70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlar iyki varsınız ya süper moral oluyo bana ben bu şevkle eritirim yağları inş yaa

canım hepimiz birbirimizin desteqiyle buralara geldik..moral destek ve buradaki motivasyon çok önemli..reelde inan bu mümkün olmuyor..burasını keşfettiqim gün hayatımın dönüm noktası oldu..yoksa hala 90 kilo şişko bir kadın olarak ve olduqum yaştan çok daha fazla gösterip girdiqim maqazalardan eli boş dönen ve olduqum yerde saymayı bırak her geçen gün dahada kilo alan mutsuz bir kadın olmaya devam edecektim..Rabbim herkese nasip etsin..çok şey öqrendim burdan..

canım hoşgeldin ama ben seni hatırlayamadım :26: seni daha sık aramızda görmek isteriz

Ben listede yokum. Acaba msj falan mı atmam gerekiyordu senacım sana? Ben paylaşım yapmak yeterli diye tahmin ettiğim için başka bişey yapmamıştım. Umarım bu hafta girerim artık. Sevgiler cicişler...

canım cuma günki bildirimini özelime yaparsan ilk hafta listenin altına ikinci hafta listeye ekleniyorsun

ben her pazar mutlaka ütü yapıyorum..genelde akşam yaparım ama bugün erken davrandım haftalık yapınca 3-5 parçayı geçmiyor rahat oluyor

hayırlı yolculuklar cnm..bende özledim yolculuk yapmayı..haziranın son haftaları çıkmayı düşünüyoruz inş..git gel bakalım iyi gelir deqişiklik.. yalnız dikkat et fazla kaçırma malum gidince yediriyorlar

kızlar yaaa neden yedim ben mantıı :84::84: midem patlıcak gibi..gidip yine yürüyüş yapayım..akşam sırf yeşillik yicem dengelesin..ama nedense çok aqır geldi bu seferr ..keşke yemeseydimm :84::84:ahh sena ahhh neden yedinnnn nasıl göreceksin cumaya 63lerii

teşekkür ederim erginsena. bugün inanılmaz kötü bir kahvaltı hatta bir brunchla güne beşladım kendime çok kızıyorum. çok klişe olacak ama yarın pazartesi ve söz başlıyorum adamakıllı diyete. başlangıç için tavsiyesi olan var mı?

amin cnm..ya sehercim ev deyince kiptaşın yaptıqı evler var..lüx siteler..33 peşin veriyorsun 1300 taksit yapıyorlar 10 sene..sabit oluyormuş ödemeleri..125 metrekare..çok cazip geliyor ama elimde nakit 10lira var..taksitleri bir evimiz var kirada 550 ordan geliyor bende izin dönüşü işe giricem bu şekilde çok rahat öderiz..ama kalan parayı nasıl denkleştiricem..eşimlede hala aramzı serin..arabayı bana inat satmayı kabul etmez..ben bu evi almak istiyorum..alternatif sunun bana..sizler tecrübelisiniz..sen yaz ben gelince okurum yürüyüşe çıkıcam yoksa midem patlıcak

canım bu çok normal..sakın panik yapma..bu yanlışları yapa yapa doqru beslenmeyi öqreniyoruz..zamanla bunların hiçbirini yapmıcaksın..buraya çok sık gel..bak nasıl gidecek kiloların sen bile anlamıcaksın..kızım bekliyor cnm yürüyüş yaıp gelicem..yine konuşuruz tatlım

kızlar merhaba, herkese iyi pazarlar, ben bugün pek dikkat edemedim...gece de rahat uyuyamadım... inşallah yarın kaldığım yerden dewam edicem...bugün yediğim hiçbişe yağlı deildi allahtan ... akşam da bişe yemicem.. sadece su içerim kahwe felan.. herkesi öptüm mucuk

sancı başlamadın ağrı kesicileri alıyorum dün biraz fazlaydı ama hamd olsun bu gün iyiyim biraz canım ben şubattan beri bazen dikkat ediyorum bazan bırakıyorum öle öle devam etti çok bişey veremedim zaten bağırsak sıkıntılarımda var ama nisan başında artık ciddiye girdirdim diyet işini benimde hedefim 1 temmuz itibariyle 65 olmak ondan sonrada bebek düşünüyorum allah nasip ederse inş

çıtırlar hepinize hayırlı pazarlar...deli dumrul tüm organları vede normale dönmüş tansiyonuyla fişek gibi döndü aranıza
hemen menümü vereyim fıstıklar
sabah+öğle(brunch oldu biraz)
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek üzeri beyaz peynir,söğüş salata,1 demet limonlu maydanoz,2çatal menemen,bol çay
ara
yok
akşam
fırında tavuk patates(bol baharatlı vede yağlı kağıt üzerinde)yeşil salata
gün boyu 3 lt. su
SPOR:
bugün uzun bir aradan sonra platese başladım :1 saat plates,45 dk.ayakta eliptik bisiklet,plates topunda 200 yarım mekik
gecede çubuk tarçınlı süt içerim
çok şükür allahıma epeydir kendimi kötü hissediyordum düzeldim vede eski halime döndüm hadi bakalım şükürler olsun

ben bi koşu yemeği fırına koyayım salatamı çocukların ilave makarnasını yapayım,birazdan geliyorum

