70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr bişey sorucammm lütfen bilgisi olan cevaplayabilirmiiiii

şimdi ben regl olamadım hala bu 4 . gün bu gün şimdi test yaptım negatif çıktı.acaba sabah daha mı doğru sonuç verirdi???şimdi yaptım tam negatif çıktı siliklik falan yok?????

Ellerine saglıkk kaptanımm senaa çok güzell olmuş haftaya bende listede olcamm yuppiii
Bugunkü yediklrim
Sabah 3 - 4 kare peynir 4 zrytin 1 çaykaşıgı reçel 3 dilim ekmek bi ısırık simit ara mini top kek öğle yok saat 6 tavuk pilav yogurt yedim 2 saatsonra elmalı soda 1 saat tempolu yuruyuş bugunluk bu kadarrrr

peki bi daha yemicem kraker bilmiyodum saol

ben neden o listede yokum acaba ? bana sena açıklama yapabilir mi ? boşuna bildirim yap diye yerden yere vurdunuz? ben geçen haftada bildirim yaptım listede yokum...bu haftada yaptım yokum ?? hayırdır ? ne iş ?

ben neden o listede yokum acaba ? bana sena açıklama yapabilir mi ? boşuna bildirim yap diye yerden yere vurdunuz? ben geçen haftada bildirim yaptım listede yokum...bu haftada yaptım yokum ?? hayırdır ? ne iş ?

ozelegtim parissima hhansa ve ezgiilknur arkadaşlarımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır :34

ay pardon şimdi gördüm kızlar... :

canım benim hep 7. 8. haftada pozitif oldu...
hatta bu son numara ısrarla 11. haftada hala negatifim dedi...

kan testi yaptır seherim

canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin...bide testi sabah ilk idrarınla yap geceden uzun kaldığı için eğer varsa bhcg hormonu birikmiş oluyor ve daha net sağlıklı sonuç veriyor yoksada kesin oluyor için rahat eder ...sabahki ilk idrarınla yap canım
ellerine sağlık bitanem ço güzel liste...ben hergün cezamı yapıyorum hemide senin verdiğinin iki katını...cezam güzel değilmi
çok sağol bitanem...dediğin doğru...benim eski listeleri hatırlarmısın bilmem ama yazdığın ceviz badem fındık ve pekmezi tüketiyordum ama son 2 haftadır biraz aksattım haklısın canım biraz daha dikkat etmeliyim

kızlar beni düşünüp iyi dileklerde bulunan geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyikide burdayımhepinize çok teşekkür ederim

canım benim hep 7. 8. haftada pozitif oldu...
hatta bu son numara ısrarla 11. haftada hala negatifim dedi...

kan testi yaptır seherim

sağolun kızlarrr ufff hayırlısı inş

selam güzeller

çok vaktım yok bi yazıp çıkıyım dedım.

arkadaşımın düğünü var bugun .dun akşama kadar ayakkabı aradım çok yoruldum.

böle durumlar için kenarda köşede giyilecek bişeyler olmalı yumurta kapıya dayanınca çok zor oluyo.

herkese iyi pazrlar.öpüldünüz.

kız ne mikserliği sen hafta sonu ailemızle kaçamak yapalım bari pazrtesi olmaz dediğin için 2. bir öneri sundum.

ama esnek davranmamızda gerekır eger cumartesi onaylansaydı.cuınmartesi nete gırmeyen cumadan bıldıırm yapardı çunku nasıl biz cuma giremıyosak perşembeden yapıyoruz bildirimi.onun gibi bişey.

o zaman perşembe yapanla cuma yapan arasında da bı dengesızlık mı var.

burada herkes en önce kendıyle yarışıyo.1. ye altın madalya vermıyoruz ki...o gun 100-200 gram ekısk cıkmış fazla çıkmış ne olacak ki...

konu yoruma kapatılmış.ama ben ıkı gundur gıremedıgım için yazmka zorunda hissettim.ben uzlaşma sağlamaya çalıştım.mikserlik yapmak değil di amacım onu da belirteyim....

günaydın hanımlarr iyi pazarlarrr iyi gezmelerrrrkimse yok belli herkes alışverişte gezmede ohhhhhhhh sefanız olsun ben evdeyim belim tutulmuş yine hareket edemiyorum
kahvaltım bence kaçamaksız bir hafta geçirdim maaşşş.banaa

1 simit az peynir 3 çatal kadar
boool söğüş
yumurta çok az sucuk vardı

arada sütlü neskafe ve k.bar
görüşürüzz

Selam kızlar ben de katıldım aranıza 79 kilo ile. Son yıllarda dengesiz beslenme ve sağlıksız diyetlerle bu kadar aldım. Hedefim 65. Bu ara çok yoğun olduğumdan bildirim veremeyebilirim ama takip edeceğim. Herkese selamlar & iyi şanslar.

ben geçenhafta adetingecikmesi 6.günde yaptım negtaifdi tabi ben pozitifi çok istediğimden acaba yanlışmı falan diye sordum durdum:26:ama negatifdi 10.gün,seninkinide bilemem bazen yanılma payı olabilir,sen negatfifi istiyosun galiba:44:allah hayırlısnı versinn

Arkadaşım...
biz burda kimseyi yerden yere vurmuyoruz bu 1...
ikincisi bildirim yap diye kimseyide zorlamıyoruz..
herkes kendi isteqiyle burda.. senin isminde listenin altında yazılı..sanırım gözünen kaçtı..hadi diyelimki unuttum insanlık hali yaa..olabilir..ben burda listeyi arkadaşlarımın ricası üzerine yapıyorum..kimsenin nazını nuzunu çekemem..hiçbir çıkarımda yok..sena açıklama yapsın bilmem ne..varsa bi problem tatlı dille sorarsın..ama dilini yukardaki gibi sivriltirsen burdaki kimseyle anlaşamazsın..

