70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu ana kadar yediklerimi yazayım hemen:

sabah kalkınca: elma sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı:domatesli maydonozlu dere otlu omlet, yeşil dolmalık biber, salatalık, 2 dilim kepekli tost ekmeği, 1 tane üçgen light peynir, yeşilçay.
ara: vazgeçilmezim türk kahvesi şekersiz

canım geçmiş doğum günün ve evilik yıldönümünü kutlarım.benımde senın gibi olucaktı ama eşim ikna edemedi ancak nişanlandık doğum günümde

canım gecmıs olsun bencede ödemdir o çabucak atarsın merak etme

Kızlar günaydın haftasonu giremedim nete bilgisayarımız bozuldu zaten bozulmasada giremezdim heralde pek evde durmadık bende herzamanki gibi düzensiz b ihaftas onu geçirdim ama bu haftaya daha bi kararlı başladım azmedip 65 olayım artık yani ondan sonra gam yemiycem daha fazla bi bekelntim yok yani

KILAVUZCUM sana da çoook geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.hemşireler gününü ilk ben kutlamıştım ama görmemişsin olsun canın saolsun canım kendıne dıkkat et

afiyet olsun tatlım bayılırım mıhlamaya kuymağa ama yiyemiyorum artık :26:

telefon geldi şimdi misafirim geliyor öğleden sonra ev berbat durumda temizlik ihtiyacı var. bi de ikram hazırlıcam ve ben hala burdayım bırakamıyom

ne ikram yapsam acaba 3 kişi gelicek 2si diyette önerileriniz neler kızlar?

Madem 2 si diyetteymıs sende oyelısn kalan 1 kişi cogunluga uysun salata tarzı hafıf seyler yap canım

günaydın kızlarrrrr az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorum ben belimden hareket edemesemde siz edin anacım:
belenay... arcak...shrcimm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar sağolun

kahvaltım içine kuruüzüm ve 10 fındıkla tarçın eklediğim müsliii ve nesfit
bu hafta kaçamaksız başladım inş. öylede devam eder akşam evde eşim kızlar dondurma yedi tadına bile bakmadımki çok severim dünki kaçamağım ikindi yediğim piko ve wanted çikolata ama kalorisi 2si birden 250 anca masumlar yaniii

canım evinde varsa esmer un ve az katmak şartıyla esmer şekerden bildiğin kurabiyelerden yapabilirsin mesela .. ya da zeytinyağlı bişeyler.. haftasonu ebru şallının yemek kitabını gördüm herhalde yeni çıkarmış,yarım saatte sağlıklı yemekler gibi bişeydi adı..almak lazım aslında,ne yapsam derdi oluyor çünkü gün içinde..
ya da en güzeli şu linki tıkla canım sen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu-f429/

light sütle hazırladıgın light pudingin içine kır eti formun limonlusunu at buzluga tatlın hazır

en iyisi yememek ama çikolata isteğini bastırmak için en iyisi şu stick çikolatalar aslında..paket içinde tek tek paketli olanlardan..antep fıstıklısı 55 kcal idi bir tanesi..bitter olan da 40 falandı.. bir tane yiyip bırakmak şartıyla tabii..

Kızlar bu arada cts günü diyetsiyene gittim bildiklerimizden farklı bişey söylemedi tabiki ama aklımda kalmamış oldu en azından. kas oranın sınırdaymıs bel fıtıgımd aoldugu ıcın yürüyüş yap dedi haftada 3 kere yarım saat 150 kalorı yakıcaksın dedı .inşallah yapabilirim. 6 kg fazlam var.hafatda bir öğün serbest ne bulursan yiyebilirisn dediben onun yerıne bunu aralara yaymayı tercih edıyorum öyle daha zor oluyor çünkü. inşallah veririm şu 6 kg yi

günaydın..şimdi sana bi gıcıklık yapayım250 kalori dediğini ben bantta yürürken anca 30dakkikada eityorumneyise afiyet olsun

havuçlu tarçınlı kek yaptım attım fırına şimdi etrafı toparlamaya geldi sayfam açık kalacak laf yetiştiririm arada. bu arada tarif veren arkadaşlara çok teşekkürler. bu arada esmer şeker ve esmer un kullandım.

herkese selamlar gözlerim şişmiş vaziyette 11.30 a kadar uyudum ohh

dün çok yoruldum düğünden geldim bi de gezmeye gittim.baya kalori harcamışımdır arabayla değil yürüyerek gıttık zayıflayalım azcık dıye.

bakalım bu hafta cumayaı çok merak edıyorum iple çekiyorum.

allahım sağlıklı bi şekilde zayıflamayı nasip etsin hepicimize

kızlaaaarr selaaaammm

ayy güne çok mutlu başladım
haftasonu abartmadan kaçamak yapmıştım ona rağmen ekside başladım haftaya
inşallah bütün hafta böyle gider de grlardan kilolara geçerim

kızlar ben ögle arasına kaçıyorum şimdi, yemegimi bankada yedim, cewahire gidicem.. bi şort almıştım 2 hafta önce 40 bedendi, dün giyiiim dedim, bildiiiğin düşcek üstümden, 4-5 yıl sonra ilk defa 40 beden bol geldiii
sortumu 38 bedenle değiştirip gelcemmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…