70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kaçtım...hepimize hayırlı huzurlu ve sağlıklı hafifleyeceğimiz bir hafta diliyorum...iyi geceler çıtırlar:92::92:

İyi aksamlar kizlar
Nasil gidiyor verdiniz kilolari moraller yerindedir inss.ben ameliyat oldum ertesi gun eve geldigimde 75kiloydum.sok oldumm
İnss gelecek hafta eski duzenime donup araniza katilacagim.havalar isininca daha bi hirs yapiyorum.accik toparlanayim 6li rakamlara gelim nolur

iyi akşamlar kızlar nasılsınız öncelikle asl35 hem doğum günün hemde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
kızlar bugün büyük bir sınav verdim yemek konusunda öldüm öldüm dirildim çok direndim ama ben kazandım sonunda:))sabah kalktım biraz hareket edeyim dedim yürüyüşe gitmedim pazar ya dinleneyim diye zırrr ğtelefon çaldı teyzemler oturmaya gelicez hazırla börekleri çörekleri demezmi offf nasıl üzüldüm diyeti bozucam dayanamıcam diye neyse bende bir hazırlık harıl harıl:))5 çeşit ikram hazırladım miz gibi kokular offf offf neyse misafirler gelmeden öğlen yemeğimi yedim 3 adet sarma ve 2 kaşık yoğurt sonra onlargelesiye sürekli su içtim karnımı doldurmak için))yaptıklarımdan yemedim tabağıma sadece yarım enginar dolması ve yoğurt aldım herkes gülüyor bana bende gülün gülün zayıflayınca ben gülücem dedim bu arada itiraf edeyim yaptığım kurabiyenin küçük bir tanesinin yarısını yedim çok azdı oda ama çok huzurluyum kendimi tuttum yemedim ben bu işi başaracağım galiba isteyince oluyormuş:)

bugünkü mönüyü yazayım bari çok konuştum :)

sabah:
yarım simit
rafadan yumurta
peynir
maydonoz,nane,domates,salatalık

ara yok

öğle
3adet sarma,2 kaşık yoğurt

ara ve akşam yemeği niyetine:
yarım enginar dolması,yoğurt,he bide çeyrek sayılıcak kurabiye

limonlu soda her zamanki gibi:)) aletli yürüyüş 1saate yakın 50 mekik

iyigecelr kızlar..kimseciklerde yokmuş
belenaycım tebrik ederimm arkdaşım seni:81::81:bende bugün güne gidecem diye yazmıştım yasonradan vazgeçtim bizde çok çeşit yasaktı ama yinede cıslar olucaktı,kazanan ben oldum havad açok güzeldi evsüprüüm,balkon yıkadım,etrafı seyret derken,kitapalrımla vakit geçrdim eşim amcasındna geç geldi
menümü yazayım bari
kahvaltımda yumurta yemedim normal kahvaltılıkalr,söğüş yeşilsoğan,domates(yukarıda yazmıştım ama)
ara
biberiye+mırıs püskülü+funda çayı karşık 1bardak
öğlen yoğurt çorba

ara...baya boldu ama:44:

kabuklu yer fıstığı bikaçtane..zaten uğraştırdığı için çok yiyemedim
1tane küçük muz
bolkALORİLİ AMA ihtiyacım vardı,enerji için)kafam daha iyi çalıştı
erik biravuç
sıkldım kendime 3übiarda yaptım tatlı olarak 2dilim cevizli sucuk çoookk severimmşekersizde oluyor..
akşam
salata ve çokaz nohut yemeği birparça ekmek acıktım yaaa
bikaçtane patates kızartma(gerçekten sayılı yani)
çay içerkende sarıüzüm ve sarı leblebi karışımı...
2.5litre su
.......işte böleee...spor yok sadece azevtoplama,normla işler
bakalım geceye doğru azoynar yatarım

sağol kdr bu işi becereceğiz galiba ne dersin burası çok iyi geliyor insana hele mönüyü yazacağım düşüncesi yemekten alıkoyuyor insanı:)))senin mönü biraz zengin olmuş gibi bide akşam nohut ve ekmek bide kızartma ayy bende sankim biliyormuş gibi ama burdan öğrendiklerimle mesela ekmek yemicez akşamlrı kızartma azda olsa gündüz dahaiyi olurdu eritmek açısından yanlış bişeyde söylemek istemem neyse iyi bilmeden konuşmayım bari:)))))))kaçamaksız bir hafta diliyorum

konuş canım burası serbest kürsü
farkındayım yerkende biliyordum yemeğim azı eşimde patates istedi görsen zaten küçük dopranmış korkarak yedim nohutda çok azdı tabağımda susuz yani suyund ayağ vardiye almadım,ekmekte yarım dilim bile anca olur,3lü olmadı ama dikkat ettim ya sanki biel beni durduruyorgözümün önüne buraya yazacağım geliyorrrve tırsıyorummmmbecereceğiz inş. buraı okadar iyi geliyoki yediklerimin hesabıbı veriyorum okadar yaniçetere tutuyorum

belenayyy...14 dakika leslie teyzeyle yürü incel yaptım ama yerine sayıyosun ama bacaklar çalışıyor,sonrada bi 9dakikalık dans spor açtım ayyy nasıl terledim kısa zamnda...süperdi yani mutluyummmmYouTube - Dance Dance Dance Fitness burasıydı adam tuhaf ama napıcan dans yapa yapa öle olmuş,ben hareketlere takıldım..şuan bacaklarım pıt pıt atıyo gibi hala

ben bugün arkadaşa oturmaya gittim.yaptığı herşeyden yedim ama az.yarım kase makarna,yarım dilim tatlı,yarım dilim kek ve 1 tane börek.çoooook olmuş demi?ama ne yapayım acıkıyorum.sizce böyle gidersem kilo verebilir miyim?

