel olarak.bide sporu baştan beri aynı dk mı yapıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?