burda yeni olmakta ne zormuş..kimse yüzüme bakmıyo
kalabalık olunca msjlar yorumar ardı ardına gelince gözden kayboluyo yeni gelenler bu yüzden her msja yorum yazıp farkettirmeniz lazım kendiniziburda yeni olmakta ne zormuş..kimse yüzüme bakmıyo
nerde çokluk demiş atalarımızgrup olunca daha sıkı gidilmesi gerekmiyor mu.bayaa samimi olmuşsunuz ondan mı acaba
iyi akşamlar hanımlar keyifler nasılll inş herkes iyidir acemi bi ev hanımı olarak mutfaktayım pazar günü 10 kişil bi erkek grubunu yemeğe davet edecektim ama son anca vazgeçmek zorunda kaldık eşimde salata dolma sarma ve patlıcan kebabı yapcaktım onun yanında ıyı giderdiye dünyanın maydonuzunu almış taze taze gözümüün önünde sarmasına dayanamam hepsinide tüketemeyiz varmı bunu saklamanın püf noktası buzluğa falan atılırmı hamarat hanımlardan cevap bekliyorummmmmmmm
iyi akşamlar hanımlar keyifler nasılll inş herkes iyidir acemi bi ev hanımı olarak mutfaktayım pazar günü 10 kişil bi erkek grubunu yemeğe davet edecektim ama son anca vazgeçmek zorunda kaldık eşimde salata dolma sarma ve patlıcan kebabı yapcaktım onun yanında ıyı giderdiye dünyanın maydonuzunu almış taze taze gözümüün önünde sarmasına dayanamam hepsinide tüketemeyiz varmı bunu saklamanın püf noktası buzluğa falan atılırmı hamarat hanımlardan cevap bekliyorummmmmmmm
ben yıkayıp doğrayıp buzluğa atıyorum lazım oldukça çıkarıp çıkarıp kullanıyorum.hiç bişide olmuyor
yeşimimmmm geçmiş olsun cnmburdan uzak kalamk sana yaramıyor bak hasta oluveriyosun msn muhabbetlerinide özledik hanii
canım ajandama baktım ismin yok..demekki cumadan sonra konuşmuşuz..cuma yapılan bildirimleri kaile alıyorum..bu hafta listenin altında ismini görürsün..notumu aldım..haftaya listeye eklerim..haftaya bildirim yaparken senanın dikkatine yaz ki bildirimini ajandaya geçireyim..başka türlü burdaki bildirimleri okuyup geçiyorum.
canım maydonuzu ayıklayıp yıkıyorum suyunu iyice süzdürüp poşetliyorum dipfrize atıyorum doğramana gerek yok kullanacağın zaman poşeti sıktınmı incecik doğranmış gibi oluyor zaten sonra çorbalara yada dolmalara kullanıyorumsalataya olmaz amaa
kadınlar klubünü sürekli dışarıdan takip ederdim artık bende üyeyim kilo 78 56 kiloydum ve kendime kesinklikle dur demeden kilo aldım şimdi çok pişmanım boyum 180 hızlı uzama çatlaklarına kilo çatlaklarıda eklendi onun çözümünü derma roller ve medcsol ile buluyorum sanırım gerçi daha bi defa kullandım ama olsun ben ii bi çözüm olduuna inanıorm.. bizim okuldan kızlar sürekli zayıflama hapları kullanıolar hepside manken gibi cidden kilo aldıkları an hap kullanıolar ama bilemedm güvenemedim ben hap olayına..
sorsakkk noluyyyyya kaptan nnolur bizde okadan verelimde sen,in gibi yaaaaa,göğsünü gere gere gez yaa,utanma..hakkettin bunları
yemekleri git gide azaltıyormusunuz yoksa hep aynımı genel olarak.bide sporu baştan beri aynı dk mı yapıyorsunuz...
