Tşkler canımm çokk saolllcanım öncelikle hoşgeldinhap olayına son derece karşıyız çünkü çok geçerli bir nedenimiz var SAĞLIKSIZ..daha biraz önce tvde inetrnetten altın çilek hapını alıp 2 gün önce içmeye başlayan bir bayanın ölüm haberini verdiler..hiçbirşey tek başına zayıflatmaz..dikkat edeceksin ve dengeli besleneceksin..herşeyden yiceksin..bizler böyle yaparak gayet güzel kilolar verdik veriyoruzda..sanada dengeli beslenip saqlıklı kilolar vermeni öneririm cnm
kadercim inanırmısın diyete ilk başladıqımda kaptanımıza şöyle demiştim ''79 olsam'':97:..79u gördüqüm gün haftalarca topikte sevinç çıqlıkları atmıştım..7li rakamları görmeyeli uzun yıllar olmuştu..bnm için 7li rakamlarda olmak çok şey demekti..şimdi hayellerimin çok üzerine çıktım..ama şunu gördüm..ne kadar kilo verirsen ver vücudundaki fazlalıklar gitmeden kendini zayıf hissetmiyorsun..aksine şimdi her tarafım daha çok çıkmış gibi..zayıfladıkça fazlalıklar daha çok belli oluyor..ne zaman 57 yada 55 olucam ozaman korumaya geçicem..60a inince hedefimi geri çekicem..şimdiye kadar kilo vermenin rahatlıqıyla yedim içtim yeri geldi abarttım..yoksa 60a çoktan inmiştim..kaçamak yapıp cumaya kadar toparlanmayı seviyorum..hiçbişeyden mahrum kalmadan kilo vermek diyelim bunun adına..
canım yemekleri azaltmıyorsun..hatta kilo verince rahatlayıp biraz çoqaltıyorsunbiz yemeklerimizi gramla falan ölçmüyoruz..göz kararı yiyoruz..abartmadan ama..sporduda ne kadar yapabilirsek..bazen hiç yapamıyoruz bazen az bazen çok..belli bir ölçümüz yok..zaten sen önce bir adapte ol bize gerisi kendiliqinden geliyor..öqünlerini paylaş güzel menüleri örnek al..her hafta kilo verdikçe dahada motive olacaksın..ve öyle bir zaman gelecekki çok yediqinde deqil az yediqinde mutlu olucaksın
not aldım cnm bu hafta listenin altında adını göreceksin haftayada inş. listedesin :13:
canım öncelikle hoşgeldinhap olayına son derece karşıyız çünkü çok geçerli bir nedenimiz var SAĞLIKSIZ..daha biraz önce tvde inetrnetten altın çilek hapını alıp 2 gün önce içmeye başlayan bir bayanın ölüm haberini verdiler..hiçbirşey tek başına zayıflatmaz..dikkat edeceksin ve dengeli besleneceksin..herşeyden yiceksin..bizler böyle yaparak gayet güzel kilolar verdik veriyoruzda..sanada dengeli beslenip saqlıklı kilolar vermeni öneririm cnm
kadercim inanırmısın diyete ilk başladıqımda kaptanımıza şöyle demiştim ''79 olsam'':97:..79u gördüqüm gün haftalarca topikte sevinç çıqlıkları atmıştım..7li rakamları görmeyeli uzun yıllar olmuştu..bnm için 7li rakamlarda olmak çok şey demekti..şimdi hayellerimin çok üzerine çıktım..ama şunu gördüm..ne kadar kilo verirsen ver vücudundaki fazlalıklar gitmeden kendini zayıf hissetmiyorsun..aksine şimdi her tarafım daha çok çıkmış gibi..zayıfladıkça fazlalıklar daha çok belli oluyor..ne zaman 57 yada 55 olucam ozaman korumaya geçicem..60a inince hedefimi geri çekicem..şimdiye kadar kilo vermenin rahatlıqıyla yedim içtim yeri geldi abarttım..yoksa 60a çoktan inmiştim..kaçamak yapıp cumaya kadar toparlanmayı seviyorum..hiçbişeyden mahrum kalmadan kilo vermek diyelim bunun adına..
