70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bayanlar hepinize iyi tatiller benim mesai biter pzt sabahı kilo bildirimde görüşürüz kendinize iyi bakın hafta sonu kaçamaklarını fazla abartmayın öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile5

ben yedım coktan aksma yemegımı tarhana corbası kabak ve havuc rendeledım tavada oldurdum yagsız uzerınede sarımsaklı yogurt kıslarr ooohhhyedım afıyet olsun bana aksam acıkırsam yesıl cay yapcam kendıme kıslar

oglen kizimda seviyor diye kofte yaptim hemde light kofte nasil mi ? ekmek icini beyaz yerine tamamen kepek karisimindan koydum dondurucuda surekli var yarim yagli kiymaya yagsiz kiyma karistirdim bilindik baharati,yumurtayi sogan rendesini,kepek ekmegini yogurdum kofte yaptim dikdortgen borcama 1parmak kalinliginda dosedim dogru firina 180c psirdim aman ne yag cikti ustelik kiyma yagsiz iyice pisirip firindan cikardim borek gibi dilimledim kagit havluya aldim super yagsiz bir kofte olmus yaninada bol marul salatalik taze sogan maydonoz salatasi 3dilimde kofteden aldim icinde kepek ekmegi var diye ekmek yemedim super olmus bizim kiz bile minicik birkac parca yedi deneyin esiminkini yuvarlak yaptim o yagda kizartma sever ama benimki super bir diyet yemegi oldu aksamada esim cagirdi kiz getir sizi gorurum diye restorana gidicem offf ya cin iskencesi taze pasta gelmistir bugun cuma havuclu pasta,cheesecake,cikolatali kek,limonlu parfe vallahi sinir olucam benimde zaafim tatli bu sabah bir maske yaptim yuzume super birsey 2cilegi,1tatli kasigi krema 2cay kasigi bal ile ezip yuzunuze surun yarim saat bekletin yikayin super bir genclestirici maske bebek cildi gibi oluyor yeminle maskeyi yiyecektim cilek krema birlesmis nasil kokuyordu ama yemedim niyeti bozdum ama yemedim

nurayy köftenin tarifini aldım,yarın yapmayı düşünüyorum,yalnız kepek ekmeği mi koyuyorsun kepek mi orasını anlamadım.sade kepeği nerden bulcaz ki?CADIARZU

nurayy köftenin tarifini aldım,yarın yapmayı düşünüyorum,yalnız kepek ekmeği mi koyuyorsun kepek mi orasını anlamadım.sade kepeği nerden bulcaz ki?CADIARZU

kepek ekmegi canim bazen benim artiyor ikigun ust uste paket alinca bayatliyor bende bir paket kepekli ekmegi robottan gecirip dondurucuya atiyorum

anladım canım bende öyle yapayım.
çok acıktım kızlar yaa.öğle yemeğini taa 12:30 da yedim ve eve gitmeme nerden baksan 1 saat var,ölücem açlıktancokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

iyi akşamlar kızlar
öğlen kocaa bi kase salata(marul,maydonoz,dereotu,roka ,tere,salatalık,domates)yedim.şimdi de 2 balık köftesi 1 kase çorba içtim.

nıhayet eve geldım ve aksam yemegı olarak sadece 1 muz yedım.istahımı yarına saklıyorum artıkcokacimcoook

selam kızlar ben geldim...
nuraycım teşekkür ederim desteğin içina.s. bugün gerçekten inanılmaz moralim bozuk...sabah eşimle de biraz tartıştık,günüm çok kötü başladı,sanırım onun da etkisi var...:bbo:bugün hep ağlamaklıydım ve acayip asabi Çok üzgünüm çoook patlayacak adam aradım resmen...
ben diyetisyene de gittim canım...o zaman bebeğim 4,5 aylık falandı,bana hiç bi test falan yapmadı bi liste yaptı gönderdi...o zaman o listeye uymak bana çok zor geldiği için yapamadım,bi daha da gitmedim...üstelik bu diyetisyen özel bi hatanede ve diğerlerine göre oldukça yüksek bi muayene ücreti vardı...
neyse...bugün çok moralim bozuldu,aslında hala öyleyim ama :1no2:...ben 2 marttan beri diyetteyim canım yani 3. 4 . haftam değil...ilk başta biraz daha fazla olmasını bekliyordum ama olmadı,bakalım pzt ye değişecek mi?
canım bu emzirme meselesini ben de hiç anlamadım...millet hiç bi şey yapmadan sırf emzirerek 3-4 ayda tığ gibi oluor...hatta benim emzirmeyen arkadaşlarım var onlar da tığ gibi oldu :çok üzgünümkafamçokkarıştı ben hala mücadele ediyorumkafamçokkarıştı
bugün annemle hastaneye gittik,öğlen yemeğimi yememiştim,çok acıkmama rağmen formun meyveli bisküvilerinden aldım onu yedim...akşam gelince de yine haşlanmış brokoli+b.lahanası+yoğurt+2.dilim ç.ekmeği+1but haşlanmış tavuk yedimcokacimcoook...
yani uğraşıyorum,emek sarfediyorum,inşallah bi işe yarar..ayrıca yine çok dolaşıp çok yoruldum,ayaklarımın altı acıyo bugün spor yapamıyorum mirmirmirmir