slmmm arkadaşlar nasılsınız ben çok yorgunummm masallah ne güzel kilo vrrmişsiniz tebrik ederimm
SENA KAPTANIMIN DİKKATİNEE
Ben haftayamı girecegim listeye canımm ben detatlı vereyim biraz aradan sonra son hızla devammm inşş
Başlangıç:92
Hedef :58
çarşamba günü :84.9
Bugun:84.3
Giden 600 gram
Şimdi çoçuklar durmuyo az sonra gelirimmmmm:2:
yemekleri git gide azaltıyormusunuz yoksa hep aynımı genel olarak.bide sporu baştan beri aynı dk mı yapıyorsunuz...[/QUOTE
şöyle canım hemen başta azaltmak olmuyor ,kahvaltında 1dilim ekmek ve bol yeşillik,söğüş yersen seni tok tutuyor,ara öğünlerde önemli gece atıştırmay gerek duymuyosun ozaman.yani aralarda meyve,su,bikaç fındık,dbadem v.s içersen tok tutuyor gerçekten ve öğlende azyiyosun akşamda ozamn..bendenedim eğer araaşrı yapmıyosam akşam doymuyorum günüm mahvoluyorama zamanla oturtursak bir diyet değilde sağlıklı yaşam yeem düzenimiz olursa hep aynıda gider buşekilde..ve bakarızki aslınd adoğru zamanda ve doğru miktar yeyincede doyuyoruz..sadece zaman ve sabırr
sporda ben akşamlrı gi,idyorum ama sabhta ebruyla yapıyodum biara..buakşam g,demedi,m..evde netten açıp ya oynıycam ayda hareket bakalımm:26:
yemekleri git gide azaltıyormusunuz yoksa hep aynımı genel olarak.bide sporu baştan beri aynı dk mı yapıyorsunuz...[/QUOTE
şöyle canım hemen başta azaltmak olmuyor ,kahvaltında 1dilim ekmek ve bol yeşillik,söğüş yersen seni tok tutuyor,ara öğünlerde önemli gece atıştırmay gerek duymuyosun ozaman.yani aralarda meyve,su,bikaç fındık,dbadem v.s içersen tok tutuyor gerçekten ve öğlende azyiyosun akşamda ozamn..bendenedim eğer araaşrı yapmıyosam akşam doymuyorum günüm mahvoluyorama zamanla oturtursak bir diyet değilde sağlıklı yaşam yeem düzenimiz olursa hep aynıda gider buşekilde..ve bakarızki aslınd adoğru zamanda ve doğru miktar yeyincede doyuyoruz..sadece zaman ve sabırr
sporda ben akşamlrı gi,idyorum ama sabhta ebruyla yapıyodum biara..buakşam g,demedi,m..evde netten açıp ya oynıycam ayda hareket bakalımm:26:
canım öncelikle hoşgeldinhap olayına son derece karşıyız çünkü çok geçerli bir nedenimiz var SAĞLIKSIZ..daha biraz önce tvde inetrnetten altın çilek hapını alıp 2 gün önce içmeye başlayan bir bayanın ölüm haberini verdiler..hiçbirşey tek başına zayıflatmaz..dikkat edeceksin ve dengeli besleneceksin..herşeyden yiceksin..bizler böyle yaparak gayet güzel kilolar verdik veriyoruzda..sanada dengeli beslenip saqlıklı kilolar vermeni öneririm cnm
kadercim inanırmısın diyete ilk başladıqımda kaptanımıza şöyle demiştim ''79 olsam'':97:..79u gördüqüm gün haftalarca topikte sevinç çıqlıkları atmıştım..7li rakamları görmeyeli uzun yıllar olmuştu..bnm için 7li rakamlarda olmak çok şey demekti..şimdi hayellerimin çok üzerine çıktım..ama şunu gördüm..ne kadar kilo verirsen ver vücudundaki fazlalıklar gitmeden kendini zayıf hissetmiyorsun..aksine şimdi her tarafım daha çok çıkmış gibi..zayıfladıkça fazlalıklar daha çok belli oluyor..ne zaman 57 yada 55 olucam ozaman korumaya geçicem..60a inince hedefimi geri çekicem..şimdiye kadar kilo vermenin rahatlıqıyla yedim içtim yeri geldi abarttım..yoksa 60a çoktan inmiştim..kaçamak yapıp cumaya kadar toparlanmayı seviyorum..hiçbişeyden mahrum kalmadan kilo vermek diyelim bunun adına..
canım yemekleri azaltmıyorsun..hatta kilo verince rahatlayıp biraz çoqaltıyorsunbiz yemeklerimizi gramla falan ölçmüyoruz..göz kararı yiyoruz..abartmadan ama..sporduda ne kadar yapabilirsek..bazen hiç yapamıyoruz bazen az bazen çok..belli bir ölçümüz yok..zaten sen önce bir adapte ol bize gerisi kendiliqinden geliyor..öqünlerini paylaş güzel menüleri örnek al..her hafta kilo verdikçe dahada motive olacaksın..ve öyle bir zaman gelecekki çok yediqinde deqil az yediqinde mutlu olucaksın
not aldım cnm bu hafta listenin altında adını göreceksin haftayada inş. listedesin :13:
kadercim ekmeqi istersen 1 dilim yiyebilirsin ama normali 2 dilimdir...ben her sabah 1 yumurta ve 2 dilim ekmek mutlaka yiyorum..çokta güzel doyuyorum tabi yanında kahvaltılıklarımıda yiyorum..diqer öqünlerde ekmek yememek şartıyla 2 dilim 90ın üstünde kilosu olanlarda 3 dilim ekmek tüketebilirler cnm..
burda yeni olmakta ne zormuş..kimse yüzüme bakmıyo
okuduk nolmuş.biz biraz küççük evlendik öyle oluncada yavaş yavaş emekliye emekliye ilerliyoruz.mutluyuz gururluyuz ben oğlak burcuyum koçla nasıl bi bağ kurdun bilmem.koçlardan hiç haz etmem aksine kıl gıcık olurum ama en büyük aşkım kocişim bi koç burcu ikimizinde boynuzları var tosluyoz birbirimize
başarabilirsek düzenli yapmaya çalışıyoruz hepsini ama henüz tam istikrarla devam edebilen olmadı bi ben vardım bende gruba uydum saldım gitti
kızlar muazzez yoqun olurum ama bildirim yaparım demişti hala gelmedi..derya müge seher durusuuuu ve triendy21 hala yoklar..umarım herşey yolundadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?