canım yemekleri azaltmıyorsun..hatta kilo verince rahatlayıp biraz çoqaltıyorsunbiz yemeklerimizi gramla falan ölçmüyoruz..göz kararı yiyoruz..abartmadan ama..sporduda ne kadar yapabilirsek..bazen hiç yapamıyoruz bazen az bazen çok..belli bir ölçümüz yok..zaten sen önce bir adapte ol bize gerisi kendiliqinden geliyor..öqünlerini paylaş güzel menüleri örnek al..her hafta kilo verdikçe dahada motive olacaksın..ve öyle bir zaman gelecekki çok yediqinde deqil az yediqinde mutlu olucaksın
not aldım cnm bu hafta listenin altında adını göreceksin haftayada inş. listedesin :13:
eşim de din kültürü öğretmeni tatlımmmhepsi değil canım bi bey sadece bayanlarda benim gibi kilo derdindeler ben oraya yeni gitmeye başladım her bahar diyette yaparken bayanlar böle dolarmış diline ama artık ses bile çıkaramaz inş din kültürü öğertym canım
geçmiş olsun canımmm bak bana demişsin yukarıda yoksa diyeee.amaaaa senaaaa ben hala olmadım regllll çok stresliyim yaaaa ağlamak istiyoummmm çok ağlamak hiç susmamamkkkkkktebrik ederim kızlarr...ben hala nette ev peşinde koşuyorum sanki alan vardaya kızlar dün mide bulantım var demiştim ya..kursta bizim kızlar bir sürü şey yapmışlar
bir ısırk simit
bir ısırık açma
1 dilim börek
çatalın ucuyla aqlayan kek
bir çatalda yeşil bezelye yedim inanın aç kaldıminsan hamurişi yiyince azda yese çok yemiş gibi hissediyor kendini..bitki çayımı içerken midem bulanmaya başladı..aradan 4 saat geçti eve geldim nerdeyse istifra edecektim..evdede hiç abur cubur bulundurmuyorum yemiyim diyee..çıktım tuzlu çubuk kraker aldım eski tiplerden kırmızı paket ülkerin..büyük kısmını yedim bastırsın diye..okadar kötü olmasam bildirim öncesi hele hele akşam bunları bana kimse yediremezdi..biraz iyi geldi...sonra midemde tuzdan kaynaklanan bir acılık oldu..evde k-bar bulunduruyorum tatlı canım istediqinde bari onu yiyim diye..1 tane yedim..iyi gibiydim..sabah kalktım ayyyy iqrenç bir şekilde midem bulanıyorr...noluya bana yaaa:84::84: spral takılı hamile olamam dimii :26: öyle bir ihtimal yok deyin nolur..reqlimde çok çok fazla deqildi korkuyorum yaa
canımmm adet olunca mutlaka kilo vermen kolaylaşır.ben kendiliğinden 3 kilo vermiştim ilk adetimden sonra.canım bende evde deılım calısıyorum ama masa bası ogle yemegım duzenlı ama ıste bısey farketmıyor üzme kendınıben mesela evdeyken daha hareketlıyım ama o zaman daha cok yıyorum ıkı türlüsüde kurtarmıyor beni
oyle mı yaa bende büyüsede gecelrı delıksız uyusam dıyorum hep
ah canım ne guzel ben olamadım sen ol ınsallah bende 2 sene oncekı sınavı gectım mulakatta bıraktılarbu senekı debaya zordu cocukla pek calısamadım da 53 almısım bendehayırlısı sımdılık bu ıse devam sneın yasın genctır benım 30