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine
kızlar bu ara sanki topik dökülüyormu banamı öyle geldi anlamadımallah kem gözlere şiş

senacımmm sen yavaş yavaş benim komşun olucan herhalde canımm inş.
nerdeki kiptaşa bakıyosun benim evimde kiptaşta canımm1 sene oturdum doyamadan çıktım malesef şimdi kirada yeni evli bir çift oturuyo

kızlarrr bu arada bugün benim hem doğduğum hemde evlendiğim gün ikisi aynı gün ne tesadüf değilmiiii
yemek yedik dışarda ailecek biraz önce geldim yediklerimi hesapladım 1500 kal. olmuşki benim normalde 1600 hakkım artık başkada bişey yemem bu haftaya azimle başladım sayılır inş. öylede devam ederim

aslıcım ahh herşey bnm elimde olsa ben kaçıncı evi arabayı almıştım kaçıncı işe girmiştim..ben erkek olmalıymışım çok cesaretliyim..gözümü karartıp paşa paşa öderim..bnm baktıqım kiptaş esenyurt 5.kısım cnm.. ama adım gibi biliyorumki eşim yine problem çıkaracak..aslında komple kendi problem zaten
canım arkadaşım hem yeni yaşını hemde evilik yoldönümünü kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim..Rabbim nice uzun saqlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin..çoooooooooook öpüyorum bitanemiii

Son düzenleme:

ahh canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinbende aynısını senin için diliyorum rabbimde
allah her konuda en hayırlısını ve gönlüne göresini nasip etsin inş.en kısa zamanda canım benim

ahh canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinbende aynısını senin için diliyorum rabbimde
allah her konuda en hayırlısını ve gönlüne göresini nasip etsin inş.en kısa zamanda canım bende seni öpüyorum

Son düzenleme:
Tşkler canımm canım inşş kazasız belasız gider geliriz ben gitmeyeli baya olmuştu çok özlemiştim bide degişiklik bana çok iyi gelcek ooo ne güzelll az kalmış sşzde inşş kazasız belasız giderde dönersiniz canımm yemek konusunda sıkıntı yok çünkü annem zayıflayamadıgımı görünce yedirmez zatenn

allah yeni yaşını hayırlı etsin ve mutlu huzurlu sağlık dolu yıllar geçirmek nasip olsun eşinle sevdiklerinle canımevlilik yıldönümünde ayrıyeten kutlu olsun nice yıllara tatlım

kızlar merhaba bugün dünyayı yedim hepinizin listelerini toplasak anca bugün yediğim eder o kadar yedim ve pişmanım şimdi
bugün bebek parkındaydık oğluş açık hava görsün diye çıktık, arkadaş bir ben miyim doğurup kilo alan? şu cemi cümle doğurunca karınları indi de ertesi günü eski kilolarına mı döndüler? bütün bebekli anneler bir deri bir kemik..iki tanesi bir ben yapıyor.:84:
ya bütün hafta zar zor sık kendini, sonra haftasonu kaçamaklar zinciri..

alemsin varya...ne çok güldüm anlatamam allahta senin yüzünü güldürsün bitanem...hayırlısıyla git gel inşallah...ben temmuz sonu ağustos ortası ancak çıkabilicem tatile,nasıl özendim anlatamam

takma kafana canım bende 2. oğlumdan sonra bir yılda anca eski kiloma dönmüştüm ki birinci oğlumda 40 ım çıktığında eski değil kızlık kiloma inmiştim...oyüzden sorun etme vücut yaş ilerledikçe daha yavaşlıyor ve kilo vermesi daha zorlaşıyor ama bak biz burda nasıl o olayı tersine çevirip hızlandırıyoruz...destek motivasyon ve irade...bu üçü bir araya gelince gerisi çorap söküğü bitanem...şimdi silkelen ve gördüklerinin gazıyla hırs yap ve tam gaz devam et başaracaksın oldumu

canım benim sen yine kirada iyisin ben bi de kayınvalidenin altındaydım ve eşim asla başka ev çıkamayız diyodu.sonra aradan zaman geçince kendisi de gördü bööleolmayacağını.bi de şimdi krediler çok uygun ve burda herkes ev sahibi oluyo.arkadaşlrının hepsi çok güzel evler aldılar.bizimki de imrendi tabiiiii benim de işime geldi.bi anda uygun bi ev bulduk veee hooooppp düşünmeden aldık.tabi düşünmeden derken zaten aradığımız kriterlerin hepsi vardı evimizde.şimdi çok mutluyuz iyiki almışızzz diyoruzzz.canım zamana bırak ve umursamıyomuş gibi davran bence kocan sana zıtlaşıyooo.sen de umursamaz davran tatlımm bakalım nolcak.zaten kısmetse elbette olucak bu ev işi o yüzden fırsatı kaçırıyoruz diye üzülme sakın.

canımmmm iyiki doğdun o zman nice mutlu huzurlu ve eeeeee sağlıklı yıllara bitanem.veee nice huzurlu evlilik yldönümlerineeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…