70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tşkler canımm çokk saolll

bensize özelden bildirim yapamıyorum 100 mesaj sahibi olmam lazım galiba öylemi

eşim de din kültürü öğretmeni tatlımmm
geçmiş olsun canımmm bak bana demişsin yukarıda yoksa diyeee.amaaaa senaaaa ben hala olmadım regllll çok stresliyim yaaaa ağlamak istiyoummmm çok ağlamak hiç susmamamkkkkkk
canımmm adet olunca mutlaka kilo vermen kolaylaşır.ben kendiliğinden 3 kilo vermiştim ilk adetimden sonra.
konu kapanmış zatennnn
kızlar muazzez yoqun olurum ama bildirim yaparım demişti hala gelmedi..derya müge seher durusuuuu ve triendy21 hala yoklar..umarım herşey yolundadır..
kuzummm geciktim ksura bakma ancak gelebildim tatlımmm

bittanemmm çok çok geçmiş olsun.geçmiş hemşireler günün de kutlu olsunn

başlangıç:80
geçen hafta:68.0
bu hafta:69.1
gelen:1.100
toplam giden:10.9
hedefcanım çekiyorum hedefi ) 63
çok fenayım çok mutsuzmmmm yineeeeee

daha dün başladım ben fena değil şimdilik bir kaç gün geçip alışana kadar zor oluyor.ama daha spor yapmadım...senin nasıl gidiyor peki?

canım benim 6 gün bitti 1.6 kilo vermişim daha önce diyetisyenle de kilo vermiştim o yüzden aç kalmadan nasıl zayıflayacağımı biliyorum herşeyi yiyorum

canım çok geçmiş olsun bu aralar sıksık yükselmeye başladı tansiyonun nolur dikkat et bitanem..kendine dikkat et cnm sen bnm için çok deqerlisin

bensize özelden bildirim yapamıyorum 100 mesaj sahibi olmam lazım galiba öylemi

evet cnm 100 mesaj olamsı gerekiyor..senanın dikkatine diye buraya bildirimini yaparsan not alırım cnm..

sehercim çok zor bir durum biliyorum..bazen hayatımızı kontrolümüz altına almak isteriz..hakkımızda hayırlımı hayırsızmı bilmeden..teslimiyet Allahadır cnm..teslim olup tevekkül edicez..herşeyin hayırlısı..

geldim canım sorduğun için teşekkür ederim...dün tansiyonum çok yükseldiği için acilde sabahladım şimdi iyiyim
Kılavuz nerde bilen varmı gelmiyor 2 gündür
merak ettiğin için çok sağol canımcım...dediğimgibi biraz tansiyon sorunu yaşadım gece acildeydim anca düzeldim bugünde işteydim yeni geldim sorduğun için sağol
canım hemşeriyiz...benim babam elazığlı ben malatyada doğdum gölcükte büyüdüm babam deniz kuvvetlerindeydi ve annemler gölcük depreminden sonra emekli olup malatyaya yerleştiler...bizde edirneye gelmeden önce elazığda 8 sene görev yaptık

çok teşekkür ederim çok incesin bitanem...

sende benim için değerlisin tatlım ...bu ara gerçekten sık yükseliyor bende anlamadım tansiyon ilacımı hiç aksatmam sabah 7 de içerim tuz kullanmıyorum şekeri tamamen kestim,kızartma turşu vs. yemiyorum suyu bol içiyorum,abur cubur hiç yemem hamurişi hiç yapmam...neden çıkıyor anlamadım ama havalar çok basık ve ben bu havalarda çok bunalırım galiba ondan diyorum ama:26::26:çünkü lodos olduğundada benim tansiyonum sebepsiz yükselir alçak basınçları sevmiyor bünyem

sena hanımın dikkatine; bu bir bildirimdir...
başlangıc:82
bu hafta :74,7
geçen hafta:74.7
toplamda giden:7.3
hedef:65
başarabildim mi

menümü vereyim kızlar
ama öncesinde kilo veren veremeyen yerinde sayan tüm hatunlar,çıtırlarım ...
yılmak yok devam yaza az kaldı kalmasada sağlıklı günlere az kaldı,hepinize bol iradeler diliyorum
sabah
yarım simit,arasına zeytinli kekikli krem peynir,form plus çay 1 kupa
ara
3 badem,2 ceviz
öğle
ton balıklı yeşil salata 1 porsiyon
ara
1 yeşil elma kabuklu ve adaçaylı ıhlamur 1 kupa
akşam
müsli+süt
spor
40 dk. ayakta eliptik bisiklet,plates topunda 200 yarım mekik,30 dk. koşu bandında 7.0 da tempolu yürüyüş
gün boyu 3 lt. su
kilo bildirimimide yapayım aynı ama neyse
başlangıç:86
geçen hafta:67.1
bu hafta:67.1
giden:yok
toplam giden:18.9 kg.
hedef:60
beden:40
boy:1.62 cm.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
Evet uzun süredir giremiyorum, (2-3 gün aslında eheh ...nasıl da alışmışız birbirimize....) mesajlar atmışsınız...HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYOOORUUUM
Neyse gelelim konuya...benim baba biraz şiddet eğilimli bir insandı geçen gün ipin ucunu iyice kaçırdı...yüzüm gözüm mosmor oldu hatta...bende evden kaçtım...o yüzden giremedim nete fln...çok sıkıntılıyım bu aralar...
sonra annem arayıp yalvardı fln...bu sene üni kazanıp evden ayrılmam şartıyla eve döndüm...ama sabahtan akşama kadar atölyede resim yapıp test çözüyoruz...akşamdan akşama girebilicem artık...Babam denen adamın suratını bile görmeye tahammülüm yok..Ben bildirimimi yapayım...zaten kaç gündür birşeyler yiyemiyordum...

