dözümden kaçmaz benim göyüyüm seni
sabah öğle arası....
ilk msjım...
cevap bile yazmamışsın sabah....
sana yazmıştım cnm...onlinesin diye...:2:
bi alaca görmüş...
bi green4 görmüş...
canım bakıcı krizini aşamadım...
kafam rahat olunca dağıtacağım burayı da
dua et bana...
sen hiç büyüme kuzu ...
hiç büyüme:84:
yanii leguim yeni bir gündem yarattın takıldık gtitikbenim menü,uykumun gelmesi araya kaynadı..neyse buarada birsürü plan yaptım kaçsın diye kaçtıda
1.kuaföre bıyık aldırmaya gitsem:26:
2.biarkadşa bulup biraz gezsemm:26:iki kişiaradım bri müsait değil,biride açmadı
3.eşim gelmedi ,gelse:26:
4.sporda 1ayım doldu bugünmü başlasma yarınmı?bide akşamalrı gtimesem,öğlenlerimi gitsem:26: hem vücudumu şaşırtayım hemde akşamlar çok kısaldı eşime vakit ayıramıyorum hemde çok yorgun düşüyorum,gece derste çalışmak istiyorum yorgun düşünc eolmuyorçalışan memur benim sanki, eşimden önce bayılıp gidiyorum spora ara vereyim dedim ama yok 30mayısta başalrım dedim bunden vazgeçtim,erimey başalmışken hatta incelmeye enazından haziranın 16sına kadar gdierim sonna dışrıda yürürümm mis gibi
üstümüğ giysem atacamda kendimi ya ayoğurtlu semiz beni bayılttıı
aynen öyle mektup olmuş,sen nasıslın,danaalr doğdumu?başaklar çıktımı
enson adet olmuştum okumadın galiba:26:şuandada hamile değilimdir herhalde daha bugün bittibuarada kalmam imkansız dikkat etim sporumu bile aksattım yani ağır yapmadım ama 10.gün oldum gecikti geçenayki tedavdien sanırım:26:neyse sen kupayı hazırda beklet hayatım.birgün burada hep beraber kalrdırrıız nasipse .bebelerin nasıl
dözümden kaçmaz benim göyüyüm seni28 oldum 30 un merdivenlerini bitirip merdiveni 40a dayayacağım ama yok yani bundan sonra zor büyürüm ben merdiven nereye giderse gitsin
ayşebaharcım yeni gördüm yazını
ben spor salonunda yüzüyürum canım
yıllık üyeliğimiz var bi yerde
oraya gidiyorum haftada 3 gün sabahları
sabah kimse olmuyo kendi kendime çimiyorum
yok kızlar sizden önce ben karar verdim sütümü giyip kendimia tıyorum kapıya daraldım yaavvv,oksijen alimde gelim iyi gelri yoks aadamı yerim akşam,a şindi gelip zili çalmazsa aaa hem yeşillik alırım kendime demiiiii buranın pazarı var hoş hergün heryer yeşilik karadenizde ,pazar
canım sabah çok ideal zaten...
bayanlara mı sadece... karma mı?
slm kızlar umarım iisiniz..
ben aynıyım...
Kizlar masallah Size Valla ne guzel Kilo veriyorsunuz. Bende aslinda vermek istiyordum ama hamile kaldim bu arada. Artik Kismetse doğumdan sonraya kaldı. Ama sunu merak ettim diyetisyene falan da gidiyormusunuz yoksa sadece burda birbirinize verdiginiz motivasyonla mı zayıflıyorsunuz?
Kizlar masallah Size Valla ne guzel Kilo veriyorsunuz. Bende aslinda vermek istiyordum ama hamile kaldim bu arada. Artik Kismetse doğumdan sonraya kaldı. Ama sunu merak ettim diyetisyene falan da gidiyormusunuz yoksa sadece burda birbirinize verdiginiz motivasyonla mı zayıflıyorsunuz?
aysebaharcım dua etmez mıyım en ummadıgın anda ıns cok ıyı bı bakıcı bulacaksın.bende ıyıyım canım saol ısyerınde bı ödeme vardı daha once hıc yapmamıstım yardım almaya gıttım dıger sekretere hallettım neysekı.ama bugun kırkta yılda bır gözüme kalem cektım far sürdüm sımdı acayıp sızlıyo eskıden daha sık sürerdim bişey olmazdı alerji var bende zaten ondan heralde kardesımde dıyokı esikiyse makyaj malzemen ondan olur bende bısey sürmesem gözüme hep solugum herkes banada dıyor rengın ucmus hastamısın dıye
bu arada bende yüzmeye başlıycam bel fıtıgı olanlar ıcın sanırım en ıyı spor cts lerı gıdebılırm ancak gunlerıne baktım ama bıraz ılerleteyım dıyorum yanlıs yüzüyorum kendımı yoruyorum kursa gıdeyım bastan o zaman hafta ıcı 2 kere daha eklenmıs olacak bakalım bı baslasam hayırlısıyla.
