70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burda yeni olmakta ne zormuş..kimse yüzüme bakmıyo
kalabalık olunca msjlar yorumar ardı ardına gelince gözden kayboluyo yeni gelenler bu yüzden her msja yorum yazıp farkettirmeniz lazım kendinizi

grup olunca daha sıkı gidilmesi gerekmiyor mu.bayaa samimi olmuşsunuz ondan mı acaba
nerde çokluk demiş atalarımız birbirimize moral ve motivasyon sağladığımız bir gerçek ama şu son dönemlerde baharın sağdan soldan çarpması sonucu hepimiz bi köşeye savrulmaktayız.inşallah düzeliciz

daha dün başladım ben fena değil şimdilik bir kaç gün geçip alışana kadar zor oluyor.ama daha spor yapmadım...senin nasıl gidiyor peki?

slmmm arkadaşlar nasılsınız ben çok yorgunummm masallah ne güzel kilo vrrmişsiniz tebrik ederimm
SENA KAPTANIMIN DİKKATİNEE
Ben haftayamı girecegim listeye canımm ben detatlı vereyim biraz aradan sonra son hızla devammm inşş
Başlangıç:92
Hedef :58
çarşamba günü :84.9
Bugun:84.3
Giden 600 gram
Şimdi çoçuklar durmuyo az sonra gelirimmmmm:2:

iyi akşamlar hanımlar keyifler nasılll inş herkes iyidir acemi bi ev hanımı olarak mutfaktayım pazar günü 10 kişil bi erkek grubunu yemeğe davet edecektim ama son anca vazgeçmek zorunda kaldık eşimde salata dolma sarma ve patlıcan kebabı yapcaktım onun yanında ıyı giderdiye dünyanın maydonuzunu almış taze taze gözümüün önünde sarmasına dayanamam hepsinide tüketemeyiz varmı bunu saklamanın püf noktası buzluğa falan atılırmı hamarat hanımlardan cevap bekliyorummmmmmmm

ben yıkayıp doğrayıp buzluğa atıyorum lazım oldukça çıkarıp çıkarıp kullanıyorum.hiç bişide olmuyor

canım maydonuzu ayıklayıp yıkıyorum suyunu iyice süzdürüp poşetliyorum dipfrize atıyorum doğramana gerek yok kullanacağın zaman poşeti sıktınmı incecik doğranmış gibi oluyor zaten sonra çorbalara yada dolmalara kullanıyorum salataya olmaz amaa

olur canım sağol

teşekkürler canım rumuzda 35 var memleketinden çok uzakta birsi olarakdikkatimi çektii bende yarı izmirli sayılırımda

canım öncelikle hoşgeldin hap olayına son derece karşıyız çünkü çok geçerli bir nedenimiz var SAĞLIKSIZ..daha biraz önce tvde inetrnetten altın çilek hapını alıp 2 gün önce içmeye başlayan bir bayanın ölüm haberini verdiler..hiçbirşey tek başına zayıflatmaz..dikkat edeceksin ve dengeli besleneceksin..herşeyden yiceksin..bizler böyle yaparak gayet güzel kilolar verdik veriyoruzda..sanada dengeli beslenip saqlıklı kilolar vermeni öneririm cnm

sorsakkk noluyyyyya kaptan nnolur bizde okadan verelimde sen,in gibi yaaaaa,göğsünü gere gere gez yaa,utanma..hakkettin bunları

kadercim inanırmısın diyete ilk başladıqımda kaptanımıza şöyle demiştim ''79 olsam'':97:..79u gördüqüm gün haftalarca topikte sevinç çıqlıkları atmıştım..7li rakamları görmeyeli uzun yıllar olmuştu..bnm için 7li rakamlarda olmak çok şey demekti..şimdi hayellerimin çok üzerine çıktım..ama şunu gördüm..ne kadar kilo verirsen ver vücudundaki fazlalıklar gitmeden kendini zayıf hissetmiyorsun..aksine şimdi her tarafım daha çok çıkmış gibi..zayıfladıkça fazlalıklar daha çok belli oluyor..ne zaman 57 yada 55 olucam ozaman korumaya geçicem..60a inince hedefimi geri çekicem..şimdiye kadar kilo vermenin rahatlıqıyla yedim içtim yeri geldi abarttım..yoksa 60a çoktan inmiştim..kaçamak yapıp cumaya kadar toparlanmayı seviyorum..hiçbişeyden mahrum kalmadan kilo vermek diyelim bunun adına..