Başlangıç: 80.6
Geçen Hafta: 78.1
Bu hafta: 77.0
Giden: 1100
Top. Giden: 3.6 kg

valla o kadar canım sıkkın ki...
Ben bi geçmişe gideyim

çok geçmiş olsun arkadaşım
zor bir durum atsan atılmaz satsan satılmazçok kafaya takma yaptığıyla utansın ...ama sen hedefini zaten çizmişsin üniversiteyi kazan ve kendini kurtar...ama bence bidaha evden kaçma...hem anneni üzmüşsün hemde nekadar güvenilir bir yerdede olsan allah esirgesin neler okuyoruz...nekadar kötüde olsa anne-baba yanı gibisi yoktur,odandan çıkmazsın muhatap olmazsın ama en azından güvende olursun annenin yanında olursun...tekrar çok geçmiş olsun canım

dondurma lahmacun yedim dövün beni

demoralize oldum galiba dövün beni..
annemler de gelecek pazartesi diyete sarılmam lazım 10 100 1000 milyon elle:18:

ben kocişimden dolayı kkoç eleştirisi yaptım aksine zıt kutuplarda olsa hayatımda en yakınım hep koçlar olmuştur burçlar insanları belli kalıplara soksada aslında yaşadığımız hayatlarla şekilleniyoruz ama itiraf edebilirim ateş burçlarıyla uyumum çok zordur.özelliklede aslanlarla ayrı dünyaların insanlarıyız.ama en yakın arkadaşım dostum kardeşim dediğim insan aslan burcu istisnalar kaideyi bozmuyor eğer birbirimize karşı bi iticiliğimiz varsa inanın bu burçsaldır

canım başına gelenler hakkında ne söyleyeceğimi bilemiyorum.dilerim herşey gönlünce olur ve senin için en doğru yolda ilersin ve tüm sevdiklerin şuan kızgın olduklarınla dah güzel bi geleceğe yelken açarsın hepimizin yanlışları olabiliyor hayatta bazen geri dönülmez affedilmeyecek şeylerlede karşılaşabiliyoruz ama sen yinede doğduğun günkü gibi kalbindeki melek duygularını kaybetme

kızlar derya kaçar...gidip dinleneyim yarına gelen olursa görüşürüz öpüldünüz iyi geceler:92::92::92:

geçmiş olsunnnn

burda yeni olmakta ne zormuş..kimse yüzüme bakmıyo

grup olunca daha sıkı gidilmesi gerekmiyor mu.bayaa samimi olmuşsunuz ondan mı acaba

bende yeniyim canım şimdilik okuyorum yazılanları nasıl gidiyor senin diyet:26:

canım muhabbetlere katılın tanındıkça katıldıkça herkes ısınacaktır birbirine. ben daha önce 80ler topiğindeydim burada 2. haftam gayette memnunum.. despot tip yok. uyumu ılımlı çoğu user. olması gerektiği gibi neden burada olduğunu ayrımsamış insanlar var ki herkes mümkün mertebe birbirine destek olmaya çalışıyor.

daha dün başladım ben fena değil şimdilik bir kaç gün geçip alışana kadar zor oluyor.ama daha spor yapmadım...senin nasıl gidiyor peki?

bence sporu alışkanlık haline getirin.. ben kalktığım gibi ab deltayla 300 mekik çekiyorum ve extra sporumu yapıyorum. fazla kilo veremesem bile fitleşmeye devam ediyorum

kılavuzcum geçmiş olsun dikkat et kendine..ayrıca dün kutlayamdım hemşireler gününz kutlu olsun sevgili hemşirecimenönemlisi sağlık olmasa birazdaha kuvvetli şeyler ye yani kaloriaz ama bol vitamin ceviz,pekmez falan..nebileyim sana yardımcı olmak istedimm:93:

dondurma lahmacun yedim dövün beni

demoralize oldum galiba dövün beni..
annemler de gelecek pazartesi diyete sarılmam lazım 10 100 1000 milyon elle:18:

bende öğlen makarna yediğim için akşama yemek yemedim
erik falan yedim karnımı şişirdi o da

bugün kaçamak günü olduğu için çok takma canım
yarın daha düzenli yersen sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…