bende kılo veremıyorum bende adet olmuyorum onun etkısı var mı kı acep:26:
Kızlar günaydın kılo verenelrı coook tebrık edıyorumbenım gıbı artıda cıkanlara da kızıyorum ben aksma yemeklerını erken yıyodum ve cok gec yatmayan bı ınsanın cocuk oldugu ve ıse gıttıgım ıcın uykumu almak ıstıyorum yoks acok sinirli tahammülsüz bir insan oluyorum. ama artık aksam yemekelrını 7-7:30 dan once yıyemıycem cunku gec cıkmaya basladım zaten kılo vermekte zorlanıyordum ıyıce yattı benım ıs yarın dıyetısyene gıdıcem bakalım dıyetısyen napcaksa bana ben kendımı bılıyorum yürüyüş yapmadan veremem daha once bu sekılde cok kılo vermıstım cunku hem o zaman ıstahım da azalıyor am aboyle kendımı ne kadar frenlesemde bı yerde kacıyor ıste. neyse bı 65 olayım koruycam o kıloyu artık fazlasını ıstemıyom
konu kapanmış zatennnnkızlar cuma günkü bildirimlerle ilgili şöyle düşünüyorum..cuma bildirim yapıp rahatlıyoruz ve kaçamak yapmaya cumadan başlıyoruz..hafta sonuda zaten ipin ucu ister istemez kaçıyor..haftanın 3 günü kaçamak yapmış oluyoruz..diyorumki (sadece bir öneri hepiniz fikrinizi yazın lütfen) bildirimleri cumartesi yapsakta kaçamaklarımızı 3ten 2 ye indirsek daha fazla kilo vermiş olmazmıyız..
kuzummm geciktim ksura bakma ancak gelebildim tatlımmmkızlar muazzez yoqun olurum ama bildirim yaparım demişti hala gelmedi..derya müge seher durusuuuu ve triendy21 hala yoklar..umarım herşey yolundadır..
geldim tatlım..
dün tansiyonum çok yükselmişti acildeydim oyüzden giremedim ama şu an iyiyim oyüzden yoktum...
bugün acayip ödem olmuşum dün gece idrar söktürücülerle tansiyonumu anca düşürebildiler oyüzden bugün ödem olmuştum sabah tartıldım kiloda değişiklik yotu birazdan özeline atcam aşkitom
daha dün başladım ben fena değil şimdilik bir kaç gün geçip alışana kadar zor oluyor.ama daha spor yapmadım...senin nasıl gidiyor peki?
geldim tatlım..
dün tansiyonum çok yükselmişti acildeydim oyüzden giremedim ama şu an iyiyim oyüzden yoktum...
bugün acayip ödem olmuşum dün gece idrar söktürücülerle tansiyonumu anca düşürebildiler oyüzden bugün ödem olmuştum sabah tartıldım kiloda değişiklik yotu birazdan özeline atcam aşkitom
bensize özelden bildirim yapamıyorum 100 mesaj sahibi olmam lazım galiba öylemi
eşim de din kültürü öğretmeni tatlımmm
geçmiş olsun canımmm bak bana demişsin yukarıda yoksa diyeee.amaaaa senaaaa ben hala olmadım regllll çok stresliyim yaaaa ağlamak istiyoummmm çok ağlamak hiç susmamamkkkkkk
canımmm adet olunca mutlaka kilo vermen kolaylaşır.ben kendiliğinden 3 kilo vermiştim ilk adetimden sonra.
