görmeden anlmayızki bi boyat bakalım yakışmışmı sonra deriz sanakendi saç rengin deiymiş ,yulkarıdaki baya açık ama:26:bilemedim yaa
hürrem karamelimi o
sürekli makyaj yaoıyosan iyide yoksa soluk gösterir sankim
ya benim canım tatlı istediğinde kaysı kavuruyorum 5 dakkada oluyo
geçenler dede olmuştu sende damar çatlağı olabilir yada yürüyüş de bol oksijen alıyosan oda yaparmıacep:26::26:
eeeeeeeeee
hoşgeldinde sadece SENA yamı geldin
ben cumartesi açtım vatana millete hayırlı olsun
bıraktığın gibi bacım aynı
bana sankı bu renk bıraz kullü gıbı geldı, kullü renkler yaslı gıbı gosterdıgı ıcın ben pek haz etmem hem de kuaforler boyle renklerı pek beceremıyorlar ama sen de nası durur bılemıyorum :44: onun yerıne sacını bakır+kahve tonlarında bı renge boyasan, bence daha hoş olur canım
görmeden anlmayızki bi boyat bakalım yakışmışmı sonra deriz sanakendi saç rengin deiymiş ,yulkarıdaki baya açık ama:26:bilemedim yaa
kuaför olmuş yüzlükleri cebe atmasını biliyo yapsıınbence yakışır en kısa zamanda yaptır
ya vınla bağlanıyorum o yüzden sık sık giremiyorum.inşallah bu hafta normal net durumu belli olcakmuazzez artıda çıksada sorun yok valla kız dal gibi oldu 10 kilo artıda çıkacak hali yokya 1 kloluk değişimde çok bişi değil 1 haftada toparlar fıstık o zaten
aslında burdada açılırdı haftasnu ama benim balkonum oldukça büyük baya bi zaman alır temizlemembu yüzden yaz temizliği yapmayı bekledim.yoksa 2 kere baştan aşağı temizledim günlük güneşlik havalarda ertesi gün kış geldi bende o yüzden pes ettim iice havalar ısınmadan kapısını bilem açmicam diye
anaaaaaaaaammm
5 dakka içinde kaç cevap gelmiş
kız senimi bekliyoduk ne
lequim sana diyorum
ablacım kızıl kullanmıştım daha önce, kızıl bana cok bi kadınsı oluyo bide sürekli akıyo deniz güneş havası da başladı ya uğraşamam gibime geliyo :18: ama yazdım bi kenara
bu renge bayılıyorum yaa balköpüğüüüü bilsem ki istediğim rengi cıkarabliecekler bi dkka bile durmam
kuaför olmuş yüzlükleri cebe atmasını biliyo yapsıınbence yakışır en kısa zamanda yaptır
ya vınla bağlanıyorum o yüzden sık sık giremiyorum.inşallah bu hafta normal net durumu belli olcakmuazzez artıda çıksada sorun yok valla kız dal gibi oldu 10 kilo artıda çıkacak hali yokya 1 kloluk değişimde çok bişi değil 1 haftada toparlar fıstık o zaten
aslında burdada açılırdı haftasnu ama benim balkonum oldukça büyük baya bi zaman alır temizlemembu yüzden yaz temizliği yapmayı bekledim.yoksa 2 kere baştan aşağı temizledim günlük güneşlik havalarda ertesi gün kış geldi bende o yüzden pes ettim iice havalar ısınmadan kapısını bilem açmicam diye
eheheh ben buralardaydım okuyodum sizleri ama saç boyama topiklerine de kaçtıydım
kızlara konu lazımmış
normal ten rengin ben gibi soluk seninde.ben bi anlık gaza geldim gittim sarıya boyattım ki normalde iice soluk görürmem gerekirken yüzüm gözüm açıldı.şimdide eşimin seçimiyle tarçın bakıra boyadım 3 aya yakındır böyle ve gayet memnunum.bende aslında senin beğendğin tonda bişiler istiyodum çok heves ediyodum ama kısmet olmadı.anaam yeşim bi sen yakışır yaptır dedin
bitane müttefik bile yeter bana
