70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en iyisini yapmışsın bitanem..hiç moralini bozma 6-7 kilon kaldı şunun şurasında..çok şükür saqlıklısın böyle çaresi olan şeyler için tatlı canını üzme tatlım..herşey zamanla istediqin gibi olacak..sen buna inanırsan gerisi gelir cnm..hadi bakalım cuma günü senden güzel haberler bekliyorum

Son düzenleme:

slm kızlar umarım iisiniz..
ben aynıyım...

tek bir odayı temizleme fikriyle yola koyulunca tüm evin altını üstüne getiren ben karşınızdayım elimin ayarı yok ya hiç yapmıyorum ya yaptımmı evin temeline iniyorum temizliğin ilk aşamasını bitirdim sayılır akşam halıları silkicem yarın bid siler süpürür sererim sanırım.camlar perdeler ve balkonum kaldı geriye havalar böyle devam ederse artık balkon mevsimini açacağım

sagol canım.inşallah güzel haberler verebilirim. artık kendim için bişeyler yapmam lazım

konu zaman aşımına uqramış sanırım tam hatırlayamadım seni..ama şuna katılmıyorum kasların protein aqırlıklı beslendiqin için erimiş olamaz...çünkü proteinler kas yapan ana besinlerdir..yukardada yazmışım kaslarının neden eridiqini anlaman için diyete başlamadan önce ölçüm yaptırman gerekirdi..belki daha önceden kas kaybın vardı bilemezsinki..zaten diyet yaparken bile kasların erimiş olsa bu protein aldıqın için deqil çok farklı başka bir nedendendir..doktorlar diyet yaparken kaslarınızın erimemesi için bol protein almalısınız diye durmadan uyarırken senin kas kaybını protein yoqunluquna baqlamanı anlamak mümkün deqil..arada yaptıqın şok diyetlerden kaynaklanabilir kas kaybın..bu tür diyetler saqlıqa son derece zararlı..ekmek olayına gelince tabiki bünyen istiyorsa ihtiyaç duyuyorsa 3 öqün yersin..ama bir söz vardır kahvaltıyı krallar gibi yapmamız gerekiyormuş bizde ekmeqi ödül olarak görüp kahvaltıda yiyoruz..öqlen ekmek hakkımızı pilav makarna dolma gibi başka bir besinden yana kullanıyoruz ve kilo veriyoruz..bak sende kilo almışsın yediklerini tekrar gözden geçirmelisin..

Son düzenleme:
bugün gerçekten çok azimli bir şekilde diyetime başladım ve devam edicem inş. sizlerin azminide görürsem daha bi dört elle sarılırım ben bugün sabahleyin 4 kayısı yedim kahvaltı olarak (çünkü işe geç kalıyodum kahvaltı edemedim)sonra ara menüde 7 adet fındık öğlenleyin tavuk şnitzel yağsız ve tuzsuz salata bir su bardağından biraz az ayran 8 kaşık kadar ezogelin çorbası ve iki kaşık kadar makarna ara menüm 8 adet erik eve gidincede bol yeşillikli salata ve çorba ve iki kaşık kadar yoğurt yicem her ara öğünden sonra bitkisel bi çay içtim bol su içiyorum zaten normaldede ama bugün biraz daha fazla içtim akşam yatmadan öncede bir bardak yarım yağlı süt içerim bir porsiyonda meyve yerim tamamdır akşam yemeğinde önce 1 saatlik yürüyüş yapıcam hadi hepimize kolya gele umarım kilo veririz bir an önce ve geri almamak üzere

naber arkdaşlar...sena benimde çok uykum geldi,5saat azgeldi bugece:26:sabah namzında ytınca böle olur işteyoruldum ya yemek yaptım diye of yaşlanıyorum galibadışarıda havagüzel ama rüzgar var bende dün balkond aazoturup etrafı seyreyledimmenümü yazayım azcıss var ama onada ihtiyacım var emek verdim,yemeliydim
uyanınca ılıksu,1incir
kahvaltı
klasik herzamnkinden
ara
acıktım
1kivi
1bardak sallamayeşilçay(kokusu hoş değil,sallamanın bende az biberiye+mate karışık demledim

öğlen
biraz geç oldu yaff:44:
karalahana dolma(3demet aldım çoğunu eşim yiyecek kocişim .çok severde
birkaçtane pişmişmi diye götürdüm
pişincede 6 tane falan küçük,1tanecikte biber dolma
semizotu yoğurtlu salatacımm
ve şindilik bu....
2.ara
su,bitki çayı
1elma yerim

akşam
eşimle sadece
mercimek çorba içerimdolmaya hayır
şuna kadarda 1.5litre su....uykumu kaçırmak için dışarımı çıksam:26:yoksa şöle uzansammı,kitabı alıyım elime daha güzel uyunuyo ders çalışırkenn

ya benim canım tatlı istediğinde kaysı kavuruyorum 5 dakkada oluyo
geçenler dede olmuştu sende damar çatlağı olabilir yada yürüyüş de bol oksijen alıyosan oda yaparmıacep:26::26:
sena naberrr ben geldimmm
eeeeeeeeee
hoşgeldinde sadece SENA yamı geldin
ben cumartesi açtım vatana millete hayırlı olsun
slm kızlar umarım iisiniz..
ben aynıyım...
bıraktığın gibi bacım aynı

bana sankı bu renk bıraz kullü gıbı geldı, kullü renkler yaslı gıbı gosterdıgı ıcın ben pek haz etmem hem de kuaforler boyle renklerı pek beceremıyorlar ama sen de nası durur bılemıyorum :44: onun yerıne sacını bakır+kahve tonlarında bı renge boyasan, bence daha hoş olur canım

görmeden anlmayızki bi boyat bakalım yakışmışmı sonra deriz sanakendi saç rengin deiymiş ,yulkarıdaki baya açık ama:26:bilemedim yaa

canım sen bilirisn ama ben pek beqenmedim..kızıl yaptır bence hem bu senenin favori rengi hemde tenine çok güzel gider..

ablacım kızıl kullanmıştım daha önce, kızıl bana cok bi kadınsı oluyo bide sürekli akıyo deniz güneş havası da başladı ya uğraşamam gibime geliyo :18: ama yazdım bi kenara
bu renge bayılıyorum yaa balköpüğüüüü bilsem ki istediğim rengi cıkarabliecekler bi dkka bile durmam

kuaför olmuş yüzlükleri cebe atmasını biliyo yapsıın bence yakışır en kısa zamanda yaptır

yeşimmm özlüyorum kıss senii muazzezde ekti bizi bu hafta..bir artıda çıksın 500 mekik ceza verecem
ya vınla bağlanıyorum o yüzden sık sık giremiyorum.inşallah bu hafta normal net durumu belli olcak muazzez artıda çıksada sorun yok valla kız dal gibi oldu 10 kilo artıda çıkacak hali yokya 1 kloluk değişimde çok bişi değil 1 haftada toparlar fıstık o zaten

ben cumartesi açtım vatana millete hayırlı olsun
aslında burdada açılırdı haftasnu ama benim balkonum oldukça büyük baya bi zaman alır temizlemem bu yüzden yaz temizliği yapmayı bekledim.yoksa 2 kere baştan aşağı temizledim günlük güneşlik havalarda ertesi gün kış geldi bende o yüzden pes ettim iice havalar ısınmadan kapısını bilem açmicam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…