güvenme boşver hapları,bizde hap yokk
ayy nasııı bir uyku bastı geçmişi okurkennkoltuqa uzansam pembe rüyalara dalıp gidicem..arkadaşım gelecek birazdan..ben ikram olarak 2 dilim light ekmeqin üstüne kaşar peyniri reyhan nane fesleqen ekleyip üstüne sivribiber ve domates koyup kanape hazırladım ve ızgaraya koydum..çayı demlerken pişiricem 1 dakikalık işi var..kurabiyelerimde buzlukta hazır arkadaşıma 2 tane çıkardım çözülüyorlar muazzezin verdiqi tariften olan kurabiyeler...unsuz şekersiz..bir tepsi yapıyorum dondurucuya atıyorum lazım oldukça çıkarıp servis yapıyorum çok rahat oluyor..salata olarakta brokoli ve kabak haşladım yoqurtlayıp ikram edicem..çaylarımız zaten bitki çayı..ben yemicem kanape ve kurabiyelerden..ekmek hakkımı sabah kullandım..biraz öncede öqlen yemeqimi yedim..ben sadece salata yicem..
Alışılan ikramların dışında da olsa gayet dolu ve güzel bir menü.Ellerine sağlık bende şu kurabiyelerden yapıcam da bi fırsat bulamadım yaa:84::84:
Alışılan ikramların dışında da olsa gayet dolu ve güzel bir menü.Ellerine sağlık bende şu kurabiyelerden yapıcam da bi fırsat bulamadım yaa:84::84:
arzucum ben artık çok şeyi diyetime uygun yapıyorum..tatlılarda takılıyordum imdadıma yulaflı kurabiye yetişti..salatalarda zaten sorun yok bugün biraz aha hafif bir salata seçtim çünkü dün mantı yedim..dengelemeden olmuyor.. bir arkadaşımız yemek sitesi var ordan gayet hafif bir pizza tarifi aldım 1 yufkayla 4 kişilk piza yapıyorsun içinede ne istersen koyuyorsun..ben patlıcan kabak biber ve domatesi doqrayıp yaqlı kaqıtta fırında pişirdim..içine bu karışımı koydum pişmesine yakında kaşar peyniri ekledim hem çok doyurucu oldu hemde çok hafif dur resmini ekliyim..
ben bunu tencerede yapıyorum yufkanın kenarlarını kesip çıkan parçaları pizzanın altına seriyorum sonra malzemesini ekliyorum..
ya ben de ıstıyorum o kurabıye tarıfınden, benım nıye dıkkatımı cekmemıs acaba:44:elinizde tarıf varsa yazarsanız sevınırım
bır de bısı sorucam, dun aksam buzluktan ayıklanmıs barbunya cıkardım, bıraz haslıyım da yemegıni oyle yapayım dıye dudukluye koydum sonra bi actım erimiş, hamurumsu olmuş çoğuuuzıyan da etmek ıstemıyorum, napabılırım ben o barbunya ile bı fıkrı olan var mı:44:
oooo süper gözüküyonormal pizzadan daha iştah açıcı valla.İstersek her kalorili yiyeceğin alternatifini bulabiliriz aslında bu dabi örneği olmuş eline sağlık
kesinlikle cnm..yeterki isteyelim..alternatif gerçekten çok..mesela gelen misafire börek yapmak yerine kabakları uzunlamasına kesip içini çıkarıp haşlayın..borcama dizin..içine isterseniz tavuklu mantarlı iç koyun isterseniz peynirliderotlu istersenizde patlıcan biber ve domatesi fırınlayıp bu karışımı içine koyup sonrada fırına sürün pişmesine yakın en üstüne bir dilim kaşar ve domates dilimi koyun..nefiss bişey..hem sizde yersiniz hemde misafirinize deqişik bir ikram olur..yanınada yoqurtlu hafif bir salata..tatlı olarakta bizim diyet kurabiyemizden..olduda bitti maşallllaaaaaaahhhhhhhh
ya ben de ıstıyorum o kurabıye tarıfınden, benım nıye dıkkatımı cekmemıs acaba:44:elinizde tarıf varsa yazarsanız sevınırım
bır de bısı sorucam, dun aksam buzluktan ayıklanmıs barbunya cıkardım, bıraz haslıyım da yemegıni oyle yapayım dıye dudukluye koydum sonra bi actım erimiş, hamurumsu olmuş çoğuuuzıyan da etmek ıstemıyorum, napabılırım ben o barbunya ile bı fıkrı olan var mı:44:
canım barbunyaları şimdi buzluqa koy..misafirn geleceqi zaman çıkar ve püre haline getir..2 soqanı doqra ve sotele..içine ezdiqin barbunyalarıda ekele..sonra borcama al..üstüne sarımsaklı yoqurt ekle..yaqda pulbiber ve naneyi yak..yoqurdun üstüne gezdir..dilim dilim keserek servis yap cnm
yulaflı kurabiye
2 su bardaqı yulaf ezmesi
2 yumurta
1 çay bardaqı yoqurt
2 çorba kaşıqı zeytinyaq (koyulmasada olur ben koymuyorum)
kabarma tozu vanilya
ceviz yada fındıkiçi
kuru üzüm
kuru kayısı(doqra)
kuru incir(doqra)
yabanmersini
(tarifinde yok ama ben elma rendesi ve tarçında ekledim offff süper oldu)
hepsini karıştır yaqlı kaqıt serili tepsiye kaşık kaşık dik 180 derece pişir ve afiyetle ye cnm
herkese selam bugün birşey öğrendim paylaşmak istedim sabah kahvaltısını en geç saat 10 a kadar öğlen yemeğini 2 ye kadar akşam yemeğinide 9 a kadar yemiş olmak gerekiyormuş.şimdi gelelim bana hala tam diet uygulamıorum 4 aylık oldu bebeğim onu emzirmekle meşgulüm.sabah 2 dilim kepek ekmeği domates salatalık beyaz peynir yedim arada kahve içtim,şuan maden suyu içiorum hergün 4.30 gibi yemek yiyoruz kızım okuldan gelince sebzelerden sote yaptım havuç ve patates rendesi.soğan yeşil biber sarımsak birazda baharat çok az z.yağı çok lezzetli oluyor tadı yanına bulgur pilavı ve sarımsaklı yoğurtlu semiz otu salatası yapıcam o saatten sonra yemek yemiorum genelde müsli veya meyve yiyorum acıktığımda.spor olarakda koşu bandında 15 dakika yürüdüm 5o mekik çektim kol ve bacak haraketleri yaptım,akşam yatmadan öncede mekik çekiccem şimdilik benden bu kadar hoşkalın canlarrrr...
anlaşıldı aktif bir anneyizkızlar biraz önce burnum kanadı bnm hiç burnum kanamaz bu aralar bu kanamalar baya çoqaldı ayy bişeymi var acaba..bir arkadaşımda burun kanaması şikayetiyle doktora gitmiş lasomi teşhisi koymuşlar :18:
hiii Allah korusun fazla güneş altında kalıyosan falan olabilir stresten de olur die biliorum.devam ederse doktora görün mutlaka şakaya gelmez dikkat et kendine
canım kanama uzun sürmüyor kesiliyor bikaç dakika içinde..ama hiç olmazdı 3-5 aydır burun kanamam oluyor..hayatımda ilk bu yıl tanıştım bu kanamalarla..off dertler hiç bitmiyorr..
dertlerin bitmemesi genel bir problem ama hiçbir belirti şakaya gelmez bence sen bi baktır için rahat etsin erken tanı herzaman iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?