sena naberrr ben geldimmm
hoşgeldin canımben iyiyim sen nasılsın
iyiyim canım nasıl olayım okumuşsundur topicte moralim bozuktu ama çok şükür toparladım kendime geldim.canını sıkıp moralini bozup köskös oturmakla olmuyor bende kendimce başladım bugün çok şükür
teşekkür ederim canım bugün kendimi sınırsız kuru dolma yiyerek ödüllendirdim çok seviyorumdaa
çünkü ben çok zayıftım altı ay içinde balon vari bişi oldum malesefi bu yüzden dedim yoksa sizlerle olmak güzeltabi bu arada ben artık 72 değilim 76yım habire klio alıyorumÖncelikle verdiğin kilolar için tebrik ederim canım:) Sonra da menülerime yorum yaptığın için bu daha bi motive ediyo oluyor benim için...
Erişteli çorba konusunda haklısın ama evde varken başka çorba yapmak olmaz diye içtim eriştelerinden az almak kaydıyla tabii ki...Öğlen salata yapsam ekmeksiz idare etsem iyiydi onda da katılıyorum da üşendim salata yapmaya:) Ama bu ekmeği öğlen akşam hiç yememe konusunda katılmıyorum çünkü bu şekilde daha önce çok kez kilo verdim ve fazlasıyla aldım tekrar...Kalıcı bi kilo verme olsun istiyorum...10 günde 5 kilo verdiren diyet de yaptım verdim gerçekten 5 kilo hem de tam senin dediin gibi protein ağırlıklı karbonhidratsız bi diyetti...Sonra hastanede bi ölçüm yaptırdım vücudumun %20'si yağ çıktı yani kaslar erimiş oluyormuş bu şekilde...
Ayrıca bi noktaya daha değinmek istiyorum takdir edersin ki 70'li kilolarda hiç bi insan 1 yumurta bi 2 çatal tonbalığıyla doymaz yani...O kiloya bunlarla mı geldin diye sorarlar adamaNormal düzene geçince de deli gibi kilo alırım ben...O yüzden ekmek olayını 65 kiloyu falan gördükten sonra kesmem gerek diye düşünüyorum...En azından hedefime az kaldığında yapayım ki orda da sona sakladığım bi kozum bulunsun elimde çok sevgili metabolizmama karşı
Tekrar teşekkürler canım düşüncelerini yazdığın için...Öpüyorum seni
hayatım öncelikle sen k. diyetini tam anlamıylamı yaptın yani bütün yasaklara uydunmu ikincisi k. diyetine başlamadan önce kas ölçümü yaptırıp k.diyetini sonlandırdıqında tekrar kas ölçümü yaptırıp kas kaybını k. diyetinden olduqunu bu şekildemi anladın ton balıqına gelince eqer doymuyorum diyorsan mutlaka önden bir çorba iç ve ton balıqı+salata şeklinde sonlandır ben yazın tonbalıqı+domates+salatalı çok güzel doyuyordum..
Hoşgeldin canımnickini biyerlerden hatırlıyorum ama çıkaramadım
sende hoşgeldin aramıza canımama neden malesef bu guruptayım dedin anlamadım..
aynı bıraktığın şöyle böyleyizslm kızlar umarım iisiniz..
ben aynıyım...
en iyisini yapmışsın bitanem..hiç moralini bozma 6-7 kilon kaldı şunun şurasında..çok şükür saqlıklısın böyle çaresi olan şeyler için tatlı canını üzme tatlım..herşey zamanla istediqin gibi olacak..sen buna inanırsan gerisi gelir cnm..hadi bakalım cuma günü senden güzel haberler bekliyorum
teşekkür ederim canım bugün kendimi sınırsız kuru dolma yiyerek ödüllendirdim çok seviyorumdaa
çünkü ben çok zayıftım altı ay içinde balon vari bişi oldum malesefi bu yüzden dedim yoksa sizlerle olmak güzeltabi bu arada ben artık 72 değilim 76yım habire klio alıyorum
ya benim canım tatlı istediğinde kaysı kavuruyorum 5 dakkada oluyoarzucum ben artık çok şeyi diyetime uygun yapıyorum..tatlılarda takılıyordum imdadıma yulaflı kurabiye yetişti..salatalarda zaten sorun yok bugün biraz daha hafif bir salata seçtim çünkü dün mantı yedim..dengelemeden olmuyor.. bir arkadaşımız yemek sitesi var ordan gayet hafif bir pizza tarifi aldım 1 yufkayla 4 kişilk piza yapıyorsun içinede ne istersen koyuyorsun..ben patlıcan kabak biber ve domatesi doqrayıp yaqlı kaqıtta fırında pişirdim..içine bu karışımı koydum pişmesine yakında kaşar peyniri ekledim hem çok doyurucu oldu hemde çok hafif dur resmini ekliyim..
ben bunu tencerede yapıyorum yufkanın kenarlarını kesip çıkan parçaları pizzanın altına seriyorum sonra malzemesini ekliyorum..
geçenler dede olmuştu sende damar çatlağı olabilir yada yürüyüş de bol oksijen alıyosan oda yaparmıacep:26::26:anlaşıldı aktif bir anneyizkızlar biraz önce burnum kanadı bnm hiç burnum kanamaz bu aralar bu kanamalar baya çoqaldı ayy bişeymi var acaba..bir arkadaşımda burun kanaması şikayetiyle doktora gitmiş lasomi teşhisi koymuşlar :18:
eeeeeeeeeesena naberrr ben geldimmm
ben cumartesi açtım vatana millete hayırlı olsuntek bir odayı temizleme fikriyle yola koyulunca tüm evin altını üstüne getiren ben karşınızdayımelimin ayarı yok ya hiç yapmıyorum ya yaptımmı evin temeline iniyorum temizliğin ilk aşamasını bitirdim sayılır akşam halıları silkicem yarın bid siler süpürür sererim sanırım.camlar perdeler ve balkonum kaldı geriye havalar böyle devam ederse artık balkon mevsimini açacağım
bıraktığın gibi bacım aynıslm kızlar umarım iisiniz..
ben aynıyım...
kızlaaaar yardım istiyorum sizden...
sizce saçlarımı şu renge boyiiim miii
Eki Görüntüle 195564
şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 195565
yakışır mı sizce... bi de yapabilir mi kuaförler acebaaa
önerilerinize de açığım, öperim
Eki Görüntüle 195564
şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 195565
Eki Görüntüle 195564
şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 195565
Eki Görüntüle 195564
şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 195565
canım sen bilirisn ama ben pek beqenmedim..kızıl yaptır bence hem bu senenin favori rengi hemde tenine çok güzel gider..
kuaför olmuş yüzlükleri cebe atmasını biliyo yapsıınkızlaaaar yardım istiyorum sizden...
Eki Görüntüle 195564
şu anki saç rengim
Eki Görüntüle 195565
ya vınla bağlanıyorum o yüzden sık sık giremiyorum.inşallah bu hafta normal net durumu belli olcakyeşimmmözlüyorum kıss senii muazzezde ekti bizi bu hafta..bir artıda çıksın 500 mekik ceza verecem
aslında burdada açılırdı haftasnu ama benim balkonum oldukça büyük baya bi zaman alır temizlememben cumartesi açtım vatana millete hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?