konu kapanmış zatennnn
kuzummm geciktim ksura bakma ancak gelebildim tatlımmm
bittanemmm çok çok geçmiş olsun.geçmiş hemşireler günün de kutlu olsunn
başlangıç:80
geçen hafta:68.0
bu hafta:69.1
gelen:1.100
toplam giden:10.9
hedefcanım çekiyorum hedefi ) 63
çok fenayım çok mutsuzmmmm yineeeeee
geldim canım sorduğun için teşekkür ederim...dün tansiyonum çok yükseldiği için acilde sabahladım şimdi iyiyimtekrar mrhblar kizlar
menumu tamamen yazayim
sabah
1 yumurta
4 zeytin
1/2 kk beyaz peynir
yarimsar yesil sogan biber
domates salatalik
avuc ici kadar beyaz ekmek
1 sekersiz cay
ara
yarim salatalik
oglen
yarim tabak makarna
bol salata
3 kasik yogurtlu kabak
ara 1 cikolata kucuk
1 yesil cay
aksam
3 kasik muusli+yarim cay bardagi sut
yatana kadar 4 litre su 1 yesilcay
yorumlarinizi bekliyom kilar
bu arada kilavuz hayla gozukmedi bide barkinimde yoktu niye acaba genelde ilk bildirimi barkinim yapardi...
merak ettiğin için çok sağol canımcım...dediğimgibi biraz tansiyon sorunu yaşadım gece acildeydim anca düzeldim bugünde işteydim yeni geldim sorduğun için sağolKılavuz nerde bilen varmı gelmiyor 2 gündür
canım hemşeriyiz...benim babam elazığlı ben malatyada doğdum gölcükte büyüdüm babam deniz kuvvetlerindeydi ve annemler gölcük depreminden sonra emekli olup malatyaya yerleştiler...bizde edirneye gelmeden önce elazığda 8 sene görev yaptıkkızlar eşim cumaya gitti.malum izinli evde.salı günü işe başlayacak.ne kadar çabuk geçti ya bir şey anlamadım.kızlar elazığdan bahsedilmiş.eşim elazığlı.barajın kenarında bahçemiz var.manzara süper.vallaha burdaki denizden daha temiz daha güzel.bu arada bende malatyalıyım.doğunun parisiçok özledim.bir senedir gidemedim. birde bende imam hatipliyim. ilahiyata başvurdum ama bebişler gelince sınava giremedim.dünkü yediklerimide yazayım.
sabah nesfit müsli
arada elma
öğlen bir kepçe bezelye bir kepçe çorba 3 kaşık pilav
arada muz
akşam müsli yiycektim ama misafirliye gittik 2 börek ve patatesli yoğurt yedim
bu arada aç tartıldım 63.4 çıktım geçen hafta kaç kiloydum unuttum ya çizelge şart :92:
eşim de din kültürü öğretmeni tatlımmm
geçmiş olsun canımmm bak bana demişsin yukarıda yoksa diyeee.amaaaa senaaaa ben hala olmadım regllll çok stresliyim yaaaa ağlamak istiyoummmm çok ağlamak hiç susmamamkkkkkk
canımmm adet olunca mutlaka kilo vermen kolaylaşır.ben kendiliğinden 3 kilo vermiştim ilk adetimden sonra.
konu kapanmış zatennnn
kuzummm geciktim ksura bakma ancak gelebildim tatlımmm
bittanemmm çok çok geçmiş olsun.geçmiş hemşireler günün de kutlu olsunn
başlangıç:80
geçen hafta:68.0
bu hafta:69.1
gelen:1.100
toplam giden:10.9
hedefcanım çekiyorum hedefi ) 63
çok fenayım çok mutsuzmmmm yineeeeee
canım çok geçmiş olsunbu aralar sıksık yükselmeye başladı tansiyonun nolur dikkat et bitanem..kendine dikkat et cnm sen bnm için çok deqerlisin
evet cnm 100 mesaj olamsı gerekiyor..senanın dikkatine diye buraya bildirimini yaparsan not alırım cnm..
sehercim çok zor bir durum biliyorum..bazen hayatımızı kontrolümüz altına almak isteriz..hakkımızda hayırlımı hayırsızmı bilmeden..teslimiyet Allahadır cnm..teslim olup tevekkül edicez..herşeyin hayırlısı..
