70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eeet hemde coook istiyom örtmeniiiimmmm
gitcem boyatcam karar werdim su an

tatlım bak benim istediğim renkler 8 yada 8.3... senin dediğne baktım biraz faazla koyu kalıyo, şu anki rengime yakın o dediğin

bak kataloğaa Eki Görüntüle 195576

hmm baya sarıya dönük seninki zaten boyada da blonde diye yazıyo :44: ben nedense fotografına baktıgımda bakırı yakıstırdım sana :26: sen bakmaya devam et belkı fotgraflarda bulursun ben de bu aralar saclara takıldım ozellıkle de şu brezılya fönü olayına ama ekonomık olarak mumkun değil bu aralar oyle bır renk gorursem eklerım bende

Son düzenleme:
ben hiç boyatamadım bilmiyorum o yüzden nası olurum
bende cok istiyoruuum, annem gelsin onlada konuşcam belkim bi cesaretlen boyatırım haftasonu
birebir aynısı muhakkak olmaz ama işte benzetseler yeter

hatta sen bunu akçam menüsüne ekle bal köpüğü 2 tüp diyettetim de fazla kaçırmasınlar

yeşim kendin nasıl boyuyorusn..ben güvenipye boyuyamıyorum..her tarafıeşit nasıl tutturuyorsun..birde boya kutularının üstünde açıldıktan sonra tekrar kullanılmaz yazıyor sen tekrar kullanacakmışsın bir zararı olmasın...

resim isteriz hadi boyatta gel bakimmm

Son düzenleme:
öyle yazıyo ama evde boyayan ve kısa saçlı olanlar o tüpü 2ye 3 e ayırıyolar bende ilk kez denicem baktım bozuk görünüyo kullanmam ikinci kes kendim boyadım ilkinde ton farkı oldu.çünkü saçımda sarı boya vardı ve dipleri oldukça çıkmıştı.bu son boyamamda olayı çözdüm ve bu sefer daha az ton farkı oldu saçlarım kısa ve çok gür değil buyüzden çok sorun olmadı boyamak. ama ilk boyadığımda yüzüm gözüm boya olmuştu heyecandan sanırım 2. de profesyonelleştim hiç zararsız 10 dk sürmedi boyamam .sende becerikli hatunsun kendin yaparsın kızın da yardım eder sana

bazıları boyanın içine açıcı katıyorlar bu konuda bilqin varmı..kıss kızımdan çok eşim yardım eder çok sever bana özel şeylere yardım etmeyii

tatlım bak benim istediğim renkler 8 yada 8.3... senin dediğne baktım biraz faazla koyu kalıyo, şu anki rengime yakın o dediğin

bak kataloğaa Eki Görüntüle 195576

benim saçlarım açık renk olduğu için hiç sevmem açık rengi

benim favorim çikolata kahve
sarı tonları çok makyaj istiyo ona göre düşün tatlım
ben makyaj yapmadığımda herkes hasta mısın diyo

bazıları boyanın içine açıcı katıyorlar bu konuda bilqin varmı..kıss kızımdan çok eşim yardım eder çok sever bana özel şeylere yardım etmeyii
ekstra açıcı koymadım kutusunda olanın dışında.mesela bu sefer az boya çok açıcı ile boyadım dipleri sonra boya ekleyip uçlarını boyadım böylelikle ton farkını en aza indirgedim.kafamı önüme alma gibi bi şansımız olsa iş kolaylaşacak.:44:ben kocişe yardımına ihtiyacım olabilir dedim boyamadan önce yok efendim madem öyle kuaföre gitseymişimde yok bilmemnede bi insanın canı bukadarmı tatlı olur kendi işimikendim yapıyorum bu yüzden başım ağrıyacağına kolum bacağım ağrısın daha ii

tatlım zaten işyerinde sürekli makyajlıyım, en azından bi rimelim bi allıgım hep war yüzümde
benim kendi saçım kahve zaten, daraldım kahveden, herkes kendinde olmayana özeniyo iştee

yakışır muhtemelen o renk, cünkü cillerim war ve beyaz tenliyim ama benim gönlüm sarıda
brezilya fönleri 70*80 liraya bile war be cnm bu fırsat sitelerinde, baktın mı hiç ?

