tebrikler canımm
damlasakızlı kahve nasıl oluyo canım kendinmi yapıyosun bi kahve canavarı olarak merak ettim:26:
hanımlar bana dua edin lütfen:18::18::18:
regl oldum ve bu benim için ölmekten beter olmak demek kesin bir iki
gece acile gitmek serumlar iğneler yemek ama iyileşememek demek sancıdan ölüp ölüp dirilmek demek:18::18::18::18: ne çabuk bitiyo bi ay yaaaaa rabbim şifa ver...
2 posta çamaşır yıkadım astım evi sildim süpürdüm dahada halim kalmadı valla
akşam için poça yapmam lazım
ay geçmiş olsun da neden bu böyle oluyomuş ki..
benim arkadaşım da böyleydi annesi de böyleymiş.. evlendi geçti..
annesi de doğumdan sonra düzelmiş.
umarım bi an önce düzelir
ohh ohh..
bendeki emekleyen zulümle çok zor oluo yemizlik falan..
yürüse kurtulcam..
annemler yarın geliyomuş bugün eve bi çekidüzen veririm.
yarın 2 yi bulur gelmeleri. o zamana kadar da yemek işini hallederim ohh mis
teşekkür ederim canım bana bekarkenden beri doğumla geçer diyo bazı drlar o da normal doğumla alakası yok diyenlerde var ama in doğumla geçer o yüzden kilo vermek istiyorum daha sonra hamile kalmak belki zayıflamamın normal doğuma faydası olurrr
hamile kalmanda sorun varsa kg vermenin faydası olur ama normal doğum tamamen nasip işiben kudurdum normal doğurucam diye sabahtan akşama kadar sunni sancı çektim akşama sezeryan oldum.. nasip.. hayırlısını iste.. normal falan önemli değil.. komple yenileniyo için doğumda diyeyim normal sezeryan farketmez bence.
hanımlar bana dua edin lütfen:18::18::18:
gece acile gitmek serumlar iğneler yemek ama iyileşememek demek sancıdan ölüp ölüp dirilmek demek:18::18::18::18: ne çabuk bitiyo bi ay yaaaaa rabbim şifa ver...
yediqin krakerler olmamış..ne kadar az yemek yersen ye kraker devreye girince diyet bozulur..herşey boşa gider..bide ilk öqünde yarım paket yemişsin biz en fazla 1-2 tane yiyoruz ve neden yedik diyede üzülüyoruz..yetmemiş öqlen tekrar yemişsinKızlar merhabalar,,, sabah normal kahwaltı ettim...2 dilim ekmek, 1 dilim yağsız beyaz peynir, domates salatalık ve şekersiz çay
öğlen: yoğunluktan sadece yarım paket diet tahıllı kraker ile soğuk çay yiyebildim
ara yapamadımama 1 litre su içtim
saat 3 de : 1 kepçe çorba ama çok az... belki 5-6 kaşık kadar çorbaydı...3 köfte, domates salatalık 3 tane çörekotlu kraker yedim.
ara yapıcam 5 te
bugün çok yoğunum az yedim ama napalım artık akşama semizotu felan yiycem bakalım ...ay çok yorgunum yaaaaaaa
bi de bu liste nerde ben göremedim ? cuma bildirim yapınca nasıl oluyo şimdi ben anlamadım ? bildirim yaptım özel mesaj da attım ?
canım çok geçmiş olsun inş. rahat atlatırsın
yediqin krakerler olmamış..ne kadar az yemek yersen ye kraker devreye girince diyet bozulur..herşey boşa gider..bide ilk öqünde yarım paket yemişsin biz en fazla 1-2 tane yiyoruz ve neden yedik diyede üzülüyoruz..yetmemiş öqlen tekrar yemişsinlistemizde 4379. sayfada canım..
aslıcım sabah kalkınca ilk önce çikolatayı ye cnm..daha az etki eder..yaptıqımız en büyük yanlışlardan birisi tatlı ve mayvaları yemek sonrası yememizmiş..ben artık hep önce yiyorum sonrasında yersen biraz sonra acıkırsın kan şekerin birden yükselip birden düşer cnm
canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum inan.Rabbim babana merhamet versin inş kalbiini yumuşatsın.çok üzüldüm.ama sen d e yanlış şeyler yapma lütfen.evden kaçma canım başına ne geleceğini bilemezsin.Kızlar merhaba
Evet uzun süredir giremiyorum, (2-3 gün aslında eheh...nasıl da alışmışız birbirimize....) mesajlar atmışsınız...HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYOOORUUUM
Neyse gelelim konuya...benim baba biraz şiddet eğilimli bir insandı geçen gün ipin ucunu iyice kaçırdı...yüzüm gözüm mosmor oldu hatta...bende evden kaçtım...o yüzden giremedim nete fln...çok sıkıntılıyım bu aralar...
sonra annem arayıp yalvardı fln...bu sene üni kazanıp evden ayrılmam şartıyla eve döndüm...ama sabahtan akşama kadar atölyede resim yapıp test çözüyoruz...akşamdan akşama girebilicem artık...Babam denen adamın suratını bile görmeye tahammülüm yok..Ben bildirimimi yapayım...zaten kaç gündür birşeyler yiyemiyordum...