kızlar benımle ılgılendıgınız cok saolun umarım bu motıvenızle bıseyler basarıcam bugün aksama kadar tuttum kendımı aksam kocamaaan bı pızza yedım ufffff ya ama cok utanıyorum benı sakın dıslamayın durun daha bugün ılk alısacam hayırlısıyla

canım ben de emziriyorum ve benim de kilolarımdan giden bişey yokbazı kişilerin vücutları yapısal olarak hızlı veremiyor sanırım ama olsun sağlıığımız yerinde olsun yavaş yavaş da olsa gider kilolar önemli olan azmetmek ben oğlum yaşına gelene kadar eski kiloma düşmeyi hedefledim bakalım olacak mıhihoyyyt

arkadaşlar benim oğluş gazlı bi bebek malesef o yüzden yemek saatleri hep kaçıyor bu sefer de çok acıkıyorumm daha tam anlamıyla oturtamadım diyet düzenini ama havalar ısınsın spor yapacağım benim bücürüğü de yanıma alıp evde eliptik bisiklet var bol bol çeviririm artık kaydirigubbakcemile2
ama yediklerimin yarısını yemeğe çalışıyorum uzun zamandır belki bunun bi faydası olabilir bakalım bu hafta kiloda bi değişiklik olacak mı belli değilfisfisfis

iyi geceler kızlar
benim işyerindeki pc de bi sorun çıktı nete giremedim şimdide 45 dk yürüdüm duşumu aldım yatmadan bir bakayım dedim bugün menüm kuvvetliydi öğlen 2 kadınbudu köfte biraz patates kızarması ve yoğurt yedim akşamda mantarlı tavuk sote 1 kaşık 2 kaşıkta erişte ydeim biraz yoğurt ile beraber ara öğün sütlü atlı vardı öğlen bi kaç kaşık aldım bide nescafe içtim evde de tadelle aldım 2 ısırık kaçtım sonra
adetim yaklaştı krizim başladı
iyi geceler hepinize yarın görüşrüz

merhaba kızlar nasılsınız akşama kadar özlemişim sizleri valla:))bugün akşam 5domates 6biber tavada suda buharla pişmiş halde yedim.nefis oluyor deneyin kızlar.2dilim kepek ekmegi yedim,1salatalık yedim.1saat yürüyüş yaptım sonra acıktıgımı hissettim 4 domates yedim diyetimde domates serbestt acıktıkca herzaman yiyebilirsin dedi doktorum 2biber yedim,1armut yedim.aaa unuttum birde cilek yedim 5tane ama biraz büyüktü hormonluydu:))tadıda yoktu aslında ama ensevdigim meyve cilek ve armuttur hergün yesem bıkmam:))1tanede nescafe içiyorum saat 7gibi onu da söyleyim.

kızlar...buaralar sorunlrım vardı görüşemedik nasılsınz? umarım herkes iyidir,bi kısmını okudum geçmişin...
hepinizi öpüyorum mutlu haftasonları diliyorum...iyi geceler

CANIM HOŞGELDİN ,KAÇ KİLOSUN ÖNCESİNE BAKAMADIM ,EVET İLK ÜÇ GÜN BÖÖLE OLUR VE DAHA SONRA GÖRECEKSİN Kİ CANIN HİÇBİRŞEY YEMEK İSTEMEYECEK MİDEN AZ AMA SIK BESLENMEYE ALIŞACAK VE İNAN Kİ 2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ,BOL SALATA (YAĞSIZ)VE YANINDA 2 ADET KÖFTEYLE DOYACAKSIN CANIM

BENCE NEFSİNLE İNATLAŞ BEN ÖLE YAPIYORUM CANIM KENDİNE İYİ BAK EKLEDİM LİSTEYE a.s.a.s.a.s.(HER HEFTA PAZRTESİ KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ CANIM

kızlar...buaralar sorunlrım vardı görüşemedik nasılsınz? umarım herkes iyidir,bi kısmını okudum geçmişin...
hepinizi öpüyorum mutlu haftasonları diliyorum...iyi geceler

BENNUU CUM İNŞALLAH HALLETMİSSİNDİR CANIM BENDE SENİ ARIYODUM

GEÇEN HAFTA KİLO BİLDİRİMİNDE YOKTUN AMA SENİN CANIN SAĞOLSUN GÜZELİM BU HAFTA EKLERİM kaydirigubbakcemile5

gunaydin kizlar herzamanki gibi sabahin korunde kalktik vallahi kolumu kipirdatacak halim yok kahvalti icin erken nasilda uykum var biraksalar 2gun uyurum sanirim ama bizim cadi birakmaz

kızlar günaydın...çook uzun zmndr giremiyorum....bgn lahana çorbası diyetine başlıyorum....sonuçları yazarım istersenzkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…