herkese selamlar gözlerim şişmiş vaziyette 11.30 a kadar uyudum ohh
dün çok yoruldum düğünden geldim bi de gezmeye gittim.baya kalori harcamışımdır arabayla değil yürüyerek gıttık zayıflayalım azcık dıye.
bakalım bu hafta cumayaı çok merak edıyorum iple çekiyorum.
allahım sağlıklı bi şekilde zayıflamayı nasip etsin hepicimize
Ayyy hava guzel diye actık ofiste kapı pencere, dışardan misssss gibi kızartma kokuları geliyoooooooo
aaaaay bi yerim şişecek vallaaa
günaydın..şimdi sana bi gıcıklık yapayım250 kalori dediğini ben bantta yürürken anca 30dakkikada eityorum neyise afiyet olsun
sana çok yakışacağına eminim.düğünde giyince üzerinde görürüz artıkkızlar elbise arıyordum ya kuzenimin düğünü için
bugün netten 2 tane elbise aldım
bakalım beğenecekmisiniz
sana çok yakışacağına eminim.düğünde giyince üzerinde görürüz artık
çok eskitmeden giy yaz sonu banada lazımüzerinde paralanmasın ona göre
kızlar elbise arıyordum ya kuzenimin düğünü için
bugün netten 2 tane elbise aldım
bakalım beğenecekmisiniz
kilo olarak daha az olsamda kalıplı hatunum ben öyle zayıf değilim :26: sen spor yaptığın için kas oranın bize göre fazla o yüzden kilon fazla.bi arkadaşımız var az çok sporla ilgileniyor eşim ondan 10 cm uzun 5 kilo daha zayıf ama eşimin yarısı kadar duruyoyok kız 1 kere giyerim anca
ama sen benden daha zayıfsın bol olabilir
daraltırsın artık
valla çok beğendim inşallah bedeni de olur
40 beden aldım
olmazsa o zamana kadar 40 beden olmam lazım
kilo olarak daha az olsamda kalıplı hatunum ben öyle zayıf değilim :26: sen spor yaptığın için kas oranın bize göre fazla o yüzden kilon fazla.bi arkadaşımız var az çok sporla ilgileniyor eşim ondan 10 cm uzun 5 kilo daha zayıf ama eşimin yarısı kadar duruyoben safi et ağırlığıyla 63 üm
tam olur bencevalla çok beğendim inşallah bedeni de olur
40 beden aldım
olmazsa o zamana kadar 40 beden olmam lazım
yok yok süpersin daha yeterince kilo vermedin ondan sana fazlalık geliyor.toplamda 6 kiloya ulaştığında epet değişmiş olcaksıno kadar ince hesap bilmiyim valla
benim 10 kilosu zatı göbek
kas falan yok orda sırf yağ
o biraz erise tam süper olacak
tam olur benceama bazı 40 bedenlerde maşallah 36 beden gibi minnacık
yani çok zayıf değil.hatta kraliçe seçildiğinde daha etliydi bu en zayıf hali bencebu elbiseler pınar altuğ kreasyonuymuş
o kadının da maşallahı var yani bence
o kadar küçük bi kadın değil
hem kalıplı hemde etli
ona olan bana haydi haydi olur
ben netteki elbıselere fılan anca bakabılıyorum, cunku normalde bıle bı magazaya gırdıgımde begendıklerımı deneyıp dururum, uzerime olanı, olsa da duzgun duranını bulmak zor oluo
netten denemeden, üzerimde gormeden almaya cesaret edemiyorummm:26:
elbiselerini gule gule giy canımbana daha cok ılk elbıse hıtap edıyo ama onu da bıraz kalınca sıyah bı kemeri kalcana dogru düşürerek kullanırsan daha da guzel olabılır bence, cunku dıger turlu o kesim elbiseler daha da kilolu gosterıolar, madem kıloyu verıyoruz mıllet gorsun bır bel kıvrımımız oldugunu, o gobecıgın artık orda olmadıgınııı dimi ama
aslında dediğin gibi bi risk ama mağazalarda çok pahalı
100 liradan aşağı elbise yok onlarda süper güzel şeyler değil
bakalım nasıl olacak
çok kötü olursa iade şansım var zaten olmazsa geri gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?