canım geçmiş doğum günün ve evilik yıldönümünü kutlarım.benımde senın gibi olucaktı ama eşim ikna edemedi ancak nişanlandık doğum günümdesenacımmm sen yavaş yavaş benim komşun olucan herhalde canımm inş.
nerdeki kiptaşa bakıyosun benim evimde kiptaşta canımm1 sene oturdum doyamadan çıktım malesef şimdi kirada yeni evli bir çift oturuyo
kızlarrr bu arada bugün benim hem doğduğum hemde evlendiğim günikisi aynı gün ne tesadüf değilmiiii
yemek yedik dışarda ailecek biraz önce geldim yediklerimi hesapladım 1500 kal. olmuşki benim normalde 1600 hakkım artık başkada bişey yemem bu haftaya azimle başladım sayılır inş. öylede devam ederim
İyi aksamlar kizlar
Nasil gidiyor verdiniz kilolari moraller yerindedir inss.ben ameliyat oldum ertesi gun eve geldigimde 75kiloydum.sok oldumm
İnss gelecek hafta eski duzenime donup araniza katilacagim.havalar isininca daha bi hirs yapiyorum.accik toparlanayim 6li rakamlara gelim nolur
günaydınlar herkeseeee
dökülün bakalım kaçamakları
benim kaçamaklar : cuma akşamı 2 tane cips
cumartesi : 12 tane bonibon, 1 litre ice tea ( 2 aydır içmiodum)
pazar : 2 çatal pilav1 çk mıhlama, 2 tane biber kızartması
afiyet olsun tatlım bayılırım mıhlamaya kuymağa ama yiyemiyorum artık :26:
benimde müstakbel kayınvalidem yapmış, ilk defa yedim hayatımda, patates püresi gibi bişii, ama full yağğ yaaa
sırf ayıp olmasın kadına diye yedim
telefon geldi şimdi misafirim geliyor öğleden sonra ev berbat durumda temizlik ihtiyacı var. bi de ikram hazırlıcam ve ben hala burdayım bırakamıyom
ne ikram yapsam acaba 3 kişi gelicek 2si diyette önerileriniz neler kızlar?
telefon geldi şimdi misafirim geliyor öğleden sonra ev berbat durumda temizlik ihtiyacı var. bi de ikram hazırlıcam ve ben hala burdayım bırakamıyom
günaydın kızlarrrrr az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorumben belimden hareket edemesemde siz edin anacım:
belenay... arcak...shrcimm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar sağolun
kahvaltım içine kuruüzüm ve 10 fındıkla tarçın eklediğim müsliii ve nesfit
bu hafta kaçamaksız başladım inş. öylede devam eder akşam evde eşim kızlar dondurma yedi tadına bile bakmadımki çok severim dünki kaçamağım ikindi yediğim piko ve wanted çikolata ama kalorisi 2si birden 250 anca masumlar yaniii
günaydın kızlarrrrr az kalorili bol hareketli bir hafta diliyorumben belimden hareket edemesemde siz edin anacım:
belenay... arcak...shrcimm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar sağolun
kahvaltım içine kuruüzüm ve 10 fındıkla tarçın eklediğim müsliii ve nesfit
bu hafta kaçamaksız başladım inş. öylede devam eder akşam evde eşim kızlar dondurma yedi tadına bile bakmadımki çok severim dünki kaçamağım ikindi yediğim piko ve wanted çikolata ama kalorisi 2si birden 250 anca masumlar yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?