sağol kdr bu işi becereceğiz galiba ne dersin burası çok iyi geliyor insana hele mönüyü yazacağım düşüncesi yemekten alıkoyuyor insanı:)))senin mönü biraz zengin olmuş gibi bide akşam nohut ve ekmek bide kızartma ayy bende sankim biliyormuş gibi ama burdan öğrendiklerimle mesela ekmek yemicez akşamlrı kızartma azda olsa gündüz dahaiyi olurdu eritmek açısından yanlış bişeyde söylemek istemem neyse iyi bilmeden konuşmayım bari:)))))))kaçamaksız bir hafta diliyorumiyigecelr kızlar..kimseciklerde yokmuş
belenaycım tebrik ederimm arkdaşım seni:81::81:bende bugün güne gidecem diye yazmıştım yasonradan vazgeçtim bizde çok çeşit yasaktı ama yinede cıslar olucaktı,kazanan ben oldumhavad açok güzeldi evsüprüüm,balkon yıkadım,etrafı seyret derken,kitapalrımla vakit geçrdim eşim amcasındna geç geldi
menümü yazayım bari
kahvaltımda yumurta yemedim normal kahvaltılıkalr,söğüş yeşilsoğan,domates(yukarıda yazmıştım ama)
ara
biberiye+mırıs püskülü+funda çayı karşık 1bardak
öğlen yoğurt çorba
ara...baya boldu ama:44:
kabuklu yer fıstığı bikaçtane..zaten uğraştırdığı için çok yiyemedim
1tane küçük muz
bolkALORİLİ AMA ihtiyacım vardı,enerji için)kafam daha iyi çalıştı
erik biravuç
sıkldım kendime 3übiarda yaptım tatlı olarak 2dilim cevizli sucuk çoookk severimmşekersizde oluyor..
akşam
salata ve çokaz nohut yemeği birparça ekmek acıktım yaaa
bikaçtane patates kızartma(gerçekten sayılı yani)
çay içerkende sarıüzüm ve sarı leblebi karışımı...
2.5litre su
.......işte böleee...spor yok sadece azevtoplama,normla işler
bakalım geceye doğru azoynar yatarım
sağol kdr bu işi becereceğiz galiba ne dersin burası çok iyi geliyor insana hele mönüyü yazacağım düşüncesi yemekten alıkoyuyor insanı:)))senin mönü biraz zengin olmuş gibi bide akşam nohut ve ekmek bide kızartma ayy bende sankim biliyormuş gibi ama burdan öğrendiklerimle mesela ekmek yemicez akşamlrı kızartma azda olsa gündüz dahaiyi olurdu eritmek açısından yanlış bişeyde söylemek istemem neyse iyi bilmeden konuşmayım bari:)))))))kaçamaksız bir hafta diliyorum
Tşkler canımm canım inşş kazasız belasız gider geliriz ben gitmeyeli baya olmuştu çok özlemiştim bide degişiklik bana çok iyi gelcek ooo ne güzelll az kalmış sşzde inşş kazasız belasız giderde dönersiniz canımm yemek konusunda sıkıntı yok çünkü annem zayıflayamadıgımı görünce yedirmez zatenn
canım benim sen yine kirada iyisin ben bi de kayınvalidenin altındaydım ve eşim asla başka ev çıkamayız diyodu.sonra aradan zaman geçince kendisi de gördü bööleolmayacağını.bi de şimdi krediler çok uygun ve burda herkes ev sahibi oluyo.arkadaşlrının hepsi çok güzel evler aldılar.bizimki de imrendi tabiiiii benim de işime geldi.bi anda uygun bi ev bulduk veee hooooppp düşünmeden aldık.tabi düşünmeden derken zaten aradığımız kriterlerin hepsi vardı evimizde.şimdi çok mutluyuz iyiki almışızzz diyoruzzz.canım zamana bırak ve umursamıyomuş gibi davran bence kocan sana zıtlaşıyooo.sen de umursamaz davran tatlımm bakalım nolcak.zaten kısmetse elbette olucak bu ev işi o yüzden fırsatı kaçırıyoruz diye üzülme sakın.