günaydın fıstıklarımmm hava maşallah çok güzelll birazdan yürüyüşe çıkıcam..erken çıkmaya çalışıcam artık sonra sıcaklıyorum evet kızlar bugün itibariyle cumaya odaklanıyoruz ve kesinlikle kaçamak yapmıyoruz bütün haftayı zinde geçirip cuma günü yüzü gülen biz olucazzz hadi bakalım göreyim çıtırlarımıııı bu hafta 500qrdan az verenlere 2 katı ceza geliyooo

: gülüncede eriyomuyduk ayy çatlıcammmm 60:

sehercim yok canım kirada deqiliz..ayrıca bir tane içinde kiracı olan bir evimiz var ..ya ben bu aralar bu ev işine baya taktım..kafamı daqıtacak bişeyler bulmalıyım..sonra çok üzülüyorum..dediqin gibi Rabbim en hayırlı olanı en hayırlı zamanda nasip etsin

canım çok geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatın iyimisin şimdi tatlım ameliyat sonrası tartıda fazla çıkman çok normal..zaten o kilo deqil depolanmış ödem cnm..bikaç güne birden rakamlar düşer hiç merak etme..sen şimdi saqlıqını düşün tatlım gerisi gelir

belenay tatlım ben böyle zamanlarda ucundan herşeyden tadıyorum..hani bir çatal tabiri varya he işte okadar yiyorum..arkasınada bitki çayı ohh miss hem yaptıklarımda aklım kalmıyor hemde herşeyden tatmış oluyorum..ben düzenimi bu şekilde oturttum..ve bu şekilde yapınca kilo vermem hiç sekteye uqramıyor..eziyet etme kendine haftada bir olmak kaydıyla ucundan bir lokma yaptıklarından yiyebilirsin cnm

kıss o el bnm elimmmm

canım bende birgün arkadaşıma gitmiştim..çok çeşit hazırlamış..hepsi harika görünüyordu..kaçamak opsiyonumuz normalde bir dilimi geçmemeli...bende naptım biliyormusun arkadaşımdan bir boş tabak ve bıçak istedim..hepsinden 1 parmak kalınlıqında kesip diqer tabaqa kestiklerimi koydum 4 çeşit börek çörek ne varsa birer parmak kesince hepsinin toplamı bir dilim kadar etti salatamında yarısını yedim ve arkasına bitki çayımı içtim..ve çok mutlu oldum çünkü hem her çeşitten yemiş oldum hemde hepsinin toplamı bir dilim etmiş oldu eve mutlu döndüm..ben misafir geleceqi zaman yada ben gideceqim zaman öqlen evden çıkmadan bir çorba olsun mutlaka içiyorum..boş mideyle gidersen daha çok yiyorsun..birer parmak kesip yediqim cısslarda böylelikle beni doyurmuş oluyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel bir haftasonundan sonra bu sabah tartıldığımda yine 66 yani cuma günkü kilomdayım. ne artı ne eksi. cumartesi günü annemlere gittik. yazık yavrum o kadar güzel börekler sarmalar yapmışki anlatamam. kocişle kızım yumuldular. ben kedi ciğer meselesi öyle karşıdan. sonra yavaş yavaş yaklaştım sonuç 1.5 dilim açma börek ve 10 tane sarma
ama sonra akşam eve gelip hemen bi çeki düzen verdim kendime. pazar günü de sıfır kaçamak oh sefam olsun. ama annemin böreklerini sarmalarını çok özlemişim.

ben hftasonları sizleri çok özlüyorum yaaaaaa

afiyet olsun canım ne güzel kendini kontrool edebiliyorsun ben kaçamak olarak dondurma yedim hiç dayanamam ama başka kaçamak yokkk

afiyet olsun canım ne güzel kendini kontrool edebiliyorsun ben kaçamak olarak dondurma yedim hiç dayanamam ama başka kaçamak yokkk

sana da afiyet olsun canım. dün dışarda gezerken kocişle kızım yedi dondurmayı ben de çantama elma almıştım elma yedim heheheheh sanki ben de dondurma yemişim gibi mutlu oldum

sana da afiyet olsun canım. dün dışarda gezerken kocişle kızım yedi dondurmayı ben de çantama elma almıştım elma yedim heheheheh sanki ben de dondurma yemişim gibi mutlu oldum

çok güzel
hafta sonu sıcak değilidi buralar bugün güneşle uyandık ama belli olmaz yine yağmur yağabilir o yüzden gezemedik evdeydik

günaydınlar herkeseeee
dökülün bakalım kaçamakları

benim kaçamaklar : cuma akşamı 2 tane cips
cumartesi : 12 tane bonibon, 1 litre ice tea ( 2 aydır içmiodum )
pazar : 2 çatal pilav 1 çk mıhlama, 2 tane biber kızartması

herkeslere günaydınnnnnnnn:92::92::92:

cuma gunu iş yapmak ıstemedıgımden savsaklamıstım işleri, şimdi kolları sıvayıp işe girişiyorum; yazılcak dılekcelerımı bıtıreım gelıorummm ben de öptüm hepinizii

gunaydin fistiklar... hafta sonu yediklerimi yazmayayim yoksa beni oklavayla kovalarsiniz ama kendimi bugun sadece proteinle sinirlandiracam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…