70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar ..bugün bende zor kalktım gece son ünitem var diye onu çalışayımderken vakit geç olduondan önce baya leslie14dk,bide bidansçıyla 9dkika spor yaptım ohhhh..sabaha uyanamadım..
bende bomba gibi başaldım adet ödemimi attım ve azalıyorumya bide aynda bakıyorumda baya incelmişim ben aslında çok nankörüm yaa görmüyorum hep böleyimdir daha fazla isterim ama buda güzell tartıya sonra tam yansıycak değilmiii:26:zaten öyle biryapım varki 4-5kiloda b,le kıyafetlerime girerrim alınca,verincede hemen düşmezz etekler sıkı etli birhatunum napıyımm

Ayyy hava guzel diye actık ofiste kapı pencere, dışardan misssss gibi kızartma kokuları geliyoooooooo
aaaaay bi yerim şişecek vallaaa

kızlar elbise arıyordum ya kuzenimin düğünü için
bugün netten 2 tane elbise aldım
bakalım beğenecekmisiniz

günaydın..şimdi sana bi gıcıklık yapayım250 kalori dediğini ben bantta yürürken anca 30dakkikada eityorumneyise afiyet olsun

canım haftada birde olsun demii benim gibi hegün çikolata delisi biri için çok başarı demek bu kadarıama dengeledim yani dediğim gibi dünki toplam kal 1500 de kaldı canımm
biraz önce gürkan kubilayı dinledim 1 çay kaşığı zeytinyağı için 15 dk yürüyüş diyoo

Son düzenleme:
kızlar elbise arıyordum ya kuzenimin düğünü için
bugün netten 2 tane elbise aldım
bakalım beğenecekmisiniz
sana çok yakışacağına eminim.düğünde giyince üzerinde görürüz artık
çok eskitmeden giy yaz sonu banada lazım üzerinde paralanmasın ona göre

yok kız 1 kere giyerim anca
ama sen benden daha zayıfsın bol olabilir
daraltırsın artık
kilo olarak daha az olsamda kalıplı hatunum ben öyle zayıf değilim :26: sen spor yaptığın için kas oranın bize göre fazla o yüzden kilon fazla.bi arkadaşımız var az çok sporla ilgileniyor eşim ondan 10 cm uzun 5 kilo daha zayıf ama eşimin yarısı kadar duruyo ben safi et ağırlığıyla 63 üm

o kadar ince hesap bilmiyim valla
benim 10 kilosu zatı göbek
kas falan yok orda sırf yağ
o biraz erise tam süper olacak

o kadar ince hesap bilmiyim valla
benim 10 kilosu zatı göbek
kas falan yok orda sırf yağ
o biraz erise tam süper olacak
yok yok süpersin daha yeterince kilo vermedin ondan sana fazlalık geliyor.toplamda 6 kiloya ulaştığında epet değişmiş olcaksın

bu elbiseler pınar altuğ kreasyonuymuş
o kadının da maşallahı var yani bence
o kadar küçük bi kadın değil
hem kalıplı hemde etli
ona olan bana haydi haydi olur
yani çok zayıf değil.hatta kraliçe seçildiğinde daha etliydi bu en zayıf hali bence

ben gidiyorum bi ev hanımı olarak az ev hanımı gibi davranayım ve temizlik yapayım artık yaz geldi temizlik yapmayı ertelemek için bahanem kalmadı

ben netteki elbıselere fılan anca bakabılıyorum, cunku normalde bıle bı magazaya gırdıgımde begendıklerımı deneyıp dururum, uzerime olanı, olsa da duzgun duranını bulmak zor oluo
netten denemeden, üzerimde gormeden almaya cesaret edemiyorummm:26:
elbiselerini gule gule giy canım bana daha cok ılk elbıse hıtap edıyo ama onu da bıraz kalınca sıyah bı kemeri kalcana dogru düşürerek kullanırsan daha da guzel olabılır bence, cunku dıger turlu o kesim elbiseler daha da kilolu gosterıolar, madem kıloyu verıyoruz mıllet gorsun bır bel kıvrımımız oldugunu, o gobecıgın artık orda olmadıgınııı dimi ama

aslında dediğin gibi bi risk ama mağazalarda çok pahalı
100 liradan aşağı elbise yok onlarda süper güzel şeyler değil
bakalım nasıl olacak
çok kötü olursa iade şansım var zaten olmazsa geri gönderirim

bence guzel olacaklar,cok yakıscaklar sana
senın aldıkların fıyat aldıkların fıyat olarak da gayet makul; dukkandakı, magazadakı fıyatı bilip bilinclı olarak alıyosun, o zaman sorun olmuyo
bı de hıc pıyasa fıyatlarını bılmeden net uzerınden alısverıs yapan kesım var, cırt cırt ne buldularsa alıyolar uzeırnde 99dan 30a düştü yazıyo diye, halbuki aynı babet metronun altında 15e satılıyo, ya da aynı elbıse sosyete pazarında 20e bulunuyo
hele de bugun nette bı ayakkabı magazasının ındırımı vardı, 400lerden 170lere düştü diye gostermısler, aay ben o magazaya gırer cıkarım daha 400e bı ayakkabı gordugum olmamıstır, kimi kandırıyolar anlamıyorum ayrıca magazalarında da o 170e olanları 70-120 arası satıyolar yanı
sözüm sana değil sakın yanlıs anlama canım, yoksa sen en guzellerınden secmıssın, hanı belkı topıkte vardır boyle netten bılıncsızce alısverıs yapan kulaklarına küpe olsun dıye soledımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…