Son düzenleme:

10.gün kanamam oldu yani bdiaha test yapamdım sabah daha i,yi ama kantesti daha güvenilir bence,için rahat eder,sen nehissediyosun?irdar testleri yanılatbşlirmişşş

günaydın kızlarr 1 saatlik sporumu ve kahvaltımı yaptım lokum gibiyim hava çok güzel..yürüyüş yapmak keyif haline gelyior böyle havalarda..ütü yapıcam birazdan..akşama maç var bakalım napıcaz ben fenerliyim

hoşgeldin cnm ne zaman istersen aramıza katılabilrisn cnm

kadercim bu hafta bildirim yapmamışsın cnm :26:

günaydın kızlar
kaç günden beri girip doğru dürüst okuyamadım
hasta olanlara şifalar diliyorum
borçlu olanlarada allah ödemeyi nasip etsin inşşşşş
KILAVUZ cum senin nezdinde tüm hemşirelerin gününü kutlarım:94::94:
MÜGEcim canım çok üzüldüm baban bi hata yapmış ama anneni üzme kadıncağız arada kalıyodur sen okulu kazanmaya bak güzelim allah yardımcın olsun
KAPTANellerine sağlık listede olmak güzel inşşş yukarlarda görürüm bi gün kendimi
YENİ GELEN KIZÇELER hoşgeldiniz

canım ne güzel dualarla başlamışsın sohbete Rabbim seninde gönlündeki duaları kabul etsin..hayatım listenin üstünde olmak inan okadar önemli deqil..önemli olan kilo vermek..sen 69ları bir gör bak nasıl daha bir heves gelecek..ben şimdi uçuyorum mutluluktan
üstüme herley yakışıyor..her istediqimi alıp giyebiliyorum..küçük küçüktekilo vermeye devam ediyorum..bir nevi korumanın bir üst basamaqındayım..bu hafta kaçamak yapmıyım dedim ama oqlum mantı istedi şimdi onu yapıcam..bir porsiyonda ben yerim..akşama yeşillik yiyerek dengelemem gerekecek..bu cuma bende 63leri görmek istiyorum
bakalım hayırlısı

hayırlı pazrlar kızalrr
dün yorucu ve yoğundu olsun bolda kalori attım
sabah kalktım e havalr serin gidince akşamdan nohut ıslamıştım,onu pişrdim,makinamı boşalttım eşimle kahvaltı yaptık,kursa çıktım dönüşte ardkaşımızn misafri varmı akşma 3.5 yaşında kızını almamı istedi ona uğradım birtürk kahvesi içtim,oğlu sünnet olmuştu ona oyuncak aldım kızınada çayseti,çaysetinide aldık biz egeldik....saat 15.30 yemek yedik ohh mşis nohut yemeğimden ve yoğurt,azda tereyağlı sade makarna...sonra ders çalışcam güya ama sürekli benle ilgilen diyo çocuk,artık bol bol çay kahve yaptı bana akşam 6ya kadar.o ANNE oldu bende çocukeşim eve gedli onuda çok sever benim papuç dama atıldı bende cuma AKŞAm spor gidemedim bide bunaldım dedim ben kaçıyorum gizlice çıktım evden attım salona kendimi...çıkmadan biberiye+funda çayım 1elma yedim,kahretsin yine kabız oldum,sabah ıklı su içtiğim halde boda su içiyorum:26:artık 1kilo fazlamı kabızolduğuma sayacam valla
50dakika bantta 360 kalori attım,pisikletlerdede 50 kalori,sonna kol aletlerinde çalıştım 15li 2şer set...
50mkikte çektim ama hal aklamdı vee geldim duşumu aldım,1günlük emanet çocuğumuzda aldık,hem teslim hem oturmaya gittik..özellikle spora gtiimki çok yemeyim diyeeee
oturduk geldik kafamd şişti çok çocuk vardı biyandan yorulmuşum,cıslardan azaz yedim
ders çalışayım d edim ama uyumuşum bile
adet bitiyor ve bendaha hafiif olucammmm
bugünde kalktım anca 10doğru hemen ıklıklimonlu su ve incir yedim bitane...
kahvaltıda ekstra bieş hazırlamdım eşimind eacelesi vardı..
dün yumurta yediğimden bugün yapmadım,peynir cevizle çok severim 3tane yedim
2tane zeytin,domates,yeşil soğan..2tatlı kaşığı..pekmez dutpekmezi sıfır şekerli yapım aşamasına şahitim
500ml suyum elimde,eşim amcasına giti ben ona takılmadım..pek yapmam ama napıyım az ders çalışayım öğleden sonna gün var ben çok sitemiyom ama arkdaş illa gidelim dedi,2saat uğrarız,cıs olur ama çok çeşit yasak günümüzde dışarıdanda ne sipariş ederler bilmem:26:ama ben hafif olmak için dikkattttt edicemmmm sözzz arkdaşalrrgitmeden az nohut yesemde orda azyerim kanşekerim düşmez:26:
hayde görüşürüz..buarada benim hatamdan dolayı listeye griemdim galiba:26:özür dilerim senaaaçizelge yaptım ama özeline bildirim yapmnadım unuttum diye galiba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…