normal ten rengin ben gibi soluk seninde.ben bi anlık gaza geldim gittim sarıya boyattım ki normalde iice soluk görürmem gerekirken yüzüm gözüm açıldı.şimdide eşimin seçimiyle tarçın bakıra boyadım 3 aya yakındır böyle ve gayet memnunum.bende aslında senin beğendğin tonda bişiler istiyodum çok heves ediyodum ama kısmet olmadı.bence sende çok düşünme istediğin şeyi yaptır.aynı ton tutması beklentisi içerisinde olursan beğenmezsin.hem zaten önümüz yaz kaç renge bürünecek o boyalı saçlar o yüzden aklındaki tek söz güzele ne yakışmaz olsun kapa gözlerini kendini emin kuaförlere bırak
şuan yorgunum algılarım açık değil anladığım buydu napim :26: ben gibi 1 aylığına gitmedi herhalde bişi olmaz bukadar ayrılıktankıss Allah hayrını versin emiiben kilo alır diye demedimki bizi bırakıp gittiqi için özlettiqini için ceza vericem ama kiloyu bahane edicem eqer artıda çıkarsa
kızlar ben 79 kiloyum 2-3 aydır yememi epey azalttım.ama pek kilo vermeye katkısı olmadı.bende uzun aramalarım sonunda isveç diyetini buldum ve sonuç alacağıma inandım.benide grubunuza almanıuzı istiyorum.b arada diyete bugün başladım.sabah kahveemi içtim öğlen 2 yumurta haşlanmış ıspanak ve bir domates yedim.çok azimliyim .sonucu burdan size bildireceğim
evet oldukça akıyor heleki altında başka bi renk boya varsa zaten tamamen eski rengine dönüyoryeşimcim tarçın bakırıda çok akıyormu bnmde boya zamanın geldi dipler çıktı..bnmki alev kızılı çok akıyor..
hoşgeldinkızlar ben 79 kiloyum 2-3 aydır yememi epey azalttım.ama pek kilo vermeye katkısı olmadı.bende uzun aramalarım sonunda isveç diyetini buldum ve sonuç alacağıma inandım.benide grubunuza almanıuzı istiyorum.b arada diyete bugün başladım.sabah kahveemi içtim öğlen 2 yumurta haşlanmış ıspanak ve bir domates yedim.çok azimliyim .sonucu burdan size bildireceğim
evet oldukça akıyor heleki altında başka bi renk boya varsa zaten tamamen eski rengine dönüyor
hoşgeldinemeğinin karşılığını en kısa sürede almaya başlarsın inşallah
canım sana bı boya solıyım o zaman, aradıgın boyle bı renk mı dogru anlamıs mıyım bılmıyorum ama:26: loreal casting color creme gloss 730-bal köpüğü, bı bak bakayımhemde bu boya cok guzel bakım oluyo saca, kardesım boyamıstı yumusacık olmustu sacı, krem kullanmayı bırakmıstı
normal ten rengin ben gibi soluk seninde.ben bi anlık gaza geldim gittim sarıya boyattım ki normalde iice soluk görürmem gerekirken yüzüm gözüm açıldı.şimdide eşimin seçimiyle tarçın bakıra boyadım 3 aya yakındır böyle ve gayet memnunum.bende aslında senin beğendğin tonda bişiler istiyodum çok heves ediyodum ama kısmet olmadı.bence sende çok düşünme istediğin şeyi yaptır.aynı ton tutması beklentisi içerisinde olursan beğenmezsin.hem zaten önümüz yaz kaç renge bürünecek o boyalı saçlar o yüzden aklındaki tek söz güzele ne yakışmaz olsun kapa gözlerini kendini emin kuaförlere bırak
boyalar hakkında çok bilgim yok :26: ama kızıl tonlarının hepsi akıyormuş rengiyle alakalı içindeki bazı kimyasalalrdan dolayıymış diye biliyorum.ben yakın zamanda renk değişikliği yapmıcam sanırım.geçen boyadım saçımı kalan yarım tüpümüde sarı tonlarıyla karıştırıp boyayacağım bidahakineakmayan bir renk seçip hepimiz o rengi yaptıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?