70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynı anda farketmişiz canım ,şimdi özelinemi atayım dur bidaha tartılayım,wcyede gideyimde500gram kesin azçıkaırmda

aminnnnnnnnnnnnn cümlemizin hayırlı duaları kabul olur inşşş
haziran sonuna 65 kilo olmak istemiştim ama çok yavaş kilo gidiyo(bazılarına kapak yapacaktım)
her beğendimi alamıyorum henüz yakıştıramıyorum
bu hafta çok misafirim vardı cıslarım oldu ama yinede yarım kilo gitmiş süper valla
ahhhhhhh ahh bi 6 lı rakamları görsem

canım sadece 4 kilon kaldı ha gayrett

10.gün kanamam oldu yani bdiaha test yapamdım sabah daha i,yi ama kantesti daha güvenilir bence,için rahat eder,sen nehissediyosun?irdar testleri yanılatbşlirmişşş

evet canım negatif istiyorum ama hala olmadım.canım çokkk sıkkın diye falan yalan oldu zaten stresten bişey de yiyemiyorum hoş.ya illaki 2. bi çocuk istiyoruz ama daha çokkk erken Rabbim hayırlısını versin.durmadan ağlıyorum sonra kendime kızıyorummm

kadercim listeyi yaptık cnm artık haftaya bildirim yaparsın bu arada iyi gezmeler cnm

oslun ya ben vereyimde haftaya girerim değilmisaol canım geziorum ama kalımd asınav telaşı neyis ebugünden sonra tamgaz devam edicem başka yolu yoksizde afiyet olsun mantı yiyecekmişsiniz,kermesin mantıalrı galiba:26:bende ilkyıllar açardım arada bir çok boştum ya ondan yada buralaraa alışmamamıştım kocişie anac ayemk yapardım,artık anacım yapıyor getirip buzluğa atıyorum,birara eşime yapıcam bende yerim ama bitabaktartıldım ina dediğim gibi azçıktım sena karnım tok 76yım düşün artık açken ve ödem tamamen bitince 75:84:artık yeter...

canım rabbim hayırlsını bilir nezamn olacağını,bizbielmeyiz,üzme kendini ya,olursada napıcaksın rabbimin bildiği vardır,yapma lütfen,ağlama stresede grime olurun abırak olursun belki a rtık testide yaptın ya,adetin gelir,gelmezsede ölüm değil ya sonuilkbebğin kaçyaşındaki?rabbimin imtahanı işte benim elimd ehiç yok,arkdaşımada hep teseli verdim çok züldü peşpeşe dün kızına baktığımın,şimdi, birisi 3yaş 8aylık,diğeride 2yaş 4aylık,ama ev harp meydanı,çok tatlı anlarıda var,allah sağlık verince çokda güzel büyüyorlar,anne yıpranıyor ama yılalrca küçük kalmıycaklarki....oku bol bol kendine sıkılma.inşirah suresini oku

canım önce bir sakin ol :87: testin negatif çıkmış sonucun deqişeceqini sanmıyorum..moralini yok yere bozma lütfen..eqer hamileysende Rabbimin vardır bir bildiqi..ayeti kerimede Rabbimiz diyorki ''siz birşeyi istersiniz ama bilmezsinizki sonunda sizin için şer vardır yine siz birşeyi istemezsiniz ama bilmezsinizki sonunda sizin için hayır vardır..olsun yada olmasın diye düşünme en hayırlısı ne ise o olsun diye dua et cnm

evet cnm kursun mantıları..kolayıma geldi elimin altında hazırcana..kadercim tok karnına tartılma cnm mutlaka sabahları aç karnına tartıl gerçek sonuç o çünkü

hanımlar iyki varsınız ya süper moral oluyo bana ben bu şevkle eritirim yağları inş yaa

naptın sancıların hala varmı?nette vardır bazı yiyecekelr azaltıyomuş sancıyı tabi sancının şiddeti çoksa etki edermi bilmem ama:44:erittiz hayatım eritiriz yağ dediğin neki elimizin kiri yıkayınca geçerrrinşaallahhhhhhh...verdiğin kiları nekadr zamanda verdin sen:26:

bi ara geldim sevkle yazdım sonra bir ara yokuldum,oğlum huysuzlandı falan ama simdi yine burdayım:))) ama burayı aksatmadım.79 u görüodum simdi ac karnına 77 yim...sağlıklı beslenmeye calısıorum cünkü emziriorum....insallah 65 olcam o günleride görcem:))))

Ben listede yokum. Acaba msj falan mı atmam gerekiyordu senacım sana? Ben paylaşım yapmak yeterli diye tahmin ettiğim için başka bişey yapmamıştım. Umarım bu hafta girerim artık. Sevgiler cicişler...

hanımlar iyki varsınız ya süper moral oluyo bana ben bu şevkle eritirim yağları inş yaa

aynen tatlım aynen. Ben de böyle düşünüyorum. motivasyonumu yükseltmemde bana da çok yardım ediyolar kızlar. Canına okuyacaz o yağların hiç merak etme ama SPOR şart tabi...

kızlar akşam olmadan şu ütümü yapayım görüşürüz

Benim de dünyayı ütülemem lazım, öfff bıktım yaaaa! Ne nankör işeler bunlar. 1 sefer yapsan sonra bida 2 yıl idare etse ne süper olur. bi deeeeeeeee yediğimiz kadar zayıflasak, kim ne kadar yiyorsa o kadar zayıf olsa. bir deri bir kemiktik hepimiz kesin! aaaahhh hayaller hayaller...

Hoşbuldummm
İyi pazarlarr nasılsınızzz diyetlerr nasıll benim normall gidiyoo biz salı memlekete gidecektik ama bi ihtimal yarında gidebilirizz memmlekette net yok o yüzden paylaşımım az olabilir ama bildirime muhakkak gelirimm allahın izniyle akşama gene gelirimm herkese mutlu günlerr

sağolun kızlar yaa ama elimde değil napim.aslında 2. yi istiyoruz ama şimdi zamanı değil.3 yıl ev borcumuz var ve en önemlisi de ben hiç hazır değilim.Ama tabiki hayırlısı senacım dediğin gibi eğer varsa bunda da bi hayır vardır.Rabbim hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…