Başlangıç: 80.6
Geçen Hafta: 78.1
Bu hafta: 77.0
Giden: 1100
Top. Giden: 3.6 kg
valla o kadar canım sıkkın ki...
Ben bi geçmişe gideyim
eline sağlık kaptanım.herne kadar kilo alsamdaaa.Birincimiz belenay arkadaşımızı gösterdiqi üstün performanstan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar tebrik ederim
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar tebrik ederim
yaren38 ve zeyyceyy arkadaşlarımız izinlidir
eZfT AnnesininBebiki bersemi5333 ozelegtim parissima hhansa ve ezgiilknur arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır
aysebahar fdm ve KILAVUZ arkadaşlarımıza yerinde saydıkları için 100 mekik hediyem olsun
sudem34 serpi wavy mektupp alaca ve shryvz arkadaşlarımız kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo aldıkları için 150 mekikle ödüllendirilmilerdir
haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAA
canım geçmiş olsun.ben sezeryanla doğum yaptım ve ağrılarım çok azaldı.önceden ben de hastanelik oluyodum.hanımlar bana dua edin lütfen:18::18::18:
özledikkk tabiii çabuk dön sen de olurmuuubeni unutmayınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr gelicem bu haftada memlekete gidiyorummmmmm biraz ayrı kalcam özleyin beniiiii
özledim sizle sohbeti inş herkes iyidirrrrr
hoşgeldinnnmeraba kızlar.ben 77 kiloydum şuan 70 kiloyum.hedefim 65 olmak...
tmm kaptan öyle yapıyım bi daha ama ben ikindi kahve eşliğinde seviyorum çikolatayı öyledemi olmaz diyosun o zaman:26:
2 saat pazar dolaştım kendime bi çanta aldım bide çay kaşığıburanın pazarında hiçbişey yok yaaa
alışmışım ben ist. pazarlarına zorlanıyorum mağazaya gidip almak gerekiyor oda çok pahalı zaten uzun kollu hiç bulunmuyo doğrudürüst bendede kız çok eşimin maaşı kıyafete gidiyo valla
şu 4 sene bi geçermiii acabaaaistanbuldakilerrr kıymetini bilin.....
meraba kızlar.ben 77 kiloydum şuan 70 kiloyum.hedefim 65 olmak...
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[2] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5 62.5
[3] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35 10.35
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Limon 1 ADET 21.5 21.5
[6] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160 160
[7] Fındık 9 GRAM 58.5 58.5
[8] Malta Eriği (16 gr) 6 adet 48 48
[9] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132 132
[10] Ketçap 1 YEMEK KAŞIĞI 23 23
[11] çeçil peyniri 0.1 100 gr 14.3 14.3
[12] Domates 1 ADET 14 14
[13] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85 85
[14] pınar light süt 2 100 ml 70 70
[15] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[16] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1 48.1
[17] Krem Peyniri 5 GRAM 17.05 17.05
[18] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5 27.5
Toplam : 926.8 kal.
bugünkü yediklerim ve kalorileri kızlar..senacımmmm sen hiç kalori hesabıyla kilo vermeyi denedinmi böyle sayarak istediğini yemek bana daha kolay geldi etkisi nasıl olur acaba
yani her istediğini ye ama alman gereken kal. geçmeden:26:
diyet moduna iyice geçtim benavatarımıda yaptım çizelgemide ee listede yer aldım kim tutar beni hala işyerindeyim bu akşam yemek yemiyeceğim anlaşıldı burdada yiyemedim ama yeşil çay içtim midem bulandı eve gidince bir dilim ekmekle az peynir yesemmiki mide bulantısı için çokta geç oluyor ama bakalım artık bugünkü mönü:
sabah:
2dilim ekmek
peynir
salatalık,domates
maydonoz,nane
ara:
7-8 adet taze bakla içi ıyyykk çok çirkindiama sağlıklı olsun dedim eşim hep yoğurt ve zeytinle yer taze iç baklayı bende yerim diye işyerine getirdim ara öğün olsun maksat ama çok acıydı eh kocam nasıl yersin onu bilmem gerçi yoğurtla zeytinle tadı değişiyordur ama ben sevmedim yememde bi daha
öğle:
bir dilim ekmek
kıymalı menemen çok az ama
ara yok
akşam yok offf midem çok kötü en iyisi geç meç demeden bir dilim ekmek yiyim yoksam ne varsa çıkacak:84:
eve gidince bide limonlu soda ardından aletli yürüuyüş ikide göbek attımmıtamamdır bugün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?