Kızlar merhaba
Evet uzun süredir giremiyorum, (2-3 gün aslında eheh...nasıl da alışmışız birbirimize....) mesajlar atmışsınız...HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYOOORUUUM
Neyse gelelim konuya...benim baba biraz şiddet eğilimli bir insandı geçen gün ipin ucunu iyice kaçırdı...yüzüm gözüm mosmor oldu hatta...bende evden kaçtım...o yüzden giremedim nete fln...çok sıkıntılıyım bu aralar...
sonra annem arayıp yalvardı fln...bu sene üni kazanıp evden ayrılmam şartıyla eve döndüm...ama sabahtan akşama kadar atölyede resim yapıp test çözüyoruz...akşamdan akşama girebilicem artık...Babam denen adamın suratını bile görmeye tahammülüm yok..Ben bildirimimi yapayım...zaten kaç gündür birşeyler yiyemiyordum...
Başlangıç: 80.6
Geçen Hafta: 78.1
Bu hafta: 77.0
Giden: 1100
Top. Giden: 3.6 kg
valla o kadar canım sıkkın ki...
Ben bi geçmişe gideyim
ben kocişimden dolayı kkoç eleştirisi yaptım aksine zıt kutuplarda olsa hayatımda en yakınım hep koçlar olmuşturaaa nolmuş koçlaraakoç burcuyum yazdıklaırnın bazılaır bendede varda merak ettim hani dhaaöncedende benzer şeyler vardı huylar,duygular yanii kırdın benii yaaa neyse ben çıkar burdan eşim kızacak berabe rçaykeyfi yapalımmm iyi gecelerrrrrrr
canım başına gelenler hakkında ne söyleyeceğimi bilemiyorum.dilerim herşey gönlünce olur ve senin için en doğru yolda ilersin ve tüm sevdiklerin şuan kızgın olduklarınla dah güzel bi geleceğe yelken açarsınKızlar merhaba
Evet uzun süredir giremiyorum, (2-3 gün aslında eheh...nasıl da alışmışız birbirimize....) mesajlar atmışsınız...HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYOOORUUUM
Neyse gelelim konuya...benim baba biraz şiddet eğilimli bir insandı geçen gün ipin ucunu iyice kaçırdı...yüzüm gözüm mosmor oldu hatta...bende evden kaçtım...o yüzden giremedim nete fln...çok sıkıntılıyım bu aralar...
sonra annem arayıp yalvardı fln...bu sene üni kazanıp evden ayrılmam şartıyla eve döndüm...ama sabahtan akşama kadar atölyede resim yapıp test çözüyoruz...akşamdan akşama girebilicem artık...Babam denen adamın suratını bile görmeye tahammülüm yok..Ben bildirimimi yapayım...zaten kaç gündür birşeyler yiyemiyordum...
Başlangıç: 80.6
Geçen Hafta: 78.1
Bu hafta: 77.0
Giden: 1100
Top. Giden: 3.6 kg
valla o kadar canım sıkkın ki...
Ben bi geçmişe gideyim
geldim tatlım..
burda yeni olmakta ne zormuş..kimse yüzüme bakmıyo
grup olunca daha sıkı gidilmesi gerekmiyor mu.bayaa samimi olmuşsunuz ondan mı acaba
bende yeniyim canım şimdilik okuyorum yazılanları nasıl gidiyor senin diyet:26:
daha dün başladım ben fena değil şimdilik bir kaç gün geçip alışana kadar zor oluyor.ama daha spor yapmadım...senin nasıl gidiyor peki?
dondurma lahmacun yedim dövün beni
demoralize oldum galiba dövün beni..
annemler de gelecek pazartesi diyete sarılmam lazım 10 100 1000 milyon elle:18:
bende öğlen makarna yediğim için akşama yemek yemedim
erik falan yedim karnımı şişirdi o da
bugün kaçamak günü olduğu için çok takma canım
yarın daha düzenli yersen sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?