70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canımm
damlasakızlı kahve nasıl oluyo canım kendinmi yapıyosun bi kahve canavarı olarak merak ettim:26:

sağol asl35 damla sakızlı kahveyi işyerinde varmış hazır100gr pakette üstünde damla sakızlı yazıyor ilgimi çekti denedim beğeninmi dersen fena değil ama ben kahveyi sade sevenlerdenim beni pek cezbetmedi ama kahve meraklısıysan denemeni tavsiye ederim

hanımlar bana dua edin lütfen:18::18::18:
regl oldum ve bu benim için ölmekten beter olmak demek kesin bir iki
gece acile gitmek serumlar iğneler yemek ama iyileşememek demek sancıdan ölüp ölüp dirilmek demek :18::18::18::18: ne çabuk bitiyo bi ay yaaaaa rabbim şifa ver...

2 posta çamaşır yıkadım astım evi sildim süpürdüm dahada halim kalmadı valla
akşam için poça yapmam lazım

ay geçmiş olsun da neden bu böyle oluyomuş ki..
benim arkadaşım da böyleydi annesi de böyleymiş.. evlendi geçti..
annesi de doğumdan sonra düzelmiş.
umarım bi an önce düzelir

2 posta çamaşır yıkadım astım evi sildim süpürdüm dahada halim kalmadı valla
akşam için poça yapmam lazım

ohh ohh..
bendeki emekleyen zulümle çok zor oluo yemizlik falan..
yürüse kurtulcam..
annemler yarın geliyomuş bugün eve bi çekidüzen veririm.
yarın 2 yi bulur gelmeleri. o zamana kadar da yemek işini hallederim ohh mis

beni unutmayınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr gelicem bu haftada memlekete gidiyorummmmmm biraz ayrı kalcam özleyin beniiiii

özledim sizle sohbeti inş herkes iyidirrrrr

teşekkür ederim canım bana bekarkenden beri doğumla geçer diyo bazı drlar o da normal doğumla alakası yok diyenlerde var ama in doğumla geçer o yüzden kilo vermek istiyorum daha sonra hamile kalmak belki zayıflamamın normal doğuma faydası olurrr

hamile kalmanda sorun varsa kg vermenin faydası olur ama normal doğum tamamen nasip işi ben kudurdum normal doğurucam diye sabahtan akşama kadar sunni sancı çektim akşama sezeryan oldum.. nasip.. hayırlısını iste.. normal falan önemli değil.. komple yenileniyo için doğumda diyeyim normal sezeryan farketmez bence.

Kızlar merhabalar,,, sabah normal kahwaltı ettim...2 dilim ekmek, 1 dilim yağsız beyaz peynir, domates salatalık ve şekersiz çay
öğlen: yoğunluktan sadece yarım paket diet tahıllı kraker ile soğuk çay yiyebildim
ara yapamadım ama 1 litre su içtim
saat 3 de : 1 kepçe çorba ama çok az... belki 5-6 kaşık kadar çorbaydı...3 köfte, domates salatalık 3 tane çörekotlu kraker yedim.
ara yapıcam 5 te
bugün çok yoğunum az yedim ama napalım artık akşama semizotu felan yiycem bakalım ...ay çok yorgunum yaaaaaaa
bi de bu liste nerde ben göremedim ? cuma bildirim yapınca nasıl oluyo şimdi ben anlamadım ? bildirim yaptım özel mesaj da attım ?

yok canım hamile kalmamda kilonun sıkıntısı benimki bir umut sanki daha rahat olurmuş gibi geliyo normal doğum şart canım sezeryanla geçmiyo ağrılar

canım çok geçmiş olsun inş. rahat atlatırsın

yediqin krakerler olmamış..ne kadar az yemek yersen ye kraker devreye girince diyet bozulur..herşey boşa gider..bide ilk öqünde yarım paket yemişsin biz en fazla 1-2 tane yiyoruz ve neden yedik diyede üzülüyoruz..yetmemiş öqlen tekrar yemişsin listemizde 4379. sayfada canım..

Son düzenleme:

senacım inş temiz gönüllerinizin duasıyla rabbim lutufda bulunur şifa verir

tmm kaptan öyle yapıyım bi daha ama ben ikindi kahve eşliğinde seviyorum çikolatayı öyledemi olmaz diyosun o zaman:26:

2 saat pazar dolaştım kendime bi çanta aldım bide çay kaşığı buranın pazarında hiçbişey yok yaaa
alışmışım ben ist. pazarlarına zorlanıyorum mağazaya gidip almak gerekiyor oda çok pahalı zaten uzun kollu hiç bulunmuyo doğrudürüst bendede kız çok eşimin maaşı kıyafete gidiyo valla
şu 4 sene bi geçermiii acabaaa istanbuldakilerrr kıymetini bilin.....

Son düzenleme:
2,5 ayda 7 kilo verdim.haftada 3-4 gün spora gidiyorum.herşeyi yiyorum ama az yiyorum.ekmekle hiç aram yok ama tatlıya hiç dayanamıyorum.birde patlamış mısır..bunlardan nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum...