bende saçlarımı boyayacam yada aıleden bırının önüne teslim olup boyatacam rısk alıpaslında ablam boyardı da hamıle dıgerlerı pek bılmıyor ama yaptırcaz yada senanın fıkrı hosuma gıttı esıme soylesem yardım eder heralde.arada sac düzleştiriciyle sacımı yapıyom bı kere yardım etmıstı bende koyu kumral veya bakır kızıl gorudm cts o hosuma gıttı ama amonyaksız boyayla boyuycam malum emzırıyom ıcım rahat olsun
bu mesajımı bana yazmıştın canım :26: hiç bana yazılmış bir mesaja benzemiyookimi kandırıyon senn bu mesaj bana deqilll :84::84::84::84:gel bakimm buraya
sağol canım sana inanıyorum inşallah herşey düzelecek...
canım uzun süre sürmeyip sonra sürdüğümde benim gözümde kanlanma
kaşıntı ve şişme yapıyor
makyaj malzemeni değiştirmende de fayda görüyorum...
yüzeceksen yüz canım..
inan en ii spor bence
tüm vücüdü çalıştırıyor....
saçın için boyat canım...
ben palettenin boyasıyla boyadım ama hiç ii değilmiş
tüm boya aktı
saçım uzun ya gecenin bir vakti bende göremedim benim de suçum var tabiii bunda
ama ne bileyim artık bu şekilde idare edeceğim...
eşim boyar benim...
ama gecenin 2 siydi ve kıyamadım kaldırmaya..
hastayım diye bana "kese yapacaktı"
hatırlatayım...
anaaaaa geldi sena ...
bir elinde oklava...
diğerinde aba....
kıyma bana sugar abla
onlinesin dedim ya
cok sagol cok tesekur ederim.yaww ben gelene kadar sen sakin gitme heeebu arada hayırlı doqumlar canımRabbim hayırlısıyla saqlıklı bir şekilde bebeqini kucaqına almayı nasip etsin doqum sonrasıda bekleriz buraya canım
cok haklisin bu forumda oyle bir motivasyon varki herkesin derdi ayni birbirini cok iyi anliyor.bende burda bir hastaligi yendim en basta rabbimin sayesinde ve burda tanistigim arkadaslarimin sayesinde vajinismusu yendim ve simdi de hamileyim sukurler olsun rabbime.insallah bende dogumdan sonra guzel bir sekilde veririm kilolari artikinnn
canım kilo vermenin formülü bana göre motivasyon+hırs motivasyon burda var hırsı da kendin yapıcaksın ondan sonra gider kılolar.ben burda motıvasyonu tam alıyorum ama hırs fazla olmadıgı ıcın yavas verıyorumkendı kendımıze yapıyoruz yoksa cogumuz ben bu haftasonu sadece merakımdan gıttım diyetsiyene yoksa zayıflatacagı ıcın deil
Lequim...
canım açık saç rengini taşımak zordur..
sürekli bakımlı olmak zorundasın
sürekli makyajlı...
yüzüne gider ama yine de değişiklik istersen yap..
her zaman artıları ve eksilerini de düşün ama...
Alaca......
Seni çok özledim canım
Oğlun nasıl sen nasılsın?
Rast gelemedik bir türlü...
Nasılsın?Aklım sende...
KILAVUZ sağlığın nasıl oldu? iyileştin mi bari....
Özledim seni...
Arcak...
Canım sen ne yaptın?
Dua ediyor musun kız bana?
Serpi
Okuyunca yazdıklarımı gül emi...
Dediklerimi de yap:)
kendine de ii bak benim kız durmuyor
az daha yazıp çıkacam...
kdr..
Kuzum sen ne yaptın?
Hamile kaldın mı
Bak kupan hazır
Dikkat et canım sende kendine...
Sempatik ..
Kız milli yüzücü oldun başımıza..
Hala devam ediyor muusun?
Nerde yüzüyorsun?
Kaça ve ne kadar süre?
green4
senin keyfin 10 numara anlaşıldı....
devam et gülüm..
sana gülmek yakışıyoooo
shryvz....
canım o gün beni merak edip msj yazan sen miydin?
ben iiyim...
sen nasılsın?
keyfin?
uzun zamandır yazmayınca mektup gibi oldi lowwww
sabah nerde gezdiqimi bilemedim cnm..20liram yok çantamda..harcamadımda..50liram vardı kızıma tunik aldım 25 tl tuttu adam paranın üstünü verdi 20 lirada çantamda vardı 45 lira olması gerekiyor 25 liram var..başka hiçbiryere harcamadım..çok üzüldümm başım falan aqrıdı..pazara falanda gitmedim sinirime..neyse azda olsa sakinleştim..çok bi para deqil ama yinede bir ihtiyacımı karşılardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?