nurayy köftenin tarifini aldım,yarın yapmayı düşünüyorum,yalnız kepek ekmeği mi koyuyorsun kepek mi orasını anlamadım.sade kepeği nerden bulcaz ki?CADIARZU
canim benim olsun sakin uzulme yarim kilo almamissin vermissin ne kadar guzel bak eline yarim kiloluk bir su al iste sen o kadar agirligi vucuttan attin demek gorursun hizlanacak birde patatesi yogurtla yeme karbonhidrat proteini birlestirirsen diyeti baltalamis oluyorsun sebzeler super onlarina yagsiz yogurtla ye emzirmeye gelince aynen bende hala emziriyorum hic faydasini gormedim en basindada simdide acaba metabolizma meselesi mi ama olsun yinede vericez bak ben 79la baslasim 73lere yaklastim dur sabret yeni basladin sayilir cabuk verirsin cabucakta alirsin sakin savasi birakma dilersen bir diyetisyene git kan testi yaptir belki sana uygun bir diyet verir hem metabolizma hizini ogrenirsin annemde uzun yillar veremedi kaldiki annem doktor insan vucudu isi en sonunda diyetisyenle 40 kilo verdi eger kendin yapamiyorsan bir uzmanla gorus ama senin kilon o kadar obez bir rakam degil ki zorlanmadan vericeksin bence/B]
selam kızlar ben geldim...
nuraycım teşekkür ederim desteğin içina.s. bugün gerçekten inanılmaz moralim bozuk...sabah eşimle de biraz tartıştık,günüm çok kötü başladı,sanırım onun da etkisi var...:bbo:bugün hep ağlamaklıydım ve acayip asabi Çok üzgünüm çoook patlayacak adam aradım resmen...
ben diyetisyene de gittim canım...o zaman bebeğim 4,5 aylık falandı,bana hiç bi test falan yapmadı bi liste yaptı gönderdi...o zaman o listeye uymak bana çok zor geldiği için yapamadım,bi daha da gitmedim...üstelik bu diyetisyen özel bi hatanede ve diğerlerine göre oldukça yüksek bi muayene ücreti vardı...
neyse...bugün çok moralim bozuldu,aslında hala öyleyim ama :1no2:...ben 2 marttan beri diyetteyim canım yani 3. 4 . haftam değil...ilk başta biraz daha fazla olmasını bekliyordum ama olmadı,bakalım pzt ye değişecek mi?
canım bu emzirme meselesini ben de hiç anlamadım...millet hiç bi şey yapmadan sırf emzirerek 3-4 ayda tığ gibi oluor...hatta benim emzirmeyen arkadaşlarım var onlar da tığ gibi oldu :çok üzgünümkafamçokkarıştı ben hala mücadele ediyorumkafamçokkarıştı
bugün annemle hastaneye gittik,öğlen yemeğimi yememiştim,çok acıkmama rağmen formun meyveli bisküvilerinden aldım onu yedim...akşam gelince de yine haşlanmış brokoli+b.lahanası+yoğurt+2.dilim ç.ekmeği+1but haşlanmış tavuk yedimcokacimcoook...
yani uğraşıyorum,emek sarfediyorum,inşallah bi işe yarar..ayrıca yine çok dolaşıp çok yoruldum,ayaklarımın altı acıyo bugün spor yapamıyorum mirmirmirmir
kızlar benımle ılgılendıgınız cok saolun umarım bu motıvenızle bıseyler basarıcam bugün aksama kadar tuttum kendımı aksam kocamaaan bı pızza yedım ufffff ya ama cok utanıyorum benı sakın dıslamayın durun daha bugün ılk alısacam hayırlısıyla
kızlar...buaralar sorunlrım vardı görüşemedik nasılsınz? umarım herkes iyidir,bi kısmını okudum geçmişin...
hepinizi öpüyorum mutlu haftasonları diliyorum...iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?