[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[2] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5 62.5
[3] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35 10.35
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Limon 1 ADET 21.5 21.5
[6] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160 160
[7] Fındık 9 GRAM 58.5 58.5
[8] Malta Eriği (16 gr) 6 adet 48 48
[9] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132 132
[10] Ketçap 1 YEMEK KAŞIĞI 23 23
[11] çeçil peyniri 0.1 100 gr 14.3 14.3
[12] Domates 1 ADET 14 14
[13] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85 85
[14] pınar light süt 2 100 ml 70 70
[15] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[16] SEK light yoğurt 1 100gr 48.1 48.1
[17] Krem Peyniri 5 GRAM 17.05 17.05
[18] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5 27.5
Toplam : 926.8 kal.
bugünkü yediklerim ve kalorileri kızlar..senacımmmm sen hiç kalori hesabıyla kilo vermeyi denedinmi böyle sayarak istediğini yemek bana daha kolay geldi etkisi nasıl olur acaba
yani her istediğini ye ama alman gereken kal. geçmeden:26:

canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum inan.Rabbim babana merhamet versin inş kalbiini yumuşatsın.çok üzüldüm.ama sen d e yanlış şeyler yapma lütfen.evden kaçma canım başına ne geleceğini bilemezsin.
eline sağlık kaptanım.herne kadar kilo alsamdaaa.
canım geçmiş olsun.ben sezeryanla doğum yaptım ve ağrılarım çok azaldı.önceden ben de hastanelik oluyodum.
beni unutmayınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr gelicem bu haftada memlekete gidiyorummmmmm biraz ayrı kalcam özleyin beniiiii

özledim sizle sohbeti inş herkes iyidirrrrr
özledikkk tabiii çabuk dön sen de olurmuuu
meraba kızlar.ben 77 kiloydum şuan 70 kiloyum.hedefim 65 olmak...
hoşgeldinnn

Son düzenleme:
diyet moduna iyice geçtim ben avatarımıda yaptım çizelgemide ee listede yer aldım kim tutar beni hala işyerindeyim bu akşam yemek yemiyeceğim anlaşıldı burdada yiyemedim ama yeşil çay içtim midem bulandı eve gidince bir dilim ekmekle az peynir yesemmiki mide bulantısı için çokta geç oluyor ama bakalım artık bugünkü mönü:
sabah:
2dilim ekmek
peynir
salatalık,domates
maydonoz,nane

ara:
7-8 adet taze bakla içi ıyyykk çok çirkindi ama sağlıklı olsun dedim eşim hep yoğurt ve zeytinle yer taze iç baklayı bende yerim diye işyerine getirdim ara öğün olsun maksat ama çok acıydı eh kocam nasıl yersin onu bilmem gerçi yoğurtla zeytinle tadı değişiyordur ama ben sevmedim yememde bi daha

öğle:
bir dilim ekmek
kıymalı menemen çok az ama

ara yok

akşam yok offf midem çok kötü en iyisi geç meç demeden bir dilim ekmek yiyim yoksam ne varsa çıkacak:84:
eve gidince bide limonlu soda ardından aletli yürüuyüş ikide göbek attımmı tamamdır bugün inşallah

canım sabah yemek zorunda deqilsin..aç olman yeterli..hangi öqünde yersen ye ama mutlaka yemekten önce ye

meraba kızlar.ben 77 kiloydum şuan 70 kiloyum.hedefim 65 olmak...

hoşgeldin cnm mısır karbonu çok yüksek gıdalar arasında kesinlikle bırakmalısın (azaltmalısın demiyorum dikkat et canım bırakmalısın en azından korumaya geçene kadar) tatlıya gelince bazı bünyeler tatlı yediqinde kilo almaz böyle bir bünyeye sahipsen tabiki ye ama bizler gibi tatlı yediqinde kilo alıyorsan haftada bir ucundan bir çatal yemelisin..zaten aramızda sürekli bulunursan istesende yiyemezsin yoksa bildirimlerde üzülürsün menünü yazarken azar işitirsin
şaka bir yana buraya hergün gelirsen bunları sen kendin yemek istemiceksin..yediqin zaman deqil yemediqinde mutlu olacaksın..

aslıcım eqer vücudumuzu belli bir kaloriye alıştırırsak bir süre sonra kilo veremiyoruz vücut korumaya geçiyor..mesela 1000 kalori alırsan vücut zamanla alması gereken kaloriyi 1000 olarak algılıyor ve günlük besin ihtiyacını buna göre ayarlıyor kısa bir süre sonrada sürekli 1000cal. aldıqın için kiloyu korumaya geçiyor..diyetisyenler bile dikkat edersen önce 2500 sonra 2000 sonra 1500 vs..sürekli azaltıyorlar..çünkü hep aynı kaloriyi alırsa kilo veremez..sen 1000le sınırlarsan kendini kısa bir süre sonra kilo veremiceksin..azaltman gerekecek..nereye kadar azaltıcaksınki..bence hiç hesaplama..neyi ne kadar yicemizi az çok biliyoruz..bazen fazla olur bazen az..metomuzda hep aynı kaloriyi almadıqı için şaşırıp kilo kaybeder..mesela hergün börek ye kalorisini hesapla..bu börek alman gereken kalori hesabının içinde olsun kilo verebilirmisin..veremezsin..neden çünkü hesabının içindede olsa hergün börek yiyorsun..onun için cal..hesaplamak çokta doqru gelmiyor bana..

Son düzenleme:

canım biz 2 dilim ekmeqi sadece sabah kahvaltıda tüketiyoruz..sen öqlende yemişsin şimdide akşam yicem diyorsun..hadi şimdi bulantın var istisna bir durum ye ama normal günlerden sadece kahvaltıda tüketmelisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…