yemekleri git gide azaltıyormusunuz yoksa hep aynımı genel olarak.bide sporu baştan beri aynı dk mı yapıyorsunuz...

canım yemekleri azaltmıyorsun..hatta kilo verince rahatlayıp biraz çoqaltıyorsun biz yemeklerimizi gramla falan ölçmüyoruz..göz kararı yiyoruz..abartmadan ama..sporduda ne kadar yapabilirsek..bazen hiç yapamıyoruz bazen az bazen çok..belli bir ölçümüz yok..zaten sen önce bir adapte ol bize gerisi kendiliqinden geliyor..öqünlerini paylaş güzel menüleri örnek al..her hafta kilo verdikçe dahada motive olacaksın..ve öyle bir zaman gelecekki çok yediqinde deqil az yediqinde mutlu olucaksın

not aldım cnm bu hafta listenin altında adını göreceksin haftayada inş. listedesin :13:

Son düzenleme:

kızlar muazzez yoqun olurum ama bildirim yaparım demişti hala gelmedi..derya müge seher durusuuuu ve triendy21 hala yoklar..umarım herşey yolundadır..

kadercim ekmeqi istersen 1 dilim yiyebilirsin ama normali 2 dilimdir...ben her sabah 1 yumurta ve 2 dilim ekmek mutlaka yiyorum..çokta güzel doyuyorum tabi yanında kahvaltılıklarımıda yiyorum..diqer öqünlerde ekmek yememek şartıyla 2 dilim 90ın üstünde kilosu olanlarda 3 dilim ekmek tüketebilirler cnm..

Son düzenleme:

canım benim 5leride görürsün.ben 5leri lisede sonra mezun oldum ozamanlr gördüm hreketsşz yaşam kabızlık derken 6lılara başladım evlendiğmde 62 birden olanoldu yaabirnada düşüktü ameliayttı kafaya çok taktım kiloyu korktukça kilo aldım bağırsakalrım mahvoldu..3sene önce 75ten 70 düştüm sonra tedavielrden yedndien yükseldim ama biara 80 çıkıyodum tokkarnına haytımı çok etkiledi yani geçmişim çokkkk kilolu değildi işte yaşam tarzı bende 69lara gelsem bi inş....senide çok tebrik ediyorum gerçekten herkes başaramıyor ebnim gibi şikeyet edip yerinde sayan çok,ama sende beni tanısan derdin sen zayıfolmayı hakediyosun obur ve çok iştahlı değilm ama şişkoyum yaaa:84:evet spor abaşlayalı vücudum anca yumuşadı önce sarkacak sonra toparlancak:44:şuan ince görünmüyorum ama hefifim zamnla görüntüme yansıyacak herhalde

tamam canım bende 2dilimi pek geçmiyorum zaten çoğuzamn,tabi biyerlerde kaçamk olounc ageçiliyor ama özellikle yemembnede haftada 3 gün yumurta yiyorum

aaa nolmuş koçlaraakoç burcuyum yazdıklaırnın bazılaır bendede varda merak ettim hani dhaaöncedende benzer şeyler vardı huylar,duygular yaniikırdın benii yaaaneyse ben çıkar burdan eşim kızacak berabe rçaykeyfi yapalımmmiyi gecelerrrrrrr

kızlar muazzez yoqun olurum ama bildirim yaparım demişti hala gelmedi..derya müge seher durusuuuu ve triendy21 hala yoklar..umarım herşey yolundadır..

geldim tatlım..
dün tansiyonum çok yükselmişti acildeydim oyüzden giremedim ama şu an iyiyim oyüzden yoktum...
bugün acayip ödem olmuşum dün gece idrar söktürücülerle tansiyonumu anca düşürebildiler oyüzden bugün ödem olmuştum sabah tartıldım kiloda değişiklik yotu birazdan özeline atcam aşkitom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…