boyattığım gibi eklerim örtmenim sen merak etmeee

ya gerçekten anlamıyorum..dipleri ayrı uçları ayrı tek başına nasıl yapıyorsun..yok ben heryeri eşit bulaştırmadan uçları ayrı dipleri ayrı hayatta yapamam

tatlım zaten işyerinde sürekli makyajlıyım, en azından bi rimelim bi allıgım hep war yüzümde
benim kendi saçım kahve zaten, daraldım kahveden, herkes kendinde olmayana özeniyo iştee

Lequim...
canım açık saç rengini taşımak zordur..
sürekli bakımlı olmak zorundasın
sürekli makyajlı...
yüzüne gider ama yine de değişiklik istersen yap..
her zaman artıları ve eksilerini de düşün ama...

Alaca......
Seni çok özledim canım
Oğlun nasıl sen nasılsın?
Rast gelemedik bir türlü...
Nasılsın?Aklım sende...

KILAVUZ sağlığın nasıl oldu? iyileştin mi bari....
Özledim seni...

Arcak...
Canım sen ne yaptın?
Dua ediyor musun kız bana?

Serpi
Okuyunca yazdıklarımı gül emi...
Dediklerimi de yap:)
kendine de ii bak benim kız durmuyor
az daha yazıp çıkacam...

kdr..
Kuzum sen ne yaptın?
Hamile kaldın mı
Bak kupan hazır
Dikkat et canım sende kendine...

Sempatik ..
Kız milli yüzücü oldun başımıza..
Hala devam ediyor muusun?
Nerde yüzüyorsun?
Kaça ve ne kadar süre?

green4
senin keyfin 10 numara anlaşıldı....
devam et gülüm..
sana gülmek yakışıyoooo

shryvz....
canım o gün beni merak edip msj yazan sen miydin?
ben iiyim...
sen nasılsın?
keyfin?

uzun zamandır yazmayınca mektup gibi oldi lowwww

benim başım kelmiii

benim başım kelmiii

kulağma küpe ettim canım, teşekkür ederim önerilerin için
daha cok görelim seni, özletiyosun kendinii

ya gerçekten anlamıyorum..dipleri ayrı uçları ayrı tek başına nasıl yapıyorsun..yok ben heryeri eşit bulaştırmadan uçları ayrı dipleri ayrı hayatta yapamam
ayrı yapmıyorum canım ilk baştan diplere açıcısı bol olarak boyayı sürüyorum sonra tamamen boyuyorum.ama tabi bu benim saçlarımdaki iki farklı renkten dolayı böyle sen aynı tonda boyadığında sorun olmaz dip boyası yaparsın ama ben mecbur hepsini boyuyorum.zamanla akıyo boya dipteki sarı renk kalıyo sadece

bu tarz ortamlarda gülmeyi güldürmeyi seviyorum büyüyüp olgun bi kadın olamayacım

aynen öyle mektup olmuş,sen nasıslın,danaalr doğdumu?başaklar çıktımı
enson adet olmuştum okumadın galiba:26:şuandada hamile değilimdir herhalde daha bugün bittibuarada kalmam imkansızdikkat etim sporumu bile aksattım yani ağır yapmadım ama 10.gün oldum gecikti geçenayki tedavdien sanırım:26:neyse sen kupayı hazırda beklet hayatım.birgün burada hep beraber kalrdırrıız nasipse.bebelerin nasıl

benim başım kelmiii

sabah öğle arası....
ilk msjım...
cevap bile yazmamışsın sabah....
sana yazmıştım cnm...onlinesin diye...:2:
bi alaca görmüş...
bi green4 görmüş...

kulağma küpe ettim canım, teşekkür ederim önerilerin için
daha cok görelim seni, özletiyosun kendinii

canım bakıcı krizini aşamadım...
kafam rahat olunca dağıtacağım burayı da
dua et bana...

bu tarz ortamlarda gülmeyi güldürmeyi seviyorum büyüyüp olgun bi kadın olamayacım

sen hiç büyüme kuzu ...
hiç büyüme:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…