70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

görmeden anlmayızki bi boyat bakalım yakışmışmı sonra deriz sanakendi saç rengin deiymiş ,yulkarıdaki baya açık ama:26:bilemedim yaa

işte acık istiyom ama platin gibi değil bölee balköpüğü karamel karışımı bişiii ama anlatamıyom ki, bu bile istediğim renk değil tam, benzeri , bi bulabilsem o rengi ahh ahhhhhh

canım bikaçtır yürürken başım aqrıyor bol oksijendenmi acaba:26: derya gelsin bakalım bilgisi vardır ne dicek..e o zaman geçen sefer kanadıqında kıştı yürüyüş falan yapmıyordum o neden olduki o zaman :26: narine gelince arkadaşımız diqer topikten bir slm vermek istedi sanırım

bebekim küllüleri bende sewmem hiç, teyze gibi oluyom
bu renkte aksine dorelik ve bakırlık var.. o dediiiğin renklerle geçirdim ömrümü, acıkrenk olarak bi röfle kullandım okdr,cesaret etsem mi bilemiyorum

görmeden anlmayızki bi boyat bakalım yakışmışmı sonra deriz sanakendi saç rengin deiymiş ,yulkarıdaki baya açık ama:26:bilemedim yaa

ayy cırtlak bişi olup cıkmaktan korkmasam boyatcam
bu saçlarımda yeni zati, 3 aydır fln bu rengim ama ilk günden beri boyatasım war daha açık renge

anaam yeşim bi sen yakışır yaptır dedin
bitane müttefik bile yeter bana

canım anladıqım kadarıyla sen bu renqi çok istiyorsun..içinde kalacaqına git yaptır cnm..renk katoloquna bakar kuaföre hangisini istediqini söylersin resimlerde renk arama bence..birde boyalar kendi saç rengimize göre deqişiyor tamtamına aynısı olmasada yakın bir tonunun tuttururlar fıstıqım

kıss Allah hayrını versin emii ben kilo alır diye demedimki bizi bırakıp gittiqi için özlettiqini için ceza vericem ama kiloyu bahane edicem eqer artıda çıkarsa

Son düzenleme:
eheheh ben buralardaydım okuyodum sizleri ama saç boyama topiklerine de kaçtıydım
kızlara konu lazımmış

canım sana bı boya solıyım o zaman, aradıgın boyle bı renk mı dogru anlamıs mıyım bılmıyorum ama:26: loreal casting color creme gloss 730-bal köpüğü, bı bak bakayım hemde bu boya cok guzel bakım oluyo saca, kardesım boyamıstı yumusacık olmustu sacı, krem kullanmayı bırakmıstı

anaam yeşim bi sen yakışır yaptır dedin
bitane müttefik bile yeter bana
normal ten rengin ben gibi soluk seninde.ben bi anlık gaza geldim gittim sarıya boyattım ki normalde iice soluk görürmem gerekirken yüzüm gözüm açıldı.şimdide eşimin seçimiyle tarçın bakıra boyadım 3 aya yakındır böyle ve gayet memnunum.bende aslında senin beğendğin tonda bişiler istiyodum çok heves ediyodum ama kısmet olmadı. bence sende çok düşünme istediğin şeyi yaptır.aynı ton tutması beklentisi içerisinde olursan beğenmezsin.hem zaten önümüz yaz kaç renge bürünecek o boyalı saçlar o yüzden aklındaki tek söz güzele ne yakışmaz olsun kapa gözlerini kendini emin kuaförlere bırak

kızlar ben 79 kiloyum 2-3 aydır yememi epey azalttım.ama pek kilo vermeye katkısı olmadı.bende uzun aramalarım sonunda isveç diyetini buldum ve sonuç alacağıma inandım.benide grubunuza almanıuzı istiyorum.b arada diyete bugün başladım.sabah kahveemi içtim öğlen 2 yumurta haşlanmış ıspanak ve bir domates yedim.çok azimliyim .sonucu burdan size bildireceğim

yeşimcim tarçın bakırıda çok akıyormu bnmde boya zamanın geldi dipler çıktı..bnmki alev kızılı çok akıyor..

kıss Allah hayrını versin emii ben kilo alır diye demedimki bizi bırakıp gittiqi için özlettiqini için ceza vericem ama kiloyu bahane edicem eqer artıda çıkarsa
şuan yorgunum algılarım açık değil anladığım buydu napim :26: ben gibi 1 aylığına gitmedi herhalde bişi olmaz bukadar ayrılıktan

canım tabiki aramıza alırız buyur gel hoşgeldin isveç diyeti hakkında bilgimiz yok anlatırmısın biraz..

yeşimcim tarçın bakırıda çok akıyormu bnmde boya zamanın geldi dipler çıktı..bnmki alev kızılı çok akıyor..
evet oldukça akıyor heleki altında başka bi renk boya varsa zaten tamamen eski rengine dönüyor

hoşgeldin emeğinin karşılığını en kısa sürede almaya başlarsın inşallah

tatlım bak benim istediğim renkler 8 yada 8.3... senin dediğne baktım biraz faazla koyu kalıyo, şu anki rengime yakın o dediğin

bak kataloğaa

ben hiç boyatamadım bilmiyorum o yüzden nası olurum
bende cok istiyoruuum, annem gelsin onlada konuşcam belkim bi cesaretlen boyatırım haftasonu
birebir aynısı muhakkak olmaz ama işte benzetseler yeter

akmayan bir renk seçip hepimiz o rengi yaptıralım
boyalar hakkında çok bilgim yok :26: ama kızıl tonlarının hepsi akıyormuş rengiyle alakalı içindeki bazı kimyasalalrdan dolayıymış diye biliyorum.ben yakın zamanda renk değişikliği yapmıcam sanırım.geçen boyadım saçımı kalan yarım tüpümüde sarı tonlarıyla karıştırıp boyayacağım bidahakine uçuk kaçık bişiler olcak herhalde yaptığımda sizede gösteririm ama dediğim gibi yakın zamanda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…