canımmmm iyiki doğdun o zman nice mutlu huzurlu ve eeeeee sağlıklı yıllara bitanem.veee nice huzurlu evlilik yldönümlerineeeeee
İyi aksamlar kizlar
Nasil gidiyor verdiniz kilolari moraller yerindedir inss.ben ameliyat oldum ertesi gun eve geldigimde 75kiloydum.sok oldumm
İnss gelecek hafta eski duzenime donup araniza katilacagim.havalar isininca daha bi hirs yapiyorum.accik toparlanayim 6li rakamlara gelim nolur
iyi akşamlar kızlar nasılsınız öncelikle asl35 hem doğum günün hemde evlilik yıldönümün kutlu olsun canım
kızlar bugün büyük bir sınav verdim yemek konusunda öldüm öldüm dirildim çok direndim ama ben kazandım sonunda:))sabah kalktım biraz hareket edeyim dedim yürüyüşe gitmedim pazar ya dinleneyim diye zırrr ğtelefon çaldı teyzemler oturmaya gelicez hazırla börekleri çörekleri demezmi offf nasıl üzüldüm diyeti bozucam dayanamıcam diye neyse bende bir hazırlık harıl harıl:))5 çeşit ikram hazırladım miz gibi kokular offf offf neyse misafirler gelmeden öğlen yemeğimi yedim 3 adet sarma ve 2 kaşık yoğurt sonra onlargelesiye sürekli su içtim karnımı doldurmak için))yaptıklarımdan yemedim tabağıma sadece yarım enginar dolması ve yoğurt aldım herkes gülüyor bana bende gülün gülün zayıflayınca ben gülücem dedim bu arada itiraf edeyim yaptığım kurabiyenin küçük bir tanesinin yarısını yedim çok azdı oda ama çok huzurluyum kendimi tuttum yemedim ben bu işi başaracağım galiba isteyince oluyormuş:)
bugünkü mönüyü yazayım bari çok konuştum :)
sabah:
yarım simit
rafadan yumurta
peynir
maydonoz,nane,domates,salatalık
ara yok
öğle
3adet sarma,2 kaşık yoğurt
ara ve akşam yemeği niyetine:
yarım enginar dolması,yoğurt,he bide çeyrek sayılıcak kurabiye
limonlu soda her zamanki gibi:)) aletli yürüyüş 1saate yakın 50 mekik
konuş canım burası serbest kürsü
farkındayım yerkende biliyordum yemeğim azı eşimde patates istedi görsen zaten küçük dopranmış korkarak yedim nohutda çok azdı tabağımda susuz yani suyund ayağ vardiye almadım,ekmekte yarım dilim bile anca olur,3lü olmadı ama dikkat ettim ya sanki biel beni durduruyorgözümün önüne buraya yazacağım geliyorrr ve tırsıyorummmm becereceğiz inş. buraı okadar iyi geliyoki yediklerimin hesabıbı veriyorum okadar yani çetere tutuyorum
ben bugün arkadaşa oturmaya gittim.yaptığı herşeyden yedim ama az.yarım kase makarna,yarım dilim tatlı,yarım dilim kek ve 1 tane börek.çoooook olmuş demi?ama ne yapayım acıkıyorum.sizce böyle gidersem kilo verebilir miyim?
günaydın kızlar güzel bir haftasonundan sonra bu sabah tartıldığımda yine 66 yani cuma günkü kilomdayım. ne artı ne eksi. cumartesi günü annemlere gittik. yazık yavrum o kadar güzel börekler sarmalar yapmışki anlatamam. kocişle kızım yumuldular. ben kedi ciğer meselesi öyle karşıdan. sonra yavaş yavaş yaklaştım sonuç 1.5 dilim açma börek ve 10 tane sarma
ama sonra akşam eve gelip hemen bi çeki düzen verdim kendime. pazar günü de sıfır kaçamak oh sefam olsun. ama annemin böreklerini sarmalarını çok özlemişim.
ben hftasonları sizleri çok özlüyorum yaaaaaa
afiyet olsun canım ne güzel kendini kontrool edebiliyorsunben kaçamak olarak dondurma yedim hiç dayanamam ama başka kaçamak yokkk
sana da afiyet olsun canım. dün dışarda gezerken kocişle kızım yedi dondurmayı ben de çantama elma almıştım elma yedim hehehehehsanki ben de dondurma yemişim gibi mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?